od
Getzo5 » ned 05. pro 2010 04:02
Thomas nie je človek. Ja toho chlapa fakticky milujem. Žiaden, opakujem, žiaden gólman (okrem Martyho samozrejme) ma nikdy tak nebavil ako on a stále mi dokazuje čoho je aj v tomto veku schopný. Ach, kdeže sa pomaly vytráca stará škola...
Z pohľadu fanúšika Bostonu asi strašný zápas, nakoľko polovicu zápasu len odbrániť... Nehnevajte sa na mňa pán Julien, ale pri sile Toronta...aj keď vyrovnávajúci gól na 2:2 bol dielom náhody, nechať Thomasa v 12-13 minútovom kolotoči dobre mierených striel, najmä vďaka smiešnym vylúčeniam, to je príliš. S takým brankárom sa podobné veci stávať nesmú. Ak Vezinu nevyhrá on, svet pokojne môže zaniknúť, jeho pokračovanie nebude mať zmysel. Tim si to proste zaslúži tak ako nikto iný. Mnohé zákroky ktoré (aj) dnes predviedol boli z kategórie skvelých či výstavných, jeden inkriminovaný, ktorého živé video ale ešte nemám už teraz, minimálne v mojich očiach rozhodne, predčil ako ten Conklinov, tak ten Price-ov a to nielen zákrok ako taký, ale aj moment, kedy sa udial a jeho dôležitosť. 36 rokov, 36 rokov....saaakra...
Neskutočné a vôbec neľutujem, že som si na Bruins našiel opäť čas. Pravda, veľká smola v shootoute, keď sa pri zákroku na Kessela zviezol od rýchlosti cúvania s pukom do brány celý a gól tak bol uznaný a bol aj víťazný. Beztak ale Tim chytal božsky a opäť mi dal ďalší dôvod spomenúť si, prečo mu tak dlho fandím a že môžem byť rád, že som stále nezabudol na to, že ani vlani nebol na tom tak, ako mnohí, sledujúc situáciu len povrchovo, vnímali. Veľké ďakujem, spať sa bude aj tak krásne.