Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... _have.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nieco malo ak nie nic o martym :)

Obrázek

:x ani sa nedá len slovami popísať koľko (protichodných) emócií naraz vo mne tento gól vyvolal.
Zápas jsme prohráli zaslouženě. Předvedeným výkonem jsme si body nezasoužili. Ale zase jsme našli nového PMD - A-Train :D při gole Clarksona co předvedl za brankou na to jsem čuměl s otevřenou hubou. Povodil 2 pány a dal to Clarkiemu. I při druhém golu to krásně provedl. Za včerejšek dávám + Volchenkovi a Taorminovi ( moc mě mrzí že po návratu Greena, Tallindera a Larssona bude poslán do Albany protože hraje fakt parádně ) Ke Kovymu není co říct :eek2:
Ja by som to skôr videl na rotáciu siedmych bekov a posadenie Fostera, ale uvidíme.
Stránka Fortuny na facebooku :D
Finnish Your Czech píše:Stránka Fortuny na facebooku :D
Vitej zpet, Riško.
''At 39, goaltender Martin Brodeur is the oldest player on the Devils roster, but he’s not as old as some of his teammates apparently think. Brodeur said he was having lunch with defenseman Anton Volchenkov and some highlights of Bobby Orr’s career were on the television. Volchenkov turned to Brodeur and asked, “You played against him, right?”
Volchie :hufi:
Tedenby played only one shift in the third period. Janssen and Eric Boulton didn’t play at all in the third. :sok:

Nebylo by tedy lepsi hrat s Millsem a/nebo Zharkovem? Borci se stejne neperou a kdyz jsou na lede, vetsinou maj problemy dostat se z pasma, ten jeden hit za zapas se kterym prijdou neni zadna vyhra.

Jinak zapas dobrej, Buff nic nehralo, Larsson vypadal dobre, stejne tak jako vetsina obrany. Tao dopredu ok, dozadu uchazejici, Volchi a Salv si vzadu svoje uhrajou a Fayne s Fosterem taky OK, mozna by mohli hrat presilovku spolu, treba bychom omezili SHG. Patty a Sejcek hrali jak za starejch casu a Zubie, i kdyz dnes bez bodu, je skvele doplnoval.

Skoda ze Marty neodesel s 1+1 :roll:

Pre tých, čo nevideli. $cott "Money" Wedgewood :rocker: Shutout a krásna asistencia. Len tak ďalej!

Po zápase sa z publika ozývalo hlasné skandovanie jeho mena, krásny pocit.
megaton píše:Tedenby played only one shift in the third period. Janssen and Eric Boulton didn’t play at all in the third. :sok:

Nebylo by tedy lepsi hrat s Millsem a/nebo Zharkovem? Borci se stejne neperou a kdyz jsou na lede, vetsinou maj problemy dostat se z pasma, ten jeden hit za zapas se kterym prijdou neni zadna vyhra.

Jinak zapas dobrej, Buff nic nehralo, Larsson vypadal dobre, stejne tak jako vetsina obrany. Tao dopredu ok, dozadu uchazejici, Volchi a Salv si vzadu svoje uhrajou a Fayne s Fosterem taky OK, mozna by mohli hrat presilovku spolu, treba bychom omezili SHG. Patty a Sejcek hrali jak za starejch casu a Zubie, i kdyz dnes bez bodu, je skvele doplnoval.

Skoda ze Marty neodesel s 1+1 :roll:
JJ DeBoer to stál ve 3 periodě na 3 utoky a místo Teddyho postavil k Zajícovi a Clarkiemu Sestita. Kdyby naše 4th hrála ve složení Sestito - Carter - Mills tak by to bylo o něčem jinem to je pravda. K zápasu- jak říkáš Buffalo bylo docela dost marné. Naši hráli to co potřebovali a 3 periodu jsme zahrali skvěle defenzivně ( měl jsem strach aby se neopakoval Wahington ale pohlídali jsme si to ) s obranou jsem spokojen. Volchenkov hraje poslední zápasy úžasně, Salvador taky :yes: co se týše Tallindera tak je docela možné že si už letos nezahraje. Po návratu Greena podle mě černý petr padne na Taorminu což mě mrzí hraje dobře. Martyho pokusy ke konci :good:
Josefson back at practice today and that his return is “around the corner.”

Ale kde bude hrat? Centry mame obsazene, chemie funguje a do 4.lajny je ho skoda. videl bych to ze Teddy potrenuje defenzivni schopnosti v Albany nebo v jinem tymu.
Henrique novackem mesice.

“Lou said, ‘Congratulations, you deserve it, but you don’t get anything for it’,” Henrique said. :cool:
megaton píše:Henrique novackem mesice.

“Lou said, ‘Congratulations, you deserve it, but you don’t get anything for it’,” Henrique said. :cool:
:cool:
Včerejší zápas s Ottawou jsme si zase nepohlídali ve 3 periodě. Nevím proč vždycky tu 3 třetinu nezvládnem ( viz. Caps ) Za Lemaira když jsme šli do 3rd za jednogoloveho vedení jsem si byl jistý že to vyhrajem. Je třeba pracovat celých 60 minut. Myslím že defenzivní schopnosti na to máme aby jsme ubránili 2 golove vedení. Marty si vybral další slabší chvilku u golu Condry ( ten klučina nám dává nějak často goly se mi zdá že minuly rok nam dal 2 v jednom zápase) když pustil lacinou střelu z kruhů ( jak jinak než při naši PP :hroza: ). Prodloužení a "faul" Clarkieho jsme už probírali v chatu tak se k tomu nebudu vracet. ( http://www.nj.com/devils/index.ssf/2012 ... penal.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) Jinak Sestito HS - místo něj Boulton. Netajím se tím že nemám Boultona rád sice včera předvedl dobrou bitku ale hokejově je Sestito na tom daleko lépe ( hlavně defenzivně )
SHGoly nas stoji zapasy. myslim ze ze s 12 :sok: SHG jsme prohrali 8 zapasu. Koncept 4. lajny je spatnej. Proste aby hrali kolem 5 minut za zapas a meli jednu bitku je na nic. Mel by tam byt nekdo kdo dokaze hrat treba PK (Zharkov, Mills) proste dva bitkari a Carter ja na nic. Podivejte na Boston. Jejich top line zridka kdy hraje k 20 minutam za zapas a 4. lajna zridka kdy pod 9 minut za zapas.

Na druhou stranu Sens jsou "hot" a dalo se ocekavat ze zapas jen tak nepusti. Prava zkouska prijde tento mesic. 4 zapasy v ramci divize, dva s Bostnem a Winnipegem a trip do kanady. Pokud se udrzime nad .500 verim v postup do PO
no nic. sklamany nie som, dnes sme nedostali sancu..nas 1. utok si boston postrazil, druhy nic nevytvoril a treti tam mal teddy zo 2 fajn strely.. celkovo sme sa nedostavali do dost dobrych streleckych pozicii aby sme boli vobec nebezpecny pre thomasa. a bez greenea a volchenkova je ta nasa obrana priserna. nedalo sa pozerat na nich ked sa boston dostal do nasho pasma. hroza des. este by som chcel vidiet statistiku buly, lebo si pamatam nejakych 5 vyhratych.. a neodpustim si, ta volna stvorprudova dialnica cez stredne pasmo pre supera znamena co? zapas co zapas.. korculujeme, snahu mame, sem tam je ten forceking skvely, ale toto je z mojho pohladu deboerovi neodpustitelne.. pohlad na hru bostonu, ako sa prisposobuje vyvoju a situaciam na lade a na nas(tuto sezonu) je ako den a noc. mame kader aky mame, nemozme sa s nim rovnat uplne s kazdym, ale aspon takticky by sme sa mali- nerovname sa..

inak clarkie parada, 15 golov! nakoniec predsa len z neho bude 20 golovy hrac :good:
a este, trosku sa nam vytraca 2. utok a v prvom mam pocit z pariseho ze je unaveny. slape lieta, ale nie je to take ako v decembri. mam taky blby tušák (snad som mimo) ze na januar mozme podobnu vec cakat aj u ilju. tak ako v novembri. proste ten ice time sa na hracoch prejavi a potom to jednoducho nejde.. a suhlas so 4. utokom.. tomu nerozumiem, mozme ho mat lepsi a variabilnejsi, ale just ho musime mat nepouzitelny aj keby co bolo..
v uvode ste sa sice ako tak drzali, ale uz po tej uvodnej tretine, som mal z nasej hry dost dobry pocit a nepredpokladal som, ze sa natolko zblaznite, aby ste zrazu zacali lietat po lade.....vylozene sance ste si v podstate nevypracovali, akurat ste tymi strelami, rozchytavali Timmyho ;)
vasa obrana si dost casto odskakovala na parky, co sme nekompromisne trestali a suboj v podstate dohravali "na pol plynu", pricom sme to tam Brodeurovi este zoparkrat golovo poupratovali :) uprimne, ocakaval som od vas podstatne väcsi odpor, ale v momentalnej situacii, ci rozpolozeni, sa proste (na nas) nechytate a ked ta zaujima ta FW statistika, paci sa: 12:24 :)
Já jsem se včera ani nenervnul protože jsem body neočekával. Jak říká dunim za celý zápas jsme měli možná 1-2 golové šance což je prachbídně málo. Na náš 1 útok posílal Julien Boychuka s Čárou kteří naši elitní formaci totálně vymazali a k ničemu nepustili. Boston skvěle bránil. Naše defenziva byla jalová. Bohužel ze mě vyprachalo nadšení z Larssona který prvních řekněme 15 zápasu hrál skvěle ale v poslední době co dělá za chyby to je neakceptovatelné. Momentálně náš jednoznačně nejhorší bek. A-train a Greene citelně chybí. Po jejich návratu bych se nerozpakoval poslat do Albany Larssona na úkor Taorminy který hraje perfektně. Největší radost mi dělá můj miláček Clarkie :wub: . Nejen že dává goly ale taky už neztrácí tolik puků jako v minule sezoně a celkově jde na něm vidět že hraje v uplne pohodičce. Zítra doma s Panthers třeba bodovat a taky postavit konečně do brány Moose
zapas jsem nevidel, ale mam dotaz.
a) Jsme tak spatni?
b) jsou B´s tak dobry?
c) byl to zapas blbec?
d)co je treba proto abychom byli taky contenders?
megaton píše:zapas jsem nevidel, ale mam dotaz.
a) Jsme tak spatni?
b) jsou B´s tak dobry?
c) byl to zapas blbec?
d)co je treba proto abychom byli taky contenders?
Zápas som preletel v skrátenej verzii za cca 40 minút. Atlantikovo "tak ako Larssona zničiť som už dávno nevidel žiadneho obrancu" nepotvrdzujem. Pri PP mu zblokoval Bergeron strelu, ale to je proste Bergeron, nováčikovi sa stane (nebol SHG, skákal hráč Bruins na ľad = áno, Larsson mal radšej dump it in). Potom coverage na Seguina nebola ideálna a aj do Marchanda mohol viac telom ako sa ho snažiť stihnúť, lebo rýchlostne naň proste nemá. Ak niekto fakt suckoval, tak Tallinder.

Je zázrak, že pri 6 inkasovaných góloch bol Ilya len -1. :jn:

A v bodoch:
1) ako sa to vezme.
2) áno.
3) Vyrovnávací gól na 1-1 bol odraz od korčule Campbella, Krejčí tip tesne pred Brodeurom, Thornton divne trafil puk a ten pred Brodeurom padal. Zápas blbec nie, tak dobré šance sme si nevytvorili a Boston nás proste vyškolil, ale výsledok je krutý.
4) lepšiu obranu a zdravie. To, čo Boston má a my nie.

Moving on.
Ja jsem zapas videl celej, ale neni duvod na paniku... Ano, bylo to spatne, hodne spatne. Ale je nutno zohlednit, ze Bruins jsou momentalne uplne jinde nez kdokoliv jinej. Ano, fakt jsou oni tak dobri, to byl hlavni duvod.

Vy jste zacali sympaticky, aktivne, ale jakmile jste zacli prohravat, spadla na vas deka a nevedeli jste kde je sever, proste se to sesypalo. Jeden z takovych zapasu, kde se to semlelo vsechno do jednoho.

Coz mate opravdu hruzostrasne, to jsou presilovky, 4.formaci a pak ty kiksy obrancu na modre. Jak pise Martin, Larsson je zralej pokud ne na AHL, tak alespon na nejake to benchnuti. Mel -4, a to jeste v prvni tretine si z neho Paille udelal sochu, pak pri dalsi podobne situaci stihnul alespon zafaulovat. To ze se ho Getzo ale bude zastavat, to jsem cekal. Abych ho jen nekritizoval, v ofenzive vidim zlepseni...

Rookies jsou btw. znami tim, ze udelaj obcas hrubku, spatne rozhodnuti, ale pak si na to davaj bacha i za cenu pripadnych ustupku, kdy to zahrajou vice na jistotu. Larsson dela tu samou chybu furt, ze to napere do nejblizsiho hrace a pak se jen kouka na jeho samostatni najezd... A pak hodne spatne reaguje i ve vlastni tretine, byl tam vyškolen asi 4-5 krat a to dost brutalnim zpusobem. Tallinder ditto. Ale jak rikam, proti letajicim bruins to bylo tezke...

Kdo se mi nehorazne libi, to je Clarkson, toho bych bral okamzite k nam :oops:
Zastávať... proste mi tvoje slová zas a znova prišli prestrelené, to je všetko. Že to nebolo vôbec dobré viem aj sám.

Huš, tam buď spokojný s Duperom.
a) Jsme tak spatni? - nie, len kazdy 3.-4ty zapas sme nepripravení-(s bostonom to nebol ten pripad).

b) jsou B´s tak dobry? -su, asi si ich pozriem castejsie, kym si drzia top level, radost pozerat sa na nich.

c) byl to zapas blbec? - nebol.. oni nas do nicoho nepustili a my sme ich nevedeli zastavit.. predpokladam ze nasledujuci vzajomny zapas uz nebude takto jednoznacny..

d)co je treba proto abychom byli taky contenders? - suhlasim s getzom, ale dodavam ze aj lepsieho trenera.
vobec mu neviem prist na chut, za niektore veci by som ho fakt chvalil,ale.. len moj osobny nazor: vidim tam strasne vela chyb lavicky, a hlavne nezlucitelnych s uspechom v PO. teraz, o rok, ci o tri.. bez lepsej pripravy, bez viacerych systemov a bez coachingu to nikam nevedie. stale je to len 39 zapasov, nema komplet zostavu, hodnotit to budem az po sezone- rad by som sa mylil a priznal si ze mu krivdim.. len chybajuci coaching, zle matching lines, obcasna nepripravenost na supera (a dodam vysoky ice time niektorych jedincov co ma alebo bude mat nasledky neskor) su neodskriepitelne.. to su veci, ktore by mali byt samozrejmostou u trenera nhl urovne..
Dnes proti Florida Panthers odohrá Patrik Eliáš svoj 1000. zápas v NHL :!:

Obrázek

Top3 underrated útočík desaťročia, vždy ťahúň, ikona a sympaťák. Nedávno prekonal rekordy klubové, teraz je už len na ňom aby ešte dal tú 1000ku aj v bodoch, to mu všetci zo srdca prajeme. Nech žije Patty!

Obrázek

EDIT: Patrik 1000ci zápas oslávil aj gólom a dvoma asistenciami!

:wub:
Left wing Mattias Tedenby will be a healthy scratch for the Devils in their game against the Florida Panthers tonight.

DeBoer said Steve Zalewski will make his Devils’ debut tonight and likely center the third line. Althoug DeBoer said he would decide the line combinations this afternoon, on the board in the Devils’ locker room it was listed as Zalewski centering Tim Sestito and David Clarkson on the third line and Ryan Carter centering Eric Boulton and Cam Janssen on the fourth line.

dve AHL lajny. stale bez Zajaca a Volchieho

we are doomed :scare:
co si trochu nezaspekulovat.

Kdyby byl Getzlaf opravdu k dispozici, dal bych za nej cokoliv. Pariseho+ neco nebo Zajaca + nekoho (tedenby) + prospekt +/- draft- Co vy?
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS