Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kdybyste vyměnili Mesze, READA (!!!) a pick za Ryana, tak je pro mě Holmgren čirý blázen!
Jardu podepsat a Voráčkovi dlouhodobou smlouvu, tady není o čem.
No ja hlavne beru Voracka a pred vymenou i JVr za prototyp moderniho utocnika flyers.
Vysoky silny a rychly, pokud je potreba zahraje do tela.

A jsem strasne rad ze Voracek chce zustat a doufam ze bude mit no move ve smlouve.

Se vsi uctou k Ryanovi je to urcite vyborny hrac ale 1 draft a jeste Mesz kterej jako obrance ma porad velkej potencial a Read kterej mel vybornou sezonu a nemyslim si ze by byl hracem jenom jedne sezony by byla proste skoda protoze potrebujem sirokou soupisku a ne jeden zazracnej utok a zbytek nic.

A k Nashovi uz jsem se vyjadroval podle me samotnej prevzeti jeho smlouvy je samo o sobe dost velkej zavazek.
neis píše:Voráček je prostě Flyer a doufám, že dostane opravdu dlouhý kontrakt. Naopak klidně bych ve výměně obětoval Meszároše, Carla (ten asi nakonec stejně půjde za nic). Read by mi srdce taky netrhal, ale v poměru cena/výkon je skvělý a to ještě půjde nahoru. Takže fakt nevím nevím, koho bych obětoval krom draftů...

Jinak doufám, že prodlouží i Jardu za nějakou symbolickou cenu. Pochybuju, že by se Jarda chtěl zase stěhovat a zvykat si na nový tým, to by se podle mě raději vrátil do evropy. Na ledě si těch 12-13 minut stále kvalitně odehraje a hlavně jeho zkušenosti budou našemu mladému týmu stále vhod.. Takže doufám v podepsání...
Ono je otazne ci bude chciet Jarda symbolicku cenu a najma, ako sa zmieri s novou poziciou.
Prečo chce/chcel Holmgren zakomponovať do výmeny za Ryana aj Andreja Meszároša ? Kvôli jednej neúspešnej sezóne, kde toľko nebodoval a bol často zranený. Veľmi sa mi nepáči takýto postoj. Verím, že Mesz u vás zostane, hodí sa mi do koncepcie Flyers.
Pasha píše:Prečo chce/chcel Holmgren zakomponovať do výmeny za Ryana aj Andreja Meszároša ? Kvôli jednej neúspešnej sezóne, kde toľko nebodoval a bol často zranený. Veľmi sa mi nepáči takýto postoj. Verím, že Mesz u vás zostane, hodí sa mi do koncepcie Flyers.
Protože má slušnou hodnotu a není zase ani TOP bek u nás. Jeho odchod by nějak dvakrát nemrzel.
Ja bych si zase Meszarose chtel nechat sice jsem byl na zacatku kdyz prisel proti nemu ale casem si me ziskal.

Navic je to jedinej opravdu pohyblivej bek kdyz nepocitam Carla u kteryho se nevi jak to dopadne.
Pasha píše:Prečo chce/chcel Holmgren zakomponovať do výmeny za Ryana aj Andreja Meszároša ? Kvôli jednej neúspešnej sezóne, kde toľko nebodoval a bol často zranený. Veľmi sa mi nepáči takýto postoj. Verím, že Mesz u vás zostane, hodí sa mi do koncepcie Flyers.
Pretoze Ducks pozaduju v balicku za Ryana obrancu a Meszaros je jediny obranca, ktory sa im hodi... Carlemu konci zmluva, Coburn si v PO ziskal pevnu poziciu, Timmonen ma svoj vek, Grossmann je dlhohladany tip, ktory vam chybal. Gustafsson nema patricnu hodnotu.
Nashe mám hodně rád, protože patří mezi mých TOP 10 nejoblíbenějších hráčů, takže bych byl štastný, kdyby ho viděl v našem dresu, protože nebylo ročníku, kdyby jsem ho k nám v EA hokeji nekupoval a vždy jsem ho chtěl !! Ale když se na to podívám bez emocí, tak je to docela hloupost. (I když dvojice Giroux Nash oooooo)

V útoku nás nebude tlačit bota ani po odchodu Jardy a JVR a poustět za něj Coutse je blbost ( Schenna pochybuju že vymění, když knám přišel Luk, proč rušit americkou pohádku a silný motivační prvek pro oba Schenny). Rraději přivedl někoho z free agents zadarmo, než rozprodávat špičkové prospecty. Dobrých wingerů tam sice moc není a Pariseho bych nechtěl, ale takového Doana toho bych brál všema deseti (ten by byl taky v každém mém týmu), ale o něj se všichni poperou... Pokud bych měl Nash plat kolem 5 mil, tak Coutse s radostí obětuju, ale takto doufám, že se výměna neuskuteční, i když půjde strop zase nahoru.

Na druhou stranu pokud by k nám Nash přece jenom šel, tak by byl v koutku duše štastný jako blecha, protože to by byl po Amontem druhý hráč, kterého jsem si "vymodlil" aby Flyers přivedla a aktuálně na dlouho asi posledním, protože Dustin Brown bude dlouho neprodejný ;) Takže já můžu být jedině vítěz a to se mi libí..
No jsem zvědav koho nakonec přivedeme, protože ve světle letošních platů si Parise a Suter řeknou o max. smlouvy. Přece není normální, aby hráči jako Prust a Zanon měli kolem 2,5 mil, poslední dobou náchylný stařík Salo skoro 4, když jejich cena ja maximálně poloviční. Už by konečně měli zastavit zvedání platového stropu, protože takto se to všechno brzo zhroutí.

To už ho můžou raději zrušit komplet a tím se konečně začně zase vyměňovat, protože nyní jsou výměny velmi obtížné a týmy prakticky zakonzervované. Top týmy nebudou muset kšeftovat s platovým stropem a chudé týmy přeplácet, aby vůbec zaplnili cap floor. Přestanou se dávát tak šílené dlouholeté kontrakty z důvodu ojebávání cap hitu. Konečně přestane platit daň za úspěch, kdy si tým po velmi podařené sezoně nemá šanci udržet celý tým . Taky by šla dolů i cena draftů, protože nyní nejde jen o talent, ale i o to že dostanete hvězdné hráče za malé prachy a díky tomu se dá krátkodobě vybudovat all-star tým.Týmy by nemusely posílat drahé hráče na farmu, i když jsou kvalitativně lepší jen proto, že není strop. Aktuálně jsou i při stropu takové rozdíly ve financích, že absolutně přestává mít význam takto nastavený strop. Uvidíme jak se to vyvine, ale než pokračovat takto, tak raději zrušit strop úplně...
neis píše:No jsem zvědav koho nakonec přivedeme, protože ve světle letošních platů si Parise a Suter řeknou o max. smlouvy. Přece není normální, aby hráči jako Prust a Zanon měli kolem 2,5 mil, poslední dobou náchylný stařík Salo skoro 4, když jejich cena ja maximálně poloviční. Už by konečně měli zastavit zvedání platového stropu, protože takto se to všechno brzo zhroutí.

To už ho můžou raději zrušit komplet a tím se konečně začně zase vyměňovat, protože nyní jsou výměny velmi obtížné a týmy prakticky zakonzervované. Top týmy nebudou muset kšeftovat s platovým stropem a chudé týmy přeplácet, aby vůbec zaplnili cap floor. Přestanou se dávát tak šílené dlouholeté kontrakty z důvodu ojebávání cap hitu. Konečně přestane platit daň za úspěch, kdy si tým po velmi podařené sezoně nemá šanci udržet celý tým . Taky by šla dolů i cena draftů, protože nyní nejde jen o talent, ale i o to že dostanete hvězdné hráče za malé prachy a díky tomu se dá krátkodobě vybudovat all-star tým.Týmy by nemusely posílat drahé hráče na farmu, i když jsou kvalitativně lepší jen proto, že není strop. Aktuálně jsou i při stropu takové rozdíly ve financích, že absolutně přestává mít význam takto nastavený strop. Uvidíme jak se to vyvine, ale než pokračovat takto, tak raději zrušit strop úplně...
:yes: :good:
Philadelphia Flyers údajne predložila ponuky trojici hráčov – Ryan Suter, Zach Parise a Matt Carle

az na sutera :slap:

a z leightona mam zmiesane pocity
V klidu Parise nám přednost jistě nedá, to už raději půjde do Pens, kde by mu to mělo i více sedět. A Carla podepsat a vyměnit :D
Tak tady končím :thumbsdown: Odešel Jarda a další hráči přitom posila žádná...obrana slabá páč Pronger je asi KO :neviem:
excelent píše:Tak tady končím :thumbsdown: Odešel Jarda a další hráči přitom posila žádná...obrana slabá páč Pronger je asi KO :neviem:
:bye2: :plac:
excelent píše:Tak tady končím :thumbsdown: Odešel Jarda a další hráči přitom posila žádná...obrana slabá páč Pronger je asi KO :neviem:
see ya in Dallas topic, Stars die hard fan :fan:
excelent píše:přitom posila žádná...obrana slabá páč Pronger je asi KO :neviem:
Ach jaj keby si tak bol len viac trpezlivý :nono: , dnes by mal byť oznámený podpis Gervaisa a tým pádom sa celá tá časť ktorú citujem otáča o 180° .
Konečně se to tady pročistí a my krásně uvidíme, které usery nemusíme vůbec brát vážně ;)

Sice je pravda, že letos jako poprvé oslabujeme, stejně jako dalších x týmu, ale snad ještě někdo příjde. Potřebujeme ještě jednoho TOP 6 útočníka a jednoho kvalitnějšího beka,ale stím žervém to snad nemyslí vážně...

Carle zpět v Tampě, to jen ukazuje že máme Flyers a Tampa jsou hodně propojení, protože hráči mezi těmito týmy cestují nějak často..
Carle za 5.5 nestoji, som rad ze flyers nebudu tym timom, ktory mu to bude platit. Teraz ked si spomeniem na to, ako sa poniektori vysmievali, ked Holmgren v priebehu minulej sezony predlzil zmluvu s Coburnom za "astronomickych" 4,5M...Coburn>>Carle

neis: pochybujem, ze nas GM dopusti to, aby sme isli do sezony s 10milionovym cap spacom :D

Zaujima ma situacia okolo Voracka, ktory zda sa chce ostat vo Philly, no stale este nepodpisal. Neviem, ci je to koli tomu, ze pozaduje vela, alebo sa caka na to ako dopadne situacia okolo Ryana a Voracek bude sucastou trejdu a naberie smer Kalifornia. Nieco ako Voracek+Read+nejaky pick by som bral v momente. Ako casto je k dispozicii 25 rocny hrac, ktory v styroch sezonach po sebe nastrielal 30+ golov? A to pritom v poslednych dvoch bolo dokopy len 8 PPG, cize vazne neviem ako je Ryan vyhasinajuci...ako + treba brat aj to, ze Bobby chce byt flyer. Nechapte ma zle, Kuba mam velmi rad a pokial ostane u nas nadalej, budem spokojny a myslim ze bude hrat v prvom utoku s Hartnellom a Girouxom, no typologicky sa ku Claudovi hodi Bobby ovela viac ako Jakub.

Aj tak to ale dopadne tak, ze podpiseme Voracka za nejakych cca. 4M a Ryan ostane v Anaheime, kedze tam nechcu pocut o vmene pokial v nej nebude figurovat meno Couturier/B. Schenn. Couts je nevymenitelny a Braydena neposlu prec teraz, ked mu ziskali do timu brata.

Ked to tak cele sledujem, myslim si ze pojdeme po Doanovi, ktory je imo idealny prototyp flyera :good:
Ohlund píše:
excelent píše:přitom posila žádná...obrana slabá páč Pronger je asi KO :neviem:
Ach jaj keby si tak bol len viac trpezlivý :nono: , dnes by mal byť oznámený podpis Gervaisa a tým pádom sa celá tá časť ktorú citujem otáča o 180° .
Ricky? Toho mám já rád. Je fakt vtipnej, ten bude dělat dobrou atmošku v kabině. Akorát nevím, jak je na tom s bruslením. :hmm:
Este som zabudol na Jagra...v Dallase dostal ovela viac ako by dostal od Philly. A je mozne, ze mu zarucili aj vyssi ice time. Ja som ale za tu jednu sezonu rad, aj ked uz bolo vidno, ze v PO mu dochadzali sily. Vdaka Jarda (hlavne za to, akym prikladom isiel mladym hracom) :klobuk:

A este nezabudol ani trosku trollnut pens :D

Jaromir Jagr ‏@68Jagr Just to everybody knows:Max Talbot is the most underrated and underpaid player in NHL.Holmgren did a great job signing him last season.

To@28CGiroux:Keep working and soon you will be the best player in NHL like I said.To@Hartsy19:work hard and you will score 40.
Tak Fedotenko do 3-4 brázdy celkem dobrý podpis co vy na to?
Vitaj a ano, 3rd/4th liner to bude dobry. Zrejme bude nasadzovany aj na PK, takze ja som vcelku spokojny. Samozrejme az na ten plat, ale kedze je to zmluva len na rok, tak to prezijem.
:minus: Jágr, Carle, Bobrovsky, van Riemsdyk, Rowe
:plus: L. Schenn, Leighton, Gervais, Fedotenko, Syvret, Testwuide, Eddy

Na farmě moc změn není. Podpis Syvreta pak jistě vítám :good: Jasný bek #1 Adirondacku. :yes:

O Flyers už ale tak mluvit moc nelze :ee:
Carle vcelku trápí. Neříkám, že to byl nějaký vynikající bek, z jehož odchodu bychom měli plakat, ale jeho rozehrávka, i přes pár turnoverů co umí, je pořád kvalitní :good: Myslím, že tu přichází šance, aby se naplno ukázal Mesz. Očekávám ho v první lajně s Timonenem.
Thank you #25!

Jágr mě netrápí. Minulou sezonu nám hodně pomohl, především v kabině byl velkou inspirací pro mladíky :thumbsup: V Dallasu dostane jistě více prostoru, bude tam cennější jak u nás.
Thank you #68!

JVR for L. Schenn? Na toto téma jsem se tu už myslím vyjádřil. A jestli né v topicu, tak minimálně v chatu ano :giggle: Tuhle výměnu naprosto akceptuji... :yes:
Thank you #21!

Bobrovsky? Chtěl odejít do týmu, kde má šanci dělat jedničku, což u nás neměl. Nemám mu to za zlé. A protihodnota, kterou Holmy z CBJ vytřískal? Naprosto výborná :good:
Thank you #35!

Fedotenko je velmi zajímavá posila. Smlouva na rok :good: Zajímavý hráč pro třetí či čtvrtou lajnu :yes: Gervais, ten doufám, že bude plnit roli 7. or 8. beka :pray: Leightse mám rád, Flyers ho celou sezonu sledovali na farmě, takže mu tu důvěru nedali "jen tak". Věřím, že nezklame a bude platným gólmanem. :good:

Hlavní přání? Zisk Doana or Ryana (za solidní cenu) :pray:

Hartnell-Giroux-Voráček, ???-Briere-Simmonds, Fedotenko/Couturier-B. Schenn-Read, Fedotenko/Couturier-Talbot-Wellwood
Timonen-Meszároš, Coburn-Grossmann, Gustafsson-L. Schenn
Rono píše:Hartnell-Giroux-Voráček, ???-Briere-Simmonds, Fedotenko/Couturier-B. Schenn-Read, Fedotenko/Couturier, Talbot, Wellwood
Ak sa utok uz nezmeni, vidim to takto:
Hartnell-Giroux-Voracek, Schenn-Briere-Simmonds, Wellwood-Couturier-Read, Fedotenko-Talbot- ??? (zrejme sa tam budu tocit Rinaldo/Sestito/Shelley :grc: /mozno Holmstrom ci Testwuide :neviem:
kajo píše:Ak sa utok uz nezmeni, vidim to takto:
Hartnell-Giroux-Voracek, Schenn-Briere-Simmonds, Wellwood-Couturier-Read, Fedotenko-Talbot- ??? (zrejme sa tam budu tocit Rinaldo/Sestito/Shelley :grc: /mozno Holmstrom ci Testwuide :neviem:
Pak bych tam viděl Rinalda or Sestita :yes:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS