Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Posledný zápas prípravy sme nakoniec prehrali, trocha ironické bolo že gol nam strelil Morrison ale hlavne ma pobavil koniec zápasu, ked v predlžení sme zabudli na McIvera ktorý práve vyšiel z trestnej a po Pahlssonovej prihravke sa tento nie najzručnejší bek rútil na Luonga a zavesil tam gol jak neaka hviezda, pritom ho káčeri získali od nás cez waiver len pred 2 dnami. Pozitívne na zápase boli znovu naše presilovky ktoré nám celkom idú ale aj spolupráca 2. útoku Raymond-Demitra-Pyatt je stále lepšia. Prvý útok je jasný, druhý zrejme zostane v tomto zložení, ale potom neviem čo bude s Wellwoodom a Krogom, v príprave som bol snimi spokojný a nechcel by som aby odišli.
cepi píše:zaujimave riesenie kapitanskeho C_ecka
dole na maske :)
Obrázek
tragicky zosnuly, zial, uz len pamätne vyobrazeny Luc Bourdon
Obrázek
http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=55479
Slovensky center a inak neviditelny hrac ak sa jednalo o fyzickeho mantineloveho supera sa vyjadril ze ma vo vancouveri ofenzivne daleko viac priestoru ako mal v minnesote. No iba poznamenam ze priprava nie je skutocna sezona a aby pavol nebol prekvapeny ze to bolo iba v priprave.

Pavol bude centrovat druhemu utoku. v prvom budu samozrejme Ashley a Mary-Kate. :lol2:
debil píše: Pavol bude centrovat druhemu utoku. v prvom budu samozrejme Ashley a Mary-Kate. :lol2:
Myslím že už by si ich mohol brať vážne, v dnešnom zápase vám nakladajú :clap: .

Tak nakoniec ste chytili poltucet a mohlo byť aj viac :wink: . Kapitán Lui začína tiež perfektne shotoutom a dúfam že mu to vydrží aj po 2. zápase.
Dnes sa mi konečne zadarilo aj v KTL-ke netrafil som len Detroit ale kto to mohol čakať...
Ohlund píše:
debil píše: Pavol bude centrovat druhemu utoku. v prvom budu samozrejme Ashley a Mary-Kate. :lol2:
Myslím že už by si ich mohol brať vážne, v dnešnom zápase vám nakladajú :clap: .
druhu tretinu to mozno tak vypadalo. inak mna prehra dnes moc netrapi, dokonca kvoli istym veciam je dobre ak tim prehra. Vancouveru zahral velmi dobre, zda sa ze s tymto timom to akosi castokrat nejde.
V sobotu je odveta na lade Flames a urcite to bude tvrdy suboj, lebo v 3. tretine sa to poriadne ostrilo.

Inak z toho co som videl pocas prestavok zapasu Bruins-Avs a 3.tretinu- zapas mali Canucks pod kontrolou a najma obrana Flames by sa mala spamatat lebo chudaka brankara nechali na pospas osudu.
Kower píše:V sobotu je odveta na lade Flames a urcite to bude tvrdy suboj, lebo v 3. tretine sa to poriadne ostrilo.

Inak z toho co som videl pocas prestavok zapasu Bruins-Avs a 3.tretinu- zapas mali Canucks pod kontrolou a najma obrana Flames by sa mala spamatat lebo chudaka brankara nechali na pospas osudu.
to je v pohode. aj na MS kanada na uvod nic nehra a potom to vyhra. mimochodom flames vyhrali jediny otvaraci zapas od roku 95/96.
Hmm, tak Vancy se s tím nesral a na začátek Flames pěkně naložil. Skvělá práce 1. útoku a já jsem rád i za 2 branky mého oblíbence Alexe Burrowse :good: :good: !!!! Luo hned v 1. zápase s čistým štítem - jak jsem řekl před začátkem sezóny - ať již Sundin přijde či nikoliv, tak Vancy letos vidím min. na fin konference (jestli ovšem nepotkají Dallásek) :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Hm,nedělal bych žádné velké závěry po 1.zápase,v odvetě to klidně může být naopak. Výsledek je to ovšem jednoznačný,Kosatky na tom snad s tou produktivitou budou konečně lépe a budou dávat více gólů. O nějakém finále konference si zatím,tak jako ostatně i Dallásek a všichni ostatní,mohou na dlouho nechat zdát. Každopádně v play-off, bych je rád viděl,tak snad nezklamou.
troška ma prekvapilo že v listine nie je Demitra ale ... nanho začínam mať nazor že čím dalej to už ide s ním dole vodou... čo už... je z neho už pomaly veteran ... a gratulujem luongovi.. kapitanska premiera sa riadne vydarila na nulu... som normalne šťastný z tej vyhry... lebo som to aj tak avizoval zže tak dopadne zapas a 2 bodíky do KTL...
Vau aj dnes sme začali super, Sedinovci skorovali z prveho striedania po Bertovej chybe.. tomu nevyšiel ani prvý zápas ked mal -3, ale škoda že hned v zápetí sme dostali vyrovnávajúci gol. Do :censored: dostali sme dalšie 2 goly v krátkom rozpetí, obe po strelách od modrej, dobrú prácu pred brankárom odviedli najskôr Bert a potom Borque. Celkom dobrú bitku predviedli Mitchell a Iginla, najskôr to vyzeralo jasne pre Willieho ale nakonci už vôbec nie.Tak dnes to vyzerá na riadnu odvetu.. Po prvej tretine musím ísť preč a môžem len dúfať v zázrak že ked sa vrátim uvidím aspon remízu.
hra sa dost tvrdy zapas, ked to porovnam s tym co sme mohli vidiet na verejnom korculovani v prahe v podani tampy a rangers hned viem preco ma tie zapasy tak nudili.

vancouver napriaktomu ze je 3:1 hra dost dobre.
debil píše:vancouver napriaktomu ze je 3:1 hra dost dobre.
No a nakonec hrál Vancy tak dobře, že vyhrál v prodl :wink: 8) . Sedinovci zatím válí a připojují se i ostatní, čili pro Vancy velmi dobrý start do sezóny po 2 zápasech s velmi dobrým týmem Flames, od kterých letos také očekávám velké věci :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Zápas s Caps sme nezačali najlepšie, už po 2 mintách prekonal bezmocného Luonga ležiaceho na lade Semin.
Krátko potom sme dostali presilovku a v nej Henrik z modrej krásne našiel Edlera ktorý išiel do volného priestoru pred brankárom a zblízka Jonsona prekonal.
Po vyrovnávajúcom gole majú znovu navrch domáci často sú v našom pásme a hlavne Semina je vidiet, ale je to bez velkých šancí.V polovici tretiny hrali aj prvú presilovku v zápase ale odohrali ju len priemerne.Hned po nej sme dostali dalšiu šancu v početnej výhode aj my tiež sme ju nevyužili a dokonca na jej konci sa po Wellwoodovej chybe rútili 3 hráči na jedného obrancu ale Backstrom Luiho neprekonal. Podarilo sa to až Greenovi pri dalšej presilovke Caps.Takže po prvej tretine prehrávame 2:1 a strely na bránu 10:2 :? , dúfam že nám znovu víde comeback.

Na začiatku 2. tretiny nepremenil dobrú Henrikovu prihrávku na gol Bernier a prišiel trest, najskôr Lui ešte zvládol chytit Fedorovovu strelu ale hned po vhadzovaní ho od modrej prekonal Jurčina a pritom mal výhlad čistý. V zápetí sme dostali aj další gol od Semina.. Washington zatial dominuje a comeback zo stavu 4:1 to už je sci-fi. A Lui v posledných 2 zápasoch dostal už 8 golov a to je ešte 35 minút dokonca.V závere tretiny som videl asi najhoršie rozhodnutie rozhodcu v hokeji ked nariadil nepochopitelne trestné strielanie pre Semina, po telefonáte to dokonca zmenil na Nylandera a ten ho premenil, a je to 5:1 :x po druhej tretine, počet striel 25:3 :o , na také trápenie sa tažko aj pozerá..

Do tretej tretiny nastúpil v bráne už Sanford ale nvm prečo to prestali streamovat tak musím prejst na rádio.
Tak dnes skvělé 2 b z Det, rozhodl Alex Burrows - co více si přát, jen tak dále Vancy :good: :good: !!!!
Gratulace!!!...Cennější skalp v současné NHL jen sotva najdete!!! :good:
Opäť dal gól Palo Demtira, zdá sa, že mu zmena pomohla, ale aj tak to nestačilo na CHicago a prehrali 4:2 :evil:
Dozvedel som sa, že Canuks majú 4 zranených hráčov.

Pavol Demitra : slabiny (tŕísla)
Darcy Hordichuk: vykĺbené koleno(vymknuté koleno)
Sami Salo: slabiny (třísla)
Rick Rypien: infekcia (infekce)

Pravdepodobne všetci zranený hráči Canuks sú pre nich kľúčoví tak som zvedavý ako sa s tým vysporiadajú
Demitra by měl míta poraněná žebra, ale jeho místo skvěle zaujal Kyle Wellwood. Nyní hráči Vancy nabírají síly, po náročném tripu je jistě potřebují. Jinak zatím ze 7 zápasů bylo 6 venku, takže se domnívám že 3 výhry a 4 prohry zase není tak špatná bilance.
Come on ENGLAND píše:Demitra by měl míta poraněná žebra, ale jeho místo skvěle zaujal Kyle Wellwood. Nyní hráči Vancy nabírají síly, po náročném tripu je jistě potřebují. Jinak zatím ze 7 zápasů bylo 6 venku, takže se domnívám že 3 výhry a 4 prohry zase není tak špatná bilance.
Veľmi zlá správa na úvod sezóny pre fanúšikov Canuks. Pavol Demitra bude chýbať 3-4 týždne äzlomená chrupavka v ramene)-veľmi zaujímavé zranenie. Aj tak bude dosť veľká strata.
Nie príliš šťastlivý začiatok. :(
Pre mna su tie zranenia neni až tak špatná zpráva, ved Salo a Demitra sú typy hráčov ktorí sú zranení každý rok, tak sa to dalo aj čakať že vynechajú aj čast tejto sezony, len škoda že sú zranený v tom istom čase ale zatial náhradu máme, viac by ma nahnevalo keby sa zrania hráči ako minulý rok Mitchell,Ohlund, Bieksa..

Teraz doma pripravujeme niečo velké ale sám neviem o čo ide, už bolo aj na stránke video,

Kód: Vybrat vše

http://canucks.nhl.tv/team/embed.jsp?catid=6&id=23145
Na ktorého konci sa objavilo číslo 7.

Fanúšikovia na fore mali názory že Lui bude 7. brankárom v historii ktorý bude mať na drese C, alebo že predstavíme nové dresy ktoré by boli naše 7. niektorí myslia na príchod Sundina ktorý by hral s takým číslom, ale spomínali aj niečo s našim 7. trénerom Roger-om Nielsen-om.
Škoda že ja prídem z práce až na tretiu tretinu tak to zrejme naživo neuvidím.
Tak zranenie Demitru nám možno aj pomohlo, miesto dostal Wellwood a zatial si vedie velmi dobre, 1.x v sezone nastúpil aj Krog a tiež si pripísal gol :thumbsup: , tradične parádne zahral tretí útok Hansen-Kesler-Burrows , Hansen si rovnako ako Raymond pripísal 2 goly. :yahoo:
Využili sme 4 presilovky zo 6, no musela to byť paráda, len škoda že som to nevidel a aj zo zápasu VAN : BOS uvidím len prvú tretinu. :cry:
V preview pred zápasom som sa dočítal že Sami Salo má za sebou 2. tréning na plno a pravdepodobne sa do zostavy vráti, naša defenzíva by bola kompletná, v útoku sa nič nemení a stále budeme bez Rypiena a Demitru.Na druhej strane medvedom chýba Chuck Kobasew.

Zaujímavími postavami zápasu by mali byť mladíci Raymond-Lucic.
Mason bodoval v posledných piatich zápasoch a aj dnes sa pokúsi predlžit si osobné maximum, rodák z Calgary nastúpi proti Bostonu prvý krát v kariére, tak snád mu premiéra vyjde.
Milan Lucic je rodák z Vancouveru a prichádza do známeho prostredia, naposledy hral v GMP ako kapitán kanady v Super Series a predtým nastúpil za tunajších Giants v 137 zápasoch s bilanciou 87 bodov a v roku 2007 ich doviedol k Memorial Cupu. Takisto nastúpi v kariére prvý krát proti Canucks.
Obranca Andrew Ference o nom povedal: He still cheers for the Canucks and knows all the stats of all the games there. He’s a really big fan and it’s refreshing to see a young guy who easily could be so cocky and expect people to bow down to him be a really,really good kid.
Tak takéhoto hráča by som rád videl v našom tíme.

Dalej sa budeme snažit predlžit aj dominanciu na domácom lade, v 2 zatial odohratých zápasoch doma sme strelili 12 golov :thumbsup: aj to je dôvod prečo sa na dnešní zápas tak teším, v posledných 4 zápasoch na lade súperov sme mali využitú 1 presilovku z 15 príležitostí a v tom poslednom domácom sme premenili 4 zo 6!
Cepi už spomínal že posledný vzájomný zápas vyhrali "mackovia" 2:0, ale posledný vzájomný zápas v GMP 4.12.05 skončil víťazstvom kosatiek 5:2 a posledná výhra Bostonu vo Vancouveri je staršia ako 6 rokov.

Zaujímavosti z minulého zápasu:
Gagnerovo trestné strielanie proti Luongovi bolo len 2 v historii ktoré sme "darovali" oilers, to prvé ešte v roku 1983 premenil Wayne Gretzky proti Richardovi Brodeurovi. Luongov zákrok predlžil sériu na 5 posebe neúspešných tr. strielaní v GMP, naposledy nám dal doma gol pri takejto príležitosti minnesotský Stacy Roest v roku 2002.

V zápase sa podarilo streliť 2 hráčom po 2 goly. Pre Raymonda a Hansena to boli ich 2 a 3 goly v sezone a spolu s Kesom a Burrom sú načele tímu v tejto štatistike, ale posledný zápas v ktorom skorovali 2 hráči po 2 goly bol tiež práve proti Oilers, v decembri 2006 sa to pri vížazstve 6:2 podarilo Danielovi a Ohlundovi.

Proti bruins sa musíme vyhýbať zbytočným faulom, totiž ked sme súperovi nedovolili streliť gol v početnej výhode máme bilanciu 3-0-0. A ked sme zápas otvárali prvým golom my tak 4-1-0.
Proti bostonu sme odohrali už 105 zápasov a vyzerá to hrozivo 24-64-17, tak to treba určite zlepšiť.
Tento zápas bude už 217. vypredaný zápas za sebou :fan: , seria začala 14.novembra '02.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS