Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ze ty presne vies ake rozhodnutia robi na lade poslednu dobu, neuveritelny prehlad :good:
berem tvoj nazor.. moj je iny, a to ze potrebujeme kridlo, uz dva roky..a ked som sa zamyslel kto, comeau bol jeden z tych ktory by sa mi tam pacil.. teraz je volny, neriesil som jeho zmluvu za 2,5 ani jeho vykony, len som sa zasnival :) a na to ci je skrachovanec je este sakra priskoro hovorit :roll:
Bez tej uštipačnej poznámky by to nešlo?

Počul som názor dvoch celoživotných fanúšikov Isles, ktorí by nám mohli byť rodičmi. Sledujú každý zápas a ich prehľadu dôverujem.

Čo sa týka samotného Comeaua, nikdy som jeho fanúšikom nebol, to priznávam, ale na základe toho nič nehodnotím. Snívať je pekné, ja chcem pri TD Doana... ale nechávam si to v snoch. Plat je dôležitý. Má 25 a snáď v živote neodohral celú sezónu. V tejto totálne nulový, nemyslím že mu krivdím ak hovorím, že je na odpis. Možno sa zdvihne, ja mu to doprajem, ale u nás? Rešpektujem, nezdieľam.
Na tohle jsem dnes náhodou narazil :)
Odveta víťazne pre Ostrovanov z Long Islandu. Devils 2-3 Islanders.

Môžeme si za to sami. Poskytnúť Grabnerovi (najlepší hráč Isles, možno i na ľade celkovo) také množstvo 2on1 či dokonca 1on1 ako my, to sa len tak nevidí. Raz to premeniť musel. Keď Kovalchuk spravil ten turnover (horší som snáď videl len u Byfugliena proti Torontu), z ktorého bol GWG Grabnera, mal som chuť rozmlátiť stôl na cucky. Tavares by sa mal uvedomiť, začína mi pripomínať mladého Crosbyho. Sem tam si spadne, uplakaný a seká okolo seba hlava nehlava. Chápem jeho frustráciu, ale čo je veľa, to je moc. Výsledok nezmenil ani tlak v poslednej minúte a bohužiaľ neuznaný gól Pariseho.

Treba sa zdravo nas*ať a konečne začať hrať.

Obrázek

Obrázek

Chvalabohu sa nájdu aj pozitíva a tie ma tešia hádam najviac. Larsson sa každým zápasom zlepšuje, včera už strieľal podstatne viac, dnes šiel aj hlboko do pásma nuž a Henrique znova 1+1. Jemu to doslova Parise s Kovalchukom kazia. Zach nemohúcnosťou v ofenzíve, Kovalchuk nemohúcnosťou v defenzíve. Inak by mínusky nezbieral.

Adam + Adam :D :wub:

A Marty zas a znova NESKUTOČNÝ! Clearly washed up. :ciga: Všetci čo si po vlaňajšku už dávali typy na jeho nástupcu a odpisovali pekne teraz papajú. :cookies: :ho*no: Tak im treba, posudzovať ho počas obdobia, keď celý tím bol na uterák či v zápasoch, kedy sa len vracal po zranení. Nehovoriac o tom, že na každého dôjde.

Save of the year? Pokojne. A to bol double/triple save. Vintage Brodeur.

Po včerejší velké frustraci sem taky něco hodím. Kovalčuk by si měl už konečně uvědomit jakou má královskou smlouvu a začít konečně makat!!! On tu hokejku ani nepotřebuje, jezdí si tam jak na veřejném bruslení ( + ten jeho turnover při naši PP to byl vrchol :bitka3: ) Normálně bych se nebál jako minulý rok ho posadit. CO se týče defenzivy tak to je děs. Za tyhle 2 zápasy s Isles jsme se nechali přečíslit snad tolikrát jako za celou minulou sezonu. Včera zápas vůbec nevyšel Greenovi který byl jak po obrně. Je třeba konečně zase začít hrát
PS: Marty + Henrique :klobuk_dole: :klobuk_dole:
ou, tu sa deju veci, miznu prispevky a aj dovody ze preco vznikli :lol: k tomu sa nejdem ale vracat..

k zapasu, do slova suhlasim s martinom. presne som chcel napisat ze posadit ilju.. to uz nie je ze len zle v obrane, to je zle v utoku a ked je teddy nebezpecnejsi a lahsie prechadza cez stredne pasmo ako on a to pri spoluhracoch ako janssen, tak to nie je ani na zamyslenie ale prefackanie..
inak cely tim zle posledne zapasy..(az na golmanov, henriqueho a sem tam niekto vyskoci) za posledne 4 zapasy mame 4 body no podla hry sme nemali mat ani jeden! podla schopnosti kludne aj 8 :D dobre povedzme ze 6, ale aj tak.. s tym sa musi daco robit, lebo toto pozerat to je o zivot, najprv bolia oci a poslednu tretinu je to vzdy aj na infart..
http://thehockeywriters.com/albany-devi ... v-26-2011/" onclick="window.open(this.href);return false; Rychlé shrnutí prozatimních výkonů Albany
Mills na ceste do Albany. Kovy porad na RW kde mu to ocivdne jde :slap: Proc se nezkusi prohodit alespon jedno RW z Pattyho lajny? Chapu ze nechce rozbijet fungujici lajnu, ale Zach a Kovy v jedne lajne? zatim me to nepresvedcilo.
Mills na waiveru?? Proč ?? společně se Sýkorou měl asi nejpovedenější camp a já osobně bych s ním do budoucna jako s 4th linerem bezproblému počítal. Momentálně máme v naši 4 brázdě přetlak. ( Boulton by už měl být ok - což mě nějak extra netěší ) Po návratu našich centrů asi šéfovaní 4th přebere Carter ( jako C 4 formace paráda ) Boulton - Carter - Janssen :thumbsup:
Megatone určitě jsem taky pro rozdělení Kovyho a Zacha - ti 2 se hledají a myslím že mezi nima chemistry fungovat nebude. Já osobně bych to postavil takhle

Parise - Henrique - Tedenby ( tohle by podle mě mohlo fungovat, bylo by to parádaní energy trio co by dělalo průvan v soupeřově obraně každé střídaní )

Kovy - Patty - Sykora ( i když jsem v zápasech vypozoroval že Kovy si moc s Pattym nerozumí tak mě jinná možnost nenapadá- Kovy v checking line je až moc velký luxus. Zase na druhou stranu je škoda trhat chemistry mezi Pattym a Zubrusem )

Zubrus - Carter - Clarkie

Boulton - Sestito - Janssen
Asi je tohle jenom moje zbožné přání a určitě se to takhle nepostaví ale je na čase něco začít dělat s Kovalčukem ( takhle to dál nejde ) Tedenbymu už konečně dát šanci, je to pořád dokola. V zápasech je neskutečně aktivní, jsou na něj dělány fauly které pramení jeho rychlostí. Dal bych ruku do ohně za to že s Parisem a Henriquem by ty body dělal. Jestli někdo máte návrhy jak sestavu promíchat sem s nimi
chcel som napisat ze s megatonem suhlasim a ze to treba postavit inak aj za cenu roztrhnutia sykora-elias-zubrus.. lebo fungujuci parise ci kovalchuk je viac ako pol boda na zapas od sykoru a zubrusa.. a pri eliasovi by snad fungoval kazdy momentalne :)

utoky od martina su viac ako pravdepodobne ak sa utoky zmenia(mozno az na teddyho, deboer mu tu sancu proste nie a nie dat, ale uz by proste mohol a mal!). ja by som to trosku pozmenil este:

Kovy - Henrique- Zubrus (prave preto kovy k adamovi, lebo s eliasom im to proste neslo. henrique so zubrusom vedia branit a pri napadani mozu ziskat mnoho pukov alebo narusit rozohravku co by mohol ilja vyuzit na strelu medzi kruhmi, alebo si tie puky zbierat na modrej ci strednom pasme a robit rychle protiutoky. henrique je na to dost rychly a zubrus je zubrus:) )

Parise - Elias - Tedenby/Sykora (pri Patrikovi tuto sezonu boduje snad kazdy, tak preco mu tam nedat Zacha a Teddyho? obaja sa potrebuju chytit. Teddy by mal dostat sancu hrat s lepsimi hracmi a viac ako par minut. mozno by som tam sem tam na tretinu podla fungovania hodil sykoru alebo podla supera clarksona. sice su to hokejovo paradni hraci, mozno by bol problem proti nejakemu silovemu utoku supera, preto podla potreby clarkson, ale to je uz na lavicke ako a proti komu nasadzovat utoky).

Sykora - Carter - Clarkson takto mi ostal 3. utok.. v ramci moznosti vyvoja zapasu, potreby a ako im to v konkretnom zapase pojde, by sa mohli presunut a vymenit si pozicie medzi utokmi teddy, sykora, clarkson, ci zubrus (nie vsetci naraz).

4ty utok ako napisal martin - toho millsa by som tam videl radsej ako sestita, ale problem je ze zatial v 22 zapasoch skorovali iba jediny raz! a zbieraju minusky. narobit -6 za 5 min zapasu proste nie je dobre a daco s tym treba robit. este by som janssena nahradil Pelleym mozno. po navrate zranenych hracov by ale nas 4ty utok mal byt lepsi(presunom cartera).
vic se mi libi dunimovo lajny. Zach uz hral (nejen) letos s Pattym a jde jim to. Henrique je mladej (a tedy tvarnej) a v lajne s Kovym a Zubiem, by mu to slo taky urcite dobre. treti lajnu bych nechal jak je. me osobne Teddy nepresvedcil o tom ze by si zasluzil hrat vic, jen at maka a uci se ve teti lajne. ideal pro me takto

kovy - henry -zubie
zach - patty - sykie
teddy - carter - clarkie
who-cares - ? (btw dnes Boulton - Sestito - Jansen) tomu rikam bum-bum line :box:
megaton píše: me osobne Teddy nepresvedcil o tom ze by si zasluzil hrat vic

Přílohy

Ako reakciu na ^^ presúvam sem diskusiu z chatu medzi mnou a Martinom (po vzájomnej dohode).

Obrázek

Obrázek

Tak ako v chate, začiatok je dole. :wink2: Dúfajme, že moje a DeBoerove priania splní a viac minút bude dostávať pravidelne.
:D Devils v Dr.Housovi http://ctv4.criticalmention.com/playerp ... gyMTVjMA==" onclick="window.open(this.href);return false;
des, hroza.. od prvej tretiny proti floride nasa vykonnost vrcholila a vyvrcholila v colorade,(dufam ze dalej na tripe bude stupat,som fanusikovsky optimista,ak nie zacnem chrlit síru zlost na niektorych hracov a pana deboera). zatial si to necham pre seba, moze to byt momentalny stav(aj ked daktore veci sa ukazuju jasne od zaciatku sezony).

k zapasu. ziadny pohyb od zaciatku, ked som ich videl vedel som ze je zle. hejduk popri nich vyzeral ako bolt na navsteve v domove dochodcov jednonohych veteranov.. colorado nech je v akejkolvek zlej forme bolo na nas pripravene velmi dobre takticky. vedeli co maju hrat, co na nas bude platit a aj platilo. jednoduchy agresivny forceking na obrancu zo stredu, tak aby bol nuteny hrat po mantinely.vedeli kam to nasi drevaci budu hadzat z 10 moznych 10x.. a tam si stal vzdy hrac colorada a zbieral si ciste puky do nasej rozhodenej chaotickej obrany.. otazka: ako sme boli pripravení my na colorado? :roll: tie straty pukov sa neoplati ani komentovat, goly v nasej sieti tiez nie.(6ty som nevidel)

naco mame trenera, co na to nezareaguje?? nicim?? sice zrejme s takou moralkou s akou nastupili nasi hraci sa nedalo robit asi nic, aj ked trener nesie za to zodpovednost.. nasa hra pripominala JMacov poctivy devils hokej.. chaos, nikto nevie kde stat, vsetci su vsade neskoro a obsadeni, bez pohybu, a kazdý kazdemu zavadzia, najcastejsie sam sebe. uz to zacina trvat dlhsie..
nas trener je jediny snad co nevidi ako zle hraju zach s iljom spolu a ze ilja nemoze byt na rw.(vsetci sme to videli minuly rok, tak si musime dat repete asi).

a nasa PP? oates von!! barr urobi najlepsiu PK v lige za 20 zapasov, oates za sto zapasov neprisiel na fungujucu PP s tymto timom. tie zmeny v PP o ktorych chico blabotal pocas prenosu boli ake?? ze sa ilja presunie na pravo a larsson na lavo? lebo ja som videl akurat tak, puk za nasou branou, nasu nemohucnost, ilju aj larssona na lavo, ked evidentne vedeli kde ma kto byt asi 30 sekund!! a nedochadzalo im!! :sok: bordel.. a nakoniec gol v nasej branke..sak co, len 6ty v sezone a 5 z poslednych 10 zapasov! to je nasa skvela pp..
este ked k tomu pripocitame deboerovu nechut v zapasoch kedy vedieme naucit sa za 4 roky v nhl ako ubranit v poslednej tretine jedno, dvoj, nebodaj trojgolovy naskok, tak to ma za nasledok nase postavenie v tabulke, a nervoznych devils fanusikov pri hokeji.. minimalne ja som pri poslednych zapasoch na nervy z toho co vidim :bitka3:
dunim píše: naco mame trenera, co na to nezareaguje?? nicim?? sice zrejme s takou moralkou s akou nastupili nasi hraci sa nedalo robit asi nic, aj ked trener nesie za to zodpovednost.. nasa hra pripominala JMacov poctivy devils hokej.. chaos, nikto nevie kde stat, vsetci su vsade neskoro a obsadeni, bez pohybu, a kazdý kazdemu zavadzia, najcastejsie sam sebe. uz to zacina trvat dlhsie..
:
Bohužel to je přesně jak říkáš a při zápase jsem si dokonce na Maca vzpomenul :hroza: K zápasu se vyjadřovat nebudu, v podstatě ani k tvojemu reportu není co dodat
Martin #27 píše:Bohužel to je přesně jak říkáš a při zápase jsem si dokonce na Maca vzpomenul :hroza: K zápasu se vyjadřovat nebudu, v podstatě ani k tvojemu reportu není co dodat
Podpisujem sa. Dobre napísané, presne vystihuje moje pocity. Ja im v Minny verím, tak ma hádam nesklamú, podobný "výkon" si už dovoliť nemôžme.

Nedá mi nespomenúť jediné pozitívum zápasu: tretiu lajnu v zložení Tedenby-Carter-Clarkson. To je tak všetko. Smutné.

V dvoch po sebe nasledujúcich zápasoch sme vcelku zahanbujúcim spôsobom prehrali doma s tímom, ktorý je najhorší vonku a vonku s tímom, ktorý je najhorší doma.

To hovorí za všetko. :D :(
me osobne to taky sere, ale rikal jsem pred sezonou, ze pokud se udrzime nad 0,500 do prichodu Zajaca, tak budu spokojeny. Zatim se dari (zuby nehty, najezdy) to tak udrzet a navrat Travise se blizi. Vzhledm k "forme" nasich predpokladanych es nezbyva nez ocekavat lepsi casy ktere jsou na obzoru.
Jeden fakt tu myslím spomenutý nebol: Zubrus zranený. Nevieme ešte ako vážne a na ako dlho bude out, ale znamená to jediné (hádam) Kovy a Parise budú rozdelení. :thumbsup:
megaton píše:me osobne to taky sere, ale rikal jsem pred sezonou, ze pokud se udrzime nad 0,500 do prichodu Zajaca, tak budu spokojeny. Zatim se dari (zuby nehty, najezdy) to tak udrzet a navrat Travise se blizi. Vzhledm k "forme" nasich predpokladanych es nezbyva nez ocekavat lepsi casy ktere jsou na obzoru.
Tak tak.

Čo sa týka Oatesa, tam niet o čom, jednoducho si svoju funkciu neplní ako by mal. Pokiaľ ide o kritiku DeBoera, tak ako písal aj sám dunim, on proste nemôže za to, akých hráčov máme a keď sa mašina vezie, vezie sa. Som presvedčený o tom, že (až na pár dier) je jeho systém vhodný a dobrý, problém je ten, že naň nemáme hráčov, špeciálne obranu. Vlastne...v podstate len obranu. Fakt si neviem predstaviť ako komicky by vyzeral White :lol: už to, čo tam je, stačí.

Všetko začína s kompetentným #1 PMD, ktorého zháňame už od odchodu Niedsa. Larsson ním nie je, možno bude, ale stále to nerieši menší problém, od čoho sa odvíjajú aj ďalšie. Dve veci:

PP QB, ktorý by PP rozpohyboval, strieľal a nahrával - za také čosi by som vraždil. Znormalizovalo by to bodovú produkciu, ice-time Larssona, zlepšilo celkový prechod do pásma (ktorý je na zaplakanie), proste nespočet vecí. Obstarávacia cena bude vysoká, ale čím skôr sa k niečomu takému prepracujeme, tým lepšie. Na tomto drafte je takých hneď niekoľko, ale my si už nemôžeme dovoliť čakať. Treba konať.

Kovalchuk - Zajac - Zubrus
Parise - Elias - Henrique
Tedenby - Josefson - Clarkson
Boulton - Carter - Zharkov
Janssen

Enstrom - Larsson
Tallinder (radšej aj moja babka) - Fayne
Urbom - Volchenkov
Fraser

Takže úloha je jasná - dostať z Winnipegu Enstroma. Ale ako? :lol2: Som ochotný obetovať mnoho.

EDIT: Sakra, ešte aj brankára možno bude treba. :fnuk: Tak či onak, treba ísť do toho, ak nie teraz, už fakt neviem kedy. Takto to ďalej nejde. On keby tam taký bek bol (a naši mladí mali viac skúseností) tak by už aj do brány šli. Strelami z kruhov gól nedáme, leda tak Kovy aj ten by musel najprv vystreliť. :roll:

Je to skutočne ALFA a OMEGA, občas sa cítim ako papagáj, každý rok opakovať to isté, no je to proste tak.
Lou to Say Bye-Bye?

Word is New Jersey Devils President/GM Lou Lamoriello is also considering stepping down after this season.

Eye on the Devils?

If Matt Hulsizer is unsuccessful in his attempt to purchase the Blues don’t be surprised to learn he turns his attention to the Devils. I’m told he’s looked into the situation a few months back.
:hmm: ani si to neviem predstaviť popravde.
pokud by nebyla zmena majitele neprekvapilo by me, ze misto by zaujal Lamoriello jr. ale spis bych to videl na Martyho, myslim ze uz nekde prohlasil, ze takova prace by ho bavila a chtel by ji delat a vzhledem k tomu, ze o smlouvach jednal bez agenta asi by to i umel.

btw. JMac asistentem Mullera u hurikanu, you know. Bude zajimave sledovat jak jim pujde PP, you know, protoze pokud me pamet neklame, you know, byla to jedna z mala veci co fungovala pred odchodem Johnyho, you know. Ale preju mu at se mu dari. nebyt jeho nemame Larssona :D
Martyho si na pozicii Gm veruze viem predstavit do buducna. ale nejak som sa nad tym nezamyslal. netusime ako to nakoniec bude s majitelmi, nieto este s louom atd..

dnes by mohli nastupit aj zubrus aj greene.. dufam ze ano, lebo oboch ich surne potrebujeme. chvalabohu zubrusov clenok je ok, len tam ma opuch ci co.
takze je mozne ze zmeny v utokoch nenastanu..kazdopadne ja nejake cakam.v time si sadli a vydiskutovali si to, tak snad deboer zareaguje na podnety. neocakavam o 100% lepsi vykon za dva dni to nie, ale o 100% poctivejsi urcite. dnes nam a Zachovi verim :twisted:

Este k deboerovi.. zatial ma nepresvedcil teda.. mohlo to byt lepsie, ale aj horsie.v podstate a podla situacie mame co sme chceli, ako napisal megaton. sme nad 0.500.. ale herne som zatial sklamany (az na prvych par zapasov). uvidime v polke sezony ako na tom budeme a co trener vyriesi odstrani zabuduje. plus sa vrati zajac..

getzo: Som presvedčený o tom, že (až na pár dier) je jeho systém vhodný a dobrý, problém je ten, že naň nemáme hráčov, špeciálne obranu. Vlastne...v podstate len obranu -- s tymto ale nemozem vobec suhlasit. on je trener, suhlasim ze nemoze za to akych ma hracov, ale jeho hlavna napln je system.a ak nan predsa nema hracov, tak budeme predsa hrat a vyuzivat to co mozeme. je x sposobov ako sa da hrat a dokonca aj s nasou obranou! to co hrame poslednu dobu nas tím hrat proste nemoze..nieco tam treba upravit (nehadzem to len na deboera, lebo mozno by to fungovat malo, len ked si hraci neplnia co maju..) ale uz nechcem vidiet to co proti coloradu. a hlavne cakal by som nejaku reakciu, zmenu..(ono obmedzit niekomu cas sa nedalo ked kazdy bol mimo). ale trebars spomalit hru, ked je super rychlejsi sa da. chybal mi koučing. ved uvidime ako to bude do buducna este, problemy sa daju riesit, tak snad.. dnes si napriklad pozrieme obranu ktora by mala byt mizerna a wild s nou vedu zapad a v inkasovanych goloch patria k spicke..
dunim píše:Martyho si na pozicii Gm veruze viem predstavit do buducna. ale nejak som sa nad tym nezamyslal. netusime ako to nakoniec bude s majitelmi, nieto este s louom atd..

dnes by mohli nastupit aj zubrus aj greene.. dufam ze ano, lebo oboch ich surne potrebujeme. chvalabohu zubrusov clenok je ok, len tam ma opuch ci co.
takze je mozne ze zmeny v utokoch nenastanu..kazdopadne ja nejake cakam.v time si sadli a vydiskutovali si to, tak snad deboer zareaguje na podnety. neocakavam o 100% lepsi vykon za dva dni to nie, ale o 100% poctivejsi urcite. dnes nam a Zachovi verim :twisted:

Este k deboerovi.. zatial ma nepresvedcil teda.. mohlo to byt lepsie, ale aj horsie.v podstate a podla situacie mame co sme chceli, ako napisal megaton. sme nad 0.500.. ale herne som zatial sklamany (az na prvych par zapasov). uvidime v polke sezony ako na tom budeme a co trener vyriesi odstrani zabuduje. plus sa vrati zajac..

getzo: Som presvedčený o tom, že (až na pár dier) je jeho systém vhodný a dobrý, problém je ten, že naň nemáme hráčov, špeciálne obranu. Vlastne...v podstate len obranu -- s tymto ale nemozem vobec suhlasit. on je trener, suhlasim ze nemoze za to akych ma hracov, ale jeho hlavna napln je system.a ak nan predsa nema hracov, tak budeme predsa hrat a vyuzivat to co mozeme. je x sposobov ako sa da hrat a dokonca aj s nasou obranou! to co hrame poslednu dobu nas tím hrat proste nemoze..nieco tam treba upravit (nehadzem to len na deboera, lebo mozno by to fungovat malo, len ked si hraci neplnia co maju..) ale uz nechcem vidiet to co proti coloradu. a hlavne cakal by som nejaku reakciu, zmenu..(ono obmedzit niekomu cas sa nedalo ked kazdy bol mimo). ale trebars spomalit hru, ked je super rychlejsi sa da. chybal mi koučing. ved uvidime ako to bude do buducna este, problemy sa daju riesit, tak snad.. dnes si napriklad pozrieme obranu ktora by mala byt mizerna a wild s nou vedu zapad a v inkasovanych goloch patria k spicke..
Toto ale nie je nesúhlas, týmto mi neodporuješ. Len doplňuješ to, čo som nepovedal. Ja súhlasím. Tvrdošijne si presadzovať systém na ktorý nemám hráčov nie je práve najmúdrejšie. K tomu nemám viac čo dodať. Snáď len, že až sa tá obrana prečistí, tento systém, verím, bude fungovať.

Čo sa týka Wild, tak áno, ukážkový betón a nadľudský goaltending (mali myslím čosi okolo .960-.970 SV%) im pomohol dostať sa tam kde sú, narozdiel od Lemaireových tímov je to ale skôr anomália. Len hovorím.

Ako bude Larsson vyzerať počas POs? :arrow:

Obrázek

Neviem kto to robil, ale paráda. :lol:
Marty's son said it best

JBrodeur30 jeremy brodeur
**** thaat. #devils
Čo dodať... :hufi:

Až zajtra niečo.
Getzo5 píše:
Ako bude Larsson vyzerať počas POs?
Zatim se bojim, ze spis takhle:
Obrázek
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS