Nevadí. Aj napriek prehre ideme stále ďalej! !!!GO SHARKS GO!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SAN JOSE SHARKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak dnes prehra 2:0. Myslím si, že sme mohli kľudne dnes vyjsť víťazne my! Ináč strašne sa mi v útoku páči BRENT BURNS, ktorý dnes nastúpil vedľa Big Joea a Pattyho... Je veľmi rýchly a silný na puku. Vybojoval dosť pukov a jeho plus je, že vie dobre brániť kedže je bek
http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs" onclick="window.open(this.href);return false;
Heheguillaume píše:http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs
Zdravim, hokejoví nadšenci a hokejové nadšenkyně (jaký to slovo!),
za pomoci přítele Getza jsem pochopil, že tu máte pěknou tradici představování, takže se taky činím, abych sem zase nevtrhl jen tak naostro.
Někdo mě asi zná už z EuroFotbalu, kde dle některejch zlejch jazyků trávim celý dny a noci. No, neni to tak uplně pravda, protože nocím v posledních měsících úspěšně kraluje NHL; bohužel opravdu jen v posledních měsících. Právě se totiž zotavuju z delší (asi pětiletý) abstinence, kterou zvládali sem tam narušovat akorát moji žraloci. Za tou pauzou stála hlavně jakási lenost vypracovat si nějakej další konkrétní vztah ke generaci, která postupně vytlačila mý „kartičkový idoly“ v čele s Burem (dobře, ten se vytlačil sám), Fleurym, Růčou, Žiggym, Primeauem, Lindrosem, Amontem a já nevím, kym ještě…
V útlym věku jsem měl NHL s přehledem nad fotbalem, v pokojíčku jsem na kolenou sám sebe prověřoval malou hokejčičkou, v jednom kuse jsem si hrál na Štalenkova/Čechmánka a výše zmíněný, ležel v kartičkách i Pro Hockeyích, dělal si vlastní nominace na MS a OH, poctivě si zapisoval statistiky (fakt jako blázen), pařil NHLka a každý ráno sledoval Power-Play na Nově (plus ještě něco podobnýho běželo na Primě snad, ale to už si nevybavim název). Nostalgie největších rozměrů.
A o to sladší byl teď ten návrat, když vidim starouše Teemua, jak pořád stejně vyučuje (sem tam, občas...), St. Louise, jak vyhrává kanadu, apod. Každopádně zatim se plnějc orientuju akorát tak ve svých oblíbených klubech (SJS, Bolts, malinko letošní Ducks) a pak už nijak systematicky, takže na mě prosim zpočátku berte ohledy, občas si určitě neodpustim nějakou tu kravinu. Zároveň asi budete muset skousnout muj vybroušenej styl psaní (unikátní mix pražštiny, východočeštiny, možná trochu moravštiny...), kterej jsem si bohužel na diskuzích pěstoval tak dlouho, že od něj už jen těžko upustim.
Hlavně ale teda doufám, že se mi povede oživit místní Sharks komunitu, která - jak vidno - sotva dejchá. Nějakou poctivou analýzu letošní sezony si ale schovám až na post-season; dokud v rybim souboji drtíme kosatky, má i takovej Burish určitou šanci do konce ročníku aspoň jednou překročit útočnou modrou a vystřelit, takže nepředbíhat. San Jose koneckonců už letos stihlo vypadat na unbeaten i na odpis, že?
Nicméně jedna rekapitulace přece jen nesmí chybět...

(Nesnášim NJD, Dýtrojt a Nucks - to jen pro pořádek).
(Jo, a rád bych vám taky udělal seznam oblíbených hráčů v jednotlivých klubech, ale ten patřičnej thread je podle všeho mrtvej, tak snad ňáko postupně).
Mějte se, ptejte se, smějte se.
za pomoci přítele Getza jsem pochopil, že tu máte pěknou tradici představování, takže se taky činím, abych sem zase nevtrhl jen tak naostro.
Někdo mě asi zná už z EuroFotbalu, kde dle některejch zlejch jazyků trávim celý dny a noci. No, neni to tak uplně pravda, protože nocím v posledních měsících úspěšně kraluje NHL; bohužel opravdu jen v posledních měsících. Právě se totiž zotavuju z delší (asi pětiletý) abstinence, kterou zvládali sem tam narušovat akorát moji žraloci. Za tou pauzou stála hlavně jakási lenost vypracovat si nějakej další konkrétní vztah ke generaci, která postupně vytlačila mý „kartičkový idoly“ v čele s Burem (dobře, ten se vytlačil sám), Fleurym, Růčou, Žiggym, Primeauem, Lindrosem, Amontem a já nevím, kym ještě…
V útlym věku jsem měl NHL s přehledem nad fotbalem, v pokojíčku jsem na kolenou sám sebe prověřoval malou hokejčičkou, v jednom kuse jsem si hrál na Štalenkova/Čechmánka a výše zmíněný, ležel v kartičkách i Pro Hockeyích, dělal si vlastní nominace na MS a OH, poctivě si zapisoval statistiky (fakt jako blázen), pařil NHLka a každý ráno sledoval Power-Play na Nově (plus ještě něco podobnýho běželo na Primě snad, ale to už si nevybavim název). Nostalgie největších rozměrů.
A o to sladší byl teď ten návrat, když vidim starouše Teemua, jak pořád stejně vyučuje (sem tam, občas...), St. Louise, jak vyhrává kanadu, apod. Každopádně zatim se plnějc orientuju akorát tak ve svých oblíbených klubech (SJS, Bolts, malinko letošní Ducks) a pak už nijak systematicky, takže na mě prosim zpočátku berte ohledy, občas si určitě neodpustim nějakou tu kravinu. Zároveň asi budete muset skousnout muj vybroušenej styl psaní (unikátní mix pražštiny, východočeštiny, možná trochu moravštiny...), kterej jsem si bohužel na diskuzích pěstoval tak dlouho, že od něj už jen těžko upustim.
Hlavně ale teda doufám, že se mi povede oživit místní Sharks komunitu, která - jak vidno - sotva dejchá. Nějakou poctivou analýzu letošní sezony si ale schovám až na post-season; dokud v rybim souboji drtíme kosatky, má i takovej Burish určitou šanci do konce ročníku aspoň jednou překročit útočnou modrou a vystřelit, takže nepředbíhat. San Jose koneckonců už letos stihlo vypadat na unbeaten i na odpis, že?
Nicméně jedna rekapitulace přece jen nesmí chybět...

(Nesnášim NJD, Dýtrojt a Nucks - to jen pro pořádek).
(Jo, a rád bych vám taky udělal seznam oblíbených hráčů v jednotlivých klubech, ale ten patřičnej thread je podle všeho mrtvej, tak snad ňáko postupně).
Mějte se, ptejte se, smějte se.
Ok, omlouvám se, že sem nakonec neshrnul uplynulej ročník - vyhrnulo se toho na mě moc se zařizovánim letní stáže, že sem to postupně kompletně vytlačil z hlavy. Každopádně před novou sezonou sem samozřejmě zpátky a hned se musim potěšit ze včerejška, kdy sme si legendárně pohráli se šmejdama z Vancouveru. Ba co víc, Hertlík se zase jednou (po Anaheimu např.) ukázal jako zcela plnohodnotnej člen A-týmu a teď už zřejmě neni nejmenších pochyb, že do openeru pude po boku Joea a Burnsyho (s víc než slušnou šancí na dlouhodobější udržení takle nahoře). Nakonec by teda ten nesmysl s Galiardim přece jen mohl bejt k něčemu dobrej, páč ty útoky i bez Havláta vypadaj hodně slušně...
Hertl - Thornton - Burns
Marleau - Couture - Kennedy
? - Pavelski - Wingels
(Později Torres)
No nemůžu se dočkat jako nikdy. Ta divize je vepředu pěkně našláplá, přičemž se zároveň už dopředu zdaj bejt docela jasný ty tři odpadlíci.
Takže...Let the Battle Begin!!
Hertl - Thornton - Burns
Marleau - Couture - Kennedy
? - Pavelski - Wingels
(Později Torres)
No nemůžu se dočkat jako nikdy. Ta divize je vepředu pěkně našláplá, přičemž se zároveň už dopředu zdaj bejt docela jasný ty tři odpadlíci.
Takže...Let the Battle Begin!!
No Galiardi se neměnil tak uplně za Kennedyho jako spíš za neatraktivní pick. Hlavně se ale takhle zase obětoval solidní squad depth, ke kterýmu sme po angažování Torrese pomalu ale jistě konečně směřovali (naše bottom six přece patří - a takhle zřejmě zase bude patřit - k tomu nejmíň produktivnímu v lize). Takle se při tom dvojim zranění, který se z půlky dalo krásně předpokládat (!), Pavelskiho útok na půl roku promění v obyčejný obranáře a my jako celek budem mít ty samý problémy se prosadit 5v5, se obávám.
Nejlepší varianta byla okamžitě vykoupit ze smlouvy Havláta, dokud je zdravej (teď je zas na nějakou dobu pozdě), nechat si TJe po vydařený sezoně, která docela klidně mohla naznačovat breakthrough, a angažovat i toho Kennedyho.
Hertl je každopádně vítanej bonus, záležet bude ale hlavně na jednom z dvojky Nieto/Hamilton, co udělá s tou třetí formací. :)
Nejlepší varianta byla okamžitě vykoupit ze smlouvy Havláta, dokud je zdravej (teď je zas na nějakou dobu pozdě), nechat si TJe po vydařený sezoně, která docela klidně mohla naznačovat breakthrough, a angažovat i toho Kennedyho.
Hertl je každopádně vítanej bonus, záležet bude ale hlavně na jednom z dvojky Nieto/Hamilton, co udělá s tou třetí formací. :)
Samozrejme pustenie Galiardiho je strata no na druhej strane Nieto sa mi v zápasoch s Nucks velmi páčil, (v druhom záapase) získaval pre Pavsa puky, vyzerali spolu fakt dobre. Pavelski mal neskutočne vydarenú prípravu, Wingels je opäť o rok starší, skúsenejší. Verím že aj toto by mohla byť celkom solidná scoring line.fantomas píše:Pavelskiho útok na půl roku promění v obyčejný obranáře a my jako celek budem mít ty samý problémy se prosadit 5v5, se obávám.
Já si tim Nietem furt nějak nejsem jistej. Příprava je hezká věc, ale chleba se tam holt neláme. Ale tak počkáme no, Pavelski na třetim centru je určitě osvědčenej a rozumnej krok, teď už jen záleží, jak se chytnou ty křídla. Hlavně ať pak McLellan zase nezkouší posouvat Joea k Joeovi apod., to se už nesmí stát.
Moc se to teda neřeší, ale já bych to uplně neopomíjel: co s backupem k Niemimu? Stalockovi se po Phoenixu (konečně!) dostalo od McLellana alespoň trošky pozornosti a nějaký tý opatrný chvály, ale jinak mi dost přijde, jako by Anttimu kryla záda regulérní trojka. Do sezony takhle jdeme s jednoznačně nejhůř vyváženym brankářskym tandemem ligy, což teda z mýho pohledu solidně zapáchá.
Za sebe bych v návaznosti na konec Garonova tryoutu u Los Angeles navrhoval skočit právě po něm. Špatnej backup by to na rok určitě nebyl a pod stropem bysme na něj snad dostatek místa taky měli.
Se Stalockem se jinak budu klepat při každym Niemiho rozkleku, nedejbože pádu na led.
Za sebe bych v návaznosti na konec Garonova tryoutu u Los Angeles navrhoval skočit právě po něm. Špatnej backup by to na rok určitě nebyl a pod stropem bysme na něj snad dostatek místa taky měli.
Se Stalockem se jinak budu klepat při každym Niemiho rozkleku, nedejbože pádu na led.
Di Pietro, hehe, s tim by mohla bejt legrace - ale taky by chtěl asi 10 mega
jinak jo, vesměs všechno by šlo, ale on asi nakonec bude problém v McLellanově nečinnosti. Stalocka prodlužoval zrovna tohle léto; sice jen na rok, ale nejspíš už tehdy s plánem, že se s Harrim Saterim formálně popere o dvojku.
Před kempem ostatně:
Před kempem ostatně:
Jinak Sateri měl před časem super čísla v SM-Liize (2008-2010), dost se divim, že se nakonec patrně nechal vytlačit kovanym AHL golmanem bez perspektivy a nejspíš i valnýho talentu."To say that Alex has the inside edge on Harri would be unfair to both of them," McLellan said. "We know where [Antti Niemi] stands, and he looks good. Nemo can’t play 82 games, and it’s not a lockout season, so whoever wins that other job will get a chance to play and really establish themselves in the league."
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé