Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Gilbert Brule odehraje v průměru 10 min.za zápas což je málo,ale určitě má důvěru trenéra nastupuje v každém zápase.Lze očekávat,že po odchodu starších hráčů se může prosadit do první nebo druhé řady.To samé lze čekat i u hráče Jared Boll který tráví na ledě ve hře v průměru jen 6:50 min. což je šíleně málo,ale tým je má jako zálohu jejich plat je nízký a trenér jim dá příležitost až se zraní někdo z lépe placených hráčů.
No já bych tento rok viděl pro Jackets jako úspěšný, i když to co je úspěch u Jackets by jinde byla katastrofa, na play-off ještě nemají a s tou jejich klubovou politikou ani nikdy mít nebudou, ale myslím že budou takovej průmer možná i lepší průmer mezi těma týmama co nepostoupí do play-off a poslednímu místu se zdaleko vyhnou
Prepáč Martin, ale musím s BigPetem súhlasiť. Skúsim to zrekapitulovať.
POSILY:
Peca je typický hráč pre checking line, Novotný by bol v inom družstve rád, ak by hral centra tretieho útoku. Beech pendluje medzi farmou a hlavným družstvom. Brookbank bol daný na waiver draft a Maenpaa sa vrátil do Fínska. Skutočnou posilou je jedine Hejda.
MLADÍ HRÁČI:
Brassard nedostal šancu vôbec, išiel rovno na farmu, pritom patril medzi najlepších hráčov v príprave. Brulé síce hral v prvom tíme, ale drvivou väčšinou vo štvrtom útoku a okolo 8-12 minút (s Jodym Shelleym sa body nezbierajú), po zhoršenom výkone jeho čas išiel dole (čo neplatilo u hráčov ako Výborný, Novotný a podobne). Ani sa nečudujem, že si neverí. Lindstrom nedostal prakticky žiadnu šancu v prvom tíme, napriek jeho perfektným výkonom v AHL, kde jednoznačne patrí medzi 5 najlepších hráčov. Pre mňa je záhadou prečo bol Voráček okamžite poslaný do juniorov, pritom je minimálne taký dobrý ako Kane.
DRUŽSTVO VŠEOBECNE:
Máme permanentne zraneného Modina a nič sa s tým nerobí, žiadna náhrada. My nie sme Detroit, ktorý môže čakať na hráča do play-off, najmä keď play-off nemáme isté. Výborný dostáva maximum šancí, pritom jeho produktivita je, jemne povedané, zlá. Pri takom ice-time a častom využívani v špeciálnych situáciach by som si ju predstavovala vyššiu. O Novotnom platí totiež. Obrana je solídna. Nashova produktivita sa zhoršuje, jedine svetlo v našom útoku je Žerdev (keď si predstavím, že som ho chcela vymeniť...
). Veľkým prekvapením je Glencross a Jared Boll
.
POSILY:
Peca je typický hráč pre checking line, Novotný by bol v inom družstve rád, ak by hral centra tretieho útoku. Beech pendluje medzi farmou a hlavným družstvom. Brookbank bol daný na waiver draft a Maenpaa sa vrátil do Fínska. Skutočnou posilou je jedine Hejda.
MLADÍ HRÁČI:
Brassard nedostal šancu vôbec, išiel rovno na farmu, pritom patril medzi najlepších hráčov v príprave. Brulé síce hral v prvom tíme, ale drvivou väčšinou vo štvrtom útoku a okolo 8-12 minút (s Jodym Shelleym sa body nezbierajú), po zhoršenom výkone jeho čas išiel dole (čo neplatilo u hráčov ako Výborný, Novotný a podobne). Ani sa nečudujem, že si neverí. Lindstrom nedostal prakticky žiadnu šancu v prvom tíme, napriek jeho perfektným výkonom v AHL, kde jednoznačne patrí medzi 5 najlepších hráčov. Pre mňa je záhadou prečo bol Voráček okamžite poslaný do juniorov, pritom je minimálne taký dobrý ako Kane.
DRUŽSTVO VŠEOBECNE:
Máme permanentne zraneného Modina a nič sa s tým nerobí, žiadna náhrada. My nie sme Detroit, ktorý môže čakať na hráča do play-off, najmä keď play-off nemáme isté. Výborný dostáva maximum šancí, pritom jeho produktivita je, jemne povedané, zlá. Pri takom ice-time a častom využívani v špeciálnych situáciach by som si ju predstavovala vyššiu. O Novotnom platí totiež. Obrana je solídna. Nashova produktivita sa zhoršuje, jedine svetlo v našom útoku je Žerdev (keď si predstavím, že som ho chcela vymeniť...
Abych řekl pravdu, myslím si, že posilou jak Hejda tak i Novotný a Peca. Brassard mám takový pocit, že byl zraněný, čekám, že šanci dostane. Výbornému se opravdu nedaří, rozhodně bych to řešil buď posaděním na tribunu či umístění do3., 4. lajny. Nash má prostě tedka špatné období, kdo ho v sezóně nemá?!
Ako prispeli Peca a Novotný k bodovej produktivite? Minimálne. S Hejdom súhlasím, je to posila s veľkým P. Brassard na začiatku sezóny zranený nebol. Výbornému tretí, prípadne štvrtý útok (tým myslím ice-time tretieho, prípadne štvrtého útoku a tomu zodpovedajúci hráči) a tobôž tribúna nehrozí. Pre mňa je to hráč na výmenu.
Je prvda, že na začátku sezóny zraněný Brassard nebyl, ale to se ještě rozehrával a nevím jestli by bylo na místě ho hned povolat do prvního týmu. Peca je vynikající hráč v defenzívě a vyhrává důležité buly, jeho přihrávky nejsou k zahození. A Novotný svým (podle mého názoru) urputným a srdcařským výkonem mužstvu pomáhá. Nejde jen o bodovou produktivitu. A Voráčkovi to nemůže uškodit, může ještě víc dozrát a je rozhodně lepší, když se na něho nebude spěchat.
No, musim chtiac ci nechtiac uznat, ze cakal som od CBJ menej, LeClaire urobil zaciatok. Ale na PO to zdaleka nebude, to si piste!!! A tesi ma, ze moje trefne predpovede ohladom vysokych kvalit Novotneho sa naplnaju, je to dobra posila, velmi muzstvu prospieva, na rozdiel od nevykrystalyzovanych radobyhokejistov mladsich dat....
S Novotným nesúhlasím. Ak chce byť niekto v druhom útoku, musí byť patrične produktívny. A to on nie je. Jeho prodktivita stačí maximálne na tretí útok. To isté sa týka Pecu.
Ja viem, na koho chorche narážaš
. Ale napriek všetkému je Brulé pre mňa talent, z ktorého bude v blízkej budúcnosti špičkový hráč.
Ja viem, na koho chorche narážaš
13 bodov z 28 zapasov a dva plusove. To su pekne cisla. Dovolim si este raz upozornit na to, ze hra v CBJ, co nie je nejaky nabuchany Detroit, ale obycajne male muzstvo, kde moze byt kazdy hokejista pri tej nizkej konkurencii vdacny za kazdy bod, co si pripise na svoje konto. Peca ma pre zmenu 14 bodov z 25 zapasov, z toho 2 goly. je to DEFENZIVNY CENTER, casy, kedy si ho prehodili Vancouver s Buffalom su davno prec, navyse vtedy sa hralo inym systemom. Brule ma 4 body z 31 zapasov, je to znamka kvality? Asi by som sa mal zdrzat komentara, ak chcem zachovat aspon elementarne prvky slusnosti. Na draftovu sestk cakam urcite krajsie cisla. Ale vratim sa ku vyroku vyssie; Hra za Blue Jackets, od toho muzstva ako takeho netreba cakat zazraky....
Brulé mal prípravu výbornú. No hneď v prvom zápase nedostal veľa príležitostí na rozdiel od iných hráčov, ktorí v príprave nehviezdili. A teraz k Novotnému. V prvých zápasoch sa mu vôbec nedarilo, napriek tomu ho Hitch staval. To isté sa týka Vybesa. Zato akonáhle sa nezadarilo Brulému, jeho čas išiel rapídne dolu. Okrem toho bol na neho vyvíjaný dosť veľký tlak. Podľa môjho názoru mal v minulej sezóne hrať na farme. A aj teraz ma zaráža, prečo ho nepošlú do Syrakúz. 5 minút môže hrať aj hráć z Daytonu (ECHL), nielen Syrakúz.
Prepáč, ale ak si zháňam posilu na zbieranie bodov, nezháňam si niekoho, ako Novotný, prípadne Peca. Ich produktivita je možno na Columbus dobrá, ale to nás nevytrhlo z gólovej mizérie. A kvalitnejších defenzívnych útočníkov máme dosť. Myslím si, že na trhu boli kvalitnejši útočníci (a tým nemyslím Gomeza, alebo Druryho), prípadne sme mohli trejdnúť.
Prepáč, ale ak si zháňam posilu na zbieranie bodov, nezháňam si niekoho, ako Novotný, prípadne Peca. Ich produktivita je možno na Columbus dobrá, ale to nás nevytrhlo z gólovej mizérie. A kvalitnejších defenzívnych útočníkov máme dosť. Myslím si, že na trhu boli kvalitnejši útočníci (a tým nemyslím Gomeza, alebo Druryho), prípadne sme mohli trejdnúť.
Neda sa vzdy vyhoviet vsetkym. Ani ja nie som nadseny z niektorych hracov v time, napriek tomu ich povacsinou tolerujem. CBJ spravili slusne tahy, hraci su to velmi solidni, vykryli hluche miesta. A beztak s tym timom sa tazko budu stverat hore a navyse nie kazdy ma zaujem hrat za momentalne naozaj cajovy tim. Ale tak na drafte bude moznost ziskat celkom slusneho hraca. A kto to tam prisiel naposledy? Voracek? Tak z toho bude hviezda, len ked treba mu udrzat sabilnu vykonnost, chalanovi....
Osobne proti Novotnému nemám nič, vźdy mu prajem čo najlepšie výkony, ale musíme sa pozrieť realite priamo do očí. Máme zvláštnu politiku práce s mladými, v iných tímoch by bol Klesla, Brulé a Brassard dávno hviedzami. Nie tak v Columbuse. Ďalšia samostatná kapitola je Lindstrom. V AHL hrá vynikajúco, je štvrtý v poradí s približne 5 bodovou stratou na prvého, a koľko dostane šancí pri katastrofálnej maródke v hlavnom tíme? 5 - 8 minút. Prečo nie viac ??? Tak isto sa darí Pineaultovi a Methotovi. A boli povolaní do prvého tímu? Nie. Ešteže dali šancu Russellovi a Jaredovi Bollovi. Na jakuba sa teším, dúfam, že pri jeho raste si budú dávať väčší pozor.
pát 28. pro 2007 18:38
Jak to Mt vypadá s tím Vaším Brulem....... ??
Voracek bol v komunite Jastrabov podrobne rozoberany. Chcel som ho najviac zo vsetkych. Ale znovu musim upozornit na jeho jedinu (azda?) chybu: Stabilita vykonov. On pozbiera dost bodov, v priemernom muzstve by bol schopny nafleku pozbierat aj 60 bodov, ale musi mat dobrych spoluhracov.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé