Tohle beru a premyslel bych nad tim, predevsim nad Letangem, ktery ma velkou hodnotu.. Realita je ale takova, ze ani Martin a ani Letang se v praxi trejdovat nebudou, zrejme i s prihlednutim na fakt, ze beci jsou casto zraneni a je nutno mit nejakou kvalitu k dispozici pro kazdy pripad.Finch182 píše:Ja letangove kvality nepopieram, jeho momentalnu formu neriesim. Skorej sa zaoberam ty, ze nejakych 5 postaviciek zabera cez 50% stropu a to miesto by sa dalo vyuzit lepsie. Trejdom by sa mohlo napr ziskat nadpriemerne kridlo a velmi solidny prospekt do utoku a bolo by po problemoch.
Alebo potom este trejd Martina az bude fit. Niskanen je tam fakt navyse....ale jeho samostatny trejd bez upgradu nema zmysel a keby mal ist on tak co chces k tomu pribalit
Uvazovat by se krom Niskanena melo predevsim nad Orpikem, to tu uz rikam dlouho. Taky mam pocit, ze Orpik furt ma (nezaslouzene) mezi GMs vetsi hodnotu nez Niskanen.
Niskanen muze mit hodnotu prumerneho 3rd linera, Orpik myslim o neco vyssi (nadprumerny 3rd liner, typu napr. Kulemin).