samozrejme, podakovanie aj pre supera
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
kua este teraz ma se*e, ze som to neomrkol live
a potom co napisal Dawe a spol. o to viac
co uz, snad si to vynahradime v PO 
vdaka ktoremu sme mohli vidiet to galapredstavenie
okrem bodov, ktore sme z tohto 4 bodoveho zapasu vytazili ma tesi fakt, ze bolo medzi nami citit opät tu povestnu derby atmosferu, o ktorej som mal uprimne pochybnosti a akoby sa po odchode Kovalova a spol. zacala pomaly vytracat, nastastie, slo len o plany poplach
jejda, jejda, stretnutie sa nam ani poriadne nezacalo a Tuukka v novej maske vytahoval 2 cervenaky z branky
nastastie sa to v priebehu tretiny ustalilo, Tuukka co to pochytal no a pocas presilovej hry sme sa zasluhou Loochovej panvicovej prihravky a Krejciho golovky so zatvorenymi ocami vratili do hry...hehe Howarda zrejme trosku viac zmiatol Zeeho strelecky nepodarok
edit: boa jeho to co za uvodne minuty riesime
ubehla nieco vyse minuta z II.tretiny a Jirecek to tam z prvej upratal, paradna trefa musi sa uznat
Tuukka, Tuukka
to ze pustis puta gol, ok stane sa, ale to, ze si das vlastnaka to je uz moc
(do zaverecnej pre istotu Timmy) no a strom medzi spoluhracmi Wheeler_om a Hamill_om ma uz totalne polozil
dobru :sleep3:
nastastie sa to v priebehu tretiny ustalilo, Tuukka co to pochytal no a pocas presilovej hry sme sa zasluhou Loochovej panvicovej prihravky a Krejciho golovky so zatvorenymi ocami vratili do hry...hehe Howarda zrejme trosku viac zmiatol Zeeho strelecky nepodarok
edit: boa jeho to co za uvodne minuty riesime
Tuukka, Tuukka
Baffy píše:tak ať to pro vás není moc tvrdé procitnutí .... :frajer2:
zaspali jste ten vstup do zápasu a celkově ta 1.třetina byla ze strany domácích dost špatně zahraná,
Tukka sice nakoupil hned z prvních dvou střel góly,ale další minimálně 2chytil,takže jste byli pořád ve hře.
Když pak Hudy dával zkraje 2třetiny na 3:1,tak jsem čekal drtivý nástup Bruins,ten se ale nekonal a
tak přišla v 37minutě rychlá sprcha a 2fíky během půl minuty,což znamenalo prakticky konec zápasu ... :frajer2:
ale že si ho tam Wheeler pěkně našelcepi píše:no a strom medzi spoluhracmi Wheeler_om a Hamill_om ma uz totalne polozildobru :sleep3:
takže zítra v krásném čase odvetka a nebylo by špatné si ten průběh zopakovat .....
Burke just noted on the Boston Radio Station 98.5 The Sports hub that the Bruins/Leafs are infact talking about a potential deal, then goes on to say that he can't comment on Kaberle. Speculate away but its not to hard to put the two together here
pod k nam Tomi pood
no ako to uz pomaly byva kazdorocnou TDL tradiciou :uvodzovky:Kabelka to BOS :uvodzovky: nestresujem, nedramatizujem...
pod k nam Tomi pood
takto to dojebabrat
a k tomu vsetkemu tam este ten 2x skoroval
boa jeho piseme 3 prehru v rade co sa nam stalo po 1x v sezone
no a ta dnesna total zbytocna prehra
neexistuje aby sa v samom zavere bielorusko takto prekluckoval
smolna prehra, co uz
od senatorov k nam za 2.kolo tohtorocneho draftu mieri Chris Kelly....u nas by sa mal zaradit do 3 lajny, aj ked netusim co tymto krokom Chia sledoval
s bliziacim sa TDL ocakavam podstatne zaujimavejsie meno...
od senatorov k nam za 2.kolo tohtorocneho draftu mieri Chris Kelly....u nas by sa mal zaradit do 3 lajny, aj ked netusim co tymto krokom Chia sledoval
ta ty aky vestec sikuwo píše:štvrtku sa však bojím, obávam sa, že skúsený a komplexný team Bruins vyškolí entuziastických chlapcov Isles...
neverending Kaberle story nabera na obratkach
jeeee aj Borisko k nam mieri
Myslel jsem Kaberleho
Ten přišel skoro zadarmo, protože Boston má talentů na rozdávání.
Co se týče další výměny s Atlantou. Co jsem viděl Valabíka, tak to ani není hráč do NHL. Peverley není marný, ale není ani moc extra. Wheeler se naprosto těžkopádný hráč, který svou postavu moc využívat neumí, ale ještě je dost mladý, takže šance na lepší zítřky je. Stuarta jsem si všiml jen při hitech, takže nevím. Podle mě lehce lepší trade pro Atlantu.
Co se týče další výměny s Atlantou. Co jsem viděl Valabíka, tak to ani není hráč do NHL. Peverley není marný, ale není ani moc extra. Wheeler se naprosto těžkopádný hráč, který svou postavu moc využívat neumí, ale ještě je dost mladý, takže šance na lepší zítřky je. Stuarta jsem si všiml jen při hitech, takže nevím. Podle mě lehce lepší trade pro Atlantu.
pát 18. úno 2011 21:00
Ked sa uz teraz Valabik nepreberie a nenauci sa hrat pozicne a techniku od Charu,potom uz nikdy ....
nadmaximalnemaximalna spokojnost
12 sezon u listov stacilo, vitaj maco
ako na chate vystizne spomenul nas divizny rival
@ habs « 18 Feb 2011, 20:36 » Tak na to, jak moc bude Kaberle na rozehrávce platný, to pro mě je laciné - volba draftu je pořád jenom volba, nic víc, nic míň.
@ habs « 18 Feb 2011, 20:40 » Vždyť ta možnost volby se může úplně minout účinkem, kolik už takových případů bylo... Kaberle pomůže okamžitě a pokud v Bostonu zůstane, budou vzadu neskutečně silní - typově přesně tohle Bruins potřebovali a dostali to, což mě zrovna moc netěší...
hovoris mi z duse habs
aj ked rovnaku radost ako ja zrejme nezdielas
aby bolo jasne, Kabessa sme neriesili len vylucne na PO, pocas leta bude snaha podpisat ho na dalsie obdobie
a dalsia vec, tu 1 draftovu volbu ziskalo TOR od nas (co znaci dost dole vzhladom k tomu, ze sa v tabulke umiestnime vysoko) nie za Kessela....takze na drafte´2011 mame stale k dispoziici 1.draftovy vyber ziskany vymenou za Kessela
co dodat, Tomasa som chcel mat v time uz nejaky ten rok, Chia bol na tom zrejme podobne
minuly rok nam to za Kessela nevyslo, resp. vyslo to idealne, ze sme ziskali Seguina + picky, no a teraz mame v time ofenzivneho zadaka, patriaceho rok co rok medzi najproduktivnejsich bekov s paradnou presilovkovou pracou za ktoreho sme obetovali zalezitosti, ktore by som obetoval kedykolvek.....
logickym vustenim bola nasledna vymena Wheelera + Stuarta.....slovenske obranne drievko ulozime rovno na farmu, no a Peverley, slusne produktivny u Thrashers by sa mohol aklimatizovat v 3 lajne, Wheeler pôsobil dost strnulo, tazkopadne, Peverley by mal byt rozhodne sviznejsi, takze aj tuto vymenu hodnotim pozitivne
(na strane druhej ani drozdie nemusi smutit, urcite neprerobili, zbavili sa nadbytocneho drievka, ziskali spolahliveho zadaka + utocinka, ktory ma este aku taku tendenciu zlepsovat sa)
Chia len potvrdil, ze mame v organizacii bez debatky jedneho z naj ak nie toho naj managera aky kedy u nas pôsobil
zopar ohlasov na jeho dnesny vykon
Thanks for doing your job!
Claude Julien... your turn.
GO GET THEM, BRUINS!
Lets go Bs, pretty excited of all this news
Way to be aggressive Chiarelli! The fans applaud you.......FOR TODAY.
BIG DAY!!!! with 5 centers and 8 defense men right now there still could be more to come!!
Mr. Chiarelli, you deserve a standing
Chiarelli is a genius, get these guys signed long term and we're good.
Chia more than earned his salary for today. Excellent work. Clearly he and Cam think we can make a real run at the Cup this year. I hope they're right.
ako na chate vystizne spomenul nas divizny rival
@ habs « 18 Feb 2011, 20:36 » Tak na to, jak moc bude Kaberle na rozehrávce platný, to pro mě je laciné - volba draftu je pořád jenom volba, nic víc, nic míň.
@ habs « 18 Feb 2011, 20:40 » Vždyť ta možnost volby se může úplně minout účinkem, kolik už takových případů bylo... Kaberle pomůže okamžitě a pokud v Bostonu zůstane, budou vzadu neskutečně silní - typově přesně tohle Bruins potřebovali a dostali to, což mě zrovna moc netěší...
hovoris mi z duse habs
co dodat, Tomasa som chcel mat v time uz nejaky ten rok, Chia bol na tom zrejme podobne
logickym vustenim bola nasledna vymena Wheelera + Stuarta.....slovenske obranne drievko ulozime rovno na farmu, no a Peverley, slusne produktivny u Thrashers by sa mohol aklimatizovat v 3 lajne, Wheeler pôsobil dost strnulo, tazkopadne, Peverley by mal byt rozhodne sviznejsi, takze aj tuto vymenu hodnotim pozitivne
Chia len potvrdil, ze mame v organizacii bez debatky jedneho z naj ak nie toho naj managera aky kedy u nas pôsobil
Thanks for doing your job!
Claude Julien... your turn.
GO GET THEM, BRUINS!
Lets go Bs, pretty excited of all this news
Way to be aggressive Chiarelli! The fans applaud you.......FOR TODAY.
BIG DAY!!!! with 5 centers and 8 defense men right now there still could be more to come!!
Mr. Chiarelli, you deserve a standing
Chiarelli is a genius, get these guys signed long term and we're good.
Chia more than earned his salary for today. Excellent work. Clearly he and Cam think we can make a real run at the Cup this year. I hope they're right.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé