Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja se na nase zapasy divat nemuzu, jen co nejaky vidim tak puknem
Prvni pulku zapasu jsem uspesne prospal, zapl jsem prenos zrovna v dobe kdy nas poslal do vedeni Corey Perry. Zraloci ale dvema presilovkovymi goly otocili a zvitezili 2-3. Na viteznem gole se hodne podepsal Pronger kdyz v polovine Millerova trestu vyhodil puk do hlediste
5 na 3 jsme jeste ubranili, ale v pokracujici presilovce rozhodl Chechoo. Zaver nezvladli jak rozhodci, kteri nepiskali jasne fauly na nase hrace, cemuz se divili i oba komentatori, tak i hraci kaceru frustrovani prubehem zapasu. Pote co byl kroscekovan Selanne se strhla se zaverecnou sirenou poradna mela do ktere se pak Teemu osobne pridal
Perry se tam trosku poskakal po Boucherovi, vlastne to nejlepsi co jsme meli na lede se poradne poskorpilo...
Ohlunde ke Tve otazce muzu rict jen to ze pres tyden jsem v praci tudiz mam sanci jen pres vikendy a posledni dobou mi bud ty vikendove prenosy neslapaly anebo jsem mel jine aktivity
Ohlunde ke Tve otazce muzu rict jen to ze pres tyden jsem v praci tudiz mam sanci jen pres vikendy a posledni dobou mi bud ty vikendove prenosy neslapaly anebo jsem mel jine aktivity
Dnes nas ceka hoooodne dulezity zapas
Mam ale dilema ci se divat anebo radeji ne... Co vidim na zivo tak vetsinou prohrajem, ted to jeste bude o nervy a navic se nam na Dallas tradicne nedari
Chlapi makajte a rozhodnete o play-off uz dnes
:wawe:
Na pomoc od Wild radeji nespoleham, Predatori jsou jak urvani ze retezu
Tak to si Philly zapisu nekam do denickuCome on ENGLAND píše:Tak dnes poprvé a pravděpodobně naposledy budu ve vzajemných zápasech Any a Dallásku fandit prvně jmenovanému, snad mi to Dallásek odpustí........ Doufám že to Any nakonec nějak ušpíluje přesně na to 8. místo - na to SJ bych jim fakt věřil........
![]()
!!!!
Tak, mame to v kapse
:wawe:
Sice me to stalo kupu nervu, ale nakonec se na nas stesti usmalo
Po 1.tretine jsem byl ale na prasky, to jsme si nebyli schopni prihrat, pocet strel po 18-ti minutach 3-16 a my jsme vedli 1-0
kdy jedinou povedenou akci zakoncil po souhre 3.utoku Marchant. Hiller byl jednim slovem fantasticky
myslim ze o 1.brankari pro play-off je jasno. Ve 2.tretine jsme se drobatko zvedli, padl opet jediny gol tentokrat ale do nasi site. Presilovku vyuzil dorazkou Steve Ott. Ty Dallasu v posledni dobe vubec nesly, 4 goly v 15ti zapasech, ale nam toho gola just musi dat
Ve 3.tretine mohli jit do vedeni hoste,ale akci 2 na 1 Ribeiro nezakoncil a z protiutoku po vyborne praci Perryho skoroval Scott Nidermayer
Hostum se podarilo srovnat v 54. minute po dorazce Brunnstroma, 2-2. Za 13 sekund jsme sli znovu do vedeni, kdy Scottovo nahozeni dojel Selanne, prebruslil beka, objel branku a namazal paradne Ebbetovi 3-2. Kdyz uz to vypadalo ze zapas v klidu dohrajem v utocne tretine, hoste se ujeli ve 2 proti 2 a Ott svym druhym golem poslal zapas do prodlouzeni. Tam si mohl pripsat hattrick, ale Hiller byl proti. Doslo tak na najezdy, po dvou seriich se trefil pouze Neal a tak Getzlaf musel dat, coz se mu povedlo
Modano pote trefil brevno, po nem jedouci Selanne si pohral s Turcem a kdyz Hiller lapil posledni najezd bylo rozhodnuto
POZITIVA ZAPASU:
1.postup do play-off
2.vykon Hillera ( 3 z 45 )
3. navrat Beauchemina po dlouhodobem zraneni, stravil na lede 15:23 a pripsal si +1 pri pobytu na lede
Negativ bylo hodne, hlavne vykon v 1., ale i 2.tretine, ale nakonec je to fuk, postoupilo se a to je hlavni
V dnesnim zapase na lede Kojotu se rozhodne o nasem souperi pro 1.kolo PO, moc si vybirat nemuzeme je treba hrat naplno a pote v tom i pokracovat v play-off
POZITIVA ZAPASU:
1.postup do play-off
2.vykon Hillera ( 3 z 45 )
3. navrat Beauchemina po dlouhodobem zraneni, stravil na lede 15:23 a pripsal si +1 pri pobytu na lede
Negativ bylo hodne, hlavne vykon v 1., ale i 2.tretine, ale nakonec je to fuk, postoupilo se a to je hlavni
V dnesnim zapase na lede Kojotu se rozhodne o nasem souperi pro 1.kolo PO, moc si vybirat nemuzeme je treba hrat naplno a pote v tom i pokracovat v play-off
Taktiež posielame gratuláciu do ANA. Aj keď sa veru musím priznať, žeby som si vedel predstaviť na Vašom mieste aj iný klub, ale za predvedené výkony ste si PO plne zaslúžili. Ešte sa v posledných zápasoch pobijeme o umiestnenie a to aj s CBJ, bude to ešte zaujímavé. Vy hráte v PHX, my v COL, oba celky mohli začať letnú prípravu už pred mesiacom
takže žiadne výhovorky. Nám stále žije šanca aj na šieste miesto, neviem ako Vám som trochu zmätený
.
Diky pani
Me je jasne Bluesman ze Ducks moc nemusis, zato ja jsem spokojeny ze jsme postoupili my
a St.Louis, ktere mam rad uz od dob Bretta Hulla, Craiga Jannyho, Ala MaCinnise atd. Nashville by stejne letel v 1.kole a Wild zrovna nemiluju, nic proti nim nemam, ale nejako mi nesedli
No Baffy myslim ze by to byla skvela bitva, dnes se uvidi, kazdopadne jsem mohl omarodit o tyden, dva pozdeji
Tak z toho play-off uvidim zase jen tretinu zapasu
Kanter ted je jednickou Hiller, coz dokazuje i to ze v poslednich zapasech dostaval sanci pouze on. Ve statistikach se pohybuje okolo 5.mista, zatimco Jiggy je az v pate desitce
No Baffy myslim ze by to byla skvela bitva, dnes se uvidi, kazdopadne jsem mohl omarodit o tyden, dva pozdeji
Kanter ted je jednickou Hiller, coz dokazuje i to ze v poslednich zapasech dostaval sanci pouze on. Ve statistikach se pohybuje okolo 5.mista, zatimco Jiggy je az v pate desitce
Okrem toho to dokazuje aj to, že má na drese jednotku ak sa nemýlim ...Selly8 píše:Kanter ted je jednickou Hiller, coz dokazuje i to ze v poslednich zapasech dostaval sanci pouze on. Ve statistikach se pohybuje okolo 5.mista, zatimco Jiggy je az v pate desitce
Tak Vy ste dnes nakoniec s PHX prehrali a CBJ dnes prehral tiež, takže Vás môžeme v pohode predbehnúť, ak zdoláme COL, skončíme dokonca na 6. mieste
Čo sa týka Vášho dnešného zápasu, dosť zaujímavý bol ten cinbalový koncert
Takže ak STL vyhrá proti COL, hráte so San Jose Sharks ak prehráme tak s Detroitom.
Kanterkanter píše:BluesmanBluesman píše:Okrem toho to dokazuje aj to, že má na drese jednotku ak sa nemýlim ...![]()
Nie každý brankár, ktorý nosí čislo 1 je aj brankárskou jednotkou svojho tímu
.
Selly tak copak jsi říkal Ottísovi při vzájemném souboji Any a Dallásku......
?? Podívej se na jeho letošní stats - docela neuvěřitelné, nechápu jak tohoto hráče stále můžeš řadit mezi nějaké pouhé bitkaře či tak, tento hoch má na to hrát 2. lajnu naprosto v pohodě.........
!!!!
Jinak Any je tam, uvidíme jak dnes zahraje St.L, ale já doufám že vyhrají a Any si v 1. kole podá ty Boučky ze SJ.........
!!!
Jinak Any je tam, uvidíme jak dnes zahraje St.L, ale já doufám že vyhrají a Any si v 1. kole podá ty Boučky ze SJ.........
Tak sezonu jsme zakoncili prohrou 4-5 v najezdech. 3 goly jsme dostali po dorazkach strel od modre, takze obrana dnes Hillerovi moc nepomohla. S tema tyckama to byl pech jak svina, za prvnich 21 minut 4x, z toho Beauchemin 2x
Jsem zvedavy koho chytnem, jestli Detroit nebo San Jose. Sice bychom byli v obou duelech mirnymi outsidery, ale postupu bych urcite veril :smile03:
Co se tyka Otta, tak opravdu nevim kolik ma bodu, ale vim ze posledni dobou mu to tam pekne pada a nam dal v poslednim zapase 2 kousky. Jsem to mozna s tim priprovnanim trochu prehnal :smile03: ale sympaticky mi stejne neni ani za mak
Ale chapu ze ho mas tak rad
DOvede hrace vytocit, ten ho zfauluje, v PP da gola a jeste se mu vysmeje do xichtu
Ale bitkar to neni urcite, spis takovy provokater-srabek ala Avery
Co se tyka Otta, tak opravdu nevim kolik ma bodu, ale vim ze posledni dobou mu to tam pekne pada a nam dal v poslednim zapase 2 kousky. Jsem to mozna s tim priprovnanim trochu prehnal :smile03: ale sympaticky mi stejne neni ani za mak
Dekujeme mocBluesman píše:Tak sme Vám vybrali do Play Off držiteľa prezidentovej trofejeSpokojnosť? Hádam ich potrápite.
Tak nam to zanedlouho zacne....
1.SAN JOSE SHARKS vs 8.ANAHEIM DUCKS

Par obrazku na rozjezd

Nakonec to stejne dopadne takto:

To si myslím aj ja. San José niečo chýba. A vôbec, nebola by som prekvapená, keby do druhého kola postúpili tímy s nevýhodou domáceho prostredia.Come on ENGLAND píše:No vím Selly že nejsi tímto soupeřem příliš nadšen, ale já jsem velice spokojen a jsem přesvědčen o tom, že hráči SJ se po této sérii pakují na dovču.........![]()
!!!!
Let´s go ANY....................... !!!!!!!!
Tak nadseny nejsem, to je pravda, ale jak uz jsem psal vyse ono si opravdu nebylo moc vybirat... Skoda ze jsme nevyhrali ve Phoenixu, mohli jsme hrat s Vancouverem, tam by to byla naprosto otevrena partiemt-svk píše:To si myslím aj ja. San José niečo chýba. A vôbec, nebola by som prekvapená, keby do druhého kola postúpili tímy s nevýhodou domáceho prostredia.Come on ENGLAND píše:No vím Selly že nejsi tímto soupeřem příliš nadšen, ale já jsem velice spokojen a jsem přesvědčen o tom, že hráči SJ se po této sérii pakují na dovču.........![]()
!!!!
Let´s go ANY....................... !!!!!!!!
Jinak jsem rad ze tu pocas play-off nebudu fandit sam
Takze mam konecne doma net + trosku toho volneho casu tak se malinko vyjadrim k tomu co se zatim udalo v mem oblibenem tymu
Skvelou veci je ze zustava Scottie a Teemu, tomu jsem opravdu rad.
Co se to ale deje s nasi vyhlasenou obranou to opravdu nechapu
Z top obrany jsme upadli nekam k lehkemu nadprumeru a kdyz si vezmu ze dalsi rok uz budeme na 99% i bez Scotta tak to nevidim moc ruzove
Ze odesel Pronger, to celkem beru. Navic jsme ziskali pomalu to co jsme za nej dali a to je hosanek o 3 roky starsi. Za tu dobu nam pomohl ke SC a vyrazne tvrdil muziku na nasi modre care, ale hlavne pred brankou. Od Sbisy nevim co cekat, ale jak se tak divam na tu nasi obranu tak by mel v pohode hrat v 1. tymu, pokud to tedy neni nejaky drevak. Z navratu Lupula mam velikou radost, takovy strelec se nam bude naramne hodit, akorat nevim jak to trener posklada, vzdyt je to klasicky RW a tam uz mame Teema a Coreyho. Snad se to vyresi ku prospechu veci a nase ofenziva nabere na sile
Z ceho jsem naopak hodne vytoceny je odchod Beauchemina
Ten se mel podepsat a pokud mu Leafs nabidli 10M za 3 roky, meli jsme mu dat vic, zaslouzi si to
Na druhou stranu je otazkou, jestli u nas chtel vubec zustat a nechtel zkusit nejakou novou staci, to pak byl nas GM bezmocny.
K arbitrazi jde James Wisniewski a doufam ze s nim se dohodneme jeste pred ni. Po prestupu v prubehu sezony hral naprosto skvele, ja osobne ho vidim na naseho top beka v pristich nekolika letech. Proto doufam ze mu vedeni nabidne delsi smlouvu, cca tak na 5 let, mezeru pod platovym stropem mame zatim slusnou takze skrblit nemusime
Chce to samozrejme podepsat jeste nejake volne hrace, jako prioritu vidim kvalitniho defenzivniho beka, i nejaka posila do utoku by se sikla, ikdyz prvni 2 lajny mame ted hodne dobre.
Kazdopadne jsem zvedavy jakym smerem se budou kroky managmentu Ducks ubirat, ja doufam ze spravnym :frajer2:
Skvelou veci je ze zustava Scottie a Teemu, tomu jsem opravdu rad.
Co se to ale deje s nasi vyhlasenou obranou to opravdu nechapu
Z ceho jsem naopak hodne vytoceny je odchod Beauchemina
K arbitrazi jde James Wisniewski a doufam ze s nim se dohodneme jeste pred ni. Po prestupu v prubehu sezony hral naprosto skvele, ja osobne ho vidim na naseho top beka v pristich nekolika letech. Proto doufam ze mu vedeni nabidne delsi smlouvu, cca tak na 5 let, mezeru pod platovym stropem mame zatim slusnou takze skrblit nemusime
Kazdopadne jsem zvedavy jakym smerem se budou kroky managmentu Ducks ubirat, ja doufam ze spravnym :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé