Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
njn ocakaval som vyraznejsi bodovy koncert, zvlast ten presilovkovy, ale kedze sa v posl. zapasoch dost trapime, je to v normeAnger píše:tak co rikate na kabelku ? 3 asistence za 12 zapasu zadna velka slava teda.
po par dnovej pauze na nas caka 3 zapasova domaca porcia - Jersey - Habs - Rangers....s Jersey by som si vsadil na max pocet 3 vstrelenych golov, zapas s Habs bude z divizneho pohladu viac ako dôlezity a Rangers riesime v prijatelnom case 18:00
Bettman varoval Bruins a Habs pred štvrtkovým duelom
TORONTO – Komisár NHL Gary Bettman sa podľa informácií TSN minulý týždeň stretol na Floride s generálnym manažérom Bostonu Bruins Petrom Chiarellim a generálnym manažérom Montrealu Canadiens Pierrom Gauthierom, aby sa uistil, že štvrtkový zápas medzi dvoma rivalmi sa nezmení na boxerskú show.
Ide o prvý vzájomný zápas dvoch rivalov od toho, v ktorom kapitán Bostonu Zdeno Chára zranil útočníka Montrealu Maxa Paciorettyho. Odvety sa však neočakávajú a predzápasovej atmosfére pomôže aj skutočnosť, že sa posledný vzájomný duel základnej časti koná v Bostone a nie v Montreale.
Najdôležitejšie však je, že Canadiens strácajú na Bruins tri body v boji o prvú priečku v Severovýchodnej divízii, takže ich činy bude motivovať úspech tímu a nie pomsta. Hlavne v tomto období, kedy nám play-off už pomaly otvára dvierka. Môžeme teda očakávať tvrdý duel, no bez incidentov.
Viesť ho budú skúsení rozhodcovia Dan O'Halloran a Dan O'Rourke, ktorí budú dohliadať na poriadok priamo na ľade, zatiaľ čo Terry Gregson, riaditeľ ligových rozhodcov, bude dohliadať na vývoj stretnutia z novinárskej lóže.
TORONTO – Komisár NHL Gary Bettman sa podľa informácií TSN minulý týždeň stretol na Floride s generálnym manažérom Bostonu Bruins Petrom Chiarellim a generálnym manažérom Montrealu Canadiens Pierrom Gauthierom, aby sa uistil, že štvrtkový zápas medzi dvoma rivalmi sa nezmení na boxerskú show.
Ide o prvý vzájomný zápas dvoch rivalov od toho, v ktorom kapitán Bostonu Zdeno Chára zranil útočníka Montrealu Maxa Paciorettyho. Odvety sa však neočakávajú a predzápasovej atmosfére pomôže aj skutočnosť, že sa posledný vzájomný duel základnej časti koná v Bostone a nie v Montreale.
Najdôležitejšie však je, že Canadiens strácajú na Bruins tri body v boji o prvú priečku v Severovýchodnej divízii, takže ich činy bude motivovať úspech tímu a nie pomsta. Hlavne v tomto období, kedy nám play-off už pomaly otvára dvierka. Môžeme teda očakávať tvrdý duel, no bez incidentov.
Viesť ho budú skúsení rozhodcovia Dan O'Halloran a Dan O'Rourke, ktorí budú dohliadať na poriadok priamo na ľade, zatiaľ čo Terry Gregson, riaditeľ ligových rozhodcov, bude dohliadať na vývoj stretnutia z novinárskej lóže.
Mně ale přijde, že Bettman se v poslední době snaží udělat z NHL ligu pro slečinky. Samozřejmě nefér zákroky vymýtit,ale bitky snad ne, vždyt to do NHL patří. Navíc pokud chceme vidět nějaké opravdu vyhecované souboje rivalů, je potřeba aby se to taky trochu mlelo...navíc, když se v unoru oba tymy střetly v Bostonu a bylo k vidění několik bitek, avšak,šlo ve všech soubojích o fér rvačky. Dříve platilo, když někdo někomu zranil hráče, pak musel počítat s odvetou. A i díky tomu ten zápas vždycky ještě víc táhl pozornost diváků. Chára je silný a nebojí se jistě postavit nějaké výzvě, pokud k tomu dojde, tak proč hnedka Gary Bettman dělá tytyty, nechcem žádné rvačky?
Jednoduché. Lebo má bobek z podobných reakcií, zainteresovanosti Montrealu a mediálneho tlaku rozmerov ako po Chárovom hite. Ak by sa jednalo o Floridu a PHX, ani by o to nezakopol. Politika ako každá iná...martin83 píše:Mně ale přijde, že Bettman se v poslední době snaží udělat z NHL ligu pro slečinky. Samozřejmě nefér zákroky vymýtit,ale bitky snad ne, vždyt to do NHL patří. Navíc pokud chceme vidět nějaké opravdu vyhecované souboje rivalů, je potřeba aby se to taky trochu mlelo...navíc, když se v unoru oba tymy střetly v Bostonu a bylo k vidění několik bitek, avšak,šlo ve všech soubojích o fér rvačky. Dříve platilo, když někdo někomu zranil hráče, pak musel počítat s odvetou. A i díky tomu ten zápas vždycky ještě víc táhl pozornost diváků. Chára je silný a nebojí se jistě postavit nějaké výzvě, pokud k tomu dojde, tak proč hnedka Gary Bettman dělá tytyty, nechcem žádné rvačky?
Tak očekáváš zbytečně - nemáme takové "hajzly", kteří by tohle dělali! Navíc si myslím, že jsou soudní a ví, že s Chárou v souboji stejně nemají šanci.arek píše:tak dnes horuuuci zapas, na ktory sa snad kazdy tesiv celkom dobrom case, skoda, ze ho nedavaju v telke. Ocakavam niekolko neprijemnych
zakrokov na Charu.
Tak třeba takovej Hal Gill klidně šanci má a asi by si to měl s Chárou vyřídit. Sice to není úplně košér, ale fanoušci budou nadšení. Tipuju, že ten zápas bude velká show a na dalších 8:6 se klidně rád podívám.habs píše:Tak očekáváš zbytečně - nemáme takové "hajzly", kteří by tohle dělali! Navíc si myslím, že jsou soudní a ví, že s Chárou v souboji stejně nemají šanci.
Myslím, že ti k tomu nic psát nemusím, výsledek hovoří sám za sebecepi píše:oooleee oe ole oleeeee![]()
![]()
znamy Habs pokrik znel TD Garden za stavu 5:0, no tentokrat od priaznivcov Buins
totalka!
![]()
![]()
Jinak k těm pokřikům - tohle chápu jako recesi, ale proč tam ty lidi pokaždé, když tam hrajeme, řvou "jů es ej", to fakt nechápu - jsou to snad nějací nacionalisti???
Tak pravda, někdy jsem to zaslechl, ale v Montrealu letos si nevzpomínám, že by něco takového proběhlo - alespoň, co jsem měl možnost vidět. Jako vykřikovat na klubové úrovni "USA", to mi vážně přijde trochu mimo, když za ně hraje spousta Kanaďanů...AndyF píše:Tusim, ze Canadani maji takovy pekny zvyk bucet pri US hymne...habs píše:Jinak k těm pokřikům - tohle chápu jako recesi, ale proč tam ty lidi pokaždé, když tam hrajeme, řvou "jů es ej", to fakt nechápu - jsou to snad nějací nacionalisti???
No to prece neni dulezity. Flyers jsou taky prasata, a jejich fanousci zkoulovali Santa Clause.habs píše:... v Montrealu letos si nevzpomínám, že by něco takového proběhlo ..
Akorat, ze to prvni bylo pred 30 lety a to druhy taky tak. A navic to bylo na fotbale a byly pro to duvody. Ale vsichni z toho uz tech 30 let zijou... :ja_neviem:
To si zas robíš srandu nie? Veď to by vylučovalo takmer každý klub habs...habs píše:Tak pravda, někdy jsem to zaslechl, ale v Montrealu letos si nevzpomínám, že by něco takového proběhlo - alespoň, co jsem měl možnost vidět. Jako vykřikovat na klubové úrovni "USA", to mi vážně přijde trochu mimo, když za ně hraje spousta Kanaďanů...
Inak čo tam po pokrikoch, bannery boli super!

6-0, somebody call Le Police.
No vždyť jo, proč by také takové kraviny měli pokřikovat? Mně jde o to, že je takový pokřik totálně mimo mísu.Getzo5 píše:To si zas robíš srandu nie? Veď to by vylučovalo takmer každý klub habs...habs píše:Tak pravda, někdy jsem to zaslechl, ale v Montrealu letos si nevzpomínám, že by něco takového proběhlo - alespoň, co jsem měl možnost vidět. Jako vykřikovat na klubové úrovni "USA", to mi vážně přijde trochu mimo, když za ně hraje spousta Kanaďanů...
absolutne bezchybny vykon korunovany Timmyho 9 roletkou
"Timmy je ako z ineho sveta. Od otvorenia rocnika v Prahe podava neuveritelne vykony, je nasim najlepsim hracom," priznala dalsia opora timu Mark Recchi (Mark Rex Recchi zaknihoval svoj 1532 bod, cim sa dostal na 12 miesto v historickych tabulkach produktivity
jastrabi mali v nohach tazky zapas na lade kridel, co bolo zhruba od polovicky zapasu poznat....i ked
"Nemyslim si, ze je extra narocne hrat 2 tazke duely za sebou. Ak by nam to malo robit problemy, nezasluzime si hrat v NHL," vyhlasil obranca hosti Duncan Keith. "Len sme tak stali a nekorculovali. Nebolo to unavou, jednoducho sme hrali hrozne," nadviazal na jeho slova dalsi obranca Blackhawks Brian Campbell.
nasi hraci, na rozdiel od jastrabov odohrali vybornu particku, ktoru ocakavam aj v bliziacom sa PO
jastrabov môze tesit fakt, ze predviedli ukazkovu disciplinu
(0 PIM na ich konte)
zostavajuci program
Boston - Toronto
Boston - Atlanta
NY Rangers - Boston
Boston - NY Islanders
Boston - Ottawa
New Jersey - Boston
"Timmy je ako z ineho sveta. Od otvorenia rocnika v Prahe podava neuveritelne vykony, je nasim najlepsim hracom," priznala dalsia opora timu Mark Recchi (Mark Rex Recchi zaknihoval svoj 1532 bod, cim sa dostal na 12 miesto v historickych tabulkach produktivity jastrabi mali v nohach tazky zapas na lade kridel, co bolo zhruba od polovicky zapasu poznat....i ked
"Nemyslim si, ze je extra narocne hrat 2 tazke duely za sebou. Ak by nam to malo robit problemy, nezasluzime si hrat v NHL," vyhlasil obranca hosti Duncan Keith. "Len sme tak stali a nekorculovali. Nebolo to unavou, jednoducho sme hrali hrozne," nadviazal na jeho slova dalsi obranca Blackhawks Brian Campbell.
nasi hraci, na rozdiel od jastrabov odohrali vybornu particku, ktoru ocakavam aj v bliziacom sa PO
jastrabov môze tesit fakt, ze predviedli ukazkovu disciplinu
zostavajuci program
Boston - Toronto
Boston - Atlanta
NY Rangers - Boston
Boston - NY Islanders
Boston - Ottawa
New Jersey - Boston
Shawn Thornton si z posledného zápasu odniesol 40 štichov, ktorými museli lekári zašiť jeho ranu na tvári.
Zranenie utŕžil od korčule hráča Chicaga Blackhawks Fernanda Pisaniho v 2. tretine zápasu. Obaja hráči mali za bránou Chicaga menšiu kolíziu a korčuľa nešťastne zasiahla Thorntona do tváre. Útočník medveďov sa hneď postavil na nohy a krvácajúc odkorčuľoval na svoju striedačku. Keď však prechádzal okolo lavičky Chicaga Blackhawks, niektorý z hráčov tohto tímu na neho zakričal zatiaľ neznáme slová, čo ho natoľko rozhnevalo, že sa chcel vrhnúť na spomínaného hráča. Rozhodca mu v tom však zabránil.
„Niečo bolo povedané,“ okomentoval túto situáciu Thornton. „Ja nemôžem nadávať, keď som pred médiami. Niečo som počul a nie som z toho potešený. Chcem zistiť, kto to bol a potom sa s tým vysporiadam po svojom.“ Znepokojený týmto komentárom neznámeho hráča Chicaga bol aj rozhodca Van Massenhoven, ktorý mu pomáhal dostať sa na lavičku. „On to tiež počul,“ povedal Thornton po zápase a s výzvou sa obrátil aj na divákov. „Nevie však, kto to bol. Akurát nakričal na ich striedačku, čo oceňujem. Ak zistíte, kto to je, nebojte sa mi poslať vianočný pozdrav.“ (hokejportalsk)
0:39, kto to kua bol?
Zranenie utŕžil od korčule hráča Chicaga Blackhawks Fernanda Pisaniho v 2. tretine zápasu. Obaja hráči mali za bránou Chicaga menšiu kolíziu a korčuľa nešťastne zasiahla Thorntona do tváre. Útočník medveďov sa hneď postavil na nohy a krvácajúc odkorčuľoval na svoju striedačku. Keď však prechádzal okolo lavičky Chicaga Blackhawks, niektorý z hráčov tohto tímu na neho zakričal zatiaľ neznáme slová, čo ho natoľko rozhnevalo, že sa chcel vrhnúť na spomínaného hráča. Rozhodca mu v tom však zabránil.
„Niečo bolo povedané,“ okomentoval túto situáciu Thornton. „Ja nemôžem nadávať, keď som pred médiami. Niečo som počul a nie som z toho potešený. Chcem zistiť, kto to bol a potom sa s tým vysporiadam po svojom.“ Znepokojený týmto komentárom neznámeho hráča Chicaga bol aj rozhodca Van Massenhoven, ktorý mu pomáhal dostať sa na lavičku. „On to tiež počul,“ povedal Thornton po zápase a s výzvou sa obrátil aj na divákov. „Nevie však, kto to bol. Akurát nakričal na ich striedačku, čo oceňujem. Ak zistíte, kto to je, nebojte sa mi poslať vianočný pozdrav.“ (hokejportalsk)
0:39, kto to kua bol?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé