Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Spekulace: Flyers nabízejí Anaheimu Jakuba Voráčka, Scotta Laughtona, Erika Gustafssona a 1. kolo v draftu za Bobbyho Ryana.

Proč??? :verysad: nic proti Ryanovi ale tohle je moc!
No pokud by misto Voracka byl Read tak by se o tom dalo uvazovat.Ale proste jestli Holmy vymeni Voracka tak me nechutne nasere.

JA jsem toho nazoru ze Voracek muze byt stejne platnej hrac jako Ryan.

Ale celkove mi prijde ze oproti tomu byl treba Staal docela levnej co chtej za Nasha nebo Ryana.
Jenže Staal chtěl jenom do Caroliny, takže při vyjadnávání byla ve velké výhodě CAR. Podle mě Ryana získáme, protože když si něco Holmy usmyslí tak to dostane, ale bude nás to sakra bolet a obávám se, že Kuba padne a to mě Holmy nasere mnohem více, než výměnou Richardse a Cartera.

Jinak se údajně má vrátit Knuble. Vždycky jsem ho měl rád a pokud by podepsal pod milion na rok, tak bych ho do 3 pětky k mladíkům i vzal, vzhledem k tomu, že strop po dlouhé době jen stěží zaplníme...
tak som sa vratil z dovolenky a nestacim sa divit, minesota sokovala. ale jedna vec ma tesi ze toho sutera nema aspon ten posrany a namysleny detroit :D co sa tyka posil....ruslana som nikdy nemusel a gervais.....no co ja viem, nam bude tak mierne k prdu ale budiz
a ked holmy vymeni voryho tak je ko*ot
a knubla preboha ne :hroza:
Finch182 píše:ruslana som nikdy nemusel
Jiste, protoze jsi ho nevidel hrat za nas. Jinak bys to mel jiny..
AndyF píše:
Finch182 píše:ruslana som nikdy nemusel
Jiste, protoze jsi ho nevidel hrat za nas. Jinak bys to mel jiny..
Co to je za blbý tvrzení? Downieho nebo Zherdeva jsem bohužel viděl hrát za nás a nemusel jsem je předtím, než za nás hráli a ani teď. A proč by se měly nesympatie k nějakému hráčí změnit jenom proto, že jde k nám dohrát kariéru?
dejf píše:Co to je za blbý tvrzení? Downieho nebo Zherdeva jsem bohužel viděl hrát za nás a nemusel jsem je předtím, než za nás hráli a ani teď. A proč by se měly nesympatie k nějakému hráčí změnit jenom proto, že jde k nám dohrát kariéru?
Fedotenko u nás hrál v dobách 2000-2002 ... Takto to AndyF myslel, že ho v té době viděl a oblíbil si ho (nejspíš) :wink2:
Jo takhle, tak to sorry, jestli to byla narážka, že v té době Flyers Finch ještě nefandil, tak mi nedošla.
fandim od 2003, ruslana som u nas nevidel a jak spravne poznamenal dejf..... ja fandim klubu, ne hracom, cize sa sem tam vyskytne taky, z ktoreho niesom nadseny - asham, rinaldo, boucher. Nastastie je ich malo
Spolu s Montrealskou arenou Bell Centre, je ve Wells Fargo Center nejlepsi led v NHL..
Na zaklade reportu kontroly ledu pred zapasem. Areny ziskaly prumerne 4.6 z 5 bodu.
az teraz pozeram aky ma jagr v dalase plat, na jednej stranke sa stotoznujem s tymto komentarom

Jake (Reg)

dúfam, že Ovechkin na jeho mieste zostane verný organizácii kt. z neho spravila hviezdu (zatiaľ ďaleko menšiu akou sa stal Jagr) a neosere Caps tak, ako Jagr odsral najprv Penguins a teraz aj Phillu, kt. mu poskytla priestor na úspešný comeback.. Brodeur zobral menej a zostal, Modano by zostal ak by Dallas mal záujem, Lidstrom by inde nikdy neodišiel, Selläne jedná iba so svojim milovaným klubom, ale Jagr ide vždy tam, kde mu ponuknu najviac peňazí .. žiadna symbolika, nič .. nehovoriac o tom, že uprednostnil peniaze v KHL pred postom 2. najproduktívnejšieho hráča historie NHL (čo by pokojne dal, ak by zostal posledné 4 roky v zámorí)

Myslel som ze ho to aspon na stare kolena preslo ale u neho su proste vzdy prvorade prachy :hroza:
Som presvedceny o tom ze zo vsetkych ponuk dal Dalas tu najvyssiu
Finch182 píše:Myslel som ze ho to aspon na stare kolena preslo ale u neho su proste vzdy prvorade prachy :hroza:
Bylo by dobré, kdyby sis o té situaci ověřil více informaci :eek2:
Rono píše:
Finch182 píše:Myslel som ze ho to aspon na stare kolena preslo ale u neho su proste vzdy prvorade prachy :hroza:
Chtel jsem napsaj jen "sra*ky", ale rozmluvil jsem si to, at si kazdy mysli, co chce..
Rono píše:
3 tyzdne som bol v zahranici takze to je mozne tak sa necham poucit, inak to berem od vas s rezervou ze ho ako krajana branite
Finch182 píše:3 tyzdne som bol v zahranici takze to je mozne tak sa necham poucit, inak to berem od vas s rezervou ze ho ako krajana branite
Phillu odmítl proto, že mu řekla, že počká až na verdikt Pariseho, čímž mu dala najevo, že Jágr není pro ně prioritou. A Jágr jasně řekl několikrát, že chce hrát v týmu, kde ho chtějí mít a kde může hodně pomoct, tím že bude hrát v TOP6. A toto mu Flyers rozhodně nenabízeli. Dalšími zájemci byly týmy jako Edmonton či Phoenix. Logické, že nevolil tyto týmy, ale vybral si Dallas, který o něj projevil největší zájem. Ano , nabídl i největší peníze, ale i kdyby toto hrálo roli tak co, Jágr má hokej jako práci a každej zaměstnanec veme víc peněz, ale myslím, že v tomto příp. šlo Jágrovi hlavně o postavení v týmu, v Dallasu by měl hrát na 90% v první lajně, tuto možnost mu více týmu nenabízelo...
len tieto 3 muzstva? docela sok, cakal som ze sa najde minimalne 10 muzstiev
Odporúčam si vypočuť Jágrov konferenčný hovor (NHL.com) s novinármi po podpise s Dallasom. Tam to vysvetlil vcelku dobre.

Nie je dôvod ho za to rozhodnutie viniť. A to nie som žiaden veľký Jágrov fanúšik.
nashov zoznam: Boston Bruins, Detroit Red Wings, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins a San Jose Sharks
tak predsa sme tam ale ked si mam z trojice nash,ryan, doan vybrat tak je to doan asi, a tesil by som sa aj z ryana....keby sa pri jeho vymene nesklonovalo voryho meno, to mi dviha zlc....
ale radsej aspon jedneho z nich nez ziadneho :D v pripade nasha ale netusim uz ze co by sme dali ako protihodnotu ked uz je ten bobor prec a columbus ju bude aj tak chciet velku tak od toho ruky prec radsej
Tak Nasha si mozu nechat v Columbuse kludne do konca kariery, vo Philly ho nechcem! Jednak by sme zanho museli obetovat vela a ten jeho cap hit..dakujem nie. Doan zrejme nechce ist do timu, v ktorom je sibirsky tiger a.k.a Mr. Universe a ten Ryan by bol asi ozaj pridrahy. A ked nad tym tak rozmyslam, ani ja nechcem prist o Voracka. Ku koncu minulej sezony a aj v POs ukazoval, preco bol tak vysoko draftovany (aj ked len bulumbusom :D ). A len pri Kubovi by to urcite nekoncilo..takze hovorim nie aj Ryanovi. Nakoniec, v utoku nas topanka vobec netlaci.

A samozrejme chcem vidiet tento utok rysavcov :D
Obrázek-Obrázek-Obrázek
Kubo a Claude su ozaj ako bratia :cool:
Bryzgalov si otvoril letnu skolu pre mladych brankarov v Ufe, dnes zacala, zatial aspon tieto obrazky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

na poslednej s Alexandrom Semakom, inak trenerom (asistentom trenera) Tolpara Ufa
Bryz učí mladých Rusov chytať? :nervozny:
mt-svk píše:Bryzgalov si otvoril letnu skolu pre mladych brankarov
tak nech sa do nej aj sam prihlasi, potreboval by
Weber podepsal Flyers nabidku jako RFA. Predators maji 7 dni na prevzeti... http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=400969" onclick="window.open(this.href);return false;
TOHLE je ta nase zlata rybka, ted ji mame na hacku :petrik:
V jednom roce muze brat az 26 Mil.
Obrázek
:clap: Shea WEBER :clap: chci ho vidět v dresu flyers !!!
ChesteR. píše::clap: Shea WEBER :clap: chci ho vidět v dresu flyers !!!
Mno neviem ci ste si k nemu nezahatali cestu na 14 rokov !

Ponuka hracovi RFA vyzera byt na krok zufalca.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA