Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nechci ti kazit nadeji ale 7 bodu je uz ted tezke dohnat... :) a to edmonton cekaji same tezke zapasy v zapadni konferenci a divizi.....avs loni meli v tuto dobu ztratu 4 body a nestacilo jim to...i kdyz meli poslednich 19 zapasu bilanci 15-2-2!na playoff bude potreba minimalne 93 bodu a to minimalne(podle me ale 95 bodu)!!!a oilers muzou ziskat uz jen 24 bodu kdyby vse vyhrali(a to se nestane) tak by meli na konci sezony bodu 97..coz sice mozne je ale asi se to nestane...uvidime
primaprema píše:nechci ti kazit nadeji ale 7 bodu je uz ted tezke dohnat... :) a to edmonton cekaji same tezke zapasy v zapadni konferenci a divizi.....avs loni meli v tuto dobu ztratu 4 body a nestacilo jim to...i kdyz meli poslednich 19 zapasu bilanci 15-2-2!na playoff bude potreba minimalne 93 bodu a to minimalne(podle me ale 95 bodu)!!!a oilers muzou ziskat uz jen 24 bodu kdyby vse vyhrali(a to se nestane) tak by meli na konci sezony bodu 97..coz sice mozne je ale asi se to nestane...uvidime
Každá sezóna je jiná. Minulá sezóna byla dost brutální, co se týče zvedající ho se stropu v závěrečných zápasech pro play-off. Taký není každý rok.
Tak. Ak som dobre videl, tak Cogliano rozhodol uz 3. zapas v kratkom slede. Inak strasny mantak. Ale v OT mu ide. :eek2:
když hrajou Oilers, nedělá mi problém dát xku. V posledních zápasech mi tip remízy na vás často vychází :thumbsup:
A v predlzeni alebo na najazdy zasa vyhraju! A ze preco maju tie lamy tolko bodov! Inak minule som pozeral Coglianov profil, na to, v akom shitnom muzstve hra, nema hrozne stats...iba pri porovnani adekvatnych hracov z inych muzstiev....
Cogliano je nasa buducnost ;)
Dnes nas caka velmi dolezity zapas v San Jose, ak prehrame, tak to uz mozeme zabalit. Sharks su v laufe, takze...
arek píše: Dnes nas caka velmi dolezity zapas v San Jose, ak prehrame, tak to uz mozeme zabalit.
Podla mna uz to Edmonton zabalil davno a uz sa, len snazia o najlepsie umiestnenie. Edmonton uz vie podla mna, ze tento rok/sozonu sa zas do play-off nedostamne a aj, keby sa dostane co pochybujem tak to daleko nedotiahne s tou zostavou co maju. O posledne postupujuce 8. miesto v zapadnej konferencii budu podla mna bojovat tieto tými: Vancouver, Nasville a Phoenix.
No, Cogliano ma fakt prekvapil, ale co ma vyrazne prekvapuje je to, ze Schremp toho za Oilers vela nenahral, iba ak v pripravnych zapasoch....
tak Dwayne porazil san jose paradny vykon :taptap: :taptap:
(Dnes nas caka velmi dolezity zapas v San Jose, ak prehrame, tak to uz mozeme zabalit.)....tak oilers fakt prekvapuji...i kdyz se dalo cekat ze Sharks uz ted nekdy prohrajou...no ale na posup uz to oilers stacite nebude!pokud Vancouver vyhraje tak na playoff bude
oilers chybet 7 bodu!a to bude nedostizitelny naskok!prece jen to jsou 4 zapasy (7-8 bodu) a to je z 9 zapasu pred koncem hodne .....oilers zacali pozde tu stihaci jizdu...ale je pravda ze ted maji ohromny finish...po prvni porazce edmontonu bude uz rozhodnuto.....podle me do playoff muze jeste promluvit 9.nashville....timy nize uz nebudou mit na to silu.... tak to vidim ja.
OMG! Strasni shitmani dali dolu SJS! Ale tak Rols je dobry brankar, len uz bude mat 40 rokov....
fuu arek, Vasa stihacia jazda je neskutocna, ale preco prisla az tak neskoro? :| napriek tomu respect, uz lern vzhladom k tomu, ze Vasi klucovi hraci maju pre tento rocnik :stop:

:arrow: z posl. 12Z = 10V :poklona2:
Obrázek
Obrázek
Hm, to mi pride ako ked Zilina mala vitazne tazenie, taki mantaci, ale ti v PO boli a dokonca mali titul, kym Losers su odsudeni na pad na 13. miesto. Mozno 14.
Zajtra hráme v Edmontone my, takže štatistika sa upraví na 13Z=10V
Je to asi najlahší súper z tých s ktorými hrame do konca zákl. časti tak to musíme povinne využiť.
no uvidime Ohlund. Teraz mame formu, takze lahky zapas by to pre vas nemal byt. Dufam ze Luongo nam to neprekazi a vyhrame :!: . To uz budeme na vas stracat iba 3 bodiky :)
Edmonton hosti Vancouver, co nevesti nic dobreho :eek2:
:arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/11632-edmon ... ic-dobreho
kur*a, a sme v prdeli. Presne ako som pisal - Luongo nam to pokazil :(
mozna jeste ne arek.....pokud porazite nas....tak jste na dostrel 3 bodu... v opacnem pripade uz bude asi rozhodnuto......ale i v pripade vyhry uz to bude velice slozite pro oilers....
je to velka skoda ze edmonton dnes prehral jednak mohol dobehnut colorado a takisto by vancouver nemal body.
No skoda tuto sezonu im to nevislo ale napriek tomu super zapasy skoda az na to ze sa pohorsil Roloson a nedostaval az tolko dovery ako v inych zapasoch ale podla mna je to aj tak paradny brankar.
Dnes 20.00 je zo mna najvecsi fanusik Oilers. beriem olej do auta a netrem si s nim znak oilers na ksicht a najviac ako len mozem fandim oilers!
debil píše:Dnes 20.00 je zo mna najvecsi fanusik Oilers. beriem olej do auta a netrem si s nim znak oilers na ksicht a najviac ako len mozem fandim oilers!
a nezabudni sa pri tom oblizovat :lol2:

dnes pre Oilers zda sa klucovy zapas sezony..
dnes chyta za avs Budaj...letos proti oilers 5 zapasu a z toho 5 výher!ze by 6 vyhra? :thumbsup:
debil píše:Dnes 20.00 je zo mna najvecsi fanusik Oilers. beriem olej do auta a netrem si s nim znak oilers na ksicht a najviac ako len mozem fandim oilers!
tak to si neviem predstavit co budes robit o 3-tej v noci ako najvacsi fanusik Flames, ak zoberies benzin z auta a budes mat po ruke zapalku... :D inak aj ja dnes fandim Oilers a asi aj na nich tipnem, hadam vyhraju ale 4:0 :roll:
sanca este zije, ale mohla byt vacsia, ak by sme vyhrali minuly zapas s Canucks :( . Dnes proti Avs musime jednoznacne len a len vyhrat, Budymu sa hadam zapas nevydari :oops:
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG