Kód: Vybrat vše
The Pittsburgh Penguins claimed veteran left wing Taylor Pyatt off waivers from the New York Rangers on Thursday. náhrada za zraneného Dupuisa?
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kód: Vybrat vše
The Pittsburgh Penguins claimed veteran left wing Taylor Pyatt off waivers from the New York Rangers on Thursday. Nahrada za cerstve zraneneho Connera (injured hand, 6-8 weeks out). Jsme na tom zoufale i v bottom6, takze to dava smysl.Joe S. píše:náhrada za zraneného Dupuisa?Kód: Vybrat vše
The Pittsburgh Penguins claimed veteran left wing Taylor Pyatt off waivers from the New York Rangers on Thursday.
Tam jeste sehraje roli vice faktoru.. Kdybych si mel vsadit s kurzem 1.8, tak taky ted vsadim ze re-sign bude ale zdaleka to nemusi byt tak jasny. Pokud vidi Shero v Pouliotovi real deal + Maatta to musi mit garantovany, pak je tady jasnej Martin, Letang, Scuderi a pak uz tam toho mista prilis neni. A to jsou tu jeste NHL-ready Despres, Bortuzzo a dalsi, nabizi se napr. i re-sign Niskanena (mladsi a byl by i levnejsi nez Orpik). Navic Orpik uz bude mit 34 a bude chtit vic prachu nez nas budou stat mladi s ELC kontraktama.. Pokud posere olympiadu (coz se muze klidne stat a vadit mi to nebude) a i zbytek sezony (coz se muze klidne stat a vadit mi to bude), tak by nemelo byt co resit.Joe S. píše:re-sign Orpika bude
po tom, ako si ho pretlačili Shero s Bylsmom na olympijskú súpisku, pochybujem, že ho nepredĺžia (a zmluvu čakám minimálne na 2 rokyAtlantik » Pia Jan 03, 2014 1:05 am píše:Tam jeste sehraje roli vice faktoru.. Kdybych si mel vsadit s kurzem 1.8, tak taky ted vsadim ze re-sign bude ale zdaleka to nemusi byt tak jasny. Pokud vidi Shero v Pouliotovi real deal + Maatta to musi mit garantovany, pak je tady jasnej Martin, Letang, Scuderi a pak uz tam toho mista prilis neni. A to jsou tu jeste NHL-ready Despres, Bortuzzo a dalsi, nabizi se napr. i re-sign Niskanena (mladsi a byl by i levnejsi nez Orpik). Navic Orpik uz bude mit 34 a bude chtit vic prachu nez nas budou stat mladi s ELC kontraktama.. Pokud posere olympiadu (coz se muze klidne stat a vadit mi to nebude) a i zbytek sezony (coz se muze klidne stat a vadit mi to bude), tak by nemelo byt co resit.Joe S. píše:re-sign Orpika bude
Tady se hodne ukaze co je Shero zac.. Iluze si o nem prilis nedelam, ale tak hluboko snad jeste nespadnul. Tady by nemelo byt co resit (pro normalne uvazujiciho cloveka).
jj, aj toho Maattu som si všimol, že má kus problémy a trochu tam zmätkoval, kto vie, ako to bude do konca zápasu (či ho v obrane nenahradí EngellandVader » Sob Jan 04, 2014 2:53 am píše:Maatta se mi zase ale moc nezdá, i když za ten jeho jeden hrozivej turnover mohl z půlky Niskanen. Snad se zvedne.
To naše PK v první třetině bylo ale hrozivý, doteď nechápu, jak sme mohli nedostat góla.
to nehrozíJoe S. píše:Vader » Sob Jan 04, 2014 2:53 am píše:
jj, aj toho Maattu som si všimol, že má kus problémy a trochu tam zmätkoval, kto vie, ako to bude do konca zápasu (či ho v obrane nenahradí Engelland)
treba sledovať príslušné topicyslavo » Sob Jan 04, 2014 11:15 pm píše:Co hovoríte na náš projekt - Švéda Oskara Sundqvista,ktorý rozhodol semifinále s Ruskom? Neviem, či ho sledujete na WCJ... Má podľa vás na NHL?
Joe te tam odkazal.. ja jeste dodam, ze Sundqvist ma zatim čas, je ve vybornem prostredi nejkvalitnejsiho svedskeho klubu, kde stabilne hraje v checking-line. Pro nas bude jen dobre kdyz tam jeste minimalne 2 roky zustane, zatim napreduje dobre. Zadny zazrak z neho necekejme, ale ma spolehlive herni vlastnosti a kvalitni 3rd line center z neho uplne klidne muze byt. jeste trochu zapracovat na brusleni (uz ted ho hodne zlepsil za posledni rok).slavo píše:Co hovoríte na náš projekt - Švéda Oskara Sundqvista,ktorý rozhodol semifinále s Ruskom? Neviem, či ho sledujete na WCJ... Má podľa vás na NHL?