Kto si myslel, ze do toho vletime v tomto novom rocniku ako vichor, musi byt teraz velmi prekvapeny, no ja som nieco podobne, co sa deje teraz aj ocakaval. Prilis sa vedenie spoliehalo na to, ze Couturier so Schennom dokazu v pohode nahradit stratu Jagra a JVRa, este k tomu vsetkemu odisiel Carle a jeho "nahrady" (Foster, žervé) nestoja za rec. Nech bol Carle aky chcel (a 5.5M by som mu urcite nedal), bol v tom time asi jediny z obrancov, ktory vedel aj poriadne rozohrat..je tu este Kimmo, ale ten sa nejako zatial trapi
A aj skladba tych utokov je taka..cudna, okrem prveho utoku tam nevidim lajnu, ktora by vedela skorovat, ostatne 3 nie su zle, len su to skor "energy lines" bez hraca, ktory by vedel vytvorit nieco pre seba ci spoluhraca a strata Briera sa zda byt ozaj vacsim problemom, ako sa cakalo. Takto staci superom vymazat Girouxov utok a maju de fact vystarane. Kto by to bol povedal, ze sa budeme niekedy stazovat najviac na utok
potencial tam rozhodne je, len potrebuju viac casu.Pochvalit musim Laughtona, vidno na nom, ze chce ostat v prvom time na dlhsie ako tych 5-7zapasov
Bryz podostaval goly, za ktore nemohol, ale zas za tie peniaze by som chcel vidiet aby chytil aj niekedy taky gol, ktory sa chytit "neda". Ale netvrdím, že on je príčina našich prehier a zlej predvedenej hry. Rozhodne nie.
Bryz podostaval goly, za ktore nemohol, ale zas za tie peniaze by som chcel vidiet aby chytil aj niekedy taky gol, ktory sa chytit "neda". Ale netvrdím, že on je príčina našich prehier a zlej predvedenej hry. Rozhodne nie.