Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tohle je nuda. Preds to musí dorovnat. 1+1+2+3 by byl za Sheu docela výsměch. Je to o ničem a Nashville si Webera ponechá i za tuhle cenu. Potom ho popřípadě můžou vyměnit. A pokud nedorovnaj tak je to veliká, ale opravdu veliká hloupost a chyba vedení Preds.
:-( Jsem jiného názoru.Plně chápu fanoušky philly,že mají radost,ale jejich radost nesdílím.Hokej je sice velký byznys,ale pro mě je to pokus o krádež za bílého dne.
Hráč RFA má platnou smlouvu a je v současnosti stále majetkem mateřského klubu .Je proto silně neseriozní,aby mu někdo podstrkoval k podpisu jinou smlouvu a určoval podmínky mateřskému klubu, za jaké peníze hráče podepsat.
Všichni jste,nebo budete zaměstnáni a ani vašim zaměstnavatelům by se tohle určitě nelíbilo.Říkáte konkurenční boj,ale já dodávám neseriozní přetahování!Nápadně mi to připomíná český film,,Já to beru šéfe!"
Pro mě je to díra v pravidlech,protože umožňuje ekonomicky silným klubům přetáhnout hráče ekonomicky slabším klubům.Nic natom nemění fakt,že ještě existuje opravný prostředek pro mateřský klub ,nabídku finančně dorovnat a hráče si podržet.Je vůbec otázka pro Nashville,jesti se to ještě vyplatí, a nebo se ubrat dlouhodobou, riskantní cestou dalších draftů a výchovou nadějných hráčů s finálním obdobným konečným výsledkem, jako je tento případ Weber.To já nevim,to si predátoři musí spočítat.
Podle mě ,toto by se dít nemělo.Vyvolává to strach u ostatních klubů o své hráče a může to mít do budoucna jen jediný dopad.Hráči se začnou ještě víc na trhu přeplácet a kluby se začnou zadlužovat.
Zdál se mi návrh kolektivní smlouvy NHL dost přísný,ale podle tohoto extempore je vidět,že vedení NHL musí zamezit k zběsilé honičce za žádanými hráči,které by mohly přivést ekonomicky slabší kluby k zadlužení a ke krachu.Nashville samozřejmě i k výkonnostnímu propadu.Natom by nevidělala ani NHL ani hokejový fanoušek.
NSH samozřejmě dorovná, tak jak to už Poile naznačil předem. Jinak by neprolezli ani platovou podlahu, vlastně tedy nemaj na výběr... Preds asi jen čekaj jestli je struktura smlouvy OK (což je taky dobrá otázka :hmm: ). Nemyslím, že po tomhle bude Poile považovat Holmyho za kamaráda (i když mu tím H. možná vlastně helfnul) a proto bych nebyl překvapen ani tím, kdyby vztahy mezi NSH a PHI byly teď na bodu mrazu - to do budoucna ohledem výměny Webera, která je možná až po roce od dorovnání.

Takže nic víc než planej poplach.
Uplne odmietam kritiku philadelphie. Je to v ramci pravidiel tak to mozu urobit kludne aj u kazdeho RFA. Nech si NHL zmeni pravidla ak nechce aby sa to dialo.
Ja hlavne nechci aby skoncil ve phile, byla by moc silna. a taky trochu souhlasim s montrealem, je to takove neeticke, slusne receno.
montreal píše: Hráč RFA má platnou smlouvu
nema
Dejf píše:Obrázek
Chapu, ze si definitivne zmenil team?
Wow, tak Philla se rozšoupla. At je ale Weber jakkoliv dobrý hráč, cap hit 7.85 mega je podle mně prostě moc. Pravda, Suter dostal 7.5 mega, strop se zvednul, takže asi je to v pořádku :D Nicméně Predators jsou pod platovou podlahou, takže pro ně nebude dorovnání naprosto žádný problém a Flyers jim vlastně učinili takovou menší službu.
PainKiller píše:Wow, tak Philla se rozšoupla. At je ale Weber jakkoliv dobrý hráč, cap hit 7.85 mega je podle mně prostě moc. Pravda, Suter dostal 7.5 mega, strop se zvednul, takže asi je to v pořádku :D Nicméně Predators jsou pod platovou podlahou, takže pro ně nebude dorovnání naprosto žádný problém a Flyers jim vlastně učinili takovou menší službu.
nemyslim ze problem je v cap hitu, ten kolem +/- 8 mega je pripustnej na hrace SW kvalit a veku, ale problem pro Nashville bude v tom jak bude plat rozlozenej. Pokud je pravda ze si za prvni rok vydela Weber 26 micu, nevidim tam vuli, vzhledem k potencionalni vyluce, preds to dorovnat a riskovat ze vyplati maximalne bonus za nic.
megaton píše:Pokud je pravda ze si za prvni rok vydela Weber 26 micu, nevidim tam vuli, vzhledem k potencionalni vyluce, preds to dorovnat a riskovat ze vyplati maximalne bonus za nic.
No ja dokonce slysel, ze 26 micu ma byt jen ten bonus, klidne to muze byt i vic..
ChesteR. píše::clap: Shea WEBER :clap: chci ho vidět v dresu flyers !!!
Obrázek
:panika:

1. 14 mil.
2. 14 mil.
3. 14 mil.
4. 14 mil.
5. 12 mil.
6. 12 mil.
7. 6 mil.
8. 6 mil.
9. 6 mil.
10. 6 mil.
11. 3 mil.
12. 1 mil.
13. 1 mil.
14. 1 mil.
Tak abych rekl svuj nazor.

Samozrejme bych byl nadseny kdyby prisel Weber i za cenu okolo 7.5 M /Rok ale tezko rict jestli to vyjde nebo ne protoze Nashvile ma dost mista snad nema ani platovou podlahu ale zase nevim jestli bude chtit majitel Nashvilu pristoupit na tak obrovsky zavazek.

Podle me je pravdepodobne ze nabidku dorovnaji a pak nevim jestli ma hrac povinnost nabidkou prijmout nebo jak je to do detailu.Ale bylo by pro nashvile lepsi aby to tam jeste rok odkroutil a pak ho vymenili kdyz chce ocividne pryc.

Nebo je tu i moznost ze Holmgreen a Poile maji nejakou domluvu mezi sebou , ale to by byla cista spekulace.(Neco typu hodte mu offer sheet at ho muzem podepsat)

Kazdopadne pokud by nedorovnali tak ty drafty jsou hodne dobra cena.
MinonkySK píše:Mno neviem ci ste si k nemu nezahatali cestu na 14 rokov !

Ponuka hracovi RFA vyzera byt na krok zufalca.
Prečo krok zúfalca? K tej :antry: obrane :antry: Flyers je jasné, že potrebovali beka, možno výmenu Preds nechceli, tak Holmy našiel fet a ukázal, čo je v ňom, navyše tie prvé roky zmluvy a bonus sú tak nastavené, že to v Nashville nebudú ochotní a možno ani schopní dorovnať
montreal píše:Hráč RFA má platnou smlouvu a je v současnosti stále majetkem mateřského klubu .Je proto silně neseriozní,aby mu někdo podstrkoval k podpisu jinou smlouvu a určoval podmínky mateřskému klubu, za jaké peníze hráče podepsat.
wtf? RFA samozřejmě už žádnou smlouvu se svým původním klubem nemá...ten může s hráčem vyjednat smlouvu novou nebo má právo dorovnat jakoukoliv nabídku, tak nechápu proč by měla být PHI neseriózní bo co (a to jako fanda Devils o nich opravdu nemám valné mínění :D ).

To že nechci aby PHI byla moc silná je jasný...na druhou stranu toto je přeplacení jako kráva :) myslím že dnes už se kovyho smlouva nezdá jako nějakej úlet, jak to tehdy mnoho "odborníků" popisovalo. naopak při caphitu 6.6mega se to ve srovnání s letošníma šílenostma GMs zdá jako celkem solidní steal :)
Joe S. píše:Prečo krok zúfalca? K tej :antry: obrane :antry: Flyers je jasné, že potrebovali beka, možno výmenu Preds nechceli, tak Holmy našiel fet a ukázal, čo je v ňom, navyše tie prvé roky zmluvy a bonus sú tak nastavené, že to v Nashville nebudú ochotní a možno ani schopní dorovnať
Vsak prave kvoli tomu, ze potrebuje posilnit obranu. Suter mu nevysiel, Carleho Philla nechcela prave kvoli miestu pod stropom a setrila si peniazky na vacsiu rybu. Zmysluplny trejd vacsej ryby pravdepodobne spravit nevedel/nemohol, tak sa odhodlal k ponuke hracovi RFA.
Je to jeho legitimne pravo, ja mu to neupieram. Myslim si iba, ze ak sa Nashville rozhodne ponuku dorovnat tak Shea Weber si uz vo Philly nezahra. Respektive nie priamo prestupom z Nashville. Ci bude nejaky GM ochotny riskovat trojobchod s Holmgrenom to je tiez na zamyslenie.

Ma Philla vobec miesto 14 mil pod stropom a moze este podpisat Voracka, ak by Poile ponuku nedorovnal ?
MinonkySK píše:
Ma Philla vobec miesto 14 mil pod stropom a moze este podpisat Voracka, ak by Poile ponuku nedorovnal ?

akých 14? :sok: :hufi: 7,8 či koľko je cap hit a miesta majú na dvoch Weberov, lebo sa im škrtá Pronger :jn:
Tak pokud vyjde Weber tak snad uz podepiseme Voracka a nejspis se vymeni jeden z obrancu a to z nejvetsi pravdepodobnosti Meszaros.Cekal bych ze za nej prijde nejaky rovnoceny utocnik.

Uvidime jak Kauza Weber nakonec dopadne :)
mitch píše:Uplne odmietam kritiku philadelphie. Je to v ramci pravidiel tak to mozu urobit kludne aj u kazdeho RFA. Nech si NHL zmeni pravidla ak nechce aby sa to dialo.[/quot

1. 14 mil.
2. 14 mil.
3. 14 mil.
4. 14 mil.
5. 12 mil.
6. 12 mil.
7. 6 mil.
8. 6 mil.
9. 6 mil.
10. 6 mil.
11. 3 mil.
12. 1 mil.
13. 1 mil.
14. 1 mil.
:-(Možná by jsi mluvil jinak,kdyby se jednalo o vašeho hráče a tvůj tým a někdo by chtěl tímto způsobem získat vašeho špičkového hráče..Ale ty prachy to je tedy na můj vkus opravdu síla!! :-O

Moc se mi líbí jak všichni počítáte s tím,že Poille to bezproblému prachy vyrovná a Holmgren se pasuje do role hrdiny.Vlastně vůbec nic se neděje.Naopak, dalo by se říci,že pokud nabídku Poille vyrovná,nemůže už Weber couvnout a musí za Nashville hrát do konce kariery.Pokud tedy začas si nevybrečí přestup jinam.
Vždyť cap hit je pouze ,,průměrných"7,5 mega,, na pouhých" 14 let a co je to 110 milionů pro nějaký Nashville.Šílené :-O
Vážení pánové to není pouhá matematika čísel,ty peníze se musí někde,,fakticky" sehnat a tudíž je Nashville musí také někde vydělat.A to se bavíme o penězích pouze pro jednoho hráče!
Klubu z Tennessee loni dělalo problém dodržet podlahu 48,3 mega a teď se bavíme o zátěži na velmi dlouhých 14 let bez jakéko-li záruky,že hráč vydrží se zdravím.Pravda je ,že to má alespoň sestupnou tendenci a že zatím Weberovi drží zdraví.Zatím.
Zapřemejšlejte....Není vůbec jisté,navzdory všem prohlášením Poilla,že to reálně zvládne.Teenessee je slabší lokalita.Možná bude nakonec rád ,za ty předem určené drafty.Tím samozřejmě líp pro letce a jejich fans.Na jejich místě bych také jásal,ale přijde mi to bezohledné.

A je to tak správně?Já myslim,že ne.Je to mezera v pravidlech,kterou není schopna NHL napravit,nebo jí nechce napravit,kvůli marketingově silnějším klubům,které štědře plní kasu NHL.

Ekonomicky silnější tak legálně můžou rabovat v soupiskách slabších týmů téměř kdyko-li,kdy se jim zlíbí.Nic proti Philladelphii,protože to neodporuje pravidlům,ale mě se tento postup nelíbí.Je to přetahování na základě movitějšího!!" a hokeji to určitě neprospěje.Za čas bychom nemuseli mluvit o vyrovnané NHL,ale o soutěži 5-6 klubů,kteří si mohou pořídit coko-li,kdyko-li ,tak jako za dob six doby.Určitě by vás to otrávilo,sledovat úzkou skupinu totálních vítězů.!

Ať už to dopadne jakko-li,já s timto postupem nesouhlasim,bez zášti k jednomu ,nebo druhému z obou zúčastněných klubů.Nefandím ani Nashvillu.
Osobně mého klubu se tento případ nedotýká,takže mi je vlastně jedno,jak to nakonec celé dopadne.Snad mě to straší jen z hlediska ještě nepodepsaného Subbana.Ale my jsme ekonomicky docela někde jinde. :yes:
montreal píše:
Vážení pánové to není pouhá matematika čísel,ty peníze se musí někde,,fakticky" sehnat a tudíž je Nashville musí také někde vydělat.A to se bavíme o penězích pouze pro jednoho hráče!...
Máš môj súhlas. Len podotknem, že liga sa s toto vyriešiť snaží. Teraz už nie je bezbrehé lovenie hráčov silnejších klubov v slabších. To v 90-tych rokoch bolo voči súčasnému stavu priam eldorádo.
Liga robí opatrenia, aj v najnovšej zmluve ktorú predložilo NHLPA sú ďaľšie kroky voči týmto "podpásovkám".
Takisto sa snažia eliminovať tieto "odrby" so zmluvami na 14 rokov a započítaním cap hitu 7,5 mil.
Veď to je smiešne.
me na tom nejvic sere, ze za podobny veci jsme byli potrestani 1. a 3. volbou v draftu a navic pokutou 3 mice. a to prosim neni v kovyho smlouve zadnej o*eb a la plat 2 mega a bonus 12, coz bych si predstavoval ze Weber ma.

edit.
tak je to jeste vetsi o*eb. 4 roky plat 1 mega, bonus 13, dalsi dva roky plat 4 a bonus 8 a pak uz "jen" plat. tohle asi Nasville nedorovna. nemyslim ze budou riskovat, ze v roce vyluky vyplaznou 13 micu za nic.

http://capgeek.com/news/shea-weber-offer-sheet.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Joe S. píše:
MinonkySK píše:

akých 14? :sok: :hufi: 7,8 či koľko je cap hit a miesta majú na dvoch Weberov, lebo sa im škrtá Pronger :jn:
Veď som sa práve pýtal, či na to miesto majú. Ak niečo neviem, resp. nie som si istý opýtam sa ! Načo tu budem sekať frajera trojjediného, že všetko viem, všade som bol ?

Kukol som očkom na http://capgeek.com/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Tam mi vyskočilo, že cap hit je 70.2 mil $. Flyers má podľa tej stránky voľno cca 7,8 mil. K tomu som si pripočítal Weberovu zmluvu, ktorú som zahliadol v tomto topicu. Tak sa mi zdalo, že na Voráčka tam už miesto neostane.
To som samozrejme zabudol, že Holmgren je "starý ojebávač" a Prongera vybavil tak aby ho už nazapočítaval.

Aj s týmto by mala liga niečo spraviť. Bolo by zaujímave štatisticky podchytiť koľko týchto megazmluvových hráčov veteránov má problémy na konci kariéry keď sa im má započítať vysoký CAP HIT.
Tady si úplně mimo. Holmgren s Prongerem nic nemusí ojebávat. Pronger já rád, že je vůbec rád s tou svoji hlavou.
Kdyby byl Pronger v pořádku, tak se nějaký Weber nemusí řešit.
MinonkySK píše: Ak niečo neviem, resp. nie som si istý opýtam sa ! Načo tu budem sekať frajera trojjediného, že všetko viem, všade som bol ?
Je naprosto sympaticke, ze toto priznas.
Dam ti ale jednu radu.
Radeji se uz jen ptej...
dejf píše:Tady si úplně mimo. Holmgren s Prongerem nic nemusí ojebávat. Prm onger já rád, že je vůbec rád s tou svoji hlavou.
Kdyby byl Pronger v pořádku, tak se nějaký Weber nemusí řešit.va
Jasné, neberiem ti tvoj názor. Môj názor na to je taký, že tieto zmluvy do dôchodku odrbom sú. A GMs Holmgrena nevnímajúc pri ich zostavovaní a ponúkaní zmlúv s týmto kalkulujú.

Tu sú Prongeroe čísla: http://capgeek.com/players/display.php?id=316" onclick="window.open(this.href);return false;

Bol to odrb ako na začiatku zmluvy, keď sa mu z vyplatenej sumy 10,6 mil $ započítalo necelých 5, tak aj na konci keď sa mu bude započítavať 0 lebo bude doživotne zranený namiesto tých necelých 5 mil $

Je to len môj názor. Nepodsúvam Ti ho a ani nikomu inému aby si ho zobral za svoj. Len vyjadrujem svoj názor na tieto zmluvy.
AndyF píše:
MinonkySK píše: Ak niečo neviem, resp. nie som si istý opýtam sa ! Načo tu budem sekať frajera trojjediného, že všetko viem, všade som bol ?
Je naprosto sympaticke, ze toto priznas.
Dam ti ale jednu radu.
Radeji se uz jen ptej...
Fajn, potreboval si si kopnúť. OK, človek sa svojimi názormi prejaví.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES