Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Takže proti Diablom dnes nastúpi diabol Jaroslav Halák!!! Tešim, tešim! :yahoo:
Obrázek
begbeee píše:Takže proti Diablom dnes nastúpi diabol Jaroslav Halák!!! Tešim, tešim!
A kruci,tak to abych ještě změnil tip...... :? Myslel jsem,že bude chytat zase děravý Price,což by byla
jasná záležitost pro Ďábliky - čili čistá 2ka,teď to ale budu muset změnit. :eek2:
zdravim, jen zpetne ke smlouvam, myslim ze Gio pujde pryc, skoro bych rekl ze ho zkusej podepsat rags aby ho meli k tomu jidasovi (gomer) Madden mozna zustane tak za 2,5 mil, dulezite bude podepsat Zajaca a Oduyu a to tak na 7 a 5 let. Myslim ze i bude dulezite jak dopadne dnesni sezona a podle te se rozhodnou i starsi a zkusenejsi hraci. pokud odejde Gio tak bych rekl ze sanci dostane jeden z nadejnych svedu (za coz bych byl rad) myslim ze moc Ufa se nepodepise. Taky si myslim ze se neco Lou pukusi udelat se Zubrusem a Pandolfem ale nemyslim ze jsou vymenitelny. tech otazniku je hodne... jsem docela zvedavej jakej bude tym pristi rok.
Gionta podle mě pryč nepujde....jinak tak dneska velmi ceněná výhra!!! celý tým hral za Martyho šlo to vidět prostě paráda takhle jestli budem pokračovat tak budem hodně daleko sem opravdu štastný za dnešní výsledek... Lets Go DEVILS!!!!!
No uvidíme, s tým, že pôjde veľa hráčov preč nesúhlasím, NJ si "svojich" vždy dokáže udržať.
Či pôjde Gionta... No nerád by som ho videl odchádzať, ale pred deadlineom bol najväčší kandidát na výmenu.
Marty paráda..všetci sme to čakali a aj tak je to úžasné. :taptap:
Séria: 7 z posledných 8 zápasov bolo víťazných.
Dnes v noci to vypukne!!!
dunim píše:Dnes v noci to vypukne!!!
ČO??????????? :-O :-O :-O :-O
sem velmi zvědav na zápass s Chicagem škoda že musim zítra v 5:30 vstavat :(
Obrázek
dunim píše:Dnes v noci to vypukne!!!
Marty sa zapise do NHL historie, je tak dunime? :)

takto sa vytesoval po vyrovnani rekordu
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

takto riesil pred zapasovu tlacocku
Obrázek
Obrázek
Obrázek

uvidime, ako bude na tom zajtra :) samozrejme, gooo Chicago gooo :fan: :D
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
:arrow: 552
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cjdAdohhPCw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cjdAdohhPCw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WTbpt--VAMM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WTbpt--VAMM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
uplná bomba !!!! New Jersey sou letoss tak rozjetí jako dlouho ne !! viděl sem sestřih a lajna Zajac Parise Langenbruner hrála parádně !! měli dobrý pohyb v pásmu Zach ta první asistence paráda a Eliáš byl hladový šlo to vidět hrál skvěle .... sem nadšen a moc se těším na PO
Martin #27 píše:uplná bomba !!!! New Jersey sou letoss tak rozjetí jako dlouho ne !! viděl sem sestřih a lajna Zajac Parise Langenbruner hrála parádně !! měli dobrý pohyb v pásmu Zach ta první asistence paráda a Eliáš byl hladový šlo to vidět hrál skvěle .... sem nadšen a moc se těším na PO
vypadalo to na skvelej zapas, noc rekordu. skoda ze jsem ho nevidel. Elias spalil asi tri tutovky ale to uz je jedno. nevim jak se vklada video tak alespon odkaz
http://www.nhl.tv/team/console.jsp?id=36911
jo Eliáš spálil toho dost no ale to nám může být tedka jedno :)
Dnes som si v ProHockey-i všimol štatistiky +/- a zo všetkých tímov mi v tom višli najlepšie práve Devils. Tam nemá mínus takmer nikto, takže nech mi ešte niekto tvrdí, že Devils nehrajú defenzívne, alebo je tá obrana taká premakaná? :D

Begbeee už je mi jasné, prečo tak obľubuješ práve túto štatistiku :lol2:
no kdyby si shledl možná par zápasů Devils Bluesmane možná byss pochopil že Devils nehrajou defenzivni styl jako před 8-10 lety...naopak hrajou hodně utočně co se týče defenzivy maji ji skvěle propracovanou malo kdy se vidí že by se na nass jelo v přečisleni beci přesně ví co mají v dane situaci dělat ja bych třeba osobně sám chtěl vidět nějaky trenink Devils s cvičeni na defenzivu
Tak to by som teda chcel vidieť aj ja. Je pravda že moc príležitostí vidieť zápasy NJD nemám, ale ak by sa mi naskytla, tak by som si to rád pozrel, lebo tie štatistiky o niečom svedčia a musí v tom fakt niečo byť.
Ale útočný hokej? S takým dôrazom na defenzívu? To mi nejako nejde dokopy fakt.
říkám musel by si vidět Jersey mají hodně rychly přechod do soupeřova pásma nevim to se těžko říká někdy mrkni na nějaky match ;-)
@Bluesman:
To, že Devils hrajú vyslovenú defenzívu je vhodná téma pre Myth Busters - Búračov mýtú...
Iste prerazili tou hrou, známou pascou, ktorú vymyslel Lemaire a dokázali sa priemerného mužstva za 2 roky vyšvihnúť medzi elitu: SF v 1994, SC v 1995 (neúčasť v PO v 1996 :D ) a naštartovali novú defenzívnu éru z ktorej sa NHL vyhrabalo až po lock-oute. Totižto sa prišlo nato, že aj slabšie tímy s takou defenzívou môžu sláviť úspechy - Florida, Dallas...
Samotný Devils z toho ale ako jedny z prvých vykorčuľovali a v tejto dekáde dokázali dvakrát skončiť v konferencii s najvyšším počtom vstrelených gólov. Relatívne pravidelne mávajú 40 gólového strelca (Gionta, Mogiľnyj, Parise..) a Eliáš patrí medzi špičku ligových útočníkov.
Za malý počet inkasovaných gólov môže podľa mňa:
a) Martin Brodeur - uprace tie malé chybyčky alebo dokonca vyhrá celý zápas.
b) prepracované lajny - dovolím si tvrdiť, že NJD naštartovalo to čo je v Detroite známe ako útok niekto-Draper-Maltby (dokonca nedávno som čítal, že tento útok v Detroite zaviedli potom čo dostali 4:0 na čuňu vo finále 1995 ako reakciu na 3. útok NJD).
V každej lajne hrá defenzívny útočník alebo nejaký "robotník ľadu" Langenbrunner, Madden, Holik, Pandolfo atď..

Každý hovorí o nechutnej hre Devils, ale páni, prosím pozrite si jeden zápas, nehovorím, že Devils sú najofenzívnejší tím ligy, naozaj sú trošku defenzívnejší, ale tvrdiť, že so 4. najproduktívnejším hráčom NHL a Zajacom, Eliasom a Giontom sa na nich nedá dívať je trošku silné kafe.

Uf. :D
Ja nevravím, že sa na ich hru nedá dívať, to ani náhodou, videl som možno dva zápasy v telke túto sezónu ale nejako som sa neunúval všímať si zrovna ich defenzívu. Každopádne štatistiky musia byť niečim podložené a teraz je to ráve fakt, že Devils hrajú skrátka dozadu zodpovedne a možno to aj majú ako bod číslo jedna.
A že majú za chrbtom Brodeura je samozrejme tiež +. A s chalanmi ktorí robia tú neviditeľnú prácu máš pravdu. Zakomponovať ich do každého útoku je v smere zlepšenia defenzívy asi dobrý krok.
Toť vsjo čo som mal na srdci.
Bluesman píše:Ja nevravím, že sa na ich hru nedá dívať, to ani náhodou, videl som možno dva zápasy v telke túto sezónu ale nejako som sa neunúval všímať si zrovna ich defenzívu. Každopádne štatistiky musia byť niečim podložené a teraz je to ráve fakt, že Devils hrajú skrátka dozadu zodpovedne a možno to aj majú ako bod číslo jedna.
A že majú za chrbtom Brodeura je samozrejme tiež +. A s chalanmi ktorí robia tú neviditeľnú prácu máš pravdu. Zakomponovať ich do každého útoku je v smere zlepšenia defenzívy asi dobrý krok.
Toť vsjo čo som mal na srdci.
jen tak mimo, to by me zajimalo kam mi mizi ve firefoxu i opere to policko na psani :pc:
ale uz jsem docela otravenej z toho jak vsichni rikaj ze hrajem defenzivne / past. to uz neni pravda od dob Suttera. jsme 9. ve vstrelenych golech tak to uz snad o necem vypovida, ne :x defenzivne hrajici tym by tam asi nebyl. Je pravda ze v teto sezone k tomu asi i prispelo zraneni brodeura a tym tak musel vic hrat dopredu a dat proste o gol vic nez souper (jeden uz nestacil :) ) ale jak jsem rekl ten trend je dlouhodobejsi a predpokladam ze i do budoucna se tim budeme chlubit
Hovorí ti niečo "Statue of Liberty" ? :razzi:
aano NHLfanAVS, nemame takeho hraca,mozno do buducna ale budeme mat(parise),ale na tom predsa nezalezi,hrame ako tím a mame 2 hracov v 10ke produktivity co je dobry vysledok a este lepsie na tom je ze nehraju spolu v utoku :biglol: Stanley cupy vyhrava tím nie sto bodovy hrac,my mame uz 3!!
NHLfanAVS píše:Na NHLpro som sa prave docital, ze v historii vasho klubu este ani jeden hrac neprekrocil sto bodovu hranicu.
Nepočujem, čo hovoríš, lebo mám uši zapchaté dvoma prsťeňmi za Stanley Cup a ten tretí je tu.. :fucker:
BTW: my máme druhého najlepšieho strelca ligy za Ovečkinom... Čo máte vy v Avs? H***o s makom a tri hviezdy jednou nohou v hokejovom hrobe? Sakic, Hejduk, Smyth... Jáj a ementál na brankárskych postoch a vaša brána vyzerá ako lietajúce dvere na bare s nápisom "Vstup voľný" :razzi:

Eliáš, ktorý sa stal nedávno najproduktívnejším hráčom Devils v histórii sa stane aj prvým hráčom v NHL, ktorý nastúpil v 400 víťazných zápasoch na ľade s rovnakým gólmanom.
Aj preto, lebo 552 víťazstiev (a stále rastú) s jedným tímom sa stane asi nadlho dlho neprekonaný rekord. Jediný dvaja brankáry s 300+ víťazstvami, to dokázali s jedným teamom : Turk Broda (302 v Toronte) a Mike Richter (301 za New York Rangers).
Najviac gólov dal Martymu Jágr - 17 gólov.
Z veľkých strelcov (400+) má Brodeur najviac úspechu proti Yzermanovi, ktorý mu nedal gól - resp. iba jeden v playoff. Hrali proti sebe v 12 zápasoch základnej časti.
Devils si píšu svoju históriu.
zdravím byl sem ted 2 dny nemocný tak sem nebyl ani na PC tak ted sem zhled higlihty s Carolinou a Minesotou....chci se zeptat proč chytal s Carolinou Weekes a nevíte jake byly lajny z minesotou protože se mi zdály uplně spřeházené :wink: díky za odpovědi
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES