troška som vychladol, tak to málinko zhrniem aj ja, ako som to dnes videl :
1. tretina - absolútna pohoda, začiatok podľa predstáv, náš úvodný gól, dokonca využitá PP, gól dal
Steen po prihrávke od
Stewarta (ktorý sa mne osobne dnes z našich pozdával herne najviac)

Potom prišiel nenápadný únik Ryana (hral naozaj dobre dnes), strela od kruhov cez obráncu a bol z toho gól (pripisujem ho na vrub Elliottovi, ktorý bol dnes tragický

Ale tento moment nás nezlomil, práve naopak - dobre sme kombinovali, rýchle prechádzali do súperovho pásma a ohrozovali tiež nie najistejšieho Fastha. O chvíľku to už bolo 2:1, keď všetko prestrelil
Backes. V poslednej minútke zápasu to ešte prikrášlil
Perron, keď pohotovo dorážal puk - Fasth bol v pohybe a nemal šancu. Veľmi pekná akcia, z Perrona som mal dnes rovnako fajn pocit, hral pekne, pohľad na jeho hru ma bavil.

V tejto časti hry sme súpera prestrieľali v pomere
11 - 6, opticky aj herne sme mali navrch.
Zdalo by sa teda, že sme na tom psychicky dobre a gól do šatne nás naladí do ďalšej tretiny, no opak bol pravdou.
2. tretina : pre mňa nepochopiteľné poľavenie - absolútna katastrofa, súper lepšie kombinoval, bol hravejší, viac strieľal a samozrejme dával aj góly. Pomer striel hovorí za všetko =
6 - 10
Načal nás
Selanne, ktorému to v dvojici s Koivuom šlo parádne. Pri tomto góle si svoje určite vypočul od Hitcha Jackman, vôbec ho neatakoval. Ani nie o minútku nás schladil
Cogliano, gólom na 3:3 keď nepokrytý prestrelil z boku Elliotta. A aby to nebolo všetko o ďalšiu minútku nás úplne dorazil
Ryan, ktorý zúžitkoval peknú nahrávku po peknej akcii - naši absolútne nedôsledný, úplne rozhodený, Sobotka Ryana ani neatakoval, len tam mával hokejkou ako dorastenec.

4:3 pre hostí, naši bez šťavy a úplne bez života - zrelí na uterák.
3. tretina : chlapci si v šatni asi od Hitcha vypočuli svoje a aj to potrebovali, obraz našej hry sa totiž zmenil k lepšiemu, zasa sme kombinovali, šli do súbojov, rozumne napádali a celkovo sme pôsobili na ľade lepším dojmom. Začal to
Oshie, ktorý aj s potrebnou dávkou šťastia dostal puk za Fasthov chrbát - vyrovnané 4:4. Potom sme začali veľmi chcieť strhnúť to na svoju strany, dosť sme strieľali, darilo sa vytvárať si šance, no nepadalo to tam, naviac v polovici tretiny nás rozladil Koivu gólom na 4:5, dosť nešťastná chvíľka pre nás, lebo v tejto fáze zápasu sme boli lepším tímom. Nakoniec to ale dobre dopadlo (pre túto tretinu), 4 minútky pred koncom počas PP to dokázal vyrovnať
Stewart , bol to skvelý moment, diváci povzbudzovali a zdalo sa, že dnes to už nemôže zle dopadnúť.
Predlženie : nič zvláštne neprinieslo, akcia Backesa s Perronom stála za pozretie no zostalo to pri 5:5
Nájazdy : začali pre nás dobre, viedli sme 2:1, aj 3:2 po lišiackom góle Steenera, no Elliott bol úplne tragický a vôbec nás nepodržal, tu bolo vidieť, že nie je vo svojej koži, trápil sa a len márne hľadá formu z poslednej sezóny. Takže to dnes nedopadlo so šťastným koncom, na chalanoch bolo vidieť, že sú sklamaní - asi najviac z toho, ako videli, že dnes ani úspešné nájazdy stačiť nebudú. Škoda, súper to dnes bol poraziteľný, celkovo sme ich prestrieľali 31:23 a okrem druhej tretiny boli lepším tímom, no žiaľ nestačilo to.