Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nevim jak to budete mit s prachama pred TDL ale ja bych zkusil http://www.nhl.cz/CZ/33397/padly_strele ... e_niz.html" onclick="window.open(this.href);return false; I kdyz je na ustupu tak vedle Crosbyho by se mohl probudit a byl by za balik puku :)
Anger píše:Nevim jak to budete mit s prachama pred TDL ale ja bych zkusil http://www.nhl.cz/CZ/33397/padly_strele ... e_niz.html" onclick="window.open(this.href);return false; I kdyz je na ustupu tak vedle Crosbyho by se mohl probudit a byl by za balik puku :)
Absolutne nemozne.. Pens maji snad jeste horsi cap politiku nez my. My sice davame 4M-5M kdejakymu drevakovi, ale aspon je to rovnomerne rozdelene. Ale Pens 5 lidi zabira pulku capu (a to jim jeste nenaskocila smlouva Letanga!) a uz ted jsou skoro 3M nad stropem a resi to LTIR.
Po sezóne bude mať hodnota 1 melóna, takže by som si na neho radšej počkal. Ja osobne však hľadám niekoho mladšieho a dlhodobejšieho do prvých dvoch útokov
Anger je fanda Flyers, jen nam tu podhazuje rakovinu.. :wink2: Heatleyho dnes jen velmi tezko nekdo veme, i kdyby Wild vstrebali 80% jeho platu.
Pens Inside Scoop ‏@PensInsideScoop 10m
Martin skating on the #Pens' first PP unit with Malkin, Crosby, Neal and Kunitz. Letang practiced on the 2nd -MC
I tohle jsem si pral a navrhoval jsem to. Je fajn, ze Bylsma zacina v posledni dobe dostavat rozum a vidi kdo je nasim nejlepsim bekem. Dnes jdeme na Isles opet jako posledne se Zatkoffem, nakolik hned zitra nas ceka Montreal venku. Posledne Fleury chytal oba zapasy B2B, ale ten druhej to uz na nem bylo znat..
PIT-NYI 4:3

Tohle proti nam uz v soucasne dobe nikdo nehraje, jen Isles.. :scare: Muzou si to zkusit dovolit, protoze maj skill a pekelni rychlost, ale musej samozrejme vedet co tim riskujou. Stejne je to pro ne takhle asi nejlepsi sance jak neco uhrat..

Ten zapas byl blaznivej, neco takoveho co se napr. delo ve 2.tretine se uz v soucasnosti v NHL vubec nevidi.. Silene tempo a utoky z jedne strany na druhou, jedna sance za druhou, divaci ve varu. Golu mohlo byt minimalne dvojnasob a nikdo by nic nerekl, ale jak Zatkoff tak Poulin z toho nakonec vysli se cti..

Z nasi strany az prilis mnoho turnoveru a zbytecnych faulu, i kdyz Isles tomu samozrejme sli castecne naproti. Na druhe strane zas vyborne predstaveni v utoku, Crosby s Malkinem byli neskutecni, vytvareli suprsance snad kazde stridani, nakonec to i rozhodli. Ale klidne mohli oba mit za dnes 5-6 bodu, mozna i vic. Kunitz si pomalu asi bookuje tiket do Sochi, ma sice obcas sve mouchy, ale v globalu je proste efektivni, Crosbymu rozumi a umi si najit pozice pro sance a celkem solidne je vyuzivat (a to mu jeste v 1.tretine vzali cistej gol, cepice uz byly na lede ale to nikdo netusil ze se piska phantom highstick Malkina).

Taky musim jeste zminit Neala. Hraje na sve pomery trochu netradicne, ale vyborne. Nestrili tolik co predtim, ale je kreativni, brani, forcekuje, jde k mantinelum a predevsim velmi efektivne aplikuje kratke prihravky a narazecky. Pro Malkina i v pozicich, kde by normalne strilel, je videt ze chce sveho nejlepsiho kamarada potahnout a dnes to Malkin konecne protrhnul.
Vo gol ste dali suckujici Vostrovany. No bóže. My jim dali bůra a to sme zrovna hrali tuzku. Dneska dostanou deset :bee:
AndyF píše:Vo gol ste dali suckujici Vostrovany. No bóže. My jim dali bůra a to sme zrovna hrali tuzku. Dneska dostanou deset :bee:
Tak to se na to podivam.. A kdyz nahodou, tak reknu ze ste Isles dostali pri jejich B2B :bee:
:kajo:
Tak nic, Montreal hral velmi dobre a vysledek je nakonec urcite zaslouzeny.. V zaveru jeste byla trosku sance, ale jinak nemuzu toho prilis k tomu zapasu rict. Subban tam zcela jasne provokoval celou dobu, ale Crosbyho v podstate efektivne uhlidal, alespon natolik aby se sam nedostal do jasnych sanci. To co pripravil (nebylo toho az tak malo), zazdili spatne hrajici kolegove (Dupuis a spol) bud to spatnym zpracovanim nebo nepresnou koncovkou... A tak jedinou dalsi hrozbou ostal Malkin s Nealem (2 goly), i kdyz i jim to poctive ruinoval totalne otresnym vykonem Jokinen.

Vubec, to zraneni Bennetta ma horsi dopady nez by se mohlo na prvni pohled zdat, nejde ani tak o samotnyho Bennetta, jako spise o to ze takhle opet musel hrat mizernej D´Agostini ( :slap: ) a TOP6 opet ma svou puvodni neuspesnou podobu, kde to kazi Jokinen(Malkinovi) a Dupuis(Crosbymu).

Jinak ale nepodrzel prilis ani Fleury a spousta turnoveru byla i v obrane, takze se divim ze nakonec to bylo jen o gol a ze tam v zaveru byla jeste urcita sance.

Jinak se jeste zranil Glass, ale to je fuk. Malkin po tom solu kdy pripravil gol na 2:3 vypadal po narazu na mantinel spatne, ale nakonec by mel byt OK.
Myslím, že herně jste byli o něco lepší, my těžili z bojovnosti a taky tak trochu z poněkud nejistého Fleuryho (alespoň mi tedy přišel druhý a třetí gól trochu lacinější...). Máš pravdu s Crosbym, Subban se ho snažil vyvést z míry, což se nakonec celkem povedlo - docela zajímavě to okomentoval Pleky, citace jeho slov je v našem topicu nebo na sport.cz . Upřímně musím říct, že jsem s body z tohoto zápasu nepočítal, o to milejší je to překapení... :wink: .
Bod z Bostonu je dobrej a beru ho, hlavne kdyz jsme prohravali 2-0 a pak i 3-2 a vyrovnavali jsme 0.2 vteriny pred koncem.. Jinak ale smisene pocity, protoze po vetsinu zapasu jsme byli lepsi (az na usek po vyrovnani na 2-2 a na tech par vterin v OT). Do zapasu tradicne vlitneme, Rask chyti 5-6 golovek, pokracujeme v aktivite, Orpik otresne promachne na modre care, protiutok a z prvni sance prohravame.. Pak ze druhe sance uz je 0-2, opet Orpikova chyba a momentum je v haji az do konce 1st... Od druhe tretiny jsme opet kontrolovali hru, za to kredit.

Nechci ted vinit Fleuryho za konkretni gol, protoze nejdou na neho, ale staci se podivat na Raska a na to co dnes pochytal. Fleury nechytil ani 10% z toho.. Dobre nacasovanej big save navic by nebyl na skodu...

Crosby krom golu v posledni vterine a prvniho stridani zapasu opet trapeni proti Bruins a predevsim v defenzive (gol na 3-2 jeho vlastnak, v OT mel byt ten malej zatracenej fracek jeho..). Je to ale tezky, Dupuis je opravdu strasnej, az natolik strasnej ze to videl i Bylsma a zoufale na par stridani zkousel misto Dupuise v 1.lajne D´Agostiniho, samozrejme ale bez efektu.

Vzhledem na to, ze Bennett bude se zranenim zapesti mimo az do olympiady :slap: , tak s tim nejde asi nic vic delat a budeme muset Dupuise v 1.formaci protrpet..(pokud tedy nepocitam recall Megnu, ktery nevim proc nebyl povolan uz ted, fakt nevim na co se ceka..).

Neal je fantastickej, ta strela je jinej level. Posledni 4 zapasy 5+4. Malkin opet OK a Jokinen dnes par dobrych momentu a par dost spatnych.

Orpik samozrejme hruzostrasnej a Letang velmi prumernej.. Engelland nema co delat v zakladu, je to trapne ze hraje takovy drevak a ne Despres.

No nic, neni to optimalni, ale konec-koncu mame bod z velmi tezkyho zapasu, ktery se vyvijel celou dobu velmi spatne a na druhe strane Flyers, Devils a Rangers sve mnohem prijemnejsi zapasy prohrali ciste, takze to neni nejhorsi.
dik za report, rano som si nechcene precital "Crosby obral Charu o vitazny gol" :x tak som sa dovtipil ze to asi skoncilo plichtou a ked viem dopredu vysledok, uz ma to potom z relive nebavi akurat co som zhliadol z hajlajtov OT, ktore pre nas dopadlo na vybornu a to co sme pojebabrali s Blues mame spät, takze :thumbsup:
D´Agostini na waiveru ( :yahoo: :wave: ), Gibbons poslan zpet na farmu ( :eek2: ).. Co to znamena?! Zranenej je i Glass, Bennett taky, Kobasewuv navrat se sice blizi, ale zatim jeste nejaky cas potrva. Takze mame minimalne 1 flek v utoku otevrenej, pokud ne i dva (Ebbett z farmy je sice s teamem, mozna si tedy zahraje on, ale jedno misto tu furt je).

Trejd za wingera prichazi?! Ale jak znam Shera, asi nic nehrozi a nejspis povola nekoho z farmy, treba veterana Connera...
Hmmm, Paul Martin ma zlomenou holenni kost a bude out na 4-6 tydnu.. :x Zajimave je ze posledni zapas v Bostonu dohral, i kdyz si pamatuju ze na zacatku 3.tretiny tam dostal pri blokovani strely zabrat. Takze hral temer celou tretinu se zlomenou nohou..
Josh Yohe ‏@JoshYohe_Trib 5m
The loss of Martin is enormous. Playing really well. Top PP guy. Good PK guy. Luckily should be ok for Sochi. Lock to make Team USA.
Takze:
Scuderi - jeste asi 3-4 tydny
Bennett - 8-10 tydnu
Glass - 3-4 tydny
Vokoun - na neurcito
Kobasew - 1-2 tydny
Martin - 4-6 tydnu

Povolani byli Megna, Conner a Despres, takze co se tyce Desprese a Megny jde tak trochu o stesti v nestesti..

Dnes vypadaly formace takhle:

Letang-Orpik
Maatta-Engelland (Engo ve 2.paru?! WTF :scare: )
Niskanen-Despres/Bortuzzo (pokud Despres nebude hrat.. :eek2: )

Kunitz-Crosby-Dupuis...
Jokinen-Malkin-Neal
Conner-Sutter-Ebbett(sooooft & smaaall, hruza..)
Adams-Vitale-Megna
Sill

D´Agostiniho si z waiveru vzali Sabres, coz je fajn, nakolik tam hezky zapadne..
2 nejlepsi beci zraneni na mesic+ a Letang hraje totalni shit (goly na 1-3 a 1-4, wow!!).. Navic nemame bottom6, v top6 jsou Dupuis a Jokinen. Buh pri nas, seriozne. Navic zacina blbnout i Fleury. Od zacatku sezony z toho nemam dobry pocit (Shero, to je na tebe).

Jakmile Crosby jednou nahraje puk Dupuisovi, uz se vice k nemu zpet nedostane. Co z toho, ze temer kazdej zapas jsme aktivnejsi a drzime soupere v pasmu, kdyz pak pri nejblizsi prilezitosti souperi goly davame na zlatym podnosu neskutecnyma hrubkama. Toronto ani nemusi nic hrat, jen cekat na fatalni chyby jako ted udelal uz tradicne podrbanej dementni Orpik a vedej ze Fleury/Zatkoff stejne nic nechytej. Pri golu na 1-2 jsme meli na lede jen 4 hrace(z toho jen jednoho beka) a pri nasi ztrate puku v utocnem pasmu si jdou Leafs 3 na 1 a nas bek si sedi na stridacce!! Dalsi 3 goly po BRUTALNICH turnoverech. Tohle zcela prumernemu Torontu staci, protoze my se porazime TOTALNE sami.

Mam dost, jedini komeptentni beci na lede jsou Maatta a Despres..
Kdyz to nejde, sudi helfnou :wink2:
Malkin je na drogach a momentalne nema v lize konkurenci..a to nas zachranuje v prvni rade. To 5 na 3 bylo jasne a nase prvni v sezone, ale ten gol na 5-5 rozhodne nemel platit. Tedy alespon kdyby byl proti nam, tak jsem nasranej neskutecne.. Nicmene, uz Malkinovi dnes jeden neuznali..

Kazdopadne, bez ohledu na vysledek a bez ohledu jak Toronto drtime ted, tak tohle mi nestaci na to aby to zakrylo vse do oci bijici problemy..
Nevidel jsem ani sekundu :angel:
Atlantik píše:Malkin je na drogach a momentalne nema v lize konkurenci.
Ale s tim svym najizdenim do lidi a padanim me (mimojine) sere uz par let! Hajzl.
Nastesti uz mu to sudi zdaleka tak nebasti.
Tak jo, Zatkoff se od konce 2.tretiny nedotknul puku, protoze se k nemu zadnej nedostal a Leafs jsme prestrileli za ten zbytek zapasu (25 min) 19-0. Nicmene najezdy Bozaka a Clarksona si prekvapive pohlidal a Crosby s Malkinem uz zaridili zbytek. Ta 3.tretina a zaver byla nadhera, ale kompletne oblbnout se tim radsi nenecham.

I kdyz Orpik, Dupuis, Engelland a castecne i Letang(druha polovina zapasu ale velmi fajn) suckuji, tak faktem je, ze se slapalo na 100% a ukazal se charakter, ktery nastesti v tom prapodivne poskladanym teamu jeste furt je. Hvezdy neschazely z ledu a hraly naplno, predevsim sledovat Malkina je neco neskutecne, i kdyz musim priznat ze dedek zde ma v necem taky pravdu. Je jakej je, ale ten hokej sakra umi a hlavne kdyz se mu takhle chce (tohle nedokaze ani Crosby ani nikdo dalsi).

Dobre zahrali jeste Sutter a prekvapive taky Conner, Desprese jsem uz zminoval, vypadal vyborne..
Neco pro Getza?!
Seth Rorabaugh ‏@emptynetters 19h
Bylsma said he felt Despres was "excellent" tonight.
Pens seem thrilled with how Despres performed in Wilkes-Barre. Bylsma loved his game last night. Said he will get "significant opportunity."
Ano, vypadal opravdu vyborne a je fajn, ze i Bylsma (ktery v minulosti byl na neho dost vysazenej) to priznal.. Zatim to ale bylo vetsinou tak, ze vzdycky jak ty farmare tocime, tak po prvnim velmi dobrem zapasu jdou herne mirne dolu. Despres by ale nemusel byt ten pripad, pri momentalni marodce to hodne potrebujeme...
Malkin 1+3 :klobuk: Docela smutný, že buď je zrovna nejlepšim hráčem ligy Crosby, nebo on. :giggle:
Slo o Floridu, navic vysledek ani zdaleka neodrazi pomer sil na lede protoze tak jasne to zas nebylo, dokonce jsem ani nemel pocit ze by jsme byli nejak lepsi. Thomas dostal gola ze vseho, na druhe strane Zatkoff zachytal svuj jasne nejlepsi zapas. Naopak, jen se potvrzuje jakou cernou dirou je Dupuis v 1.formaci, kdyz ani v takovemhle zapase se ta lajna neprosadi, i kdyz je pravda ze Crosby taky ten zapas bral tak nejak na lehci vahu.. Takze ja z toho zas tak skvele pocity nemam, Malkin s Nealem je jistota ale to vime.. Nejvetsim pozitivem je tedy pro me hra Desprese a Maatta-ho, oba mladici uplne v pohode hrajou 19 minut za zapas a uz ted jsou schopni presvedcive zvladat TOP4 defenzivni flek. A budou jen lepsi a lepsi.
Pri pohľade na hru Jacoba Troubu z Jets (podľa mňa bol aj najlepší obranca na MSJ vlani) ma mrzí, ako sme mohli vlani na drafte pustiť takého obrancu. Aj ked netvrdím, že Pouliot bol zlý výber, mohli sme mať ešte lepší. Alebo Shero už vtedy plánoval, že Letanga raz trejdne za nejakého útočníka?
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES