Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jj.isli sme do baru no,bolo nam,hlavne mne slabo a trebalo sa odreagovat..,trosku ma to zobralo,ale Chara bol proti/nasej vyhre/ :D..Kane,Toews,Sharp a Havlat ,maju z neho panicky strach,este si pamatam z poslednej sezony,ako bol Kane vystraseny...existuje krasna fotka...HELP ME...,ked ho Chara nabral...to nie su srandy,v PO,prehras ako nic...Je to na zamyslenie,my nemame ziadneho bitkara....

Obrázek
Popradcan píše:Je to na zamyslenie,my nemame ziadneho bitkara...
to je, my sme tusim 2 sezony mali v time vsetko len nie poriadneho figthera a Chara sa nam na tuto funkciu nehodi..!..co by sme mali z toho, ze sa pobije a pak si odsedi 5 minut na trestnej a bude nam chybat pri dôlezitejsich cinnostiach..superi z nas nemali ziaden respect, skôr sme sa ponasali na neskodneho macka PU ako na Grizzlyho..situacia sa vsak chvalabohu obratila, zavital k nam Thornton, Lucic a hned je situacia ina..macko PU odisiel na medik a opät je z nas BIG BAD BRUIN :twisted:

mat v time tvrdaskov nie je na skodu veci a hlavne v PO, kde sa uz nehra v rukavickach, sa to castokrat vyplaca..

ale proti Blues to vyzeralo zaujimavo aj z toho :box: hladiska

Na ledě se postupně rozmezí necelých čtyř minut první třetiny představily tyto zápasící páry: Jeff Wyowitka – Brent Seabrook, David Backes – Cam Barker, Dustin Byfuglien – Keith Tkachuk a Ben Eager – Cam Janssen. „Bylo to jako za starých časů,“ řekl Tkachuk, iniciátor jedné z bitek. „V poslední době se nám moc nedařilo, takže jsme potřebovali trochu energie. S podporou diváku to vypadalo, jako když se stará rivalita mezi St. Louis a Chicagem vrátila zpět.“
Presne tak...Fraser?...Burish?...hahaha...zasmiali sa zbrojnosi,Koci bol slaby,ale fightera nam trebah ako sol,vyzerame smiesne,uz ked sa musia nasi top obranci byt...sucks.. :thumbsdown: no comment.
„Bylo to jako za starých časů,“[/color] řekl Tkachuk, iniciátor jedné z bitek. „V poslední době se nám moc nedařilo, takže jsme potřebovali trochu energie. S podporou diváku to vypadalo, jako když se stará rivalita mezi St. Louis a Chicagem vrátila zpět.“[/quote]

:) Tkachuk schytal par dobrych ran do hlavy od Byfugliena :roll: ....
a je to tu, uvodna porazka v riadnej hracej dobe..raz to prist muselo, aj ked takato prehra musi mrziet..otocit stav z 2:4 na 5:4 a nakoniec neziskat ani bod..inak, zda sa mi, ze momentalne je na tom lepsie Khabi ako Huet..jo dresy :thumbsup:
Obrázek
Obrázek
s tmavymi dresmi som ich dlho hrat nevidel ale najkrajsi moment zapasu aspon pre mna bol gol Versteega...strašne dotieravý-ešte ked si spomeniete na zápas s Detroitom tak vypichol puk Lidstromovi a šiel sam na branku nuž gol nedal :roll:
no, mne sa najviac pacil darovany gol na 1:1 od brankara Bouchera :doh: :D
cepi píše:no, mne sa najviac pacil darovany gol na 1:1 od brankara Bouchera :doh: :D
:cool: :cool: :cool: krasne dresy

ale na vlastny gol Millera v Minnesote to nemalo :lol3:
cepi píše:no, mne sa najviac pacil darovany gol na 1:1 od brankara Bouchera :doh: :D
:-P ,no to bol vrchol.. :D
a je to tu, uvodna porazka v riadnej hracej dobe..raz to prist muselo, aj ked takato prehra musi mrziet..otocit stav z 2:4 na 5:4 a nakoniec neziskat ani bod..inak, zda sa mi, ze momentalne je na tom lepsie Khabi ako Huet..jo dresy :thumbsup:
No comment..uz ma presla aj zlost..Musime sa poucit ako team a nabrat skusenosti ako team,nic ine nam neostava,prehra boli,ako keby mi niekto vrazil dyku medzi rebra ..Ideme dalej..Fight ,till the end.. :)
BLACKHAWKS 3 PHOENIX 2 SO/F...

Vyhravali sme 2:0 a mali sme ich na lopatkach,nestihali,no zacali sme blbo faulovat,ako tolko krat v minulosti a Coyotes dali kontanktny gol.V druhej tretine nas couch nechal sediet Kanea a Sharpa/ZA TREST :thumbsup: /,lebo boli casto vylucovany a coyotes sa dostavali na kona,nasa hra v druhej tretine bez nich vyzerala vselijako :) ,v tretej uz nastupili,ale super nas tlacil a nakoniec aj vyrovnal.

V SO sme dali hned 2 goly/Toews,Sharp/ a super ani jeden,takze 2 body su doma..Ohh man,takto zbytocne si komplikovat zapas..

BLACKHAWKS B MINUS.
V noci zas gool Versteega a aky ukazkovi :good:
BLACKHAWKS 6 DALLAS STARS 3

Prvych 15 minut sme nehrali nic,myslel som,ze budu jatka,ale par minut pred koncom Kane vyrovnal a Versteeg dal TYCKU grrrr...

V druhej sme zacali preberat tempo,goly dali Eager,Campbell a Vesrsteeg,takze sme vyhravali 4:3,no a v tretej to uz bolo v nasej rezii,Havlat a Kane pridali po gole a bolo veselsie.Zaujimave,ze okdedy nechal sediet Kanea a Sharpa za trest pre vela vyluceni,v tomto zapase sme boli vyluceny asi iba 2,3 krat ,good job couch.

Najlepsi hraci Hawks..

HAVLAT :good: ,Versteeg a Khaby,ale Havlat bol the best,vynikajuci vykon,vracal sa pomahat do obrany,kde zneskodnil zacinajuce sa sance supera... :clap:
Byffuglien vcera nehral,zevraj healthy scratch :D /len nech si oddychne a pripomenie si ako makal v poslednej sezone/.

Blackhawks A minus :clap:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
BLACKHAWKS 5 TORONTO MAPLE LEAFS 4 OT/F

Nervak od prvej sekundy,no a ked sme dostali treti gol a prehravali uz 3:0,chcel som rozbit televizor :D .Nasi v druhej nabrali na obratkach aj vdaka 2 golom Sharpa,ale zase sme inkasovali a bolo 4:2.V tretej Toronto zacalo branit a my utocit :clap: ,dobyjali sme torontsku svetynu az sa nam podarilo vyrovnat,chlapci s Toronta nevedeli kde sa maju postavit :D ,no a potom prisieel overtime a v nom krasny gol Bollanda ,takze zapas ako bitch/remen :-P /zase mi pribudlo par sivych vlasov/. Krasna a uprimna radost nasho timu po vydrenom vitazstve a hlavne zasluzenom,chlapci ukazali charakter,v tretej tretine bolo pocut Kanea ako krici Let's go,let's go /do utoku/,dalsi fantasticky zapas original six ,toto sa len tak nevidi..

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Blackhawks A + :clap:
:thumbsup: supr, vziat body nasmu diviznemu rivalovi zvlast potom, co to z Vasej strany vyzeralo na uterak, to potesi :good:
stretli sa moje 2 oblubene teamy takze remiza sedela :P hned 1 min. gol v predlzeni daktori ani nestihli zjesť párky :lol2:
BLACKHAWKS 2 SJ. SHARKS 3 OT/F

V tejto sezone uz 6 prehra v OT/vyhrali sme iba raz TOR/..
Prva tretina sa hrala v rezii Sharks,neviem preco,ale prve tretiny hrame katastrofalne,/taktika? :roll: /,Sharks nas prestrielali 17 :2 a robili si co chceli,no ale Khaby zachranil :thumbsup: .V druhej tretine sme zvysili tempo a 2 golmi Toewsa sme sa dostali do vedenia,puk sme mali pod kontrolov my a aj sme diktovali tempo hry,vypracovali sme si kopec sanci,ale nedokazali sme ich vyuzit,aj ked sme mali SJ na lopatkach co sa nam aj neskor vypomstilo v tretej tretine,ked sme zacali hrat opatrnejsie a v branke vystriedal Khabyho Huet,ktory v tretej tretine pustil gol a bolo vyrovnane.Za stavu 2:2 sme sa dstali do OT,kde za par minut strelil vitazny gol Thorton po idiotskej chybe nasho hraca a zimny Huet nestihol zareagovat na one timer.Asi ho mohol Huet chytit hmm,na jeho reakcii bolo vidno,ze neco asi po*ral.

Zranenia obranca Johnson a Khaby :nasraty:
Mam strach ,ked bude Huet v branke :cry:

Zhrnutie: No co,nebudem skryvat radost aj z jedneho bodu,ale boli sme blizko vitazstva a dovolim si napisat,ze s Khabim v branke by nam vitazstvo uz neuslo,nic to,stale sa este ucime..
Obrázek
Obrázek
A VITAZNY GOL THORTONA...
Obrázek

BLACKHAWKS A :clap:
hm, spartusy, naozaj zaujimava situacia ohladom brankara...nie ste si istym Huetom v branke..?... :hmm: kto by to bol pred sezonou povedal..
k pp, resp. sn, to je smola, pritom kazdy jeden bodik v konecnom uctovani môze rozhodovat..snad sa to vo Vasom pripade cim skôr zlomi :yes:
vdaka Popradcan za upozornenie na toto forum :good:

tak Huet hned po vystriedani predviedol jeden neisty zakrok, ked mu po strele hraca SJ preklzol puk za chrbat ale nastastie tam nebol nik z hracov SJ a puk vyhodili Hawks s pasma, tak dufam, ze zajtra s ANA predvedie istejsie zakroky

P.S:zrdavim aj Cepiho
Vítej příteli mezi námi. :smile03:

Jsi fanoušek Hawks? Nebo snad AVS? :)
vdaka zaprijatie, tak ja mam v oblube najma Pittsbugh a Colorado, ale Chicago a Montreal su hned za nimi, cize ja nie som fanusik iba jedneho muzstva, aj fandim NHL a tieto muzstva su mi roznymi vecami najblizsie :wink:
Scoobyno píše:vdaka zaprijatie, tak ja mam v oblube najma Pittsbugh a Colorado, ale Chicago a Montreal su hned za nimi, cize ja nie som fanusik iba jedneho muzstva, aj fandim NHL a tieto muzstva su mi roznymi vecami najblizsie :wink:
Tak to se na tom shodneme. Sice upřednostnuju a fandím druhým rokem Capitals, ale považuju se především za fanouška NHL. :smile03:
BLACKHAWKS .0 KACKY .1

Boze to bol antihokej :thumbsdown: ,prva tretina krasokorculovanie v podani oboch timov,v druhej par sanci a v tretej kacky stali v 5 tich na modrej ...Zbytocne strateny cas pozeranim,keby som platil za listok,tak si pytam peniaze nazad,grc..Neni co hodnotit,este aj ten gol padol,ani sami hraci nevedeli,ked v skrumazi presiel do branky...Neni co,ziadne hokejove umenie....,3 krat sme netrafili prazdnu branku,2x Bolland a raz Sharp,neni o com..
BLACKHAWKS 2 LA KINGS 5

Nasi uz mali dost,po zapasov s SJ Sharks a Kackami sme mleli z posledneho,tato prehra bola pre mna dost velkym prekvapenim :o ..

Joel Quenneville said. "We're not happy with this ending. That was the worst we've been. We have to be better than that."

Najhorsi vykon v tejto sezone
Obrázek
Obrázek
Zhrnutie mesiaca November:

Columbus Jackets WIN 4:3 OT
Colorado Avalnche WIN 6:2
Calgary Flames WIN 6:1
Boston Bruins Lose 1:2 OT
Saint Louis Blues Lose 3:4 OT :!:
San Jose Sharks Lose 5:6
Phoenix WIN 3:2
Dallas Stars WIN 6:3
Toronto maple Leafs 5:4
San Jose Sharks Lose 2:3 OT
Kacky Lose 0:1 hmmm.
LA Kings Lose 2:5 :!:

Tha,nebars dobry mesiac pre nas..
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES