I kdyby byl ten puk takovahle siska, a ta cara se priblizovala k brevnu tak, jak sem to udelal, i tak by to gol nebyl.
V pripade ze sel puk po zemi..
Pokud to slo pod brevno tak mozna ano.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jestli je to reakce ke mně, tak na háku nemám samozřejmě nikoho tady, ale holt někdo musí vytvářet alespoň nějaké hodnoty, aby rodina nebyla hlady...Jirik19 píše:Chtěl jsem Ti pomoct, evidentně má Tvé příspěvky na háku
habs píše: No tak možná je to tedy moje chyba, ale žil jsem a žiju v tom, že gól platí tehdy, pokud puk celým svým objemem je za brankovou čarou - a to v tomto případě, kdy se jí pouze dotýká, podle mě platí. Pokud je ale to pravidlo jinak, potom si to tedy nechám vysvětlit...
Ale né v pohodě,já jsem jen nechtěl, aby mě Andy nahlásilhabs píše: Jestli je to reakce ke mně, tak na háku nemám samozřejmě nikoho tady, ale holt někdo musí vytvářet alespoň nějaké hodnoty, aby rodina nebyla hlady....
No tak možná je to tedy moje chyba, ale žil jsem a žiju v tom, že gól platí tehdy, pokud puk celým svým objemem je za brankovou čarou - a to v tomto případě, kdy se jí pouze dotýká, podle mě platí. Pokud je ale to pravidlo jinak, potom si to tedy nechám vysvětlit...
V pohodě, nemusíš to opakovat - já jsem psal přece, že jsem měl za to, že tohle se za gól považuje. To, že se puk brankové čáry dotýká, jsem nikde nezpochybňoval, ale pro mě i tohle znamenalo, že je celým objemem za čarou - když se kružnice dotýká v jednom místě přímky, jak velkou část jejího obsahu si mám odečíst v tom jednom společném bodě...? Nevím, ale pro mě je celý obsah té kružnice na jedné polorovině. Ale nehádám se, bral bych to takhle selským rozumem, realita může a evidentně je jináAndyF píše:
Posledni pokus...
Co k tomu dodat, naprostý joke ze strany ligy. Ta krysa Kreider si myslel, že se mlácení s ním bude zabývat někdo tak dobrý jako je P.K.montreal píše:V zápase s NYR údajně smuloval multimilionář Subban,za což dostal pokutu 2000$.Já asi špatně vidim,ale mě se zdá že šlo spíš o Kreidorovo přistrčení zezadu a pokus se Subbanem vyprovokovat bitku.Subban není svatoušek,ale v tomto byl nevině.Jinak k posledním dvou zápasům se nevyjadřuju.Už zase lajdačí.
![]()
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=751730" onclick="window.open(this.href);return false;
Už teď nemám přesně v hlavě tu naší první výhru po nájezdech, ale jak říkáš, včera jsme měli vyhrát, nicméně tak to někdy v hokeji jeGuddy.44 píše:Hoši nezdá se vám, že v našich vzájemných soubojích vyhraje vždy ten horší tým? minimálně když to srovnám s minulým zápasem tomu tak je. Dnes jste si zasloužili vyhrát vy. To zcela uznávám. Nicméně, oba gólmani chytali dobře. Za své góly nemohli.
Parda píše:MT je v tomhle idiot, o tom žádná. Asi jsme si všichni malovali, že Seky bude součástí budoucnosti Habs a ted tohle. Přitom se k nám tolik hodil. Skvělý bruslař, energický, schopný two way... Jen byl sloučen do lajny s letos zakletým Ellerem, tak tolik neskoroval. Ach jo...
... což jedině dokumentuje tu Therrienovu tvrdohlavost/umanutost.There are two things that the Canadiens are absolutely desperate for: Goal scoring, and players who can drive possession. Unfortunately, Smith-Pelly is worse than Sekac at both these things, and one of the worst players in the league in terms of possession.