No před lety jsme měli obranu taky prakticky danou.
Kuba,Boyle,O'Brien,Lukowich,Picard.Kdo by to byl tehdy řekl,že v sezoně 2009-10 budou všichni již bývalými hráči Bolts ? Já tedy určitě ne

Pro mě osobně ze současného kádru je z obrany nedotknutelný pouze
Hedman s
Lundinem ( Lawtone,ressigni ho na takové 3-4 roky,jinak seš mrtvej ! ).
Wisharta s
Lashoffem bych asi také neměnil,maximálně bych je použil v nějakém balíčku za opravdu dobrého hráče.Dále bych neměnil jednoho z dvojice
Smaby-Walker.Oba dva zůstat nemůžou.Jeden takový typ obránce se jistě hodí,ale dva v sestavě jsou už spíše na škodu.Přeci jenom rozehrávka pro tyto borce není příliš silnou stránkou a tu má IMHO lepší Smaby.Navíc je rychlejší a mladší.Walkera mám v oblibě,ale jeho výměně bych se nebránil.Smlouvu má celkem OK ( když ji srovnám s Komisarkovou,třeba ... ) navíc o Walkerovi se ví,že umí PO,že se obětuje pro tým atd,takže zájem by o něj jistě byl.Od
Ohlunda jsem nečekal žádné zázraky,nikdy nedělal příliš bodů.Na druhou stranu vždy dával na obránce hodně branek a u nás mu zatím ve statistikách svítí jedna velká 0

čekal jsem od něj podobnou sezonu jakou zažil během posledního roku u Kosatek,tedy nějakých 5 branek a celkově 25 bodů a samozřejmě zkušenosti,které nám chyběly.Zatím splnil pouze druhou podmínku.Na jeho obranu je třeba říct,že ho Tocchet prakticky vůbec nevyužívá na PP.U Canucks minimálně 2.PP unit vždy hrál.Před námi je ještě 32 zápasů.Když během tohoto období udělá Ohlund alespon přes 10 bodů,budu spokojen.Samozřejmě za ty money by to bylo pořád málo,ale nebyl by to takový propadák jako u
Mezze.K Mezzovi se snad vyjadřovat nebudu.O něm toho zde bylo napsáno už víc než o dost.Potenciál velkej,realita zatím jiná

výměně bych se určitě nebránil.Je však otázka,zda by měl někdo zájem.U
Fostera si nejsem vůbec jistej.Jak píše mountain,bud' ho (ne)výhodně vyměníme nebo znovu podepíšem.Tady je to asi zatím otevřené.Myslím,že se očekávalo,že po sezoně jeho místo zaujme Lashoff,ale ten je letos nepochopitelně mimo
Rangera bych asi také neměnil,ale jen proto,že jeho cena při jeho ''dovolené'' rapidně klesla.Před sezonou pro mě byl také nedotknutelným,ovšem nyní ...
Obránci jako Mihalík,Wishart,Lashoff,Quick šanci určitě mají,ale do příští sezony asi pouze jeden z nich.Alespon tak to nyní vypadá ...
Vezměte si příklad.Lundin začínal sezonu jako bek číslo 10 či tak nějak.A nyní je obránce číslo 1 ...