čtv 28. říj 2010 18:38
Vydarene
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Neviem o tom, že vlani to vypadalo zle....Anger píše:Thomas is back ? Dalsi nula proti Torontu , tak jak to minulej rok vypadalo zle ted to vypada na utok na dalsi vezinu.
K tym casom: Caron hra vela v oslabeniach preto jeho cas je vysoky... Seguin ma este dost nedostatky v defenzivnej cinnosti takze Julien je s jeho nasadenim opatrny- nemame sa kam ponahlat... a Horton-ov cas bol samozrejme nizky pretoze stravil 15 minut na trestnej lavici (5 min za bitku + 10 min. nesportove spravanie)... Rozdal si to s Phaneuf-om a ked bol Dion uz na lade este stale udieral smerom na Nathan-a, ktoremu viac netrebalo tak este dal zopar uderov aj on na Dion-a... zial to sa nepacilo rozhodcom, preto ten extra 10 min. trest.BruinsFan píše: Opäť sa mi páčil Lucic, zatiaľ mu sezona vychádza, tak dúfajme, že to tak bude i nadalej. Zaujímavosťou je, že skvelý TOI mal Caron, dokonca väčší ako Horton, naopak sklamaním je TOI Seguina, ktorý bol na ľade len 11:41.
S Caronom a Seguinom súhlas... čo sa týka TOI Hortona, asi som bol vtedy mimo (bol som dosť unavený), ale tú bitku som prehľiadol.... inak by určite mal Nathan vyšší TOI, bez debaty.Kower píše:K tym casom: Caron hra vela v oslabeniach preto jeho cas je vysoky... Seguin ma este dost nedostatky v defenzivnej cinnosti takze Julien je s jeho nasadenim opatrny- nemame sa kam ponahlat... a Horton-ov cas bol samozrejme nizky pretoze stravil 15 minut na trestnej lavici (5 min za bitku + 10 min. nesportove spravanie)... Rozdal si to s Phaneuf-om a ked bol Dion uz na lade este stale udieral smerom na Nathan-a, ktoremu viac netrebalo tak este dal zopar uderov aj on na Dion-a... zial to sa nepacilo rozhodcom, preto ten extra 10 min. trest.BruinsFan píše: Opäť sa mi páčil Lucic, zatiaľ mu sezona vychádza, tak dúfajme, že to tak bude i nadalej. Zaujímavosťou je, že skvelý TOI mal Caron, dokonca väčší ako Horton, naopak sklamaním je TOI Seguina, ktorý bol na ľade len 11:41.
Hra bola z nasej strany pekna... potesitelny bol vykon Seidenberga- asi uz sa dostava do formy z minulej sezony, a takisto Andy Ference po boku Zdena Charu hral velmi dobre a stravil na lade takmer 20 minut. McQuaid tiez nesklamal...