Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to co TT predvadza, odvadza v porovnani so svojim platom (v porovnani s inymi golmanmi) je naozaj smiesne...

v tejto sezone = 1.200 000,- -) 1.000 000,- -) 1.100 000,- po sezone 09/10 bude z neho "ufa", potom ako 36 rocneho paci sa :)

uz teraz mi bude luto dna, pocas ktoreho zavesi medvedie betony na klincek; uz davno som si neoblubil brankara Bruins tak, ako prave Timmyho..

když jsi vezmu že Denis bere dvakrát tolik a z výkony Thomase se to nedá rovnat :x :(

cepi píše:to co TT predvadza, odvadza v porovnani so svojim platom (v porovnani s inymi golmanmi) je naozaj smiesne...

v tejto sezone = 1.200 000,- -) 1.000 000,- -) 1.100 000,- po sezone 09/10 bude z neho "ufa", potom ako 36 rocneho paci sa :)

uz teraz mi bude luto dna, pocas ktoreho zavesi medvedie betony na klincek; uz davno som si neoblubil brankara Bruins tak, ako prave Timmyho..
Jooooj tak toto ma Boston poriesene brutalne dobre. Podpisany do 09/10. Tak to je super pre tento tim.

cepi píše:uz teraz mi bude luto dna, pocas ktoreho zavesi medvedie betony na klincek; uz davno som si neoblubil brankara Bruins tak, ako prave Timmyho..
Hehe, a pamätáš ako sme sa na neho na začiatku sezóny sťažovali? :wink:

my?! :angel: hehe, no uprimne, nedĂ´veroval som mu prilis a brankarsky problem som daval na 1 miesto co sa tyka najslabsieho clanku timu..
ved ak si spominas, do tejto sezony vstupoval Timmy s Toivim ako absolutne vyrovnana dvojica, ktora sa mala rovnocenne o tento post pobit..pozrime kde skoncil Toivi (jeho dni su v time definitivne spocitane a mam pocit, ze po sezone sa poberie kade lahsie) a kde Timmy..
to ze zopakuje svoju fazonu z konca minuleho rocnika, tak s tym som absolutne nepocital..som brutal prijemne zaskoceny :thumbsup:

mimochodom, dnes na TA3 bola debatka so Zdenom, ako to vidi s nasimi sancami na PO, ako vnima kapitanske C, poho, PO sanca je a ako kapitam si jednoducho musi plnit svoje C ulohy, v niektorych pripadoch aj so zvysenym hlasom :D

Chara meni miesto v presilovke... :arrow: http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=10249

Som cital. Kravina podla mna. Tam musi byt niekto ohybny kto dorazi strelu alebo stecuje, nestaci len tam stat. uz ho skusali na tomto poste v nasej repre a moc uspesne to nebolo.

debil píše:Som cital. Kravina podla mna. Tam musi byt niekto ohybny kto dorazi strelu alebo stecuje, nestaci len tam stat. uz ho skusali na tomto poste v nasej repre a moc uspesne to nebolo.
zaujimal by ma nazor napr. Alexa, ako to vidi on, z pozicie brankara..resp. ako by vnimal fakt, ak by mu pocas oslabovky clonil hrac = "obor hrac"...
ja som za takyto presun, s takouto katastrofalnou bilanciou sa proste nieco robit musi a mam pocit, ze Zdeno v tom zmysle aj nieco navrhol, ma to odskusane a nemam pocit, ze by to bolo v repre neuspesne
samozrejme, to je uplne odlisna kapitola, ak sa Zdeno (nahodou :) predstavi na MS bolo by dost o nicom nevyuzit jeho delovku od modrej, lenze NHL je ine kaficko, uzsie klzisko vsetko zrychlene, cas na realizaciu strely minimalny a ako som spominal, uz to bolo take silene, okukane, takze naozaj rozumny tah vyskusat, zmenit, prekvapit
strelcov v time mame kvalitnych a Zdeno to s dorazkami vie, presvedcil ma o tom v zapase proti Philke

na strane druhej, je v tom spojene aj urcite riziko a to s ostrelovanim nielen brankara, ale aj Zdena..bol by som nerad, ak by utrzil nejaku delovku do malo chraneneho miesta..hadam to klapne, ako si to predstavuje trener, Chara a cepi :wink:

na tom poste hraval presilovky aj v ottawe a fungovalo to...

Podla mna to moc nefungovalo ani v Ottawe.

Vyjadrim sa na vyzvu cepiho 8) :D .Je to vseobecne zaname,ze clonenie vyhladu brankara a jemne atakovanie na hranici brankoviska(vid gol COL) je velmi ucinne.Brankar moze chytit,len strelu,ktoru vidi,resp,moze to chytit,len ak ho to trafi.Je to naozaj neprijemne,ked vidite,ze hrac od modrej moze strielat a vy na ten puk nevidite,lebo vam clonia vo vyhlade.Vacsinou tieto strely by brankari chytali,ak by ich videli,samozrejme neratam tec tesne pred brankarom.....Vacsinou brankar v takychto situaciach by mal ist to rozklaku(butterfly),aby pokryl spodok brany a cast vrchu...samozrejme potom je to len o stasti.Ale este horsie je,ked vam tesne pred strelou niekto prebehne pred vami,to je naozaj velmi neprijemne,lebo vidite,ako hrac vystrelil,ale ten pohyb hracov vas zmatie a niekedy uz nestihnete reagovat a sustredit sa na tu strelu.A este k Thomasovi.Ma naozaj velmi podobne stats,ako Budaj,maju aj podobny styl,aj ked Tim viac "vyuziva" netradicne sposoby chytania(Hasek),aj Thomas aj Budaj su teraz vo forme,obaja mali krizu,aj ked podla mna ma TIM lepsiu obranu.Tim je trocha starsi....Ale je pre mna prijemnym prekvapenim,naopak Toivonen ma sklamal.Dufam,ze sa bude v BOS darit aj Joeymu...Inak pomaly sa zacinaju vidiet na hre BOS rysy z hry RED WINGS.Kto vie asi preco? :D :D 8)

Hm, nechcem nikomu brat iluzie, ale Boston uz je strateny, ked prehra dokonca s Coloradom....

Alex -) thank you :thumbsup: a priprav sa na 11.3.´07.. :roll:

jj, Timmy ma trosku netradicny spĂ´sob chytania, ale so svojou takou "zaokruhlenou" :D postavou to zvlada brilantne :cool:

Bostonu by pomohli dvaja Charovia a jeden vynimocny brankar, nic viac, nic menej. A co spravili? Velke nix.

Obrázek vs. Obrázek

- o hodně důležité body půjde dnes v tomto zápase
- Minnesota se nachází na 8 pozici na Západě a potřebuje každý bod, aby úspěšně bojovala o první místo v Severozápadní divizi
- Boston nemá jistou ani elitní osmičku; na 8 místo ztrácejí Bruins nyní 4 body
- jedno je jisté, kdo dnes vyhraje připíše si velmi cenné vítězství, které na konci sezóny může znamenat hodně
- Minnesotu by případná prohra nemusela tolik mrzet, ale určitě lepší by byla výhra, protože třetí místo v Západní konferenci pro vítěze divize je lákavé
- ostro sledovany HF suboj cepi Obrázek WildCelt

chorche píše:Hm, nechcem nikomu brat iluzie, ale Boston uz je strateny, ked prehra dokonca s Coloradom....
Boston to mal tazke, ale po zraneni Murray-a a P.J. Axelsonna PO teraz vyzera naozaj podobne nerealne ako v pripade Colorada. :(

No ja som aj čakal ,že vyhrá Minesota.
Konecne Krejci bol poslany na farmu a sancu dostal opat Jeff Hoggan, dufam ze sa za doveru odvdaci tradicnou bojovnostou a nasadenim ako to bolo na zaciatku sezony.

V brane bude opat Joey MacDonald a vsetci od neho cakame dalsie vitazstvo :)

P.S.:Vdaka zavahaniam superov sance Bruins na play off su stale celkom realne ale cez vikend treba ziskat aspon 3 body!!!

Dneska hrae Boston už v 19:00. budu sledovat o přestávkách průběžné skore :wink: jinak budu sledovat na Galaxii-sport Rangers.
Dneska máte povinné dva body proti Phille.

Lecavalier-number4 píše:Dneska hrae Boston uĹľ v 19:00. budu sledovat o pĹ™estávkách prĹŻběžnĂ© skore :wink: jinak budu sledovat na Galaxii-sport Rangers.
Dneska máte povinné dva body proti Phille.
Kiezby to tak bolo, ale ofenziva posledne zapasy je impotentna takze to bude asi dost vydrety zapas. Joey uz dostal novy vystroj takze ostava verit ze mu prinesie vitazstvo tak ako jeho Red Wings vystroj proti Devils :)

- tak ak dnes nezabodujeme (a to naplno!) mĂ´j postupovy PO optimizmus poriadne ochabne
- nebude to vsak lahke, Philka je v momentalnej situacii riadne nevyspytatelny super, navyse Biron sa u letcov bez problemov chytil a preto neocakavam podobny scenar, ako tomu bolo naposledy vo vzajomnom zapase..
- pevne vsak verim, ze 2 neprijemne domace zavahania so zalostnou efektivitou (z 2 z. 1 streleny gol...) nahradime vitazstvom na lade supera, kde by nam nemalo tak evidentne zväzovat labky, ako tomu bolo v 2 posebe iducich domacich zap.
- velmi neprijemny fakt: P.J.Axelsson mimo do konca sezony (zlomeny palec), G.Murray taky tak mimo (docasne injuries)
- povolanie s Hogganom urcite spravna
- MaC zatiahni tu roletku poriadne! :) snad mu to klapne!
- veru tak, po zavahani konferencnych superov este zijeme a preto aj dnes budeme pozorne sledovat, resp. drzat prsty najmä tucniakom, senatorom, blueasmanom a hracom Caps..
- stve ma, ze budem mimo TV, resp. radia a to o tak idealnom case ..preto chalani prosbicka, poprosim Vas, o priebezny info stav :wink:

1-1 po prvej tretine... slabsi start ale potom prevzal Boston aktivitu takze snad to vydrzi aj dalej a pridu dalsie goly

berieme aj vitazstvo po pp, neboli sn :)
fajn, spustilo sa mi to ok, takze obranca Wideman po prihravke Savvyho autor vyrovnavajuceho golu; 1 v drese mackov :cool:
no ty jo, ale letci nas v II. tretine prestrielali 10:3 :?
opät nas caka ta povästna III. tretina za nerozhodneho stavu v tej II..porazi ma ak... :x :x :x

Kower -) ty jo, tak Ta potom poprosim o Tvoje bezprostredne dojmy, zazitky z toho 31.10.´07 :roll:
kolko zapasov Bruins si uz takto live zhliadol, Tvoje dojmy, pocity? :) pane jo, dostat sa tak aspon na jeden, jediny.. :modlenie:

cepi píše:berieme aj vitazstvo po pp, neboli sn :)
fajn, spustilo sa mi to ok, takze obranca Wideman po prihravke Savvyho autor vyrovnavajuceho golu; 1 v drese mackov :cool:
no ty jo, ale letci nas v II. tretine prestrielali 10:3 :?
opät nas caka ta povästna III. tretina za nerozhodneho stavu v tej II..porazi ma ak... :x :x :x

Kower -) ty jo, tak Ta potom poprosim o Tvoje bezprostredne dojmy, zazitky z toho 31.10.´07 :roll:
kolko zapasov Bruins si uz takto live zhliadol, Tvoje dojmy, pocity? :) pane jo, dostat sa tak aspon na jeden, jediny.. :modlenie:
Druha tretina bola katastrofalna!!! S takymto vykonom na PO isto nemaju- akoby im chybala iskra... a to zajtra hraju v Detroit uz o 12.30 miestneho casu a "vdaka" posunu na letny cas to bude fakticky akoby o 11.30 takze ked teraz nemaju energiu neviem co bude zajtra :evil:

Na B's som este nebol, ale v minulosti uz som bol na zapasy vo Phile, Penguins, Jersey a Rangers a stale je to super zazitok vidiet to nazivo, takze po takmer 2-rocnej pauze sa veeelmi tesim na tu pravu hokejovu atmosferu :)

Akurat pozeram ze Rangers vyhravaju 2-0 takze dnesne vitazstvo je potrebne na 10000% a hoci mas pravdu ze 2 body aj po najazdoch budu OK, na to sa uz teraz netreba spoliehat. Snad ich v prvych 5. minutach 3.tretiny rozbijeme a potom to uz len budeme kontrolovat aby aj klucovi hraci mohli trocha oddychnut lebo zajtra je tiez zapas a velmi narocny.
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES