Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

"U králikov" :hufi: Tento trejd ma prekvapil obojstranne, no zas na druhú stranu, problem Savard solved, nie? :) A postupne bude dostávať viac príležitostí Seguin, to ma tiež teší.
Takze nakoniec sa (zatial) nekona ziadna vymena Marco Sturma... zrejme nepresiel zdravotnou previerkou.

K zapasu len kratko: dnes sme hrali vynikajuco a mali sme aj dost stastia pri odrazenych pukoch a obaja brankari TBL mali asi day-off resp. aspon tak vyzeral ich vykon :lol2:

Savvy zahral OK, samozrejme este potrva kym sa dostane do formy ale momentalne jeho top formu ani nepotrebujeme.
obaja brankari TBL maji asi spis year-off :sad2:
Ja toho macka milujem. :lol2:

Prečo taký marketing nemôžme mať aj my? :-(
Jeez, I forgot that the Bruins have another top 5 pick this year. Staying elite AND getting high picks is remarkable. Good on their management. If there's a miracle which lets Lou trade Ilya for some high picks I would be in favor of that move.

I saw someone on twitter remark yesterday that Brian Burke was building a hell of a team in Boston. :lol2:
:lol2: Svätá pravda.
Ten maco je paradny :hufi:

moje oblubene :thumbsup:
Thomas nie je človek. Ja toho chlapa fakticky milujem. Žiaden, opakujem, žiaden gólman (okrem Martyho samozrejme) ma nikdy tak nebavil ako on a stále mi dokazuje čoho je aj v tomto veku schopný. Ach, kdeže sa pomaly vytráca stará škola...

Z pohľadu fanúšika Bostonu asi strašný zápas, nakoľko polovicu zápasu len odbrániť... Nehnevajte sa na mňa pán Julien, ale pri sile Toronta...aj keď vyrovnávajúci gól na 2:2 bol dielom náhody, nechať Thomasa v 12-13 minútovom kolotoči dobre mierených striel, najmä vďaka smiešnym vylúčeniam, to je príliš. S takým brankárom sa podobné veci stávať nesmú. Ak Vezinu nevyhrá on, svet pokojne môže zaniknúť, jeho pokračovanie nebude mať zmysel. Tim si to proste zaslúži tak ako nikto iný. Mnohé zákroky ktoré (aj) dnes predviedol boli z kategórie skvelých či výstavných, jeden inkriminovaný, ktorého živé video ale ešte nemám už teraz, minimálne v mojich očiach rozhodne, predčil ako ten Conklinov, tak ten Price-ov a to nielen zákrok ako taký, ale aj moment, kedy sa udial a jeho dôležitosť. 36 rokov, 36 rokov....saaakra... :ee:

Neskutočné a vôbec neľutujem, že som si na Bruins našiel opäť čas. Pravda, veľká smola v shootoute, keď sa pri zákroku na Kessela zviezol od rýchlosti cúvania s pukom do brány celý a gól tak bol uznaný a bol aj víťazný. Beztak ale Tim chytal božsky a opäť mi dal ďalší dôvod spomenúť si, prečo mu tak dlho fandím a že môžem byť rád, že som stále nezabudol na to, že ani vlani nebol na tom tak, ako mnohí, sledujúc situáciu len povrchovo, vnímali. Veľké ďakujem, spať sa bude aj tak krásne. :yes:
tak je Geci :) Timmy nam vybojoval dalsi bodik, skoda toho presilovkoveho golu v samom zavere zapasu, ale treba otvorene priznat, ze listky si minimalne ten bodik zasluzili....takze bez akychkolvek problemov beriem aj ten 1 :yes: ked som na sn videl pripraveneho Kessela, vedel som, ze bude vymalovane

Obrázek

aj ked bolo to ltt a Timmy to dal takym najebabranym spôsobom najavo :x no a k tomuto pp zakroku je komentar zbytocny

najblizsie 3 zapasy to mastime doma BUF, NYI, PHI, takze do brlôzka pribudnu dalsie bodiky :-P
Tim chytal super, skoda toho vyrovnania v zavere ked hralo TOR 6 na 4. Bergy si zial nedal pozor a rozhodcom vela netrebalo aby si nasli prilezitost 'darovat' presilovku domacim. Skoda ze takyto prisny meter nemali ked Giguere jasne podrazil Recchi-ho.

Ale nic nevadi, bod mame a teraz doma treba ziskat aspon 4 a budem spokojny.
lol, aka robinzonada :hroza: :cool:
Takže Tim nakonec dostává více prostoru místo Raska. Z toho mám radost, ještě spolu s Bironem jsou to moji relativně oblíbeni brankáři. A oboum se letos daří (i když Henrik je Henrik a toho Biron nevytlačí). Buď jak buď, vypadá to na souboj Miller vs Thomas, to by mohl být under jak vyšitej ,i když těch 8 gólů proti Tampě :eek2: , ale Tampa je zase snad jedinej tým NHL, kde by mohl chytat regulérně Lalime :lol2: Bude to hodně těžké utkání, u nás jste nás skoro až zesměšnili, ale od té doby jsme udělali určitý krůček dopředu (hlavně v nasazení a PP). Jde mi o výsledek, to jistě, ale mnohem víc mě zajímá, jak zkrátka a jednoduše u Vás zahrajeme, protože z haluzácké výhry proti těžším týmům do budoucna zrovna jistotou oplývat nebudu (z posledních 4 zápasů jsme hráli třiapůlkrát se salátama). No a schválně mě docela zajimá, protlačí-li se do sestavy Rivet.
The Rev píše:vypadá to na souboj Miller vs Thomas, to by mohl být under jak vyšitej
potvrdene, tym padom ma neprekvapi skore 0:0, resp. 1:0 po sn :-P ak na vas z uvodu vybehneme, co by malo byt v domacom prostredi samozrejmostou a podari sa nam cim skôr skorovat, snad bude 2 bodovo vymalovane, utocne rozostavenie

Looch - Krejci - Horton
Rex - Bergy - Wheeler
Ryder - Savvy - Seguin
Marchand - Campbell - Thornton

Jordan Caron opätovny farmarik v Providence, Dennis Seidenberg odohra svoj 400 zapas za velkou mlakou
Ja verím, že sa ukáže, kto rú Vezinu dosťať má, že Timmy... :cinka: a aj tomu, že to bude zápas o brankároch, no aj napriek tomu zaujímavý. K takému góly patria, ale nie sú nutné, stačí ak bude šancí a úspešných zákrokov mnoho. Osobný tip je aj tak 3-1 pre Boston, nechajme sa prekvapiť...príjemne!
Zvláštne že ten gól rozhodca nevidel, krásna strela, ja som až z Európy videl že je tam, okrem toho je jasné že to nemohla byť tyčka, predsa len by zazvonila. Parádna strela fakt. :cool:
Bluesman píše:Zvláštne že ten gól rozhodca nevidel, krásna strela, ja som až z Európy videl že je tam, okrem toho je jasné že to nemohla byť tyčka, predsa len by zazvonila. Parádna strela fakt. :cool:
luxusna pavucinka :) Seindeberg sa nemaznal, napalil to tam z prvej (Rexov tec?) a pavuk v Millerovej branke sa mohol pobrat na parky :D vydrete vitazstvo, ale aj to sa pocita, aaj ked :x opät zapneme az ked nam hori za pätami :ja_neviem: to je taky problem zapnut od zaciatku zapasu :roll: na strane druhej, BUF sa na nas dokonale pripravilo, korculovalo, atakovalo, nebolo jednoduche presadit sa, esteze Weber udrziava priatelske styky s Hortonom :cool:
cepi píše:
Bluesman píše:Zvláštne že ten gól rozhodca nevidel, krásna strela, ja som až z Európy videl že je tam, okrem toho je jasné že to nemohla byť tyčka, predsa len by zazvonila. Parádna strela fakt. :cool:
luxusna pavucinka :) Seindeberg sa nemaznal, napalil to tam z prvej (Rexov tec?) a pavuk v Millerovej branke sa mohol pobrat na parky :D vydrete vitazstvo, ale aj to sa pocita, aaj ked :x opät zapneme az ked nam hori za pätami :ja_neviem: to je taky problem zapnut od zaciatku zapasu :roll: na strane druhej, BUF sa na nas dokonale pripravilo, korculovalo, atakovalo, nebolo jednoduche presadit sa, esteze Weber udrziava priatelske styky s Hortonom :cool:
No to bola teda Ďalšia exkluzivitka zápasu, určite by Weberovi mali pripočítať asistenciu, lebo takú nahrávku len tak nevymyslíš. :lol2:

A Lučič Vám šlape ako dobre namazaný stroj, už teraz má viac bodov ako minulú sezónu a to odohral možno polovicu zápasov proti 09/10 :cool:
Neprijemna sprava Mark Stuart je mimo na dobu neurcitu... zrejme zlomena ruka... bude nam chybat. Snad Kampfer zahra aspon ako v kempe.
Kower píše:Neprijemna sprava Mark Stuart je mimo na dobu neurcitu...
cca 6 tyzdnov....Sturmy by sa do zapasoveho kolotoca mal vratit za 10-14 dni, v ktorom drese to bude :ja_neviem:
kuriozitka zo zapasu s BUF (Zee vs Pominville) :)

Nemyslím, že toto tu niekde bolo, ale rozhodne by vás to mohlo zaujímať, tak to sem dám. :) Draft Day Tylera, behind the scenes.

Zapas bol do zaciatku v nasej rezii... hrali sme to co sme potrebovali, skoda ze sme nevyuzili ciste sance (najma v 1. tretine).
Kampfer vo svojom debute nesklamal, zahral spolahlivo a mal zopar peknych prihravok.

Z jednotlivcov bol jednoznacne najhorsi Seguin, takze sa netreba cudovat ze kazdy hrac stravil na lade viac casu ako on- dokonca aj Shawn Thornton, ktory stravil 7 min. na trestnej lavici bol na lade dlhsie= 12:44, kdezto Seguin len 9:54.

Osobne sa cudujem GM ze ho neuvolnil na MS juniorov, lebo tam by mohol ziskat sebadoveru... aj ked chapem ze nechce riskovat jeho zranenie. Ako som to od pripravy o nom pisal, je fyzicky slaby, prehrava suboje 1 na 1, v defenzive sa pohybuje ako "neriadena strela", nepokryva svojho hraca a dnes bol este aj v utocnej faze na inej vlnovej dlzke ako Savvy a Ryder... ak to takto pojde dalej tak by mal aspon 1 zapas odsledovat z hladiska, snad mu to da iny pohlad na hru... a neprekvapi ma ak sa to stane uz v sobotu proti Phile ktora hra do tela a bude tam vela subojov pri mantineloch.
:plus: Juraj Simek
:minus: Levi Nelson

:plus: Sean Zimmerman
:plus: 7-kolo draft 2011
:minus: Jeff Lovecchio
:minus: Jordan Knackstedt
Opat sa snazime vymenit Sturma do LA Kings. Zatial to zadrhava na jeho zdravotnom stave. Tentoraz to vsak vyzera realnejsie. Vymena by sa mohla uzavriet uz dnes.
Sturm vymeneny do LA Kings. Este musi absolvovat zdravotnu prehliadku. Za Sturma dostaneme "buduce vyrovnanie", ale podla slov GM je to vlastne nic :? . Utechou ma byt uvolnene miesto pod platovym stropom. Aspon daky 7-round draft z toho mohol vytrieskat :-(
Tak Marco Sturm je oficialne vedeny ako Los Angeles Kings.
Medvedi boli na vianočné nákupy pre deti v nemocniciach. :cool: Čo štedré už spravil Tim osobne ste videli včera. Kto nie, yzy to poslal do video galérie.

Obrázek

HQ fotky Bruins beriem od Jesseho Connollyho. Pokiaľ to niekto využije a zatiaľ Black&Gold nenavštevoval - http://blackandgold.hockeyjournal.com/ Pravidelný update, previews. Podobne ako emptynetters u Pens. Užite v zdraví, šťastné a veselé všetkým v topicu. :yes:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES