Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Cara je to vlevo. To vpravo je brevno..
Jsem sice trošku starší, nicméně až tak slepej nejsem... :wink2:. Proto i tak si myslím, že to gól byl...
Obrázek

I kdyby byl ten puk takovahle siska, a ta cara se priblizovala k brevnu tak, jak sem to udelal, i tak by to gol nebyl.
V pripade ze sel puk po zemi..
Pokud to slo pod brevno tak mozna ano. :wink2:
habs píše: Jsem sice trošku starší, nicméně až tak slepej nejsem... :wink2:. Proto i tak si myslím, že to gól byl...
Proč myslíš? Mezeru tam někde vidíš?
Jirik19 píše:
habs píše: Jsem sice trošku starší, nicméně až tak slepej nejsem... :wink2:. Proto i tak si myslím, že to gól byl...
Proč myslíš? Mezeru tam někde vidíš?
Tvuj prispevek jsem nahlasil za neuctu ke starsimu..
Copak nevidis, jak kulantne se mu to neustale snazim naznacit? :hroza:
Chtěl jsem Ti pomoct, evidentně má Tvé příspěvky na háku :giggle:
Jirik19 píše:Chtěl jsem Ti pomoct, evidentně má Tvé příspěvky na háku :giggle:
Jestli je to reakce ke mně, tak na háku nemám samozřejmě nikoho tady, ale holt někdo musí vytvářet alespoň nějaké hodnoty, aby rodina nebyla hlady... :) .
No tak možná je to tedy moje chyba, ale žil jsem a žiju v tom, že gól platí tehdy, pokud puk celým svým objemem je za brankovou čarou - a to v tomto případě, kdy se jí pouze dotýká, podle mě platí. Pokud je ale to pravidlo jinak, potom si to tedy nechám vysvětlit...
habs píše: No tak možná je to tedy moje chyba, ale žil jsem a žiju v tom, že gól platí tehdy, pokud puk celým svým objemem je za brankovou čarou - a to v tomto případě, kdy se jí pouze dotýká, podle mě platí. Pokud je ale to pravidlo jinak, potom si to tedy nechám vysvětlit...
:matika:
Na té druhé fotce je puk evidentně nahoře na síťce. :jupi: :lol2:
habs píše: Jestli je to reakce ke mně, tak na háku nemám samozřejmě nikoho tady, ale holt někdo musí vytvářet alespoň nějaké hodnoty, aby rodina nebyla hlady... :) .
No tak možná je to tedy moje chyba, ale žil jsem a žiju v tom, že gól platí tehdy, pokud puk celým svým objemem je za brankovou čarou - a to v tomto případě, kdy se jí pouze dotýká, podle mě platí. Pokud je ale to pravidlo jinak, potom si to tedy nechám vysvětlit...
Ale né v pohodě,já jsem jen nechtěl, aby mě Andy nahlásil :-D
Každopádně pokud se puk dotýká lajny, gól to není. A tady to vypadá, že se jí dotýká. Proto jsem se ptal, jestli tam vidíš tu mezeru.
Obrázek

Posledni pokus...
AndyF píše:Obrázek

Posledni pokus...
V pohodě, nemusíš to opakovat - já jsem psal přece, že jsem měl za to, že tohle se za gól považuje. To, že se puk brankové čáry dotýká, jsem nikde nezpochybňoval, ale pro mě i tohle znamenalo, že je celým objemem za čarou - když se kružnice dotýká v jednom místě přímky, jak velkou část jejího obsahu si mám odečíst v tom jednom společném bodě...? Nevím, ale pro mě je celý obsah té kružnice na jedné polorovině. Ale nehádám se, bral bych to takhle selským rozumem, realita může a evidentně je jiná :) .
Jirik19 píše:Ale né v pohodě,já jsem jen nechtěl, aby mě Andy nahlásil :-D
Každopádně pokud se puk dotýká lajny, gól to není. A tady to vypadá, že se jí dotýká. Proto jsem se ptal, jestli tam vidíš tu mezeru.
Díky za osvětlení :) .
Bodová šňůra sice pokračuje, ale musím říct, že Washington předvedl u nás jeden z nejkvalitnějších výkonů z mužstev, co u nás za poslední dobu hrála :thumbsup: ! Předvedli výborný pohyb, rychlý a jednoduchý přechod do útoku a nebýt vynikajícího Priceho, mohli bychom na nějaké body zapomenout... Ale ubojovali jsme to a čím víc se blížil konec zápasu, tím jsme byli nebezpečnější a samotný závěr patřil nám. V prodloužení mazácká akce dnes výborné dvojice Pleky-Max a vítězný gól :clap: .
Carey je poslední dobou ve skvělé formě, jsem zvědavej, jak dlouho si tenhle vysoký standart udrží...
:-( Podivil jsem nad tím výsledkem ráno,protože ve druhé třetině zvonily za Pricem tyčky a bylo otázkou času,kdy nám tam něco spadne.Klobouk dolu, že to náš golman ustál a šťastně jsme vyhráli.
Niskanenem důrazně bráněný Paccioretty se prosadil opravdu senzačně a můžeme mu děkovat za obě poslední ušmudlané výhry.Měl to tentokrát opravdu složité,ale prosadil se!
Je třeba pochválit i Plekance,jak se snaží neustále Pacciho najít.Při gole naznačil jako,že to vypouští a pak se protáhlo oklo mantinelu přes obránce a přihrál Maxovi.Dobrá finta :yes:

Je třeba,ale říct,že to zase hrajeme na jednu řadu,která je schopná vytvořit si šanci a dát gól.Ostatní spí a zaplať pánbůh že zatím příliš neinkasují.Je třeba aby se posazovaly i jiné řady,jinak začneme prohrávat.To samé přesilovky.Hrajeme je hrozně.
Desharnaisova řada je dost v útlumu a brzy to Therrien podle mne rozhází.Tohle se mi nelíbí.Galchenyuka je na křídle škoda.Měl by se vrátit zase na centra.Klidně bych zkusil Sekáč -Galchenyuk-Gallagher.To by určitě fungovalo,včetně gólů.
Zlepšila se obrana.Dvojice Markov -Subban chytla konečně formu a zvláště Subban je proti začátku sezony k nepoznání.
Jinak Price je neuvěřitelný a dovolim si tvrdit,že je na úrovni hvězdného Patricka Roy,možná i o kousek lepší.Nebýt jeho tak nevím.On je rozdílový muž a on nám z 80% rozoduje zápasy.Schválně jsem si ho nechal na konec,protože před ním :klobuk: .
K čemu nám jsou, do :butt: , výhry nad silnými soupeři, když pak darujeme všechny body Arizoně a Buffalu, navíc ještě doma... :hroza: ? Hrozný přístup, hlavně s Coyotes, kdy si hráči asi myslí, že se jim nic nemůže přihodit a soupeř se tak nějak porazí sám... :x ! Hnus!
:cry:V zápase s NYR údajně smuloval multimilionář Subban,za což dostal pokutu 2000$.Já asi špatně vidim,ale mě se zdá že šlo spíš o Kreidorovo přistrčení zezadu a pokus se Subbanem vyprovokovat bitku.Subban není svatoušek,ale v tomto byl nevině.Jinak k posledním dvou zápasům se nevyjadřuju.Už zase lajdačí. :evil:

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=751730" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak konečně zase po delší době zápas, kdy jsme předvedli velmi dobrý ofenzivní výkon a konečně taky střeleckou aktivitu - bylo jen otázkou času, kdy se to pořádně projeví na skóre... Kéž by nám takový výkon hráči předváděli častěji, hlavně takové využití přesilovek - to nám ukáže hned následující zápas s rivalem z Bostonu...
montreal píše::cry:V zápase s NYR údajně smuloval multimilionář Subban,za což dostal pokutu 2000$.Já asi špatně vidim,ale mě se zdá že šlo spíš o Kreidorovo přistrčení zezadu a pokus se Subbanem vyprovokovat bitku.Subban není svatoušek,ale v tomto byl nevině.Jinak k posledním dvou zápasům se nevyjadřuju.Už zase lajdačí. :evil:

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=751730" onclick="window.open(this.href);return false;
Co k tomu dodat, naprostý joke ze strany ligy. Ta krysa Kreider si myslel, že se mlácení s ním bude zabývat někdo tak dobrý jako je P.K.
Včera to bylo fajn, dát zase 6 gólů a málo dostat nás opět dostalo na čelo ligy v počtu obdržených branek (Carey :klobuk: ), ofenzíva ale stále bídná, jsou to pořád stejné jména, kdo produkuje a pak jsou bohužel tací jako Larry Eller, kdo se hodně trápí.
Dnes s gumídky doufám v body, jak to již pár sezon bývá pravidelně zvykem.
Hoši nezdá se vám, že v našich vzájemných soubojích vyhraje vždy ten horší tým? minimálně když to srovnám s minulým zápasem tomu tak je. Dnes jste si zasloužili vyhrát vy. To zcela uznávám. Nicméně, oba gólmani chytali dobře. Za své góly nemohli. :)
Guddy.44 píše:Hoši nezdá se vám, že v našich vzájemných soubojích vyhraje vždy ten horší tým? minimálně když to srovnám s minulým zápasem tomu tak je. Dnes jste si zasloužili vyhrát vy. To zcela uznávám. Nicméně, oba gólmani chytali dobře. Za své góly nemohli. :)
Už teď nemám přesně v hlavě tu naší první výhru po nájezdech, ale jak říkáš, včera jsme měli vyhrát, nicméně tak to někdy v hokeji je :neviem:
My ztratili potřetí proti týmu mimo PO pozice vedení 2:0, to už není náhoda :hroza: Ale bod dobrý a když nás má někdo porazit, tak vy v PO runu na místo Brumíků :yes:
Lou :klobuk: žeru ho.
Je mi poprvé letos hodně smutno, protože Bergevin dle mého udělal pořádnou botu a poslal Sekáče do Anaheimu... :shock: ! Zbavili jsme se velice nadějného útočníka s výborným bruslením a solidní střelou - sice poslední dobou nebodoval, ale jeho herní projev byl velice dobrý. Jsem strašně zklamanej a ani mě nezajímá, jakých kvalit dosahuje Smith-Pelly, který za něho přišel... :-( .
:-( The Montreal Canadiens have acquired right winger Devante Smith-Pelly from the Anaheim Ducks for left winger Jiri Sekac

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak jsme získali kvalitní pravé křídlo z Anahaimu Smith-Pelly.
.Škoda té protihodnoty,raději bych obětoval někoho jiného.Jirku Sekáče jsem tu uvítal velmi rád a i když v posledních týdnech se mu bodově nedařilo, jeho chvíle určitě přijdou.Škoda ,že v Montrealu s ním neměli trpělivost.
Tak to proste chodi, kdyz nekdo nepadne Therrienovi do oka.. Nechapu jaky mel se Sekacem problem, ale vim ze v tomhle je Therrien hodne tvrdohlavej :neviem:
MT je v tomhle idiot, o tom žádná. Asi jsme si všichni malovali, že Seky bude součástí budoucnosti Habs a ted tohle. Přitom se k nám tolik hodil. Skvělý bruslař, energický, schopný two way... Jen byl sloučen do lajny s letos zakletým Ellerem, tak tolik neskoroval. Ach jo...
Parda píše:MT je v tomhle idiot, o tom žádná. Asi jsme si všichni malovali, že Seky bude součástí budoucnosti Habs a ted tohle. Přitom se k nám tolik hodil. Skvělý bruslař, energický, schopný two way... Jen byl sloučen do lajny s letos zakletým Ellerem, tak tolik neskoroval. Ach jo...
:thumbsup:
Myslim, že tenhle komentář je naprosto spot on. http://www.habseyesontheprize.com/2015/ ... -canadiens" onclick="window.open(this.href);return false;

Hlavně
There are two things that the Canadiens are absolutely desperate for: Goal scoring, and players who can drive possession. Unfortunately, Smith-Pelly is worse than Sekac at both these things, and one of the worst players in the league in terms of possession.
... což jedině dokumentuje tu Therrienovu tvrdohlavost/umanutost.
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO