sob 14. bře 2009 13:08
Takže proti Diablom dnes nastúpi diabol Jaroslav Halák!!! Tešim, tešim!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
vypadalo to na skvelej zapas, noc rekordu. skoda ze jsem ho nevidel. Elias spalil asi tri tutovky ale to uz je jedno. nevim jak se vklada video tak alespon odkazMartin #27 píše:uplná bomba !!!! New Jersey sou letoss tak rozjetí jako dlouho ne !! viděl sem sestřih a lajna Zajac Parise Langenbruner hrála parádně !! měli dobrý pohyb v pásmu Zach ta první asistence paráda a Eliáš byl hladový šlo to vidět hrál skvěle .... sem nadšen a moc se těším na PO
jen tak mimo, to by me zajimalo kam mi mizi ve firefoxu i opere to policko na psaniBluesman píše:Ja nevravím, že sa na ich hru nedá dívať, to ani náhodou, videl som možno dva zápasy v telke túto sezónu ale nejako som sa neunúval všímať si zrovna ich defenzívu. Každopádne štatistiky musia byť niečim podložené a teraz je to ráve fakt, že Devils hrajú skrátka dozadu zodpovedne a možno to aj majú ako bod číslo jedna.
A že majú za chrbtom Brodeura je samozrejme tiež +. A s chalanmi ktorí robia tú neviditeľnú prácu máš pravdu. Zakomponovať ich do každého útoku je v smere zlepšenia defenzívy asi dobrý krok.
Toť vsjo čo som mal na srdci.
Nepočujem, čo hovoríš, lebo mám uši zapchaté dvoma prsťeňmi za Stanley Cup a ten tretí je tu..NHLfanAVS píše:Na NHLpro som sa prave docital, ze v historii vasho klubu este ani jeden hrac neprekrocil sto bodovu hranicu.