Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

co sa tyka golov, tak prvy Ryderov :cool:
kua este teraz ma se*e, ze som to neomrkol live :verysad: a potom co napisal Dawe a spol. o to viac :fnuk: :D co uz, snad si to vynahradime v PO :yes:

samozrejme, podakovanie aj pre supera :serus: vdaka ktoremu sme mohli vidiet to galapredstavenie :thumbsup: okrem bodov, ktore sme z tohto 4 bodoveho zapasu vytazili ma tesi fakt, ze bolo medzi nami citit opät tu povestnu derby atmosferu, o ktorej som mal uprimne pochybnosti a akoby sa po odchode Kovalova a spol. zacala pomaly vytracat, nastastie, slo len o plany poplach :)

gratulujem k vybornemu zapasu a ticho zavidim (ja sa takeho od Avs asi tak lahko nedockam :verysad: )
petrik píše:gratulujem k vybornemu zapasu a ticho zavidim (ja sa takeho od Avs asi tak lahko nedockam :verysad: )
mozno by sa mal pobit budaj s howardom a niecoho takeho sa dockame :-D
tak doufám,že už jste z euforie venku(výhra s frantíkama vždy potěší),dnes už si ale jede pro 2body Detroit,tak ať to pro vás není moc tvrdé procitnutí .... :frajer2: :D
jejda, jejda, stretnutie sa nam ani poriadne nezacalo a Tuukka v novej maske vytahoval 2 cervenaky z branky :hroza:
Obrázek
nastastie sa to v priebehu tretiny ustalilo, Tuukka co to pochytal no a pocas presilovej hry sme sa zasluhou Loochovej panvicovej prihravky a Krejciho golovky so zatvorenymi ocami vratili do hry...hehe Howarda zrejme trosku viac zmiatol Zeeho strelecky nepodarok

edit: boa jeho to co za uvodne minuty riesime :nervy: ubehla nieco vyse minuta z II.tretiny a Jirecek to tam z prvej upratal, paradna trefa musi sa uznat

Tuukka, Tuukka :hroza: to ze pustis puta gol, ok stane sa, ale to, ze si das vlastnaka to je uz moc :sarcasm: (do zaverecnej pre istotu Timmy) no a strom medzi spoluhracmi Wheeler_om a Hamill_om ma uz totalne polozil :D dobru :sleep3:
Boston pokračuje v old school hockey :giggle:
Baffy píše:tak ať to pro vás není moc tvrdé procitnutí .... :frajer2: :D

:ciga: ... no co jsem říkal? :smile03: :angel:

zaspali jste ten vstup do zápasu a celkově ta 1.třetina byla ze strany domácích dost špatně zahraná,
Tukka sice nakoupil hned z prvních dvou střel góly,ale další minimálně 2chytil,takže jste byli pořád ve hře.
Když pak Hudy dával zkraje 2třetiny na 3:1,tak jsem čekal drtivý nástup Bruins,ten se ale nekonal a
tak přišla v 37minutě rychlá sprcha a 2fíky během půl minuty,což znamenalo prakticky konec zápasu ... :frajer2:
cepi píše:no a strom medzi spoluhracmi Wheeler_om a Hamill_om ma uz totalne polozil :D dobru :sleep3:
ale že si ho tam Wheeler pěkně našel :D :cool:

takže zítra v krásném čase odvetka a nebylo by špatné si ten průběh zopakovat ..... :wave: :cinka: :giggle:
Baffy píše:ale že si ho tam Wheeler pěkně našel :D :cool:
:hroza:
Pekný hit :giggle:

:thumbsup:
Burke just noted on the Boston Radio Station 98.5 The Sports hub that the Bruins/Leafs are infact talking about a potential deal, then goes on to say that he can't comment on Kaberle. Speculate away but its not to hard to put the two together here
pod k nam Tomi pood :hop: no ako to uz pomaly byva kazdorocnou TDL tradiciou :uvodzovky:Kabelka to BOS :uvodzovky: nestresujem, nedramatizujem... :-P
takto to dojebabrat :buch: a k tomu vsetkemu tam este ten 2x skoroval :nervy: boa jeho piseme 3 prehru v rade co sa nam stalo po 1x v sezone :-O no a ta dnesna total zbytocna prehra :hroza: neexistuje aby sa v samom zavere bielorusko takto prekluckoval :evil: smolna prehra, co uz

od senatorov k nam za 2.kolo tohtorocneho draftu mieri Chris Kelly....u nas by sa mal zaradit do 3 lajny, aj ked netusim co tymto krokom Chia sledoval :eek2: s bliziacim sa TDL ocakavam podstatne zaujimavejsie meno...
:arrow: Bruins 'close' to getting Kaberle, sending Stuart to Chicago..uz sa nam to v medvedej kuchyni vari pece :) ale ukecat GM listov to da namahu :roll: na Wheelera + draftovy vyber sotva prikyvne
kuwo píše:štvrtku sa však bojím, obávam sa, že skúsený a komplexný team Bruins vyškolí entuziastických chlapcov Isles...
ta ty aky vestec si :cool: vysledok sice hovori jasnou recou, ale nebolo to az tak jednoznacne, teda po tej uvodnej tretine, ktoru sme totalne ovladli a v podstate v tych zvysnych 2 sme zvolili take kludnejsie tempo :) okrem vitazstva a prerusenia serie 3P potesilo aj zakopnutie Habs :wink:

neverending Kaberle story nabera na obratkach :arrow: Tomas Kaberle is on the verge of being a Bruin. The Bruins would acquire Kaberle from Toronto for Joe Colborne and their own 2011 first-round pick. nebol by som proti :roll: do konca tyzdna by mohlo byt vymalovane.... :yes: aj ked v pripade GM listov jeden nikdy nevie... :sarcasm:
Čože? :eek2: 1st+Colborne? :lol2: Čo sa to deje? Najprv Colorado, teraz vy...
:!: :arrow: KABERLE TO BE TRADED TO BRUINS for Joe Colborne, the Bruins' first round pick in 2011 and a conditional draft pick.

Obrázek :hop:

jeeee aj Borisko k nam mieri :scare: (sup s nim rovno na farmu :lol2: :plus: Rich Peverly opacnym smerom teda k drozdiu podla ocakavania 2jica Wheeler + Stuart.....fuuuuuuu chce to par hodin na predychanie :cool:
Tak to je parádní výměna =)
Príliš veľa zmien môže pred PO Bostonu nielen pomôcť, ale aj poškodiť. Krotil by som optimizmus, uvidíme. Mená dobré, ale... :smile03:
neis píše:Tak to je parádní výměna =)
pre Atlantu :yes:.
ako Boston :good:

len ten valabik :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ja keby fandim bruins tak som spokojny:
kaberle > stuart
peverley = wheeler :?: :hmm: su to ine typy hracov, uvidime
no a 1st rounder im este zostal, a to vyssi ako ten co poslali prec...
:yes:
Myslel jsem Kaberleho ;) Ten přišel skoro zadarmo, protože Boston má talentů na rozdávání.

Co se týče další výměny s Atlantou. Co jsem viděl Valabíka, tak to ani není hráč do NHL. Peverley není marný, ale není ani moc extra. Wheeler se naprosto těžkopádný hráč, který svou postavu moc využívat neumí, ale ještě je dost mladý, takže šance na lepší zítřky je. Stuarta jsem si všiml jen při hitech, takže nevím. Podle mě lehce lepší trade pro Atlantu.
Ked sa uz teraz Valabik nepreberie a nenauci sa hrat pozicne a techniku od Charu,potom uz nikdy ....
nadmaximalnemaximalna spokojnost :ejha: 12 sezon u listov stacilo, vitaj maco :ahoj:

ako na chate vystizne spomenul nas divizny rival

@ habs « 18 Feb 2011, 20:36 » Tak na to, jak moc bude Kaberle na rozehrávce platný, to pro mě je laciné - volba draftu je pořád jenom volba, nic víc, nic míň.
@ habs « 18 Feb 2011, 20:40 » Vždyť ta možnost volby se může úplně minout účinkem, kolik už takových případů bylo... Kaberle pomůže okamžitě a pokud v Bostonu zůstane, budou vzadu neskutečně silní - typově přesně tohle Bruins potřebovali a dostali to, což mě zrovna moc netěší...

hovoris mi z duse habs :cool: aj ked rovnaku radost ako ja zrejme nezdielas :D aby bolo jasne, Kabessa sme neriesili len vylucne na PO, pocas leta bude snaha podpisat ho na dalsie obdobie :good: a dalsia vec, tu 1 draftovu volbu ziskalo TOR od nas (co znaci dost dole vzhladom k tomu, ze sa v tabulke umiestnime vysoko) nie za Kessela....takze na drafte´2011 mame stale k dispoziici 1.draftovy vyber ziskany vymenou za Kessela :fucker:

co dodat, Tomasa som chcel mat v time uz nejaky ten rok, Chia bol na tom zrejme podobne :) minuly rok nam to za Kessela nevyslo, resp. vyslo to idealne, ze sme ziskali Seguina + picky, no a teraz mame v time ofenzivneho zadaka, patriaceho rok co rok medzi najproduktivnejsich bekov s paradnou presilovkovou pracou za ktoreho sme obetovali zalezitosti, ktore by som obetoval kedykolvek.....

logickym vustenim bola nasledna vymena Wheelera + Stuarta.....slovenske obranne drievko ulozime rovno na farmu, no a Peverley, slusne produktivny u Thrashers by sa mohol aklimatizovat v 3 lajne, Wheeler pôsobil dost strnulo, tazkopadne, Peverley by mal byt rozhodne sviznejsi, takze aj tuto vymenu hodnotim pozitivne :thumbsup: (na strane druhej ani drozdie nemusi smutit, urcite neprerobili, zbavili sa nadbytocneho drievka, ziskali spolahliveho zadaka + utocinka, ktory ma este aku taku tendenciu zlepsovat sa)

Chia len potvrdil, ze mame v organizacii bez debatky jedneho z naj ak nie toho naj managera aky kedy u nas pôsobil :yes: zopar ohlasov na jeho dnesny vykon

Thanks for doing your job!

Claude Julien... your turn.

GO GET THEM, BRUINS!

Lets go Bs, pretty excited of all this news

Way to be aggressive Chiarelli! The fans applaud you.......FOR TODAY.

BIG DAY!!!! with 5 centers and 8 defense men right now there still could be more to come!!

Mr. Chiarelli, you deserve a standing

Chiarelli is a genius, get these guys signed long term and we're good.

Chia more than earned his salary for today. Excellent work. Clearly he and Cam think we can make a real run at the Cup this year. I hope they're right.
Už tak jste měli koncepčně dost dobrý tým( což už jsem tvrdil před sezonou) Nyní je však prakticky bez chyb. Opravdu PO tým se vším všudy ! + ty vaše talenty no prostě paráda...
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS