Bylsma je sympatak a v zasade asi velmi pohodovy chlapik, ktery urcite dela spoustu veci dobre.. Mozna by si zaslouzil i Jacka Adamse za to jak s tou sestavou opet letos hraje.. Ale tohle je proste hnus. At Desprese vymenej, nema smysl ho tu takhle psychicky likvidovat prioritnim nasazovanim Engellanda. Des hraje srdcem a ma vsechny parametry dobrého beka, ma jen jedinej problem ze neni Bylsmuv oblibenec jako Orpik a Engo. Nema to podle me dal smysl takhle tahat. Kdyz se vrati Martin, nebude mit ani nejmensi sanci si zahrat. Bortuzzo je na tom stejne, i kdyz u Desprese to boli jeste vic.
jeste jedna vec, Wheeler a hlavne E.Kane jsou luxusni
Kdyz si vemu ze v lete jsem sel v jednu noc spat s vedomim ze Shero jde po MacArthurovi a rano se vzbudim ze podepsal Dupuise na 4 roky za 3.75M a kdyz si vemu ze kratce nato podepsal MacArthur v Ottawe za 3.25M na 2 roky, tak jsem furt strasne nasranej. At mi nikdo nerika ze to neslo dotahnout, i kdyby mu dal tolik co prasknul na Dupuise.. Dnes hral vedle Sida Gibbons. Dupuis ve svem veku po takovem zraneni kolena uz mozna nikdy neziska zpet svou rychlost a na ni mel svou hru stavenou. Je tu jeste Bennett, ale bude to stacit? A vydrzi bez zraneni vic nez 10 zapasu?
**** you, Shero & Bylsma. Budicek, letos uz nemuzeme zavahat a delat takove principialni hrubky jako v ostatnich sezonach. Sid+Kunitz a Malkin+Neal nam svou hrou letos davaji neskutecny esa do rukou, ale to nestaci kdyz jsou ostatni karty na houby. Ne kdyz je na Zapade 4-5 neskutecnych teamu.. A to je tu opet jeste i Boston, i kdyz mozna trochu slabsi nez loni.