Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
severozapadna divizia nam ocividne sedi
1:3 s Flames, 1:3 s Canuks, ze by do 3tice s Oilers..?
piseme 4V v rade, to posledne proti naj rebrickovemu timu potesilo a ako to uz byva v tejto sezone sympatickym zvykom, Timmy podal svoj standardny vykon
vzorne mu sekundoval uz spomenuty Looch, ktory sa pred svojimi rodakmi ukazkovo vytiahol
tak hadam ste sa v zapasoch s lames a nanucks dostatocne vystavili a dnes si vas podame :frajer2: naposledy sme s vami vyhrali v roku 2000, odvtedy len osem prehier, z toho posledne tri na nulu
dnes chyta rask, tak snad to pojde lahsie
u nas dubnyk
...a nezabudajme, ze pre niektorych borcov to moze byt dnes posledny zapas v nasom drese.
blahozelame aspon za tie 2 vsietene golyarek píše:naposledy sme s vami vyhrali v roku 2000, odvtedy len osem prehier, z toho posledne tri na nulu![]()
anoo po vyse 5 rokoch bruins pocitili, ake je to dostat gol od oilers
a to hned po minute zapasu. Potom sme mali este dve ci tri precislenia, ale nevyuzili sme ich, raz tam dobre zasiahol McQuaid. Inak ste ovladli prvu tretinu vy. Pri tych dvoch goloch neskutocne zmatky v nasej obrane
no a po prvej tretine to arek zalomil :sleep3:
Inak na vas hokej sa mi vzdy dobre pozera
myslienka, presne prihravky, malo chyb, tvrda hra, a este ked je thomas v brane
Inak na vas hokej sa mi vzdy dobre pozera
vitazna snurka sice pretrhnuta, ale bodova nieJanci_83 píše:Tak ansa vitazna snura skoncilaale mozme byt radi aspon za ten bodik
pozeram, ze letusky stracaju dych....pripadny konf. triumf by potesil, no uprimne, ak by zazrak menom Devils predsa len dokopalo to PO, dajme tomu z tej 8 priecky, nie velmi by sa mi to pozdavalo.....povedane na rovinu, mile rad by som sa im vyhol....ale nepredbiehajme, do konca zakl. casti zostava odohrat este nejednu particku, podobne je to aj v pripade nasich potencionalnych superov, mudrejsi budeme o par tyzdnov
suhlasim....to co predvadzaju NJD je brutalne, sice to tam castokrat dokopavaju 1-2 golovym rozdielom, pripadne po pp, ale na to by sa historia nepytala....ich superi v boji o PO vsak nepolavuju, takze im podla vsetkeho zostane len taka pred PO spomienka
co sa tyka cesty za
toto absolutne neriesim, pôjde sa od zapasu k zapasu a sam dobre vies, ze ani stav 3:0 v serii, ci 3:0 v rozhodujucom 7 zapase nic nezarucuje....
takze od zapasu k zapasu.....co ma vsak rozhodne tesi a naplna docela sympatickym optimizmom je fakt, na ktory poukazal dejf
co sa tyka cesty za
dejf píše:Snad kromě Bruins, kteří letos žádnou krizi neměli
čtv 10. bře 2011 18:22
maro píše:Myslím si, že to bol zákerný zákrok. Myslím si, že vedel presne, čo robí. Je nešťastné, že sa hráč zraní takýmto spôsobom. Myslím, že ak by ste dali anketu 700 hráčom NHL, väčšina by povedala, že presne vedel, čo robí, a vedel aj o tom stĺpiku. Bodka.
Myslim,ze by sa na to mala pozriet NY policia ,je tam jasny umysel zranit hraca..
Hosi srry ale je to cele smesna komedie...Kdyby to udelal Avery tak si uz brusle nikdy neobuje
Je mi celkem ukradeny ze tam to plexi nema co delat ale je tam odjakziva a Chara to urcite moc dobre vi.A to ze si to hrac v zapase neuvedomuje je mi taky jedno.Kazdej hrac je zodpovednej za to co udela a Chara je zodpovednej za to co udelal.Posuzovat to ja tak Chara v tom zapase skoncil,dostal by stop na X zapasu a financni pokuta by ho taky neminula.A to nejsem zadnej odpurce Bostonu ani Chary ale prave naopak!
Nelibi se mi jak to cele dopadlo a je to jen muj nazor.Ted se do me klidne pustte
Nelibi se mi jak to cele dopadlo a je to jen muj nazor.Ted se do me klidne pustte
Ja osobne bych z Charu taky nedelal zadneho bezmozka... Nic proti nemu nemam, i tenhle zakrok dokazu jakz-takz pochopit. Uplne OK ale nebyl a nasledky jsou primo katastrofalni. Kdyby tedy byla suspendace, nemohli by Bruins nic rict, a ja si myslim ze nejake 2-3 zapasy tady urcite meli byt.
A zarazi me vic veci, nejen tohle! Tohle je jen dalsi kapka. Paille za ten hnus predtim dostal jen 4 zapasy... Takze v Bostonu jsou napr. McQuaid, Thornton, Chara, suprhajzl Boychuk(!), Paille, Lucic(!) tvrdy je i Seidenberg atd atd atd...
Zkratka Boston patri k nejtvrdsim tymum v NHL a hodne casto je to uz za hranici unosnosti. To mi da za pravdu snad vic lidi...
A co tim chci naznacit? Ja s tvrdosti az tak velky problem nemam. Ale u Bostonu se mi to prece jen uz tak trosku prestava libit. Jsou hodne drsni, proste nekdy si rikam, co je moc, to je prilis. A proc je tomu tak? Protoze sudi jim vsechno toleruji, katastrofalni metr na Bruins maji. WTF! JAK JE SAKRA MOZNE ZE BOSTON HRAJE NEJMENE OSLABOVEK V NHL? Jak je tohle vubec mozne??? Tohle mi rozum naprosto nebere! Nekdo by mohl namitat proc tady brecim, ze treba Pens hrajou podobne. Ano je to tak, ale my jsme ku*va narozdil od Bostonu i nejvylucovanejsi team ligy a Boston je presny opak! WHAT A JOKE! A ted ty (ne)suspendace k tomu. Campbell karma ?! Nemam dalsich slov, at si kazdy udela na to nazor sam, ale neco mi tady nesedi proste...
A zarazi me vic veci, nejen tohle! Tohle je jen dalsi kapka. Paille za ten hnus predtim dostal jen 4 zapasy... Takze v Bostonu jsou napr. McQuaid, Thornton, Chara, suprhajzl Boychuk(!), Paille, Lucic(!) tvrdy je i Seidenberg atd atd atd...
Zkratka Boston patri k nejtvrdsim tymum v NHL a hodne casto je to uz za hranici unosnosti. To mi da za pravdu snad vic lidi...
A co tim chci naznacit? Ja s tvrdosti az tak velky problem nemam. Ale u Bostonu se mi to prece jen uz tak trosku prestava libit. Jsou hodne drsni, proste nekdy si rikam, co je moc, to je prilis. A proc je tomu tak? Protoze sudi jim vsechno toleruji, katastrofalni metr na Bruins maji. WTF! JAK JE SAKRA MOZNE ZE BOSTON HRAJE NEJMENE OSLABOVEK V NHL? Jak je tohle vubec mozne??? Tohle mi rozum naprosto nebere! Nekdo by mohl namitat proc tady brecim, ze treba Pens hrajou podobne. Ano je to tak, ale my jsme ku*va narozdil od Bostonu i nejvylucovanejsi team ligy a Boston je presny opak! WHAT A JOKE! A ted ty (ne)suspendace k tomu. Campbell karma ?! Nemam dalsich slov, at si kazdy udela na to nazor sam, ale neco mi tady nesedi proste...
Pailleho trest bol joke, ale tu za Campbellom stojím i keď si myslím, že pre "verejné blaho" už mu tam niečo napariť mohli, takto sme svedkami organizovaného šialenstva.
Každopádne si to taktiež všímam a nie je to prvý raz, čo synáčkovmu tímu pozerá na tresty inak...
Len by som doplnil, že Bochuk nie je superhajzel, ale supertvrďas, Sedienberg je úplne v pohode a McQuaida neviem prečo vôbec zmieňuješ
Vyznelo to totiž ako polovýčitka na tvrdosť/polovýčitka na prasáctvo. A ono to je len málokedy oboje, alebo to druhé. Bruins nie sú BSB...
Pridávam na pobavenie.
Len by som doplnil, že Bochuk nie je superhajzel, ale supertvrďas, Sedienberg je úplne v pohode a McQuaida neviem prečo vôbec zmieňuješ
Pridávam na pobavenie.
MONTREAL — Montreal police are asking hockey-mad Canadiens fans to stop calling them to file complaints against Zdeno Chara. Police say they have been inundated with calls from people seeking to file a criminal complaint against the Boston Bruins defenceman.The calls demanding criminal charges began Wednesday afternoon, shortly after the NHL announced it would neither suspend nor fine Chara for a brutal hit on the Habs' Max Pacioretty.
Tak tak, to je hnus.I want to see the story out of Montreal now where a family of 4 burned in a fire because they couldn't call for help when 9-1-1 was down from the hockey nuts calling and tying up the lines.
OK ber to jak chces, supertvrdas... Dejme tomu, ja ho rad zkratka nemam. A cely Boston je hodne hoodne drsny team! Uznavas? Predpokladam ze ano... A zaroven jsou team ligy ktery hraje nejmene oslabovek. Normalka? NE, NE , NE a jeste jednou NE!
Neverim ze je to koser a nahromazuje se tam toho uz neskutecne prilis na muj vkus... Plus jako bonus ty vymyslene presilovky co Bostonu dvakrat vyhraly letos zapasy v zaverecne minute proti PIT a TBL(Stamkos, J.Staal, to priznal kazdy i z taboru BOS). Nevim, ja tohle vsechno proste vnimam globalne a kumuluje se to nehorazne a me tohle proste zatracene nehraje! At si rika kazdy kdo chce co chce, tohle neni koser co se letos deje kolem Bruins.
Neverim ze je to koser a nahromazuje se tam toho uz neskutecne prilis na muj vkus... Plus jako bonus ty vymyslene presilovky co Bostonu dvakrat vyhraly letos zapasy v zaverecne minute proti PIT a TBL(Stamkos, J.Staal, to priznal kazdy i z taboru BOS). Nevim, ja tohle vsechno proste vnimam globalne a kumuluje se to nehorazne a me tohle proste zatracene nehraje! At si rika kazdy kdo chce co chce, tohle neni koser co se letos deje kolem Bruins.
uz nam len povenovatAtlantik píše:tohle neni koser co se letos deje kolem Bruins.
nemal by som nic proti, a by Zdeno vyfasovat par zapasovy distanc, take 2-3 zapasy pohoda jahoda a mohol byt klud, takto to bude dalsia neverending story
nedovoleny zakrok hodny tak akurat na 2 minuty za nedovolene branenie sa zial odohral na nestastnom "plexi" mieste....nebyt toho rohu, Max sa sklze popri mantinely, Zdeno vyfasuje 2 minutovy trest a hra sa dalej....zavazila len vaznost zranenia, nie brutalita, ci nebezpecnost zakroku...
no a ta saskaren s Air Canada + vysetrovanim police
jednou vetou k posl. vysledkom, ktore sme aj vinou vlastnych goloviek dost pojebabrali....prehra po pp s BUF a prehra s ISL....v oboch zapasoch 2 golove vedenie.....houby platne, treba makat 60 min....lol momentalne by bol nasim superom v ramci 1.kola Montreal
tak konecne to tam 2 bodovo padlo
vyrovnanie nam par minut pred koncom zabezpecil novic Peverley pohladnym oslabovkovym unikom 
v sn Rasky zatiahol roletku, za nasich bol hned v 1 najazde uspesny Seguin.....ako 2 exekutor sn bol rieseny Bergy, ktory po rozhodnuti sudich o neuznani golu putoval znacne frustrovany rovno do satne a mam pocit ze si to odniesla aj jeho hokejka
nastastie tento moment nerozhodol o osude stretnutia...ved sme Boston a ako tu niekto naznacoval, sudi predsa stoja na nasej strane...
potesilo aj zakopnutie Habs
v sn Rasky zatiahol roletku, za nasich bol hned v 1 najazde uspesny Seguin.....ako 2 exekutor sn bol rieseny Bergy, ktory po rozhodnuti sudich o neuznani golu putoval znacne frustrovany rovno do satne a mam pocit ze si to odniesla aj jeho hokejka
potesilo aj zakopnutie Habs
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé