Jo, pobavil jsem se celkem dobře...Getzo5 píše:1. tým old-time hockey ja ale nemyslím len tento zápas a už vôbec nie len bitky :smile03:
2. tak ju nerozvádzaj keď je o ničom, nie?Nene kámo, zmysel toho príspevku nebola snaha povedať, že MTL sú luckeri, ktorí len čakajú na chyby súpera, to ani náhodou. Keby to tak bolo, zasmial by som sa na takom príspevku sám, ale to nehrozí. Zmysel toho bol, že oba tímy majú toho dosť spoločné na to, aby marov výsmech z Bostonu (byť dôvody na to sú zrejmé) je tým pádom svojim spôsobom pokrytecký, toť vše. Dúfam, že si sa na svojom chápaní toho príkladu dobre pobavil.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ukážkové turnovery sú takmer vždy darované šance, na tom nie je nič smiešne. :smile03: Ale myslím, že posolstvo príspevku už chápeš, tak sa môžme posunúť...habs píše:Jo, pobavil jsem se celkem dobře.... Ale když napíšeš, že "...šance byly darované...", nediv se, že se tomu musím smát...
.
Na Thomasovi zavisli jsou, do jiste miry urcite... Ale jinak jsem to uz cepimu psal, ze letos se mi hra Bruins celkem pozdava, ten hokej je celkem atraktivni a urcite lepsi nez loni, tedy alespon nekdy a hlavne s vyvojem sezony se to zlepsuje. Boston je jeden z nejtvrdsich tymu a letos hraje hodne temer identickym stylem jako Pittsburgh, dokonce bych rekl, ze Pens jsou jeste defenzivnejsi(!) nez Bruins a co se tyce rvacek tak jsme na tom cca. stejne, kazdy zapas se neco semele... Dallas je naprosto OK, velmi zajimavy team. Stafetu nudnosti probrali ted jednoznacne Capitals, kterym ani ta tvrdost nic nerika, proste totalni nuda.Getzo5 píše:Old time hockey![]()
Kiež by takých zápasov bolo čo najviac. Nech si Atlantik hovorí o nudnom Bostone spoliehajúcom sa na Thomasa čo chce, je to jeden z mála tímov v lige, ktorý takýto hokej stále udržiava pri živote a ja som za to nesmierne rád. Philly už zďaleka nie je to čo bývala, Boston sa nemení. A v tejto sezóne podobne musím vyzdvihnúť aj Dallas. Crawford s nimi hrá nepríjemný hokej aj keď v posledných zápasoch sa im tak nedarí, tento duel + domáci zápas s Pens a vonku v San José boli parádne ofenzívne hokejové bitky s mnohými boxerskými vložkami
Kiež by takých bolo viac. Z môjho pohľadu je to riadna škoda, to je jedna z hlavných vlastností, čo mi začína chýbať. Obzvlášť u Devils hockey. Kedysi sa ľudia báli nás, dnes...no povedzme, že už nie, minimálne.
Boja sa Jacquesa.
Njn, Paille...![]()
bolo by skodou, ak by sa nas celkom sympaticky utocny potencial zameral na vyslovnu defenzivu....ak by sme postradali tu povästnu tvdost +
kazdu sezonu si vsimam aj take tie mini serie prehier, vyhier a veru nespominam si na tak prijatelnu seriu prehier.....do tejto chvile sme riesili 3P za sebou, resp. 2 kedze jedna bola po pp....tie 2 sa skoncili prehrou o 1 gol...momentalne tahame 3Z vitaznu snurku a z posl. 10Z - 7V - 3P
pred nami 3 domace zapasy s viac ako zaujimavymi supermi - Sharks, Habs, Wings (den na to odveta s Wings
Tuukka pracuje na svojej novej maske
http://yfrog.com/h3hr6rj
tak vyfasoval este pokutu $23,118.28
"Ked som ho udrel, citil som, ze som mu na tu chvílu zasiahol rameno, citil som ako sa obratil ku mne, tak som sa snazil dokoncit svoj hit, je jasne, ze novozalozene pravidlo 48 posudzuje podobne ataky citlivo, tak to musim prijat, respketovat, aj ked osobne som bol prekvapeny vyskou trestu, pevne dufam, ze Sawad bude v poriadku a ze sa v jeho pripade nejedna o otras mozgu, ak sa s nim dostanem do kontaktu, poviem mu, ze som nemal v umysle ublizit mu"
na inu medvediu nôtu Tuukka v novom maskovom vydani
http://hokejforum.com/gallery/index.php
"Ked som ho udrel, citil som, ze som mu na tu chvílu zasiahol rameno, citil som ako sa obratil ku mne, tak som sa snazil dokoncit svoj hit, je jasne, ze novozalozene pravidlo 48 posudzuje podobne ataky citlivo, tak to musim prijat, respketovat, aj ked osobne som bol prekvapeny vyskou trestu, pevne dufam, ze Sawad bude v poriadku a ze sa v jeho pripade nejedna o otras mozgu, ak sa s nim dostanem do kontaktu, poviem mu, ze som nemal v umysle ublizit mu"
na inu medvediu nôtu Tuukka v novom maskovom vydani
tie bostonske motivy pod mriezkou su pekne, ale ten vrch maskycepi píše:na inu medvediu nôtu Tuukka v novom maskovom vydanihttp://hokejforum.com/gallery/index.php
Tohle mu vazne nepreju, hlavne po poslednich udalostech jsem zjistil jak dulezite je zdravi... Jestli se i nekdy Marc vrati, uz to nikdy nebude ono. Jsou to hodne vazne veci a pro hrace je to hrozne tezka rana. Ty tresty jsou navic hodne male, nesmi se opakovat a mnozit takovehle zakroky a opatreni nejsou dostatecne! Kdyz vidim jake jsou dodatecne nasledky u Savvyho, tak Cookea vazne nemuzu s cistym svedomim videt vesele se prohanet po lede v nasem dresu a navic zapas co zapas delat dalsi ptakoviny. Sidney ma ted ten samy problem jak Savvy, jak vidite, tak bozi mlyny melou... Bohuzel pro nas velmi krutym smerem, Malkin uz je "done" a Sidney , ktery nad hitem Cookea okamzite kroutil hlavou se ted porad nemuze zbavit bolesti hlavy... Je to cele na houby, kdyz uz nic alespon si ted jak my, tak vy, muzeme uzit ten TDL i kdyz je to slaba naplast.
je mi ho luto.....ten vyraz tvare hovori jasnou recou....je to fajn chlapik, velka skoda, ze takto dopadol....ehm a toho Cocoota, ktory kto vsetko nacal mi radsej ani nespominaj....snad to so Savvm dopadne aspon tak ako s Bergym....uprimne, u Bergyho som pochyboval, ze sa vrati do svojej formy, ktora ho pred zranenim zdobila a hla, hraje ako z partesu....tak snad to klapne aj u Savvyho, aj ked v jeho pripade hraje dost vyraznu rolu vek...uvidime...tak Savvy drz palecky v tom PO, zabojujeme aj za teba
k TDL, tak je, tento rok budeme podstatne aktivnejsi.....
do timu by mali skôr ci neskôr podla vsetkeho v ramci TDL pribudnut 2 hraci....obranca + skusenejsie utocne tykadielko....padaju prve defens mena Kaberle, Phillips, ci Bogosian.....

Toronto's Tomas Kaberle has attracted
the eye of Bruins GM Peter Chiarelli in the past.
pripadnemu Tomasovmu prichodu by som sa potesil
tak snad to konecne klapne!

Toronto's Tomas Kaberle has attracted
the eye of Bruins GM Peter Chiarelli in the past.
pripadnemu Tomasovmu prichodu by som sa potesil
boa jeho vsetko smerovalo ktomu, ze tento nas zapas konecne omrknem z priameho, ale okolnosti nedovoliliSkorpion píše:To musel byt skvely zapas. Pozrel som aspon vsetky dostupne highligty
tak aspon tie hajlajty potesili a vitazstvo po bars divokom priebehu sme konecne trhli pre seba
...50s pred koncom zapasu bol dobry pohlad na striedacku Bostonu. Boli tam 6 hraci + Tukka Rask
naozaj zapas se vsim vsudy a tento suboj potvrdil, ze zapasy medzi Bruins a Habs su opät ako za starych dobrych cias

a toto
Tak bylo to derby opravdu se vším všudy a myslím, že podobný zápas mezi těmito dvěma soupeři už delší dobu neuvidíme - tedy s tolika góly a tolika bitkami. Jak už jsem psal v chatu při zápasu, některé bitky byly dost nerovné, když nastoupí bitkař proti hráči, který se prát nechce (Špaček, Hamrlík, Pyatt), ale jen z povinnosti "vypáruje" hráče na ledě, na to se však v takovém případě asi hledět moc nedá. Jenom, že je tu potom daleko větší pravděpodobnost zranění...
A ještě jedna věc - dost se tu probíralo, jak mladíci Subban nebo v minulém vzájemném zápase Pacioretty nemají žádnou úctu ke starším protihráčům. Myslím, že po včerejšku si s nimi nemá co vyčítat Marchand, který byl včera zralý na jednu přes hubu! Nejlépe se k tomu postavili gólmani - tak nějak "povinně" se popasovali a pak se tomu zasmáli
.
A ještě jedna věc - dost se tu probíralo, jak mladíci Subban nebo v minulém vzájemném zápase Pacioretty nemají žádnou úctu ke starším protihráčům. Myslím, že po včerejšku si s nimi nemá co vyčítat Marchand, který byl včera zralý na jednu přes hubu! Nejlépe se k tomu postavili gólmani - tak nějak "povinně" se popasovali a pak se tomu zasmáli
Som rád, že som mal to šťastie vidieť to naživo.
Inak výškový rozdiel medzi Priceom a Thomasom je minimálne 11cm (nezisťoval som presne), takže viac než pobavenie to ani byť nemohlo - škoda i šťastie. Nemá zmysel aby sa zranili, momentálne sú obaja špička ligy, jeden je kráľ. Krejčí
Pri všetkej úcte, to je už druhá bitka, ktorú som videl, že proste do nej zbytočne lozil. Kebyže má aspoň techniku, čo je veľmi dôležité, tak pochopím, ale chodiť si pre výprask len preto, že v podobnom zápase je to frajerina a idem sa hecnúť? No des, byť trénerom, tak na toto má už do konca života
Keby sa zranil ako u nás Corrente, ani by som mu marodku neplatil :beee:
Strhujúci zápas. Pohľad na bostonskú trestnú - priceless.
Góly zväčša zo skrumáží, dorážok, clonenia. Nič čo by stálo za zopakovanie, avšak ten náboj...nádhera. Viac takých zápasov!
A budem sa znova opakovať - Boston
jednoducho jediný pravý zástupca Old Time Hockey! Philly už dávno vyšumela a bohužiaľ aj my. A to mi chýba...
Keby sa zranil ako u nás Corrente, ani by som mu marodku neplatil :beee:Strhujúci zápas. Pohľad na bostonskú trestnú - priceless.
A budem sa znova opakovať - Boston
No já bych si tam hezké akce určitě našel a nebylo jich vůbec málo...Getzo5 píše:Som rád, že som mal to šťastie vidieť to naživo.Inak výškový rozdiel medzi Priceom a Thomasom je minimálne 11cm (nezisťoval som presne), takže viac než pobavenie to ani byť nemohlo - škoda i šťastie. Nemá zmysel aby sa zranili, momentálne sú obaja špička ligy, jeden je kráľ. Krejčí
Pri všetkej úcte, to je už druhá bitka, ktorú som videl, že proste do nej zbytočne lozil. Kebyže má aspoň techniku, čo je veľmi dôležité, tak pochopím, ale chodiť si pre výprask len preto, že v podobnom zápase je to frajerina a idem sa hecnúť? No des, byť trénerom, tak na toto má už do konca života
Keby sa zranil ako u nás Corrente, ani by som mu marodku neplatil :beee:
Strhujúci zápas. Pohľad na bostonskú trestnú - priceless.Góly zväčša zo skrumáží, dorážok, clonenia. Nič čo by stálo za zopakovanie, avšak ten náboj...nádhera. Viac takých zápasov!
A budem sa znova opakovať - Bostonjednoducho jediný pravý zástupca Old Time Hockey! Philly už dávno vyšumela a bohužiaľ aj my. A to mi chýba...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé