Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Heleďte kluci já vás chápu. My momentálně hrajeme příšerně a Hitch stále sedí na svém trenérském křesílku. Už jsem se přestal i modlit. Nemá to cenu. Hitch u týmu zůstane snad i kdyby...ani nevím, co. :D
Dawe4 píše:Heleďte kluci já vás chápu. My momentálně hrajeme příšerně a Hitch stále sedí na svém trenérském křesílku. Už jsem se přestal i modlit. Nemá to cenu. Hitch u týmu zůstane snad i kdyby...ani nevím, co. :D
jj i přes i naše bídné výkony si myslím, že má Tocchet židli pod sebou pevnou a do konce sezony odejde jen pokud nepřijde vůbec žádné zlepšení, což při momentálních výkonech snad ani nejde...
To je asi ten největší problém. Týmu se vubec nedaří, goly skoro vubec nepadaj ale Tocchet s Lawtonem sou spokojený :doh: Fakt demence :x
Hmm tak dle Erlendssona dnes sedí Tangs,Halpern a Fedoruk.Já tedy v podstatě souhlasím,Tangs doposud prakticky nic nepředvedl a Halpern je od těch zranění kolen totálně mimo ...

Ale ... 4.lajna by měla hrát ve složení ( ted' se podržte ) - Hale-Konopka-Foster , hrát tedy bude nejspíš 8 beků včetně Krajíčka :12: nerozumím teda hlavně tomu zařezení Halea do útoku,Foster no dobře,ten má jistý talent dopředu,ale Hale ... raději to nebudu komentovat.Jones povolanej,doufám,že svou dobrou formou potvrdí i bodově.To samé očekávám i od PaulaSZ,výkony dobré,ale body nikde.To je ostatně problém celého mužstva ....

Lajny budou hrát takto :

Ryan Malone-Steven Stamkos-Marty St. Louis
Paul Szczechura-Vinny Lecavalier-Steve Downie
Stephane Veilleux-Blair Jones-James Wright
David Hale-Zenon Konopka-Kurtis Foster

Veilleux si místo ve 3.lajně zajistil čím ? Nemyslím si,že by podával výrazně lepší výkony než ti 3,kteří scratchují.Ba naopak.Doufám,že se něco chystá,snad né něco velkého,ale povolání Lundina,Lashoffa,Craiga by při pohledu na tuto sestavu bodlo ... :bitka3:
Ty vole, 8 beků :lol: To je už vážně zoufalost, jinak to nevidim :D Jako chápu, že celá Tampa je momentálně uplně v prdeli, ale nechat kvuli tomu hrát 8 beků, to je i na mě moc :D Tocchet bude za pár zápasů schopnej dát do branky i St.Louise :lol: Já se vubec nebudu divit, když dneska zas nedáme ani jeden gol. Btw, Tanguaye bych se snažil vyměnit, v jiných rozjetých týmech (Caps, Pens, Hawks, Devils...) by mohl hrát o dost líp, takže něco bysme za něj získat mohli. Což třeba výměna s Flyers: Hartnell <-> Tanguay :) Jinak, lajny bych složil asi takhle.

Malone - Stamkos - Tanguay
Downie - Lecavalier - St.Louis
Szczechura - Halpern - Wright
Fedoruk - Craig - Foster/Jones

Hedman - Ohlund
Meszaros - Lashoff
Lundin - Walker
Ježišikriste, to budeme mít v pětce 4 beky, to snad ne....marnost nad marnost, amatérismus. A nejlepší na tom bude, že lajna složená z beků dostane samozřejmě nejvíc branek....a Tanguayovi ten scratch určitě neuškodí
Fire Tocchet !!! Nejlépe dneska ... !!! Lawtone,snad nejseš takovej kretén a máš trošku rozumu ...
hh, smích. Když už dá útok po 10 zápasech konečně nějaký ten gól, tak jich obrana dostane 7, z toho 5 ve druhé třetině. Video ještě není, ale v nějakém článku prej individuální chyby, včetně golmanů. Ono prohrát 8 zápasů z 9 (teď už 9/10), to se na psychice projeví že...
Děsný goly.Obrana a golmani hrůza.Opět jsem tam nejvíc viděl Krajíčka,který akorát stál u brány a nikoho neměl ... klasika.Útok asi taky nic moc ( tradičně ) - 2 goly byly ze samostatných úniků a 2 goly z PP ...

No,ted' máme DRW a pak Bluesmany,očekávám jasné 2 prohry,které dají již jasný signál k Tocchetovu odvolání !!!
No teda. Po dlouhý době sme dali víc jak 2 goly a dostali sme jich 7 :D Taky zajímavý, že jenom co Tanguay nehrál, Lecavalier si hned připsal 2+1 :) nebrzdí ho náhodou? :D Za co sem ale nejvíc rád, že Stamkos už dal konečně další gol :oslava: Foster 1+1 taky slušný. Meszaros po dnešku klesl v týmu v +/- -10 a je nejhorší :!: Výkon Niittyho a Smitha nemá cenu hodnotit :thumbsdown: Ale jak řikám, jestli má nějaká výměna bejt, tak at de hlavně Tanguay. Což takhle výměna (myslim že sem jí už psal) :arrow: Hartnell <-> Tanguay + Fedoruk/Veilleux.
Btw, myslim si, že Lawton už by měl něco dělat, protože tolik proher za sebou sme neměli snad ani loni :eek2:

EDIT: Ted koukám, že Lecimu na gol nahrál Foster a Fosterovi nahrál Leci :D Foster je v obraně marnej, ale v tom útoku by nemusel bejt zase k ničemu :) Když Tocchet dokáže nechat hrát 8 beků, proč by Fostera nemohl na 1 zápas přesunout do lajny k Lecimu.

Malone - Stamkos - Downie/Tanguay
Foster - Lecavalier - St.Louis

EDIT2: „Myslel jsem, že jsme ve druhé třetině hráli tvrdě,“ podivoval se kouč Blesků Rick Tocchet. „Pro gólmany to byl těžký zápas. Nečistili jsme okolí branky od puků, ale celkově mi přišlo, že se hráči velice snažili.“ nhlpro.cz
Co na to říct? Pro toho kkta budem hrát dobře i kdybysme za celou sezonu nedali jedinej gol. Snaha a TVRDOST (ze který je Tocchet uplně udělanej) je k hovnu, když nejsou žádný výsledky :evil:
k těm výkonům v poslední době fakt není co napsat, je to hrůza...máme osm beků v sestavě a dostaneme 7 golů... :?

Smitiho save
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Krajíček svůj hit netrefil
Obrázek

Vinnyho gol
Obrázek

Marty po zápase :-(
Obrázek
Krajíček svůj hit netrefil :lol2: nečekaně ....

Jsem zvědavý,kdy nás svou návštěvou poctí Safa :) který má jistě odlišný názor na naši současnou situaci ... :roll:
To je taky paradox, Krajíčka hodí na waiver a když si ho nikdo nevybere, tak zase hraje :D Btw, Jon Jordan si z nás asi už dělá prdel :arrow: Dress eight defensemen, surrender seven goals... Twelve defensemen tomorrow night in Detroit? :D A poslední věc, Niitty má novou masku :)

Obrázek
PainKiller píše:To je taky paradox, Krajíčka hodí na waiver a když si ho nikdo nevybere, tak zase hraje :D
:lol3: :lol3:
som si myslel, ze cirkus Tampa bola len jedno sezonna zalezitost, ale vidim, ze tour uspesne pokracuje :lol: :lol:
:wink:
Cirkus pokračuje proto, že principál a ředitel je pořád stejný, akorát vyměnili pár kusů ve zvířetníku....
Tak jsem zkouknul první třetinu (dál nejdu, chce se mi spát). Prohráváme 1:0. Wings hrajou trpělivě, měli prakticky jenom jednu gólovku, kterou krásně proměnil Miller - šikovně si sklepl puk ze vzduchu a následný brejk nevyřešil Smitty úplně nejlíp. Zariskoval a nevyšlo to. Pak se ještě dostali párkrát do zajímavých pozic, ale koncová střela nebyla nejlepší.
Naproti tomu my jsme byli absolutně bezzubí směrem dopředu. Žádná šance ani pořádná střela. Až v poslední minutě při PP (která byla kupodivu sehraná docela dobře) trefil Stamkos tyčku a Vinny to dostal jednou hezky na kruh, měl volno, čas, ale našil to asi metr vedle :-/
Ohlund sundal Zetterberga, který třetinu nedohrál. Ale to asi proto, že zbývala asi minuta a půl. Do zbytku asi zápasu asi nastoupí. Ten hit byl jasně čistý, rameno na rameno, souboj o puk.
Nevím no, směrem dopředu jsme se nikam nedostali. Wings sice taky ne, ale tam mi přijde, že se nějak extra nesnaží a čekají na chybu. Podobně jak s náma hráli Devils.
Ty vole, další nula :lol: Já už fakt k tomuhle nemám co říct. Tohle, byla čtvrtá 0, během 10 zápasů :!: A statistiku 1-10 asi nemá cenu komentovat :eek2: Abych pravdu řekl, takovouhle katastrofu sem dlouho nezažil. Po dnešku máme naprosto neskutečnou statistku vstřelených a inkasovaných golů.

Za 10 zápasů, máme průměr vstřelených branek na zápas 1.4 :eek2: A inkasovaných golů na zápas 3.2 :!: Lawtone, neřikej mi, že tohle na Tocchetův vyhazov nestačí :sad2:
No, vidím že shlédnout první třetinu úplně stačilo, zbytek se nesl ve stejném duchu. Útok nulový (doslova), druhý gól opět Krajíček, plus Foster to 2na1 taky nevyřešil dobře, třetí gól - tam se ten bek co tam měl být flákal kde? Soupeřům poslední dobou stačí fakt minimum úsilí a minimum vstřelených branek, aby bez problémů vyhráli....smutné.
Hezky jsme se propadli tabulkou, v současné době akorát sbíráme statistiky, ve kterých jsme nejhorší v lize. A že jich přibývá. Ani se radši nebudu dívat....Lawton dělá, že nic nevidí, Tocchetův styl viditelně nese ovoce, útok na 3.místo v draftu se zatím daří. Loni bylo druhé, tak letos bude zase zlepšení o jedno místo?
Že jsme ku*va měli takové výsledky loni, kdy hrála celá obrana i gólman z AHL, když o nic nešlo na konci sezony, to se dá chápat, ale teď???!!!
Pořád stejná písnička - 1.gol šel přes Halea,Smittymu bych nic nevyčítal,Miller to udělal parádně ... zase z nás jen udělal voli.Podívejte,jak u Red Wings šlape ... chtěl bych vidět hrát v Detroitu,Pens či Devils Szczechuru,Downieho,Mezze a další ... 2.gol byl Krajíčka ( jak jinak ) , nebudu se k němu vyjadřovat,to bych musel dostat asi ban ... a už vůbec se nebudu vyjdařovat k tomu proč je stále v SESTAVĚ !!! 3.gol blbé střídání - jak kua může jet bek střídat,když jsme po tlakem ??? OMG,krasobruslař Krajíček tam už pak samozřejmě nestihl dobruslit ....

Dneska další prohra s Bluesmany ( doufám ) a tím i snad konec Tocchetovy éry !!!
Já bych uplně nejradši změnil kompletně majitele a s tím i manažera s trenérem. Jestli Tocchet skončí, nebudu se divit, když jeho místo zaujme Wilson nebo Oates, nebo vezme ještě většího blba ala Melrose :lol: Jinak to je pravda kisine, Downie, Szczechura, Meszaros by v jiných týmech hráli skvěle. Třeba takovýho Stamkose si v Penguins snad radši ani nebudu představovat, nebo třeba Hedmana. Zrovna ten Miller, u nás v 16 zápasech nasbíral 0 bodů, v Detroitu má za 18 zápasů 4+2, což je stejný počet golů jako má Tanguay...
ted jen aby Pheneuf sejmul Crosbyho :D
Fuj!Takhle sejmout krajana :) Hit dobrý,ale byl nám naprosto k ničemu.Od Ohlunda se čeká i něco jiného,než jen precizní hity ...
poprosím vás chlapi, mohli by ste sem hodiť predpokladanú súpisku na dnes..?
A ozaj, ako to dnes vidíte?
Nám se sestava od zápasu k zápasu mění,čili těžko říct ... večer budu vědět víc,takže mohu poslat Ivane :)

Dneska to vidím na jasou záležitost Bluesmanů - my jsme v současné době zcela jednoznačně nejhorším týmem ligy.Pokud zahrajete svůj standart,o výsledku mám jasno ... přeji hodně štěstí.Na zápas se asi mrknu,Bluesmany můžu :)
kisin píše:Nám se sestava od zápasu k zápasu mění,čili těžko říct ... večer budu vědět víc,takže mohu poslat Ivane :)

Dneska to vidím na jasou záležitost Bluesmanů - my jsme v současné době zcela jednoznačně nejhorším týmem ligy.Pokud zahrajete svůj standart,o výsledku mám jasno ... přeji hodně štěstí.Na zápas se asi mrknu,Bluesmany můžu :)
tak sa tu uvidíme, tiež si to chcem pozrieť, posledný zápas našich s CHIC som nepozeral, tak mám celkom chuť si konečne pozrieť našich a dúfam, že vo víťaznom zápase. Potom mi to ak môžeš daj do nášho topicu, večer budem už mať aj ja jasno o našej zostave, tam ale veľa zmien neočakávam.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS