Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Doufám, že Tampa dneska vyhraje! Jen jsem zvědavý na poslední minuty třetí třetiny, to vás beztak budou vylučovat jako na běžícím pásu, pokud budou Pens prohrávat.
Nevím proč, ale letos se mi tampa hodně libí, takže šup šup do tučnáků ! :bitka3: :D
nakonec jsem to rozjel od druhé třetiny a jsem rád, že jsem mohl zhlédnout dvoubodový zápas, navíc s Pens jsem to nečekal :)
neis píše:Doufám, že Tampa dneska vyhraje! Jen jsem zvědavý na poslední minuty třetí třetiny, to vás beztak budou vylučovat jako na běžícím pásu, pokud budou Pens prohrávat.
tak nakonec to bylo naopak, Tampa sice vedla, ale nechal se vyloučit Crosby, takže jsme závěr s přehledem zvládli :)
Teda :) 2 body proti Pens sem vážně nečekal. Smith chytal parádně, útok konečně bojoval, Pens sme výrazně přestříleli 37:26, a to ještě v polovině zápasu bylo 15:19 :D Stamkos 0+2, Ohlund 0+2, Downie 1+1 a Marty z první střely gol :thumbsup: Snad takovýhle výkony budem podávat mnohem častěji, už by to chtělo pořádnej rozjezd a pravidelně vyhrávat.
Dnes jsem tedy naprosto spokojenej.Tohle by jeden z našich nejlepších zápasů v sezoně,ačkoliv těch branek v síti Pens mohlo být víc.Je třeba pracovat na koncovce - dokážeme si vytvořit dostatek šancí ovšem často bez golového efektu ...

Konečně se probral Ohlund,který v poslední době nepodává výkony vhodné svému platu.Myslím,že mu sednul Mike Lundin jako part'ák.Mike je prostě skvělej ... :good:

Vinny se dnes snažil,má asistenci,škoda toho nájezdu ... Downie je drak,ten když se soustředí jen na hokej tak je velmi platným hráčem :yes: Tanguay měl dnes jeden z těch svých neviditelných zápasů,řekl bych.Konopka to tam zase nějak protlačil :D jako tohle je velmi platný hráč ... do 4.lajny na buly :) jinak dnes má Zenon narozky,takže gol a výhra jako dárek :cool:

Opět se mi líbila trojka Veilleux - Szczechura - Jones,škoda že nedali gol,tihle tři si to zasloužili za posledních x zápasů ... co se dá dělat.Kdybychom takhle hráli furt,tak se o PO nebojím .... uvidíme,jak to půjde v dalších zápasech.
Konečně dnes přišli také diváci ... 20 109 :clap: což je suveréně nejvíc v této sezoně ...
Paráda! Takhle se hraje doma a před 20k lidma! Spokojenost maximální (s tímhle zápasem teda).
Jinak vidím Hale healthy scratch, konečně po dlouhé době u nás hráli obránci v obraně a útočníci v útoku.
Jinak všimli jste si, že za tu půlku sezony jsme v prvním týmu obměnili z farmy PĚT hráčů? Bochenski, Jones, PaulSZ, Lundin a Smaby. To je imho docela hodně.
A k té citaci ohledně Smittyho (jestli je to pravda) - ať si Flyers trhnou, Smitty až zapracuje na konzistenci výkonů, tak bude víc než solidní jednička. Poslední zápasy odchytal parádně. Já bych ho v žádném případě neměnil.
Ještě jsi zapomněl na Craiga ... je to sice vysoký počet,ale zase je třeba brát v úvahu,že většina z nich nejsou 'farmáři'.Lundin hraje 1.obranu,PaulSZ s Jonesem patří k našim nejlepším útočníkům na oslabení,Smaby je ideální obránce do 3.páru a je nejčastěji hitujícím bekem v našem týmu .... jejich přítomnost na ledě je znát.Já osobně si sestavu bez těchto čtyř borců nedokážu představit.A myslím,že je jen otázka času,kdy Jones,Lundin a PaulSZ začnou dělat body,doposud měli i celkem smůlu ...

Jinak co se týče té spekulace ohledně Smittyho,myslím,že už je staršího data.Objevila se tak před 2-3 týdny,řekl bych ... naštěstí z ní teda sešlo ( Flyers získali Leightona a ten se chytl ) :yes: bylo by fajn získat JVR nebo Girouxe,oba dva jsou velmi talentovaní,ale Smitty je Smitty :)

Jinak budoucnost Heleniuse je nejistá,panuje s ním velká nespokojenost ( po právu ) a já bych se nebránil jeho výměně při Trade deadline ... talentovaných golmanů máme až moc.A za takový balíček Helenius + Halpern bychom dostali jistě něco zajímavého ... :hmm:

#TBLightning goaltender coach Cap Raeder said Janus has improved significantly while Helenius has sort of flat-lined in his development

#TBLightning (and Norfolk) GM Brian Lawton said the plan for Ads is for Tokarski and Janus to split playing time with Helenius waiting turn
Painkiller našel zajímavej článek :arrow: http://www.thefourthperiod.com/news/tbl100104.html

Já bych se nebál dát Parrishovi šanci,naše checking line střílí strašně málo golů ... Parrish byl vždycky celkem golovej a v Norfolku se Markovi docela daří.A navíc se zná z Minnesoty s Veilleuxem ...

A dobrá zpráva,Halpern dnes poprvé trénoval :)
Ale jo, proč ne :) Fedoruk s Veilleuxem sou k ničemu, možná bych i zkusil na pár zápasů Adama Halla...

3. Parrish - Halpern - Jones/Szczechura
4. Hall - Konopka - Jones/Szczechura
Smithy byl zvolen druhou hvězdou týdne, pochytal 89 z 93 střel. Celkově měl bilanci 2-0-1. Průměr obdržených branek na zápas 1,31 a úspěšnost zásahů měl .957%. Dobrá práce Smithy :good:

ohledně Parrishe...nevím, za zkoušku by to možná stálo, ale pokud to nevyjde, tak zbytečně budem platit zase dalšího útočníka navíc, i když v jeho případě by to neměla být nijak převratná částka
Tak kdyby podepsal za ligové minimum do konce sezony, jeho služby by nás nestály o moc víc než doposud ...

Painkiller : Kdepak,Veilleux hraje v poslední době hodně dobře.Bohužel ale neboduje.Proti Pens měl smůlu,když Fleury jeho pokus zázračně vyškrábl na tyč ... :-( příště bude mít Steph víc štěstí :wink:

Mimochodem,poslední zápasy mě usvědčili v tom,že Konopka je pro nás nepostradatelným hráčem ... na ledě vždy nechá vše,talentem sice obdarován není,ale ten nahrazuje neuvěřitelnou energiíí a nasazením.Navíc je to vůdce - né nadarmo dělal kapitána v AHL.Vžycky nemůžu z toho,jak prožívá vstřelené branky na střídačce ... :D umí buly a vždy se v důležitou chvíli ozve - viz minulý gol proti Pens.Já mám tedy jasno - ressign Konopky a trejd/odchod po sezoně Halperna,místo kterého potřebujeme někoho produktivnějšího,mladšího ....
No ja ziram, optimizmus bych tady uz vazne necekal ;->
Počkej další zápas, dostanem pětku a bude to tam kde to bylo :) Teď máme těžký trip, Sabres a Devils jsou na vrcholu a Flyers už se taky zvedají. 3 body bych bral z těch 6 možných.
Jinak Veilleux se mi taky nelíbí - že hraje posledních pár zápasů mě jaksi nepřesvědčuje, když zbylých 35 byl podprůměrný. Preferuju "naše" hráče typu Jones, PaulSZ, Wright apod., než tyhle "posily" na jeden rok typu Veilleux, Fedoruk.
mountain píše:Jinak Veilleux se mi taky nelíbí - že hraje posledních pár zápasů mě jaksi nepřesvědčuje, když zbylých 35 byl podprůměrný. Preferuju "naše" hráče typu Jones, PaulSZ, Wright apod., než tyhle "posily" na jeden rok typu Veilleux, Fedoruk.
Nerad to říkám,ale Fedoruk má platnou smlouvu i na příští sezonu :doh:

Já mám taky radši naše draftované hráče,pochopitelně.Nicméně Veilleux hraje o proti začátku sezony,respektive o proti prvním 35 zápasů jak píšeš,daleko lépe :) snad mu tedy herní forma vydrží minimálně do OH a připíše si i nějaký ten bod ...
No asi to nebylo tak špatné, jak to vypadalo, ale dostat 3 branky za 108s, na začátku zápasu, to je teda hodně špatné. To se nám zas něco povedlo. A 4 branky z těch 5 byly nějakým způsobem z brankoviště....Foster nasbíral 3 minusové body ze 4 možných.
Co to mělo bejt tohle?! Smith spal nebo co? 3 goly během 108 sekund :!: Fakt nemám slov, dycky když se nám podaří 2 zápasy vyhrát, tak pak dostanem nehoráznou haluz. U nás neplatí do třetice všeho dobrýho ale do třetice prohrát :thumbsdown: Fakt nechápu tohle... Nvm proč je Foster obránce když defenzivní vlastnosti má na nule. Smith teda totálně zklamal... jeden tejden je třetí hvězda tejdne, a na to dostane takovou nálož. Btw, Marty a Leci dali dnes spolešně svoje 10 goly sezony :D Řekl bych, že proti Devils i Flyers prohrajem, takže nám začíná 0 bodový trip.
No spala spíš obrana než Smith ... u prvního golu prohrál Konopka buly tak debilně,že to měl Myers přímo na střelu.Smith přes tu hradbu těl nic neviděl,navíc to byla střela jako z děla.Čili za tento gol Smitty nemohl.U druhého golu zase zaspal Hedman,který měl hrát Hechtovi víc do těla.Ten třetí gol byl asi Smittyho,ale nejde to moc dobře vidět.U čtvrtého golu to Buffalo při přesilovce sehrálo skvěle,těžko něco někomu vyčítat.A u posledního golu zase zaspal Hedman s Fosterem,kteří nepokryli dorážku ... Smitty tam chytl ještě nejméně dva goly,takže on za naší prohru nemohl,řekl bych.

Sabres jsme sice přestříleli,ale dle highlights byli nebezpečnější právě oni.Škoda toho začátku,pak by to možná vypadalo jinak ... nebo kdyby Malone za stavu 4:3 neřešil únik 2 na 1 tak blbě :-(

BTW,Konopka byl 7:2 na buly,ale zrovna to buly u Myersova golu prohrál ... to je tedy smůla.

Jinak Hedman vstřelil parádní branku,Lundin si připsal první asistenci v sezoně ... čili i nějaká pozitiva by se našla.Při troše štěstí jsme si možná mohli odvést i body ... no nevadí,jede se dál.Ted' to chce alespon jednou vyhrát během víkendu ...

[nhltv]20092010,2,639&event=BUF146[/nhltv]
Smitty za to rozhodně nemohl, ty góly nešly moc chytat. Ani ten třetí, tam šli 3 hráči Sabres do branky na dva naše beky, takže dostat se k dorážce do prázdné brány zase takový kumšt nebyl. Tam si jedno křídlo nedrželo hráče.
Prohráli jsme díky těm katastrofickým 108 vteřinám a díky nedůrazu/nedostatečném čištění prostoru vlastní bránou. Ale dát Sabres 3 branky a mít pár dalších dobrých šancí, to není špatná vizitka
Začíná to vypadat,že se Matt Lashoffů společně s Martinsem Karsumsem konečně začínají probouzet ze zimního spánku.Matt má za poslední 4 zápasy 4 body ( 1+3 ) a Karsums za posledních 7 zápasů dokonce 10 bodů ( 2+8 )

Dnes Norfolk porazil farmu Pens 5:4,Lashoff měl 0+2 a +1 a Karsums dokonce 0+4 a +3 :good:

Jejich recall by mi vůbec nevadil,hlavně tedy mého oblíbence Lashoffa ( no ale je mi jasné,že v naší současné situaci to je prakticky nemožné,když Hale s Walkerem jsou pouze zdravými náhradníky :)
...je pravda, že kdybysme nedostali ty 3 goly během 108 vteřin, mohli sme hrát v prodloužení bo dokonce vyhrát :-( Jinak ten Hedmanův gol byl fakt parádní :thumbsup: Další zápas proti Devils, i když Devils hrajou skvěle, většinou sme s nima měli vyrovnaný zápasy (aspon podle výsledků), takže bych byl rád aspon za ten bod :roll:
Karsmus letos vůbec v A týmu nebyl jestli se nemýlím ne?? proč?? minulou sezonu mi nepřišel nejhorší
Na náš společný zápass se podívám ikdyž naše zápasy jsou pokaždé fakt nudné a vůbec nevím proč :) tak snad to tedka bude dobrý hokej
Martin #27 píše:Karsmus letos vůbec v A týmu nebyl jestli se nemýlím ne?? proč?? minulou sezonu mi nepřišel nejhorší
Bohužel v A týmu ještě nebyl.Jak by řekl safa : má špatnej pas :lol2: :-(
u náss se nějake nepreferujou evropani nebo jak tomu mám rozumět?
Karsmus co jsem ho minulý rok v par zápasech viděl mi přišel do té 3-4 formace jako dobrý hráč co umí i pžitvrdit.. určitě bych mu dal šanci i letos a Lashoff po přestupu nehrál taky vůbec špatně co si vzpomínám
Martin #27 píše:u náss se nějake nepreferujou evropani nebo jak tomu mám rozumět?
Karsmus co jsem ho minulý rok v par zápasech viděl mi přišel do té 3-4 formace jako dobrý hráč co umí i pžitvrdit.. určitě bych mu dal šanci i letos a Lashoff po přestupu nehrál taky vůbec špatně co si vzpomínám
Lashoff zanechal hlubší dojem.Po výměně k nám hrál opravdu parádně a i proto se stal jedním z mých nejoblíbenějších hráčů v naší organizaci.Myslím,že nikdo nepochyboval o tom,že Lashoff začne letošní sezonu v áčku.Ale nakonec se tak nestalo ... naštěstí ... v Norfolku začal sezonu opravdu děsně,jeho stats jsou otřesné a vůbec neodpovídají jeho kvalitám jednoho z nejlepších beků AHL posledních let.Jsem ovšem přesvědčen,že za jeho bídné výkony mohla frustrace ... což bylo i v několika zápasech Norfolku,které jsem v této sezoně viděl,jasně vidět.Farma už jemu osobně nemá moc co dát,nicméně jeho psychika je tedy velmi špatná.Naštěstí se poslední zápasy začíná zvedat a konečně sbírá body.O Rumbleovi mám ale taky jisté pochybnosti ( trenér Admirals ) Lashoff totiž nehrál 1.PP ... místo něj byl na modré nesmyslně Mihalík.Další důvod k velké frustraci.Jako Lashoff hrál loni u nás 1.PP a s velkým přehledem,letos přijde do Norfolku a hraje až PP číslo 2 ... povolání Lundina nahoru mu pomohlo,vypadá to,že už hraje 1.PP ( ovšem nemám to potvrzené ) a na jeho statistkách to jde poznat.Pokud bude v dobrých výkonech pokračovat i nadále a Hale půjde na waiver,věřím,že ho v dresu áčka v letošní sezoně uvidíme :ejha:

Karsums hrál taky dobře.Dobrý hráč do 3./4.lajny,co jak jsi dobře napsal,umí přitvrdit.Ovšem Lawton se bál riskovat po lonské mizérii a proto přišli hráči jako Fedoruk,Veilleux ... což se v současné době jeví jako krok vedle.Karsums by si nevedl o moc hůř,spíš naopak.Ale taky měl bídný start do sezony,podobný jako Lashoff,uvažoval dokonce o KHL ... nakonec ale naštěstí zůstal.A poslední zápasy hraje ve velké pohodě.Karsumse letos v áčku ještě uvidíme,o tom nepochybuji ... klidně bych ho povolal hned a Bochenskiho poslal zpět.
#TBLightning having optional skate, Todd Fedoruk on ice for first time since Dec. 23; Niittymaki only G on ice, so looks like Smith tonight!

Looks like D Andrej Meszaros is out as a scratch tonight, and a healthy one at that! #TBLightning

No já se nestačím divit ... Meszároš healthy scratch.Hurá ! Za poslední zápasy si nic jiného nezaslouží :) doufám,že místo něj nastoupí Walker :yes:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS