Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kód: Vybrat vše

The Pittsburgh Penguins claimed veteran left wing Taylor Pyatt off waivers from the New York Rangers on Thursday. 

náhrada za zraneného Dupuisa?
Joe S. píše:

Kód: Vybrat vše

The Pittsburgh Penguins claimed veteran left wing Taylor Pyatt off waivers from the New York Rangers on Thursday. 
náhrada za zraneného Dupuisa?
Nahrada za cerstve zraneneho Connera (injured hand, 6-8 weeks out). Jsme na tom zoufale i v bottom6, takze to dava smysl.
Geno i Letang blízko návratu, snad už proti Rangers, už se na ně těšim. :yahoo:
Jinak ten Pyatt, loni byl celkem OK, ale letos prej otresnej. Mozna mu zmena prostredi pomuze, pokud ale zacne i u nas spatne tak doufam ze ho praskneme zpet na waiver. Neni duvod tu kumulovat hrace tohodle typu.. Navic kdyz Pyatt bere 1.5M. Chapu ze momentalne je nase bottom-6 joke, jen doufam ze to u nas nebude mit jisty a bude si to muset zaslouzit.

Je fajn ze se nam hlavne klicovi zraneni hraci zacinaji vracet, Malkin a Letang parada. P.Martin se prej ma vratit koncem mesice, takze akorat stihne par zapasu pred Sochi. S lehkym treninkem uz zacinaji i Megna s Bennettem, taky je letos myslim dost potrebujeme.

Pouliot dela radost na dvacitkach, hraje obrovske porce casu v 1.paru ve vsech hernich situacich a kdyz ma puk na hokejce, tak to u neho nikdy nekonci. Ma skvelou prvni prihravku podobne jako Letang, ale rozdil mezi nima je Pouliotuv obrovsky klid a prehled s pukem, predevsim v utocnem pasmu a na presilovce (Letang je zas neskutecnej atlet, cimz dost veci kompenzuje). Vytvoril toho dost a bodu mohl mit proto i vic, ale dnes ke 4-em asistencim na turnaji pridal i peknej gol: https://tweet.tsn.ca/TwitterPlayerCard/ ... dc=tsn_web" onclick="window.open(this.href);return false;

Rika se, ze pristi sezonu ho uz mozna uvidime v Pittsburghu (je intence ho dat do paru s defenzivnim bekem typu Scuds a zakomponovat ho do 1.presilovkove formace). Byla by to parada a pokud to pomuze zamezit re-signu Orpika, tak o to vetsi parada :pray:
re-sign Orpika bude :giggle:
Joe S. píše:re-sign Orpika bude :giggle:
Tam jeste sehraje roli vice faktoru.. Kdybych si mel vsadit s kurzem 1.8, tak taky ted vsadim ze re-sign bude ale zdaleka to nemusi byt tak jasny. Pokud vidi Shero v Pouliotovi real deal + Maatta to musi mit garantovany, pak je tady jasnej Martin, Letang, Scuderi a pak uz tam toho mista prilis neni. A to jsou tu jeste NHL-ready Despres, Bortuzzo a dalsi, nabizi se napr. i re-sign Niskanena (mladsi a byl by i levnejsi nez Orpik). Navic Orpik uz bude mit 34 a bude chtit vic prachu nez nas budou stat mladi s ELC kontraktama.. Pokud posere olympiadu (coz se muze klidne stat a vadit mi to nebude) a i zbytek sezony (coz se muze klidne stat a vadit mi to bude), tak by nemelo byt co resit.

Tady se hodne ukaze co je Shero zac.. Iluze si o nem prilis nedelam, ale tak hluboko snad jeste nespadnul. Tady by nemelo byt co resit (pro normalne uvazujiciho cloveka).
Aby to nedopadlo tak, že jednoho z tějch mladejch vytrejdujete v nějakým balíku (samozřejmě s dalšími mladými a lá Harrington, Bortuzzo...) za toho TOP wingera ke Crosymu a Orpika podepíšete ještě na tři, čtyří roky... :giggle:
Atlantik » Pia Jan 03, 2014 1:05 am píše:
Joe S. píše:re-sign Orpika bude :giggle:
Tam jeste sehraje roli vice faktoru.. Kdybych si mel vsadit s kurzem 1.8, tak taky ted vsadim ze re-sign bude ale zdaleka to nemusi byt tak jasny. Pokud vidi Shero v Pouliotovi real deal + Maatta to musi mit garantovany, pak je tady jasnej Martin, Letang, Scuderi a pak uz tam toho mista prilis neni. A to jsou tu jeste NHL-ready Despres, Bortuzzo a dalsi, nabizi se napr. i re-sign Niskanena (mladsi a byl by i levnejsi nez Orpik). Navic Orpik uz bude mit 34 a bude chtit vic prachu nez nas budou stat mladi s ELC kontraktama.. Pokud posere olympiadu (coz se muze klidne stat a vadit mi to nebude) a i zbytek sezony (coz se muze klidne stat a vadit mi to bude), tak by nemelo byt co resit.

Tady se hodne ukaze co je Shero zac.. Iluze si o nem prilis nedelam, ale tak hluboko snad jeste nespadnul. Tady by nemelo byt co resit (pro normalne uvazujiciho cloveka).
po tom, ako si ho pretlačili Shero s Bylsmom na olympijskú súpisku, pochybujem, že ho nepredĺžia (a zmluvu čakám minimálne na 2 roky :jn: )
Despres bude podľa mňa trejdnutý a pri tom výpočte bekov ti stále chýba jeden, ktorý tam má miesto isté.
A Pouliot + Maatta, to vám bude skoro celá liga závidieť, ten vlaňajší draft vám vyšiel :nervozny:
Jo no, taky se mi jako nejpravděpodobnější zdá odchod Desprese, což mě ale bude mrzet. S Atlantika názorem na Orpika se ztotožňuju, zároveň ale taky čekám, že by ho ty dva dokázali podepsat i po tom, co by po*ral olympiádě. Prostě mám furt pocit, že jeho pozice u nás je dost silná no. Snad to neodskáče někdo, u koho nás to bude fakt hodně v budoucnu mrzet.
Tak Malkin a Letang dnes jeste ne..

Ale pozitivum je ze Engelland byl dnes odpalkovan z obrany :oslava: (po tom co posledne mel nejvyssi IT v teamu, takze celkem necekane). To me uklidnilo, protoze to vypada ze ten flek nema tak komfortni jak se zdalo a tak to ma byt.

Dnes tedy Engelland trenoval opet jako forward a alternoval s Kobasewem na kridle 4.formace. Coz je opet fajn, scratch otresneho Kobasewa by byl vynikajici (a i kdyby scratchnul Enga, tak je videt ze uz se to Kobymu zacina naklanet). Dnes ty lajny davaly celkem smysl, na tu bidu to nejde lip poskladat. Nicmene furt je ta marodka strasna a Rags jsou uplne komplet, takze to bude tezky.

Fleury, Zat

Orpik-Despres
Maatta-Niskanen
Scuderi-Bort

Kunitz-Cros-Neal (doufam ze tu lajnu konecne DannyBoy necha takhle celej zapas, zadnej vyskytujici se tam Kobasew/Vitale misto Neala)
Jokinen-Sutter-Gibbons
Pyatt-Vitale-Adams
Glass-Sill-Engelland/Kobasew

takze luxusni 1st line +3rd line + 4th line + 4th line.. Dnes by to ale chtelo zabrat, mozna posledni zapas co jeste odehrajeme v takhle improvizovane sestave, takze by jsme pak mohli v lepsi nalade doplnit sestavu.
Hmmm, čekal sem, že aspoň jednoho už uvidim, škoda. :)

Ta první lajna vypadá krásně ale, mohla by bejt i olympijská, jak sme říkali. :oops: Stejně se podle mě ale bude Nealer zas točit s někym.

Snad to ještě dneska urvem a pak už budem válcovat v téměř plný sestavě, postupně doplněný o kvalitní křídlo. :frajer2:
Snad by se Nealzy nemel s nikym tocit.. Bylsma dnes pojedl asi moudrou kaši a takhle pevnou prvni lajnu zduvodnil tim ze hrajeme konecne doma a bude prej chtit uplatnovat matchupy formaci, cimz by ji pomohl :-O Jak jednoduchy, reklo by se.. presto to od Dannyho slysim poprve..

Na scratch prej vypada Kobasew, coz by byla fantazie jen sama o sobe. Kdyz ten loser neni v zakladu ani ted (kdyz hrajeme bez Malkina, Beaua, Megnu a konec-koncu i Connera ktery by byl v Bylsma-hierarchii urcite pred nim), tak by snad mel mit dny v nasi organizaci secteny a brzy zamirit na waiver.. Hrat jen v kempu a prvni dva zapasy sezony nestaci, od ty doby Kobasew nema ani bod a nedela nic dle ceho by se dal na lede identifikovat. Strasnej player.
pekná futbalová narážačka pred prvým gólom :giggle:

a zatracovaný Jokinen zatiaľ v prvej tretine sa hecol, vybojoval presilovku, z ktorej padol prvý gól a pred koncom tretiny zavesil kráľovnej :giggle:
Kur*va ta nahrávka Gibbonse.. :shock: :good:
Maatta se mi zase ale moc nezdá, i když za ten jeho jeden hrozivej turnover mohl z půlky Niskanen. Snad se zvedne.

To naše PK v první třetině bylo ale hrozivý, doteď nechápu, jak sme mohli nedostat góla. :-D
Vader » Sob Jan 04, 2014 2:53 am píše:Maatta se mi zase ale moc nezdá, i když za ten jeho jeden hrozivej turnover mohl z půlky Niskanen. Snad se zvedne.

To naše PK v první třetině bylo ale hrozivý, doteď nechápu, jak sme mohli nedostat góla. :-D
jj, aj toho Maattu som si všimol, že má kus problémy a trochu tam zmätkoval, kto vie, ako to bude do konca zápasu (či ho v obrane nenahradí Engelland :jn: )
Jussi se nám hezky směje do ksichtu ale. :-D
Joe S. píše:
Vader » Sob Jan 04, 2014 2:53 am píše:
jj, aj toho Maattu som si všimol, že má kus problémy a trochu tam zmätkoval, kto vie, ako to bude do konca zápasu (či ho v obrane nenahradí Engelland :jn: )
to nehrozí :)
No nic, jak už jsem psal, Jussi nám to hezky vrátil, celkově se mi dneska líbil, snad v tom bude pokračovat a třeba i v šatně dostal před zápasem trochu vyčiněno. Neala jsme asi zase přechválili, už druhej zápas snad neměl ani SOG, ne? :-D Fleury dneska boží, ale pomalu bych tam začal víc dávat Zatkoffa, ať Flowerovi taky nějaký dobrý výkony zbydou na PO, víme jak to s nim bejvá. :-D Gibbonse bych si klidně uměl představit třeba ve trojce dlouhodoběji, fakt na mě působí docela dobře. Maatta bohužel tak nějak navázal na svý předešlý výkony, ach jo, snad jsme ho neutavili. A i kdyby, nic se neděje, furt má straaaaašně moc času.

Ještě se vrátim k Despresovi. Ten kluk mi začíná k srdci přirůstat víc a víc, a strašně mě pokaždý sere, když musí jít na tribunu a koukat, jak místo něj hraje třeba Engelland. :bee: Fakt nevim, jestli mu přát radši trejd, protože on si fakt nezaslouží vysedávat na tribuně. Snad si ho necháme a uděláme z něj stálej článek sestavy a né lepiče, i když tam místa je fakt malinko.
Despres tam mel krasny tahy, jen co je pravda.. Velkej mladej bek, s dobrym bruslenim, umi to s pukem (klicka mu neni cizi) a navic umi pritvrdit. Jen se zas nachomejtnul na lede pri obou golech (i kdyz za ne primo nemohl, je dost mozny ze mu to Bylsma secte jako vzdy :scare: ). Maatta momentalne nema tolik sebevedomi a je to videt.. neni to zadna katastrofa, ale predtim byl o level lepsi. Alespon v posledni tretine tam mel par lepsich shiftu.. Jinak ale Despres vypada ted o hodne lip, to se musi priznat.

Kunitz + Crosby nedavaji Yzermanovi na vyber, Kunitz je v porovnani s Nealem lepsi forechecker coz dnes ukazal u toho luxusniho backhandovyho golu Sida. Navic je vzdycky na spravnem miste pred brankou v ocekavani vyhodnych odrazu. Neal nebyl problemem, ale jakoby to zkousel nekdy prilis individualne, alespon 3krat jsem si vsiml jak sel sam proti 2-3 Rangerum a k nicemu to nevedlo. Je tam asi videt ze Kunitz presne vi co ma vedle Sida delat a Neal precijen je zvyklej vic na Malkina.

Jinak dnes vyborne i Bort, takovy nenapadny bloker a cistic, ale presne takovi bojovnici jako on jsou duvodem toho ze branime letos tak dobre. Taky je dulezitej na PK. Idealni levny 6.bek do budoucna, ale otazka jestli i on nedoplati na neskutecny natresk beku v nasi organizaci.

Jokinen vypada dobre kdyz skoruje (i kdyz oba goly jsou popravde vice na Gibonse, ktery byl dnes vybornej), ale ja bych to neprecenoval. Je to streaky player, ktery me vytaci v zapasech kdy neboduje protoze jine aspekty jeho hry jsou dost k nicemu. Ma navic tendenci uplne vyhasinat i na vic zapasu. Ale dejme tomu, vedle Suttera ve 3.brazde by to mohlo klapnout, Jussi sem tam neco vytvori a Sutter to vzadu zajisti. K nim nakej rychlik jako Gibbons nebo Megna a je to mozna OK. Jenze uz ho zas vidim vedle Malkina a Neala a tam zas bude slabina v defenzivni hre lajny.

Glass, Adams a Pyatt si hrali svou ligu, tam fakt necekam nic :lol2: Pyatt k nim celkem zapadnul. Furt jsou ale mozna o chlup lepsi nez prisernej Kobasew, ktery nechybel ani trochu. Zapas bez nej je pozehnani. Engo -2, pri vyhre 5:2 :lol2: , i kdyz mi jako forward prilis nevadil a mel tam par ostrych hitu.

Fleury luxus, Lundqvistovi to dnes natrel se vsim vsudy. V takove sestave si kompletni Rangers takhle vychutnat, to se ceni. 11-ta vyhra v rade doma. Fleury taky v ZČ doma vyhral 29 z poslednich 32 zapasu.. V nedeli doma Jets.
Co hovoríte na náš projekt - Švéda Oskara Sundqvista,ktorý rozhodol semifinále s Ruskom? Neviem, či ho sledujete na WCJ... Má podľa vás na NHL?
slavo » Sob Jan 04, 2014 11:15 pm píše:Co hovoríte na náš projekt - Švéda Oskara Sundqvista,ktorý rozhodol semifinále s Ruskom? Neviem, či ho sledujete na WCJ... Má podľa vás na NHL?
treba sledovať príslušné topicy :arrow: http://www.hokejforum.com/ms-20-t715-175.html#p363260" onclick="window.open(this.href);return false;
slavo píše:Co hovoríte na náš projekt - Švéda Oskara Sundqvista,ktorý rozhodol semifinále s Ruskom? Neviem, či ho sledujete na WCJ... Má podľa vás na NHL?
Joe te tam odkazal.. ja jeste dodam, ze Sundqvist ma zatim čas, je ve vybornem prostredi nejkvalitnejsiho svedskeho klubu, kde stabilne hraje v checking-line. Pro nas bude jen dobre kdyz tam jeste minimalne 2 roky zustane, zatim napreduje dobre. Zadny zazrak z neho necekejme, ale ma spolehlive herni vlastnosti a kvalitni 3rd line center z neho uplne klidne muze byt. jeste trochu zapracovat na brusleni (uz ted ho hodne zlepsil za posledni rok).
Posledne to bylo OK a Engelland nehral v obrane ani pri absenci Letanga.. Ted se vrati Letang (samozrejme 1.tretinu hroznej) a co se nestane? Engelland je zpet v zakladu obrany a benchnuti jsou Despres a Bort, kteri byli posledne snad nasi nejlepsi beci :scare: Zatim z nasi strany rozhazenej a chaotickej vykon, Jets nam toho az na Crosbyho posranej penalty shot moc nedovolili, fyzicky si nas davali a zaslouzene vedou.. Ano a Adams je uplne strasnej, jak tenhle loser muze mit u nas permanentni flek je k nepochopeni. Uroven Glasse.
Tak dnes jsme klidne mohli dostat desitku :hroza: Ja zaboha nechapu co kdo na tom Orpikovi jeste muze videt. Par Orpik-Engelland je nightmare.

Maatta potreboval lepsi zapas a ten prisel, dnes nas nejlepsi bek, pak jeste Niskanen.

Takhle to vypada, kdyz se posadej Despres a Bortuzzo. Sedet by meli Orpik a Engo, nepresvedcuje me po navratu ani Scuderi a Letang to je klasickej up/down.. Formace Jokinen-Malkin- Neal dnes kompletne vyhrala zapas, ale popravde za takovy rybnik si zaslouzime jen profackat. Fleury jen v zaveru chytnul 3 goly, takze asi tolik k zapasu..
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS