Jeden fakt tu myslím spomenutý nebol: Zubrus zranený. Nevieme ešte ako vážne a na ako dlho bude out, ale znamená to jediné (hádam) Kovy a Parise budú rozdelení.
megaton píše:me osobne to taky sere, ale rikal jsem pred sezonou, ze pokud se udrzime nad 0,500 do prichodu Zajaca, tak budu spokojeny. Zatim se dari (zuby nehty, najezdy) to tak udrzet a navrat Travise se blizi. Vzhledm k "forme" nasich predpokladanych es nezbyva nez ocekavat lepsi casy ktere jsou na obzoru.
Tak tak.
Čo sa týka Oatesa, tam niet o čom, jednoducho si svoju funkciu neplní ako by mal. Pokiaľ ide o kritiku DeBoera, tak ako písal aj sám dunim, on proste nemôže za to, akých hráčov máme a keď sa mašina vezie, vezie sa. Som presvedčený o tom, že (až na pár dier) je jeho systém vhodný a dobrý, problém je ten, že naň nemáme hráčov, špeciálne obranu. Vlastne...v podstate len obranu. Fakt si neviem predstaviť ako komicky by vyzeral White

už to, čo tam je, stačí.
Všetko začína s kompetentným #1 PMD, ktorého zháňame už od odchodu Niedsa. Larsson ním nie je, možno bude, ale stále to nerieši menší problém, od čoho sa odvíjajú aj ďalšie. Dve veci:
PP QB, ktorý by PP rozpohyboval, strieľal a nahrával - za také čosi by som vraždil. Znormalizovalo by to bodovú produkciu, ice-time Larssona, zlepšilo celkový prechod do pásma (ktorý je na zaplakanie), proste nespočet vecí. Obstarávacia cena bude vysoká, ale čím skôr sa k niečomu takému prepracujeme, tým lepšie. Na tomto drafte je takých hneď niekoľko, ale my si už nemôžeme dovoliť čakať. Treba konať.
Kovalchuk - Zajac - Zubrus
Parise - Elias - Henrique
Tedenby - Josefson - Clarkson
Boulton - Carter - Zharkov
Janssen
Enstrom - Larsson
Tallinder (radšej aj moja babka) - Fayne
Urbom - Volchenkov
Fraser
Takže úloha je jasná - dostať z Winnipegu Enstroma. Ale ako?

Som ochotný obetovať mnoho.
EDIT: Sakra, ešte aj brankára možno bude treba.

Tak či onak, treba ísť do toho, ak nie teraz, už fakt neviem kedy. Takto to ďalej nejde. On keby tam taký bek bol (a naši mladí mali viac skúseností) tak by už aj do brány šli. Strelami z kruhov gól nedáme, leda tak Kovy aj ten by musel najprv vystreliť.
Je to skutočne ALFA a OMEGA, občas sa cítim ako papagáj, každý rok opakovať to isté, no je to proste tak.