Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Clarkie hraje dobre, ale nehraje spise tak jak vsichni ocekavli ze hrat bude kdyz podepsal smlouvu na 2,6 mega rocne? nemuzes se divit ze jsme ho chteli pryc, vzdyt byl vazne strasnej. pokud mu to vydrzi, jsem pro si ho nechat :D

jinak

Ilya Kovalchuk went to the official scorer to get the assists changed on Clarkson’s game-winning goal. Kovalchuk initially had the secondary assist, but apparently Parise touched the puck at some point after Adam Henrique shot it from the right circle. The goal now reads Clarkson from Parise and Henrique.

On Tuesday, Parise went to the official scorer to give up an assist on Clarkson’s 5-on-3 goal and give it to Dainius Zubrus.

rekl bych, ze to o leccem vypovida. :thumbsup:
aby rec nestala:

NJDevils411 DevilsInsider
Devils asking price at least Voynov, Bernier, Jack Johnson and a 1st round pick to move #9.

neverim tomu ani za mak, ale pokud by to bylo takhle tak ja bych se nezlobil
megaton píše:aby rec nestala:

Devils asking price at least Voynov, Bernier, Jack Johnson and a 1st round pick to move #9.

tohle je přehnane. na tohle by Kings nepřistoupili. Ale pokud by se stalo tak bych to bral všemi deseti
megaton píše:aby rec nestala:

Aby reč nestála...autorom správy je môj kamarát z fóra, je to výsmech na Eklunda a vy ste sa svojim spôsobom nechali nachytať. :lol2:

Aby skutočne reč nestála - skauti Kings boli aj na včerajšom zápase s Tampou, takže nejaký záujem tam je. Buď sa ale nejedná o nič vážne, alebo je to také prvé oťukanie si Pariseho. Pokiaľ by sa o niečo vážne jednalo, bol by prítomný aj asistent GM/GM sám. Takže buď jeden z dvojice Voynov/Martinez za útočníka, alebo nič, inak to nevidím.

Takú ponuku by som aj ja (ako fanúšik) bral všetkými dvadsiatimi. :giggle: :slap:

EDIT: Tak ale mám aj ďalšiu novinku. Palmieri hral dobre, proti Bostonu dal dva... a na zajtra je healthy scratch :!: Lombardi bol v komisii ktorá ho vzala na MS, teraz si to nepokazil, navyše Tedenby jeden zápas sedel, takže kvôli nemu asi neprišli. Že-by? :hmm: Ak nám práve on zaručí Voynova, ako som povedal, treba mu kúpiť nejaký darček. :giggle:
Devils goaltender Martin Brodeur and right wing Cam Janssen have a couple of friendly bets going. One concerns which player will finish with more points this season. Brodeur leads 1-0 after picking up an assist on Kovalchuk’s power-play goal Wednesday in Buffalo. The other bet is over which player will finish with more career regular season points.

“I just want everybody to be honest about their game. That’s it” Brodeur said. “It’s not the money. It’s the principle But usually the principle attached with money makes a little difference.”

Brodeur, 39, has one goal and 37 assists in his career. Janssen, 27, has three goals and seven assists in his career, but probably has more time left to catch up with Brodeur contemplating retirement after this season.

“I’m going to lose that one,” Janssen said of the career points bet. “This one (points this season) I might get lucky. He does get tons of ice time.”

Janssen said Brodeur “let me know” after he got his assist Wednesday night.

“It’s a little friendly wager I guess,” Janssen said. “But he definitely lets me know every time he gets one of those phantom assists. It’s pretty easy whenever you’re on the ice with Kovy. You make it save and it goes in the corner and he picks it up and goes end to end. I’ve just got to shoot the puck more. We’re getting our chances.”

Brodeur has noted that.

“He had a couple good chances too in Buffalo,” Brodeur said. “But, you know what? He’s playing well. I think a guy like that needs kind of a challenge. And he’s funny. He does what he needs to do reall way. The way he hit (Boston’s Zdeno) Chara the other day. He doesn’t play much, but for a guy that plays two, three minutes, he’s been in a lineup for a lot of games in a row (14, including tonight). That’s great for him. I’m really happy. We had a good time when he was here the first time. Now, he’s a little older, a little different. But it’s fun.”

Brodeur said he used to have similar bets with retired Devils defenseman Ken Daneyko.

“I did pretty well too,” Brodeur said.
Marty a Cam. :D

Konečne ten tím drží po hromade, coach je slušný, už len keby tá obrana vyzerala lepšie šibnutím čarovného prútika "veď viete koho". :giggle:
uplne presne nevim cim jsme se nechali nachytat, kdyz jsme oba rekli ze je to blbost. spis jsem chtel zavest diskuzi na tema Pariseho ceny. Ta se podle me pohybuje v mezich utocnik, nejlepe RW do prvnich dvou utoku, slusny prospekt a pick v prvnim kole. ale kdo vi, nejradeji bych si ho stejne nechal.

co se trenera tyce dobry clanek zde:

Devils coach Pete DeBoer has made no secret his desire to beat the Florida Panthers club he coached for three seasons in Monday night's meeting at BankAtlantic Center.
DeBoer was, after all, fired by Panthers GM Dale Tallon on April 10.
But it seems the Panthers would like to repay DeBoer just as much for what some perceived as being a taskmaster.
"You've got more freedom to do wjhat you want on the ice (under new coach Kevin Dineen)," defenseman Dmitry Kulikov told the SunSentinel. "You feel if you make a mistake you can make up for it on the next shift.
"With Pete, it's one mistake and you're like shaking for the rest of the game."
Forward Michal Repik said DeBoer was too tough on his players in Florida.
"Last year I came here from the farm team to make an impression," Repik said. "To go out there, you are afraid to play; that's not the right thing for us.
"Obviously you'll be tight anyway, but you want to be relaxed. I hoped if you made a bad play you don't get yelled at and the coach will help pick you up and give you confidence, too."
Dineen replaced DeBoer in Florida and spoke to him and the entry draft in June.
"He couldn't have been more gracious," Dineen recalled. "He's a guy I respect. I know it's a hard job and it's not fun being on that side of it. I wish him well... not Monday night."
Stephen Weiss said the playing styles of DeBoer and Dineen are similair.
"(Dineen) might be a little but more patient with the young guys and more calm, while Pete's more finery," Weiss said.
It's a 7:30 game with Martin Brodeur in goal for the Devils.

osobne jsem spise pro Dineenuv pristup a myslim ze zvyraznene pasaze spise vypovidaji o trenerovi nez o prichazejici vymene
Som vedel že to "nachytať" budete brať doslovne... tak som tam pre istotu dal "svojim spôsobom", ako sa zdá, nestačilo. :slap:

S cenou +/- súhlasím, s trénerom nie. Ono je totiž ľahké vytrhnúť to takto z kontextu, ale neviem ako vy, ja chcem od mladých 100%. Je to najlepšia liga na svete, sú to hráči čo hrajú hokej od detstva a niektorí už aspoň dve sezóny pri vstupe do NHL majú za sebou profesionálnu skúsenosť. Netreba ich kočíkovať. Nech sa učia na vlastných chybách. Koniec koncov sme to práve my fanúšikovia, ktorí majú s niektorými hráčmi častokrát omnoho menej trpezlivosti, než samotný tréner. :nono:
mozna teda bude lepsi si poznamky o tom kdo se nachytal si odpustit. tak se vyhnes vsem nedorozumeni.
Trapas, hanba, sklamanie...aj kusisko smoly, ale na to sa nehrá.

:v_hajzli:

Pens prehrali totálne tým istým spôsobom. Neviem ako to Florida robí, šťastkovia, ale za neúnavnosť im dávam palec hore. Oklepať sa a hurá na Columbus, toto ale bolí a hrozne.
toto boli viac ako hrozne.. nevidel som posledne 3 zapasy..nazhaveny na hokej pustam stream, anton prave odchadza zraneny do kabin.. hrame oslabovku,casom dokonca 5 na 3. hovorim si fakt bohovy zaciatok. lenze sme to ubranili, nakopli sa a do konca tretiny mi nas hokej pripominal ten nas stary hokej aky som mal vzdy rad.(polovicne, bonus vyborneho forcekingu a korculiarskeho pohybu aky som u nas davno nevidel). uplne ma navnadili, bavil som sa kazdou prihravkou, akcou.. vyzeralo to tak ze aj hraci. zisk puku, rychly prechod cez stredne pasmo a rychle zakoncenie, schopnejsi hraci v pasme este zakombinovali, ostatok to napalil na branu. dali sme tri goly, dva sice po odrazoch ale peknych akciach, pri druhom zabojoval paradne sykora a ten gol si zasluzil. treti bol ako keby som eliasa videl pred 10 rokmi. zisk puku rychly prechod po lavom kridle, naznacenie strely a presna prihravka na zubrusa ktory to tam do poloprazdnej brany trafil. krasa.
len prisla druha tretina a florida zacala korculovat. hra sa vyrovnavala, plus v utoku sme prestali hrozit. vsetko to bolo na martym, ktory chytal neskutocne a bol absolutne suverenny v brane.(aspon na cas utichnu keci a clanky o tom ako je done- zrejme iba do buduceho nevydareneho zapasu :roll: ). zahodili sme obrovsku sancu na 4:0,zas mal v tom prsty sykora,ked ziskal puk. nasledne na to sme inkasovali.. lenze potom sme sa este chvilu drzali ale po druhom gole sme z ladu odisli, teda nasa utocna hra urcite. bol to vlastnak faynea ale nestastny. skor ma strasne nastval tallinder, ma puk pod kontrolou a nevyhodi ho? k tomu sa zlakne ze ho napadajuci hrac hitne, takze ani ho nevyhodil z pasma, ani ho neposunul kovymu, ani ho nevyviezol v suboji s protihracom ako asi dalsich 5x v tom istom zapase v rovnakej situacii ale to nahral rovno na modru superovi a sam sa dostal mimo poziciu. v tretej sme hrali tak ako by sme chceli prehrat. v utoku nic, zato florida mala mnozstvo sanci,sice nie tutovky ale golovky to boli z dobrych pozicii.marty nam daval sancu na body, lebo nakoniec to mohol byt vyprask. prehru sme si pytali, tallinder si vozi puk v tretine asi 10 sekund, toci sa s nim aby ho nakoniec poslal do hladiska za 2 min,som mal chut ho prerazit :bitka3: mohli sme to rozhodnut ked z ojedineleho utoku sa presadil henrique sikovne, lenze trafil tyc na nasu skodu. potom tam florida schytala 2 vylucenia, to fleischmannove bolo nestastne a zrejme ani nebolo, to skilleho hlupe ale jasne.. mali sme sancu rozhodnut. miesto toho nam v pp 4 na 3 strelili gol. elias zbrklo vystrelil, zblokovana strela, protiutok najprv 2 na 2 lenze elias si vybral dlhsiu cestu vracania, takze stratil weissa, pekna prihravka a gol.. nasa pp potom nestala za nic, jedna bocna sietka. marty tam pochytal dalsie sance ale na fleismanna nemal, ten ho vykupal aj s nasou obranou. necakal som ani na opakovany zaber a siel spat. tak paradne zacat zapas a hentak ho pohnojit, za tu druhu polovicu zapasu sme si zasluzili minimalne 8 nalozit, nebyt martyho tak to tak aj je. dnes bol nas najlepsi hrac brodeur, prvu polovicu sykora.. tallinder ma stval, tak ako dokaze urobit skvele veci,tak to vie vsetko znegovat strasnymi hrubkami a tuto sezonu sa v tom snad vyžíva..
dunim píše:dnes bol nas najlepsi hrac brodeur, prvu polovicu sykora.. tallinder ma stval, tak ako dokaze urobit skvele veci,tak to vie vsetko znegovat strasnymi hrubkami a tuto sezonu sa v tom snad vyžíva..
Sám by som to lepšie nepovedal, do bodky presne čo sa týka individuálnych výkonov. Marty nepotrebuje komentár. Všetci čo po prvom zápase po zranení už odoslali jeho prihlášku do starobinca by sa mohli spamätať. Zdravotne stále nie som presvedčený o tom, že vydrží dlhšie, ale výkonnostne na to proste stále má. V niektorých zápasoch sa naň nehrabú ani mladší. Radosť pozerať.

Ešte treba "pochváliť" Salvadora. :nervy2:

http://hfboards.com/showpost.php?p=3977 ... tcount=936

Niekedy si priam želám aby som nemal pravdu. :(

Chce to zlepšiť (vylepšiť anyone? Lou?) najmä obranu a chce to Zajaca späť. Nikto nevie hru ukľudniť keď sa súper začína prebúdzať. To nám hrozne chýba a často na to doplácame.
No já jsem měl dneska noční a zkontroloval jsem si výsledek po 1. třetině kdy to bylo 3:0 tak říkám pohodové body. Potom se doma podívám na výsledky s tím že se podívám kolik jsme golu ještě přidali a čekal mě docela šok :hroza: Dunime díky za report. Je třeba se oklepat a zítra s Columbusem povině bodovat !
druhy nepotrestany headshot na naseho hrace. zajimave. :ja_neviem:
megaton píše:druhy nepotrestany headshot na naseho hrace. zajimave. :ja_neviem:
@TGfireandice
Tom Gulitti
Brendan Shanahan said he called Devils GM Lou Lamoriello today to explain decisions not to suspend/fine Shawn Matthias and Tyler Myers.
2 minutes ago via TweetDeck

TGfireandice Tom Gulitti
Shanahan: "The fact that it’s happened twice in the last week is disturbing and the fact that it’s happened twice in the last week..."

TGfireandice Tom Gulitti
Shanahan cont: "...to the same team prompted me to call Lou and just go through it with him ."
14 minutes ago

TGfireandice Tom Gulitti
Shanahan: ."I’m essentially saying yes the head was the principal point of contact, but there will not be a suspension...

TGfireandice Tom Gulitti
Shanahan: "...because there’s no targeting and I felt that it at least deserved a phone call.”
12 minutes ago

TGfireandice Tom Gulitti
Shanahan also said he called Shawn Matthias to give him "a warning that he was close to the edge on this hit " and Panthers GM Dale Tallon.

TGfireandice Tom Gulitti
Shanahan: "This was a hit that was probably a few inches away from being a suspension. "
10 minutes ago

Asi tak...

Inak znova nejaký dym nad otázkou majiteľa a dlhov, vraj by sa o odkúpenie mohol postarať Peltz, majiteľ Wendy`s (fast foody). Jeho syn bol v 2009 draftovaný Ottawou a o hokej sa zaujíma. Možno by šlo len o prerozdelenie celkového balíka, každopádne by to bola pozitívna správa.

:please:
ver tomu nebo ne, ale twitter pouzivam taky.

pokud je to i tvuj nazor ok. ja se s tim neztotoznuji, obvzlaste toto mi tam vadi

I’m essentially saying yes the head was the principal point of contact, but there will not be a suspension...

because there’s no targeting and I felt that it at least deserved a phone call.”

This was a hit that was probably a few inches away from being a suspension.

takze tefil hlavu, ale ne umyslne a to jen o par centimetru. Pokud chtej udery na hlavu vymytit musi trestat vse. uz rozhodnuti u Zubruse bylo dosti pochybne, ze byl Zubie moc dole? porovnej se suspendaci z lonska prave Volchenkova. taky trefil hlavu hrace ktery byl moc dole.

me se proste nezda, ze se posuzuje stejnym metrem
Martin #27 píše:No já jsem měl dneska noční a zkontroloval jsem si výsledek po 1. třetině kdy to bylo 3:0 tak říkám pohodové body. Potom se doma podívám na výsledky s tím že se podívám kolik jsme golu ještě přidali a čekal mě docela šok :hroza: Dunime díky za report. Je třeba se oklepat a zítra s Columbusem povině bodovat !
Povinne? To tak na zaciatku sezony, v jej strede, ale nie teraz. Teraz je nasa hra uplne o inom, zlepseny forceking, obrana cisti priestor pred brankarom, zlepsene PP, este sa zbavit niektorych hlupych chyb v obrannom pasme, zlepsit PK a najma premienat sance.
megaton píše:ver tomu nebo ne, ale twitter pouzivam taky.

pokud je to i tvuj nazor ok. ja se s tim neztotoznuji, obvzlaste toto mi tam vadi

I’m essentially saying yes the head was the principal point of contact, but there will not be a suspension...

because there’s no targeting and I felt that it at least deserved a phone call.”

This was a hit that was probably a few inches away from being a suspension.

takze tefil hlavu, ale ne umyslne a to jen o par centimetru. Pokud chtej udery na hlavu vymytit musi trestat vse. uz rozhodnuti u Zubruse bylo dosti pochybne, ze byl Zubie moc dole? porovnej se suspendaci z lonska prave Volchenkova. taky trefil hlavu hrace ktery byl moc dole.

me se proste nezda, ze se posuzuje stejnym metrem
Čo si taký podráždený do frasa? Najprv s tým nachytaním, teraz toto.

Čo sa týka môjho názoru, tak áno, myslím, že rozdiely tam sú a je to správne rozhodnutie. Prečo? Dotkol sa aj hlavy, ale inak to bol úplne štandardný hit akých je spústa, prečo by sa taký mal teda trestať? Na jednej strane budeme ako fanúšikovia nadávať, že potom sa z NHL stane takmer bezkontaktná liga, na strane druhej budeme u svojich hráčov precitlivení a budeme tresty žiadať zakaždým, aj pri neúmyselnom a doslova náhodnom kontakte s hlavou? To ja proste neberiem.

Čo sa týka Zubieho, tak áno, aj Boychuk (to bol ešte šéfom Campbell) bol v hlbokom predklone, rozdiel je ale ten, že Volchenkov tam nechal (aj keď ja v úmysel neverím, skôr to bolo ako naskakoval do pásma, takže náhoda) lakeť. Myers sa naopak snažil mať ho pri tele a hitovať ho čisto. Dainius do toho šiel ako šiel, Myers ho proste hitovať ani nemal, ale stalo sa. Trest počas zápasu bol správny, ale suspendácia? Na hrane. A ak platí to, čo som povedal hore, tak s rozhodnutím súhlasiť musím.

"Prd platné" ale správne, že aj Tallon dostal výstrahu.

Takže "stejný metr" to bol i keď buďme úprimný, 100% nie je nikdy nič.
mt-svk píše:Povinne? To tak na zaciatku sezony, v jej strede, ale nie teraz. Teraz je nasa hra uplne o inom, zlepseny forceking, obrana cisti priestor pred brankarom, zlepsene PP, este sa zbavit niektorych hlupych chyb v obrannom pasme, zlepsit PK a najma premienat sance.
Musím súhlasiť. Tá obrana možno nie je bohviečo, ale Columbus mal/stále má na viac ako byť na chvoste NHL (tento rok) a vôbec ho netreba brať na ľahkú váhu. Aspoň to teda.

Ale body chceme, to si píš. :D
Mne by sa pacilo vitazstvo v OT, kedze vam body doprajem. A ta obrana.... to je ako z ineho sveta (presnejsie oproti tomu, co bolo predtym). Dufam, ze budeme pokracovatvskvelych vykonoch, potom mi prosim ta napis, ako zahrali Nikitin, Moore,Umberger, Nash, Vermette, Johansen a Carter. Of course, Sanford :) Na Prospala sa pytat nejdem, ten zahra dobre. :) Inak, prvykrat uvazujem,ze si kupim dres hraca....Vinnieho Prospala :yes:
s tema dresama je to tezky. prospal je sympatak (pokud nehraje za rags) ale kupovat dres hrace co tam bude dost mozna jednu sezonu by se mi nechtelo. Takhle cekam na podpis Zacha abych si mohl poridit dalsi dres. pokud nepodepise asi se poohlidnu po starsim drese pattyho s "C" popripade pockam na jmenovani Kovyho/Zajaca kapitanem a koupim si pak dres daneho. (snad)

Start A-traina je nejisty, vzhledem k tomu ze neni povolan nikdo z farmy, ocekaval bych Frasera a tim padem i zhorseni cele jiz tak nejiste obrany a tim padem i tuhy boj o body, ktere nutne potrebujeme.

jeste muj osobni nazor. pokud by melo dojit po ctvrtine sezony k vymene, ocekaval bych odchod Tedenbyho. Ma asi nejvetsi cenu z tech, ktere muzeme postradat. Pokud by to bylo za obrance, ocekaval bych ze s Teddym by mohl jit i Salvador. tedy neco jako Tedy + Salvador za napr Vojnov.
dnes si pozriem ten zazrak menom columbus. uprimne asi som nevidel v zivote viac ako ich 10 zapasov a aj to je vela :) zacinaju sa zbierat, my sa potrebujeme oklepat z poslednej porazky, nebolo by od veci vratit ich späť na zem.. kedze posledne zapasy hraju dobre ocakavam dobry hokej, tesim sa na nasha, ale tiez na nasu vyhru, pome devils :wave: a je jedno ci su dole v tabulke alebo su vo forme, ak chceme konkurovat na vychode tak tímy ako columbus (kvalitativne)-nic v zlom musime doma porazat..

edit:
nam nepomoze vojnov momentalne.. volchenkov nie je taky ako ho roky v ottawe precenovali, salvador o rok skonci a my po vyplateni whitea potrebujeme defenzivnych obrancov, ci uz na klucove momenty, zavery zapasov, oslabovky..(getzo pisal myslim ze taky co ukludni hru atd, hviezdu tazko zozenieme ale nieco by sa dalo vymysliet keby sa chce). salvador nim sice nie je ale hra podla mna dobre tuto sezonu, pridat musi hlavne volchenkov.. a tallinder, ten by sa mal cim skor pozbierat a vratit sa k tomu co hral v druhej polovici minulej sezony, lebo on je vsetko mozne snad ale to podstatne ze istota nie je.. toho by som menil radsej :D a doviedol skuseneho spolahliveho obrancu-mozno by sme aj usetrili :roll: teddyho by som nemenil, sykoru mame len na rok, co potom? druhy utok, to je presne to kde moze pasovat do buducna a robit cez 40 bodov. a aj ked tuto sezonu sa mu to nedari zrovna, je sikovny a pobavi divakov sem tam zlomi zapas (minuly rok to ukazal)- ten ma cas.. ak menit tak palmieriho, lebo z neho pri tom najlepsom co zo seba dostane bude nic moc hrac v tretom utoku na ktoreho treba hrat aby sa nejak vyuzil. a kludne by som pribalil nejakeho talentovaneho obrancu z ahl ci merrilla.. menit teddyho ked kridlo je nasa slabina nie je dobry napad..(iba ak za zlepsenie pozicie-vtedy hej:)
Salvadora jsem tam dal hlavne proto, ze nevim, ktery jiny obrance by sel z kola ven. Neumim si moc predstavit vymenu Tallindra ktery je druhy nejvytezovanejsi, (po Larssonovi :slap: ) a hlavne jeho velky plat. To ze Devils jsou ve financni tisni neni zadne tajemstvi a pokud vsichni vidime ze Palm je prinejlepsim lepsi 3rd liner, myslim ze to vidi i ostatni. Tedenbyho jsem navrhnul hlavne proto, ze predpokladam podpis Zacha a ted obsazenost LW na dlouhou dobu a Teddy na RW letos nehral a je otazka jestli tam s nim pocitaji kdyz tu moznost nedostal ani pri zraneni Kovyho. Jo a Merillova cena je asi minimalni. Tuto sezonu z disciplinarnich duvodu neodehral jediny zapas a pokud z techto duvodu spadl do druheho kola, nelze predpokladat, ze po nem poptavka vzrostla

jinak

"That's their job to decide if it's a suspension or not," Kovalchuk said. "We definitely want to get rid of those hits. We don't want to see any guys hurting. Players have to respect each other. If the guy didn't see you, why would you hit him?
"My mentality may be a little different than some of the guys, but I think we definitely should respect each other way more."

amen
Mohol by mi niekto logicky vysvetlit, preco je Tedenby tak prehliadany, preco ho vas trener ingoruje? Vsak je to skvely technik, vyborny korculiar, ma prehlad, bojovnost... nechapem. Akho DeBoer nechce, sem s nim, okamzite ho berieme. :yes:

Tedenby - Savard plus 3 draft pick
mt-svk píše:Mohol by mi niekto logicky vysvetlit, preco je Tedenby tak prehliadany, preco ho vas trener ingoruje? Vsak je to skvely technik, vyborny korculiar, ma prehlad, bojovnost... nechapem. Akho DeBoer nechce, sem s nim, okamzite ho berieme. :yes:

Tedenby - Savard plus 3 draft pick
Jak jsem ti včera ze srandy v chatu napsal tak další zápas beztak bude sedět :D Já už jsem to tady psal že Teddy by měl dostat daleko větší prostor a ne hrát ve 4th line nebo dokonce být HS. Připomíná mi to situaci za Lemaira. Teddymu chybí jediná věc a to body, ale ty nezíská pokud nedostane větší IT, herně je perfektní ale při vši úctě k Janssenovi a Millsovi všichni víme že s těma si moc Tedenby nezakombinuje. Minulý rok tu šanci dostal Palmieri kdy po zranění Zacha hrál se Zajícem a Kovym, já si myslím že být místo Palmieriho právě Teddy s takovýma hráčema v lajně tak by se prosadil daleko víc než Palmieri ( nad kterým jsem bohužel zalomil hůl )
Ke včerejšímu zápasu v rychlosti. 2 třetiny jsme odehráli obstojně ( už jsme zahráli letos daleko líp ) ale ve 3 periodě jsme si krásně koledovali o prohru. Columbus nas v ní přejel na plné čáře ( počet střel byl nějak 17:3 ve prospěch Jackets pokud se nemýlím ) Za body můžeme děkovat Martymu který vychytal jaksné golové šance. Naše defenzíva odehrála asi nejhorší zápas sezony. Dokonce došlo i na málo vídané přečíslní 2 na 0 které Marty skvěle přečetl a holí vypíchl nahravku která směřovala Nashovi do prázdné brány.
Blake Comeau na waivers.. toho hraca som vzdy chcel do devils.. co s nim je tuto sezonu? bodaj by lou dostal nutkanie si ho stiahnut :D
Bodaj by nedostal. Také rozhodnutia na ľade ako už nejakú tú dobu má on..uff. No thanks. Ak už, tak Okposa, toho ale ak Snow trejdne, vrámci divízie to asi nebude.

Nemáme kde umiestniť talentovaného Tedenbyho a budeme si ťahať skrachovancov cez waivers? Carter je iná, je to 4th liner.

Toť môj názor.

P.S.: O plate nehovoriac. Proste nie.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS