Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Odjeli jsme na trip po Kanadě.V rychlosti - Dnes v Calgary by se měl vrátit do sestavy A-train. Zajacův návrat se odkládá. Sestito
waiver. V bráně dnes Marty. Proti Edmontonu Moose.
PS: příjemný rozhovor s Pattym kde i krátce komentuje jednotlivé coache pod kterýma hrál http://hokej.sport.cz/clanek/196287-eli ... utika.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokej.idnes.cz/holik-publikuje-n ... entace_cig" onclick="window.open(this.href);return false; Bobby má nový blog
http://holikonhockey.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: příjemný rozhovor s Pattym kde i krátce komentuje jednotlivé coache pod kterýma hrál http://hokej.sport.cz/clanek/196287-eli ... utika.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokej.idnes.cz/holik-publikuje-n ... entace_cig" onclick="window.open(this.href);return false; Bobby má nový blog
dobrej rozhovor s Pattym. Uz od vicero hracu se vyjadrilo, ze PDB je dobrej trener a veri mu, to je urcite dobry slyset. Snad u nas vydrzi dlouho.
tady rozhovor se Zachem o tom, ze jednani nezacala a mozna z toho usuzuju moc, ale nemam z toho uplne dobrej pocit.
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2012 ... witterfeed" onclick="window.open(this.href);return false;
Snad bude mit tolik optimizmu jako ja a uveri, ze tenhle tym bude za dva tri roky legitmnim favoritem. Vzdyt v obrane jsou stale mladi Volchenkov a Greene, na vzestupu Fayne a Larsson a pred branami Merrill a Urbom. Na sanci take cekaji Gelinas, Burlon a v rezerve zustavaji Corrente a Taormina.
Utocnici jsou take velkou nadeji, konecne mame tri poradne centry, kteri jsou take pred vrcholem sil (Henrique, Josefson a Zajac). Ochranu najde v Clarksonovi. Tihu z toho, ze musi tahnout tym z nej sejme Kovy a pokud se Tedenby a Pamieri vzchopi/dostanou prilezitost, tak i kridla do prvnich dvou lajn jsou vyreseny. tym doplnen o zkusene veterany Eliase, Zubruse, Talindra (ehm) a dalsi je/bude idealnim mixem.
Otazkou tak zustava post v brane, ale i tam je svetlo na konci tunelu Wedgewood a Kinkaid mohou by bliz ne si myslime.
Pokud mu to takto poda i Lou a najdou se penize na " hearth and soul of this club" (slova Loua) a jeho podpis, verim ze zustane. Na druhou stranu, po sezone bude hodne tymu co budou mit prostor a k poharu bliz nez my.
tady rozhovor se Zachem o tom, ze jednani nezacala a mozna z toho usuzuju moc, ale nemam z toho uplne dobrej pocit.
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2012 ... witterfeed" onclick="window.open(this.href);return false;
Snad bude mit tolik optimizmu jako ja a uveri, ze tenhle tym bude za dva tri roky legitmnim favoritem. Vzdyt v obrane jsou stale mladi Volchenkov a Greene, na vzestupu Fayne a Larsson a pred branami Merrill a Urbom. Na sanci take cekaji Gelinas, Burlon a v rezerve zustavaji Corrente a Taormina.
Utocnici jsou take velkou nadeji, konecne mame tri poradne centry, kteri jsou take pred vrcholem sil (Henrique, Josefson a Zajac). Ochranu najde v Clarksonovi. Tihu z toho, ze musi tahnout tym z nej sejme Kovy a pokud se Tedenby a Pamieri vzchopi/dostanou prilezitost, tak i kridla do prvnich dvou lajn jsou vyreseny. tym doplnen o zkusene veterany Eliase, Zubruse, Talindra (ehm) a dalsi je/bude idealnim mixem.
Otazkou tak zustava post v brane, ale i tam je svetlo na konci tunelu Wedgewood a Kinkaid mohou by bliz ne si myslime.
Pokud mu to takto poda i Lou a najdou se penize na " hearth and soul of this club" (slova Loua) a jeho podpis, verim ze zustane. Na druhou stranu, po sezone bude hodne tymu co budou mit prostor a k poharu bliz nez my.
rad citam rozhovory s eliasom, to je cisty devil, proste sympatak a inteligentny clovek, co ked treba pritvrdit, tak nema problem normalne povedat co si mysli
uz viac krat som cital pozitivne vyjadrenia nasich hracov na deboera. to je len dobre. a ked sa uci a je ochotny sa ucit, tak este lepsie.. v pristupe k hracom teda evidentne, uvidime, co takticky, ma dalsich 40 zapasov na vychytanie much.. nebol som jeho fanusikom na floride, zatial nie som jeho fanusikom teraz, ale kludne mozem byt na konci sezony
parise: z toho rozhovoru je jasne co uz povedal davno predtym.. sklbit peniaze so sancou na SC.. ak bude mat pocit o devils ze na to maju, tak nebude podla mna problem podpisat u nas pred 1. julom.. peniaze sa nanho najdu urcite.. (martyho plat rapidne dolu, salvadorov ak pojde prec, alebo sa podpise za menej, ci dolu milion na vyplatenych hracoch) a to navysenie zmluvy o 2 mega na 8 nam neublizi. takze skor je to o nasich sanciach na SC.. sancu ma kazdy co sa dostane do PO, ale favoritmi ani zdaleka nie sme.. vzajomne zapasy s flyers, rangers a posledny s bruins nam nastavili zrkadlo a zachovi urcite tiez. ak sa pozrieme do buducna, tak je to presne tak ako megaton pise(aj ked od palmieriho, zazraky necakam ziadne a bohvie ci sa udrzi vobec v nhl). ono by sme sa do konca sezony mali este zlepsit a v PO odohrat par dobrych zapasov (finale konferencie by som bral
). odohrat par dobrych zapasov v zc teraz proti favoritom by tiez nebolo na skodu. a ukazat ze to myslime vazne nejakym trejdom obrancu duplom
na ziskanie webera ci sutera zrejme nemame co ponuknut, plus finacne by to bolo tesne, hlavne u nas( a iljovi idu roky zmluvy zrovna tie topy od buducej sezony 11 milionove). ale ak by bola sanca na Visnovskeho, hned by som po nom siel aj za cenu josefsona ci merrilla. s nim(alebo niekym inym) by sme mali vacise sance na uspech a teda aj na udrzanie zacha.. plus jeho zmluva je pre nas v pohode-buduci rok 3 miliony..
dnes zapas v calgary, elias by im mohol supnut zo 2 goly, len tak pre sutera
ale podstatna je vyhra, pome devils
uz viac krat som cital pozitivne vyjadrenia nasich hracov na deboera. to je len dobre. a ked sa uci a je ochotny sa ucit, tak este lepsie.. v pristupe k hracom teda evidentne, uvidime, co takticky, ma dalsich 40 zapasov na vychytanie much.. nebol som jeho fanusikom na floride, zatial nie som jeho fanusikom teraz, ale kludne mozem byt na konci sezony
parise: z toho rozhovoru je jasne co uz povedal davno predtym.. sklbit peniaze so sancou na SC.. ak bude mat pocit o devils ze na to maju, tak nebude podla mna problem podpisat u nas pred 1. julom.. peniaze sa nanho najdu urcite.. (martyho plat rapidne dolu, salvadorov ak pojde prec, alebo sa podpise za menej, ci dolu milion na vyplatenych hracoch) a to navysenie zmluvy o 2 mega na 8 nam neublizi. takze skor je to o nasich sanciach na SC.. sancu ma kazdy co sa dostane do PO, ale favoritmi ani zdaleka nie sme.. vzajomne zapasy s flyers, rangers a posledny s bruins nam nastavili zrkadlo a zachovi urcite tiez. ak sa pozrieme do buducna, tak je to presne tak ako megaton pise(aj ked od palmieriho, zazraky necakam ziadne a bohvie ci sa udrzi vobec v nhl). ono by sme sa do konca sezony mali este zlepsit a v PO odohrat par dobrych zapasov (finale konferencie by som bral
dnes zapas v calgary, elias by im mohol supnut zo 2 goly, len tak pre sutera
a to calgary nepotrebovalo vykon, stacilo im vyliezt dnes na lad.. sme absolutne nepripravenym timom. lad v calgary je nam prilis velky, vystrelit je moc namahave, dostupit k superovi, nebodaj ho nenechat za chrbtom je nadludsky vykon, lebo super si nehanebne dovolil sa pohybovat..k tomu je jedno odkial vystrelia, cim sviatocnejsi strelec a vacsia vzdialenost, tym vacsia sanca skorovotat..a ako obvykle nie sme schopny prehustit stredne pasmo a aspon supera spomalit ked uz nam to herne nejde.. no pockam na zaciatok druhej tretiny.. bud sa pozbierame , alebo mame nabeh na 10nu..
druha tretina..calgary malo nahrate,vyplo este aj z toho priemerneho vykonu, nasi sa aspon zacali snazit.. dost mi vypadaval net, ale celkom sme tlacili a pridali par striel,ilja dal gol a ja som zacal dufat ze este jeden a mame sancu. lenze hned po gole calgary zaplo a za jedno striedanie si vypracovali 4 dobre pozicie a tu poslednu vyuzili ked si strelu tecol do brany volchenkov..(dovtedy mali 2 strely za 16 minut druhej tretiny).. parise s henriquem stihli ukazat svoju silu na SH a znizili sme na 2:5, takze si pozriem este tu tretiu.. ono tazko urcit o kolko sme sa zlepsili oproti 1. tretine, kedze calgary prestalo hrat..staci im to..
tak nelutujem ze som to nevypol..aspon som nesiel spat nasraty.. calgary sme prevalcovali, mali sme mnozstvo sanci ako uz davn nie, kipper ale podrzal a dali sme len gol eliasom v pp.. to si flames zobrali oddychovy cas a striedanie na to nam dali 6ty gol z 12tej strely a bolo po zapase.. (nie nadarmo vravieval lemaire, ze najdolezitejsie striedanie je to po streleni golu). sice sme sa snazili potom este hrat,ale nevysla presilovka a potom sme hrali 2 oslabovky za zubrusa. uz tam nic nepadlo.
pokaslali sme si to prvou tretinou, taky vykon predviest je hanba v akomkolvek profesionalnom sporte.. snad sa z toho vyvodia dosledky-nie je to prvy krat tuto sezonu.. potom sme sa zlepsili ale calgary stacilo kazdu tretinu jedno jedine dobre striedanie(uplne vazne), kedy nam dali gol a vyborny brankar..
pozitiva sa tazko hladaju, ale 2 body henriqueho(gordie howe hetrik), dalsi gol ilju, ci tedenby v zavere na dvoch oslabeniach sa rataju..
zajtra hura na edmonton, ten zapas musime bezpodmienecne vyhrat( z minulosti mam zafixovane neviem preco ze s nimi hrame vzdy strasne).tak ale snad..
Tak ja pre zmenu neľutujem, že som to nevidel, to by ma asi dobre na dnešný deň nenaladilo. Zápas si pozriem neskôr, aspoň už viem na čo sa pripraviť. Dnešný zmeškám taktiež, dúfam ale, že podobný priebeh už nedovolia. Gordie Howe hattrick pre Henriqueho a gól Tedenbyho? Paráda. Aspoň niečo.
Ledger_NJDevils Rich Chere
Lamoriello: He could play but we want to make sure. We've shut him down for the next 2 weeks.
Lamoriello said D Andy Greene will see the doctor tomorrow and hopes to get the green light to skate
Spatna a snad dobra zprava. Snad se da Trevis po tech dvou tydnech dohromady a bude moct hrat. Bojim se aby to nebylo jak se Zachem minulej rok.
Lamoriello: He could play but we want to make sure. We've shut him down for the next 2 weeks.
Lamoriello said D Andy Greene will see the doctor tomorrow and hopes to get the green light to skate
Spatna a snad dobra zprava. Snad se da Trevis po tech dvou tydnech dohromady a bude moct hrat. Bojim se aby to nebylo jak se Zachem minulej rok.
souhlasím s dunimem ta 1 perioda byla na odstřel. Marty měl zase svůj den
Už jsem si říkal že Flames dostali 9tku v Bostonu a ted ji dají nám
2 periodu jsme začali konečně trochu víc bruslit, Flames se nechali ukolébat tím náskokem ovšem mnoho šancí jsme neproměnili stejně jako ve 3th kdy jsme měli neskutečný tlak a nedali tak 2 golove šance a naopak Flames z ojedinělého protiutoku proměnili šanci a rozhodli. No každopádně zápas v Edmontomu zkouknu a doufám že naši nepředvedou zase ten humus co v 1 třetině proti Calgary.
Co se týká Greena. Jak vidíte jeho zařazení ?? Abych byl upřímný tak prozatím nejsem nějak oslněn z výkonů Fostera. Je tady pro jeho střelu "golfem". Já ho viděl zatim snad 2 krat tím golfem vystřelit při PP. Jinak to spíše dává Kovymu na one timer nebo to nahazuje na bránu zápěstím takže jeho přínos zatim moc pozitivně nevidím. Co se týče rozehravky a bránění tam je vyloženě průměrný. Nepočítám s tím že bude out právě Foster ale mi osobně by nechyběl. Vidím to na někoho z dvojice Larsson Fayne
Co se týká Greena. Jak vidíte jeho zařazení ?? Abych byl upřímný tak prozatím nejsem nějak oslněn z výkonů Fostera. Je tady pro jeho střelu "golfem". Já ho viděl zatim snad 2 krat tím golfem vystřelit při PP. Jinak to spíše dává Kovymu na one timer nebo to nahazuje na bránu zápěstím takže jeho přínos zatim moc pozitivně nevidím. Co se týče rozehravky a bránění tam je vyloženě průměrný. Nepočítám s tím že bude out právě Foster ale mi osobně by nechyběl. Vidím to na někoho z dvojice Larsson Fayne
Myslim ze to bude Foster kdo bude z kola ven. Mozna uvidime, ze se budou obranci vic tocit, ale misto Fayna to nevidim, patri k tomu lepsimu, kdezto Larsson dost strida vyborne zapasy s prumernyma az spatnyma, takze si myslim ze s Fosterem si TOI rozdeli on s tim, ze ho to snad nakopne a bude mit jen dobre zapasy
tak v edmontone sme to vydreli.. moose paradny vykon, vychytal snad 6 minimalne polonajazdov supera. neboli sme lepsi, superovi sme davali sancu hlavne pre blbe vylucenia a v tretej tretine som mal vazne obavy o vysledok. nakoniec sme to zvladli, lebo oilers spravili tiez 2 hlupe fauly a pp v predlzeni sme vyuzili. lepsi sme boli snad len po iljovom SH gole, ktory nas nakopol v druhej tretine. v tretej sme sem tam nevedeli kde nam hlava stoji..toto je dolezita vyhra.
boulton v tretom utoku..(nemyslim si ze tam patri, sice posledne 3 zapasy konecne odohral dobre-ale dobre na jeho pomery co je 4 utok), trochu ma prekvapilo ze hra janssen- nemyslim ze by mal hravat back to back games, pretoze to znamena vyssi ice time pre uz aj tak vytazovanych lidrov.. vela toho nenahra, 2x niekoho hitne a nepobije sa.. na to nam tam staci momentalne lepsi boulton.
k obrancom, tazko povedat.. greeneovi dali cas dalsie 2 tyzdne sa mi zda aj ked by mal byt ok.. blizi sa TD za 7 tyzdnov. moze sa to zomliet hocijako (mam tusak ze privedieme kridlo do 3. utoku a obrancu-kvalitneho ak sa podari).
ja by som nechal sediet fostera(alebo ho dal na kridlo v 4.utoku). hra najmenej minut, ako pise martin je priemerny vo vsetkom..(sice na pp nestriela ale robi aspon rychlejsie rozhodnutia na modrej ako fayne ci larsson, % na pp stupa, neviem kolko je jeho zasluha na tom).. larsson a fayne su ,,nasi,, hraci.. ktorí sa budu zlepsovat, myslim ze by mali byt uprednostnení pri relativne rovnakych vykonoch(sem tam sa moze posadit larsson aj fayne, ktory posledne 2-3 zapasy vyraba chyby.. ale to na zaklade momentalneho vykonu).
celkovo to vidim na fostera.
boulton v tretom utoku..(nemyslim si ze tam patri, sice posledne 3 zapasy konecne odohral dobre-ale dobre na jeho pomery co je 4 utok), trochu ma prekvapilo ze hra janssen- nemyslim ze by mal hravat back to back games, pretoze to znamena vyssi ice time pre uz aj tak vytazovanych lidrov.. vela toho nenahra, 2x niekoho hitne a nepobije sa.. na to nam tam staci momentalne lepsi boulton.
k obrancom, tazko povedat.. greeneovi dali cas dalsie 2 tyzdne sa mi zda aj ked by mal byt ok.. blizi sa TD za 7 tyzdnov. moze sa to zomliet hocijako (mam tusak ze privedieme kridlo do 3. utoku a obrancu-kvalitneho ak sa podari).
ja by som nechal sediet fostera(alebo ho dal na kridlo v 4.utoku). hra najmenej minut, ako pise martin je priemerny vo vsetkom..(sice na pp nestriela ale robi aspon rychlejsie rozhodnutia na modrej ako fayne ci larsson, % na pp stupa, neviem kolko je jeho zasluha na tom).. larsson a fayne su ,,nasi,, hraci.. ktorí sa budu zlepsovat, myslim ze by mali byt uprednostnení pri relativne rovnakych vykonoch(sem tam sa moze posadit larsson aj fayne, ktory posledne 2-3 zapasy vyraba chyby.. ale to na zaklade momentalneho vykonu).
celkovo to vidim na fostera.
No abych byl upřímný tak body jsme si včera nezasloužili. Edmonton byl lepším týmem. Daleko lépe bruslil, působili proti nám jako rakety. Dokázali se jednoducho dostat k nám do pásma ( žádná novinka ) kombinačně byli taky lepší. Jak říká dunim parádný výkon Moose !! On byl klíč k těmhle důležitým bodům. Troufnu si tvrdit že kdyby hráli RNH a Eberle tak odjíždíme s nulou.
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2012 ... zzled.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tady Marty trochu ujel. Takové komentáře by si měl nechat pro sebe. On je hráč, PDB coach a jednoznačně stojím za DeBoerem že udělal správné rozhodnutí. Když pustíš jeden nához od modré a potom střelu z poza kruhů když před tebou nikdo nestojí během 8 minut tak co čekáš Marty?? trochu soudnosti
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2012 ... zzled.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslim ze TG nekde psal, ze pusobil spis zklamane nez nasrane. Tu noc nas nepodrzel ani jeden golman, tak Marty mozna citil krivdu, treba si rikal, ze takove goly jako Moose by nepustil, ale je fakt, ze sam Moose po zapase rekl, ze chytal cocku. Kdyby to pripustil i Marty (znamy egoista) nebylo by to na skodu. Na druhou stranu treba ho to zdrave nakopne...
Ja by som posadil Fostera. Súhlas s Martinom, toto si fakt mohol Marty odpustiť resp. popremýšľať o tých slovách skôr než ich z úst vypustil nech bol ten jeho tón akýkoľvek. Nevadí, hádam ho to niekam posunie, nie naopak. Dva totálne odlišné zápasy, dva totálne odlišné výsledky. Podstatné sú ale body a tie berieme všetkými desiatimi, pravda.

Volch
To je zviera.

Volch
http://blog.northjersey.com/meadowlands ... d-dollars/" onclick="window.open(this.href);return false;
financni problemy jsou zrejme. uz si nemusime nic nalhavat. Jakej je vas nazor na Zacha? Je skoro jiste, ze pokud noznami kontrakt behem ASG prestavky tak Zach otestuje UFA trh a tim padem odejde bez nahrady a pokud ano mel by ho Lou nasledovat (jak uz jsem se jednou vyjadril) Myslite, ze by bylo lepsi,(nebo je pravdepodobnejsi) Pariseho vymenit a tim vyrazne snizit nejen sance na uspech na PO ale i na samotne PO? Nebo ho nechat, pokusit se uspech v PO?
Podle me Pariseho ztratime bez nahrady. Priznejme si, cup contenders zatim nejsme a pres Boston popr Rags, ci zdrave Pens se do finale (konference) nedostaneme, i kdyz v PO se muze stat cokoliv. Ale ty dve kola, kterych se potencionalne muzeme zucastnit by znamenalo nemale prijmy pro organizaci (JVBho) a tak padne rozhodnuti si ho nechat a tim generovat nejaky zisk. A to nemluvim o pitome zasade Loua o kontraktech nevyjednavat behem sezony.
Edit.
ted koukam ze jsem si smazal predchozi prispevek.
no bylo tam neco v tom smyslu ze od Minesoty dotaneme za Pariseho Setugouchiho, Granlunda a 1st.pick
financni problemy jsou zrejme. uz si nemusime nic nalhavat. Jakej je vas nazor na Zacha? Je skoro jiste, ze pokud noznami kontrakt behem ASG prestavky tak Zach otestuje UFA trh a tim padem odejde bez nahrady a pokud ano mel by ho Lou nasledovat (jak uz jsem se jednou vyjadril) Myslite, ze by bylo lepsi,(nebo je pravdepodobnejsi) Pariseho vymenit a tim vyrazne snizit nejen sance na uspech na PO ale i na samotne PO? Nebo ho nechat, pokusit se uspech v PO?
Podle me Pariseho ztratime bez nahrady. Priznejme si, cup contenders zatim nejsme a pres Boston popr Rags, ci zdrave Pens se do finale (konference) nedostaneme, i kdyz v PO se muze stat cokoliv. Ale ty dve kola, kterych se potencionalne muzeme zucastnit by znamenalo nemale prijmy pro organizaci (JVBho) a tak padne rozhodnuti si ho nechat a tim generovat nejaky zisk. A to nemluvim o pitome zasade Loua o kontraktech nevyjednavat behem sezony.
Edit.
ted koukam ze jsem si smazal predchozi prispevek.
no bylo tam neco v tom smyslu ze od Minesoty dotaneme za Pariseho Setugouchiho, Granlunda a 1st.pick
k brodeurovi : http://www.nypost.com/p/sports/devils/b ... z1jhGMTxPB" onclick="window.open(this.href);return false;
zda sa ze si chce na buduci rok zachytat. (nic prekvapive)
zda sa ze si chce na buduci rok zachytat. (nic prekvapive)
tak jets sme rozbili, boli unaveni a nedostali sancu..v tretej tretine sme v podstate oddychovali a 4ty utok si zahral viac ak 11 minut co je u nas unikat..aspon sa usetrili sily na boston, to je pre nas dolezity zapas.. paradne zahral ilja, tradicne dobre elias a clarkie- ten predviedol skvelu strelu
samozrejme dobrych vykonov tam bolo habadej, vyzdvihnem este larssona, lebo jeho vykonnost zas stupa.. ale celkovo dobry vykon..(1. utok parise-zubrus-ilja si robil co chcel). zamrzi gol v nasej sieti- vobec nemusel padnut- to nasa 4. lajna odflakla striedanie( ma to hrozne nasralo, miesto toho aby lietali po lade a vazili si kazdu sekundu,sa tam vtedy zmetene verejne korculovali)..
k parisemu..my k tomu tazko nieco vymyslime.. na tom ci ostane aj po TD zalezi na majitelovi, predpokladam ze bude ochotny nanho dat prachy aj ked je financna situacia zla.. ak nie, zach bude vymeneny(a to lou musi mat pripravene a osondovane alternatívy..ta od wild je fajn).. podla mna sa s nim bude skusat dohodnut(najlepsie hned) alebo podla zvyku az po sezone.. k tomu marty tvrdi ze bude chytat aj o rok- to je dolezita info pre nasho gm, takze sa podla toho moze zariadit a riesit ine veci( skore rozhodnutie brodeura podla mna, mozno prave preto aby lou vedel na com je a s cim ma pocitat a lepsie sa zariadil).
moj nazor, zach ostane do konca sezony a bud podpise devils alebo odide bez nahrady ako v minulosti mnohí iní.. aj ked predpokladat scenar je v momentalnej situacii a u devils skoro nemozny..
k parisemu..my k tomu tazko nieco vymyslime.. na tom ci ostane aj po TD zalezi na majitelovi, predpokladam ze bude ochotny nanho dat prachy aj ked je financna situacia zla.. ak nie, zach bude vymeneny(a to lou musi mat pripravene a osondovane alternatívy..ta od wild je fajn).. podla mna sa s nim bude skusat dohodnut(najlepsie hned) alebo podla zvyku az po sezone.. k tomu marty tvrdi ze bude chytat aj o rok- to je dolezita info pre nasho gm, takze sa podla toho moze zariadit a riesit ine veci( skore rozhodnutie brodeura podla mna, mozno prave preto aby lou vedel na com je a s cim ma pocitat a lepsie sa zariadil).
moj nazor, zach ostane do konca sezony a bud podpise devils alebo odide bez nahrady ako v minulosti mnohí iní.. aj ked predpokladat scenar je v momentalnej situacii a u devils skoro nemozny..
Nazdar pánové 
Jakožto velký fanoušek Devils jsem se dozvěděl o tomto fóru přes jednoho z uživatelů a od teď tu budu mezi vámi
Na úvod bych zmínil naší stránku o New Jersey ( http://newjerseydevils.nieds.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ), kde najdete reporty ze zápasů a i jiné články. Máme i stránky na sociálních sítích (Facebook, Google+ a Twitter) - tak se kdyžtak mrkněte
Nezbývá než dodat - Let's go Devils!!!!!
Jakožto velký fanoušek Devils jsem se dozvěděl o tomto fóru přes jednoho z uživatelů a od teď tu budu mezi vámi
Na úvod bych zmínil naší stránku o New Jersey ( http://newjerseydevils.nieds.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ), kde najdete reporty ze zápasů a i jiné články. Máme i stránky na sociálních sítích (Facebook, Google+ a Twitter) - tak se kdyžtak mrkněte
Nezbývá než dodat - Let's go Devils!!!!!
Co se týče Martyho. Nedávno prohlašoval že to oznámí po konci sezony. Teďka z ničeho nic po výhře doma prohlásí tohle. Můj postoj k tomu znáte už jsme se o tom rozepisoval nedávno takže se nebudu opakovat. Jinak zajímavý článek - http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... 00735.html" onclick="window.open(this.href);return false;
s Parisem to bude ještě sranda. Každopádně z posledních vyjádření a zpráv mi připadá nejpravděpodobnější možnost trade. I když jak říká megaton a dunim záleží to jak to vnímá vedení. Já osobně si myslím že do PO bysme se dostali i po Zachově výměně. Bohužel já nějak naše šance v PO s Martym v bráně nevidím růžově na nějaký výraznější úspěch. Hlavně nenechat Zacha odejít zadarmo to by ho pak fakt měl následovat i Lou jak psal megaton
s Parisem to bude ještě sranda. Každopádně z posledních vyjádření a zpráv mi připadá nejpravděpodobnější možnost trade. I když jak říká megaton a dunim záleží to jak to vnímá vedení. Já osobně si myslím že do PO bysme se dostali i po Zachově výměně. Bohužel já nějak naše šance v PO s Martym v bráně nevidím růžově na nějaký výraznější úspěch. Hlavně nenechat Zacha odejít zadarmo to by ho pak fakt měl následovat i Lou jak psal megaton
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

z toho jsem taky nemohl