Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja len dufam ze to stihne do 8.12. ked bude lev v BA....
Finch182 píše:ja len dufam ze to stihne do 8.12. ked bude lev v BA....
ja najivne doufam, ze tou dobou uz se bude hrat NHL
ja si myslim ze sa bude hrat po vianociach ked tak
Byli jsme s pár kámoši a zdejším uživatelem Martinem 27 ve čtvrtek na zápase CSKA- Lev a před zápasem i před hotelem CSKA. A koho jsme při cestě tam nepotkali- Bryze. V ruce klobáska z Václaváku a když se blížil k hotelu, tak zašel do podhloubí svou pochoutku dojíst. Předtím jsem ho požádal o podpis, ale jak jsem ho viděl s plnou pusou, tak že raději až po jídle :giggle: . Nám se tedy podepsal, ale další fanoušky stojící přímou u hotelu laxním mávnutím ruky odmítl a přidal se k týmu.
Co tím chci říct. V bráně ani na střídačce se v zápase kvůli výkonnosti neobjevil, ale podle mě tohle není přístup hodný profesionála...
Parda píše:Byli jsme s pár kámoši a zdejším uživatelem Martinem 27 ve čtvrtek na zápase CSKA- Lev a před zápasem i před hotelem CSKA. A koho jsme při cestě tam nepotkali- Bryze. V ruce klobáska z Václaváku a když se blížil k hotelu, tak zašel do podhloubí svou pochoutku dojíst. Předtím jsem ho požádal o podpis, ale jak jsem ho viděl s plnou pusou, tak že raději až po jídle :giggle: . Nám se tedy podepsal, ale další fanoušky stojící přímou u hotelu laxním mávnutím ruky odmítl a přidal se k týmu.
Co tím chci říct. V bráně ani na střídačce se v zápase kvůli výkonnosti neobjevil, ale podle mě tohle není přístup hodný profesionála...
To je ono! :butt: KHL :ho*no: Tím to si u mě šplhnul Bryz :good:
To máš teda dobré hodnoty. I kdyby hrál první ligu, tak by se měl připravovat a hlavně chovat jinak. Ale při jeho (ne)výkonnosti to je stejně fuk :hehe: :giggle: Celkem ostuda pro někdejší hvězdu a nejlépe placeného brankáře NHL, že musí dělat dvojku nějakému Slovákovi bez zkušeností z NHL.
Musím souhlasit s Pardou. Většího namyšlence jsem dlouho nepotkal. Kdyby aspon na tu namyšlenost měl tak to beru, ale vzhledem k tomu jaké to je sítko tento klučina u mě skončil.
Martin #27 píše:Musím souhlasit s Pardou. Většího namyšlence jsem dlouho nepotkal. Kdyby aspon na tu namyšlenost měl tak to beru, ale vzhledem k tomu jaké to je sítko tento klučina u mě skončil.
Já bych raději, kdyby hlavně u nás skončil. :D
Pár ožralých chomutovských hovad udělalo našemu hokeji a lize opravdu skvělou reklamu :slap:

Wayne Simmonds subjected to racist chants after fight in Czech Republic (VIDEO)
ale to je Rono, on sa ho bude zastavat asi vecne :angel: Rono, zaujimala by ma tvoja reakcia, ak by si sa za panom Bryzgalovom pristavil ako fanusik Flyers (v civile) s prosbou o autogram a on by sa zachoval tak, ako to opisali chalani...mal by ta v :butt: aj v takom pripade by si nad jeho velkym gestom onanoval?

Chomutovski :censored: :nechutne:
cepi píše:on by sa zachoval tak, ako to opisali chalani...
Jak se zachoval?? Aha podepsal se, parchant..
cepi píše:ale to je Rono, on sa ho bude zastavat asi vecne :angel: Rono, zaujimala by ma tvoja reakcia, ak by si sa za panom Bryzgalovom pristavil ako fanusik Flyers (v civile) s prosbou o autogram a on by sa zachoval tak, ako to opisali chalani...mal by ta v :butt: aj v takom pripade by si nad jeho velkym gestom onanoval?
Nikdy bych nešel na KHL :bee: Mj. příště to neber všechno tak vážně :P
PainKiller píše:Pár ožralých chomutovských hovad udělalo našemu hokeji a lize opravdu skvělou reklamu :slap:

Wayne Simmonds subjected to racist chants after fight in Czech Republic (VIDEO)
Tak ti dotyční inteligenti nepořvávali jen "opice, opice", ale také dělali to obligátní "hu-hu-hu-hu" a také párkrát ze sebe vydali pro ně jistě originální "ku-klux-klan". Je mi z toho smutno, ani ne tak proto, že se to stalo samo o sobě, protože idioti se najdou všude, ale zejména proto, že dle mého názoru tyto pokřiky na Simmondse pořvávala v danou chvíli většina kotle, z čehož mi bylo v danou chvíli a stále je dosti zle. Vzniklo to proto, protože Simmonds tam na ledě dělal nějaké voloviny a zbytečně na led ztrhl 1 Piráta, kdyby se zareagovalo "klasickým" Simmonds je čůrák (ale šlo by třeba i tytyty Simmondsi), bylo by to jakžtakž ok, ale holt barva pleti je barva pleti a některá individua (ale jak říkám, ve skutečnosti to nebylo jak prezentují média, těch lidí byla spousta a byla to většina kotle, bohužel) se projevila. Ale klub se alespoň mediálně zachoval skvěle, ode mne palec hore :good: :good: . Ale věřím tomu, že od srdce to řvalo opravdu jen pár hloupoučkých idiotů a zbytek se holt nechal ztrhnout, věřím že se to stalo u nás naposledy. Piráti Chomutov mají dobré fandy, nerad bych aby tento incident nějak pokřivil pohled na klub jako takový, ale fandy samozřejmě taky, i když uznávám, že nechomutovák teď bude všechny a všechno házet do 1 koše !!!!

Jinak Simmonds nehrál celý match totálně nic, kromě shora zmíněného incidentu dostal 10 min., když si chlapec myslel, že si při vyloučení (byť hodně přísném) myslel, že bude svojí holí zkoušet tvrdost plexiskla v naší Pirátské aréně :hehe: !!!!
AndyF píše:
cepi píše:on by sa zachoval tak, ako to opisali chalani...
Jak se zachoval?? Aha podepsal se, Parc*ant..
Asi neumíš číst, nebo jsi použil jen to, co se ti hodí. Jasně píšu, že nám se sice podepsal (řekl bych ale, že jen kvůli mé slušné žádosti a že jsme ho chytli ještě před hotelem jak si nesl svou klobásku), ale ostatním ne, což bych i možná chápal, ale jakým gestem je odmítl. Já to neviděl, byl jsem k hotelu zády, ale Martin 27 z toho nechápal. Přitom času měl dost a čekali ještě na bus. A navíc ten den nechytal ani nebyl jako backup, což jsme v tu chvíli ještě nevěděli. To vše od golmana, jenž chytá naprosté, ale naprosté nic je zarážející.
Rono píše:
cepi píše:ale to je Rono, on sa ho bude zastavat asi vecne :angel: Rono, zaujimala by ma tvoja reakcia, ak by si sa za panom Bryzgalovom pristavil ako fanusik Flyers (v civile) s prosbou o autogram a on by sa zachoval tak, ako to opisali chalani...mal by ta v :butt: aj v takom pripade by si nad jeho velkym gestom onanoval?
Nikdy bych nešel na KHL :bee: Mj. příště to neber všechno tak vážně :P
Dosti omezený názor... Top týmy KHL mají při výluce skvělé soupisky a hokej to je krásný.
Muj nazor samozrejmne je ze Bryzgalov je namachrovany pako kterej na to ani nema a vedle spickovejch brankaru je nula.

Ale kdyz se podivam na tu smlouvu tak proste musim verit ze bude chytat a verte ze se tomu da verit dost blbe.

Jinak rvani na Simmondse je ubohost.
Prominte, nechal jsem se unest k diskuzi. Uz to neudelam. :oops: :sorry:
Jen naposled: Rikas, ze jsi to ani nevidel, navic nemuzes vedet duvod, treba uz tam byli cely den a uz podpis dostali pri jejich odchodu. Ja tam taky nebyl, proto o tom nema cenu diskutovat. A odsoudit ho za to na zaklade jednoho incidentu, to bych si nedovolil..
Diskuze o jeho kvalitach, do toho me vubec nezatahnete.
AndyF píše:Prominte, nechal jsem se unest k diskuzi. Uz to neudelam. :oops: :sorry:
Jen naposled: Rikas, ze jsi to ani nevidel, navic nemuzes vedet duvod, treba uz tam byli cely den a uz podpis dostali pri jejich odchodu. Ja tam taky nebyl, proto o tom nema cenu diskutovat. A odsoudit ho za to na zaklade jednoho incidentu, to bych si nedovolil..
Súhlas. Ja mám napr. so Spezzom podobnú skúsenosť, počul som pred stretnutím všeličo, no keď som v daný moment pre známeho žiadal podpis sám, nemal problém, dokonca vtipkoval a bol veľmi príjemný.
AndyF píše:Prominte, nechal jsem se unest k diskuzi. Uz to neudelam. :oops: :sorry:
Neviděl, ale další čtyři kámoši ano a viděl jsem bezprostřední kyselé ksichty těch lidí, co ho žádali. Nevím jestli ho má cenu bránit, i když to byl jen jeden incident, ale když ani nechytal, tak se mohl klidně podepisovat do aleluja.
A už to raději neřešme, já to prostě tady jen chtěl sdělit, jakou mám zkušenost s brankářem Flyers.

:nechutne:
Čekám tak 8 Oscarů, první příčku na csfd a tržby blížící se k Avatarovi. :ciga:
Na všeobecné přání ............ jednoho Rona ............ , který právě odešel...

Obrázek

:lol2: on fakt nikdy nesklame.
http://flyers.nhl.com/v2/ext/2012-13%20 ... Roster.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS