Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dneska vám zas bude chytat Smitty? Čekal jsem, že při dvou zápasech ve dvou dnech se s Niittym prostřídá

Edit: Zatím to spíš vypadá na Antera. Myslím si i, že je rozhodně lepší nechat chytat dva gólmany, kteří si stejně vedou dobře, než jednoho zbytečně přetěžovat. http://www.dailyfaceoff.com/9031/starti ... er-28-2009
Chytat bude Smith, to je jasný :thumbsup: V posledních zápasech trochu zvolnil, doufám že proti Stars zas vytáhne několik unbelievable zákroků a vyhrajem :D Foster bude hrát na křídle tedy, sme zvědavej, jestli zopakuje výkon proti Rangers, bylo by to fajn.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15980-budou ... tor-hedman

Něco málo o Hedmanovi :) zaujala mně hlavně ta poslední věta z úst Randy Carlylea :

„Samo o sobě, pokud je někdo dvojkou draftu, něco v něm být musí. Takovéto skloubení výšky a mobility je nesmírnou výhodou. K tomu přičtěte výtečnou práci holí, střelu a slušný výběr místa a rázem můžete mluvit o novém Lidströmovi. Věřte mi, vím, o čem mluvím, trénoval jsem Prongera, trénuji Niedermayera a velice dobře znám třeba Blakea či Boyla. On bude jednou stejně tak dobrý. Možná i lepší!“
Tak nakonec jsme vybojovali bod.Vzhledem k průběhu zápasu jsem spokojen.Jdu spát,víc sepíšu zítra....
bod není špatný, vzhledem k tomu, že jsme tak tak dotáhli v závěru zápasu...

Stammer další gol...zatím mu to střílí náramně
Obrázek

Halpern dneska srovnával na 3:3...konečně se mu začíná více dařit :thumbsup:
Obrázek

Brad Richards hrál myslím teprve podruhé proti Bolts, a zadařilo se mu, připsal si 2 asistence
Obrázek

Konopkovo objetí Fistrica :)
Obrázek
Tvl, dá se někdy očekávat něco jinýho, než prohra po prodloužení nebo po nájezdech? Já už na tohle začínám bejt alergickej, jestli se chtěj hoši dostat do PO jak slimáci po jednom bodu, at pokračujou takhle dál :yes: Myslim že rekord letos překonáme s přehledem :thumbsup:

Co na zápas říct, na Smitha šlo skoro 40 střel (38) takže obrana si zase trochu zchrupla :thumbsdown: Stamkos gol, Szczechura taky (+včera proti Rangers) a nakonec Halpern. Nějak mi v těch zápasech chybí goly od Lecavaliera a Tanguaye, kdyby oba matláci hráli jak maj, určitě by těch proher po prodloužení bylo minimálně o polovinu mín.

EDIT: Btw, všechny 3 goly sme dostali v oslabení (všechny 5 na 3) :thumbsup: Skvělá práce obrana... Dnes jsme odehráli 24 zápas a na kontě máme 8 proher po prodloužení, to je 1/3 zápasů :thumbsup:
No prvně jak jsem se na to podíval, zase všecky góly v oslabení (až na ten poslední), tak sem si říkal - stejný scénář jak proti Ducks. Jenomže dva góly byly v dvojnásobném oslabení :-( To je nedisciplinovanost. 5 na 5 jsme branku nedostali, až v OT 4 na 4, a tam pokud během 20s dovolíme dvě přečíslení, tak si nic jiného nezasloužíme.
Ale líbí se mi, že jsme dokázali v závěru srovnat. Škoda, měli jsme na výhru, ale připravili jsme se o ni jen a jen sami. Pokud na těchto typech zápasů je něco pozitivní, tak to, že si je většinou prohrajeme sami, než že by nás soupeř nějak výrazně přehrál.
A je pravda, že ty góly od Vinnyho a Tanguaye chybí...
Jo a u druhé branky ve třech opravdu nechápu, proč byl poslán na buly Malone, když do konce oslabení zbývalo tak 10s. Kdyby tam bylo vyhrané buly a vyhozený puk, tak bysme ten gól nedostali...
V 1.třetině měl Dallas tlak,ale žádnou golovku si nepřipravil.Smitty byl jistý.My naopak mohli udeřit,Márty s Halpernem měli celkem slušné příležitosti.Ve 2.třetině,prvních 10 minut jsme měli několik golových příležitostí,je velká škoda,že jsme dokázali proměnit v gol jen jednu :!: Szczechurův gol byl pěknej.Pak to ovšem přišlo,začali jsme chodit naprosto zbytečně ven.První přesilovka 5 na 3 byla díky Smittymu,který vyhodil puk do hlediště ... jeho práce s hokejkou byla včera katastrofální :!: chytal sice celkem dobře,ale zdál se mi přemotivovaný.Dallas přesilovku 5 na 3 samozřejmě proměnil,následovalo další vyloučení ( už nevím koho ) a následně nás zase do 3 poslal Mezz :bitka3: naprosto nic neřešícím krosčekem na Erikssona.Tyhle zbytečně zákroky prostě nepochopím ... Dallas hrál celý zápas disciplinovaně,jejich vyloučení byly jen záchranné brzdy.To zas my jsme museli zbytečně chodit sedět ... ve 3.třetině Dallas zvýšil na 3:1 a následně jsme přečkali i 4 minutovou odfláknutou přesilovku Stars.Mimochodem,sedět šel Tanguay,kterej ho*no udělal a akorát tým oslabil ... zase oehrál svůj ''špičkový'' zápas :thumbsdown: pak jsme kupodivu snížili,Stammer to trefil pěkně.Ale jeho zápas to nebyl,skvěle jej bránil Wandell s Lehtinenem ... Mezz si konečně připsal asistenci.Následně srovnal Halpern,dost št'astnej gol :) o několik okamžiků jsme mohli jít i do vedení,jenže Szczechura po krásné akci trefil jen tyč :!: to už by bylo pro Dallas asi až moc kruté.Zápas jsme dohrávali přesilovkou,která se ale moc nevyvedla.V OT jsme ze začátku tlačili,jenže Stars dobře využívali brejky.1.po chybě Lundina ( jediné zaváhání Lundina v zápase,jinak asi nejlepší bek ... ) ještě domácí nevyužili,pak se už ale po chybě Stammera dočkali ... no i tak jsem spokojenej,přeci jenom ještě 5 minut před koncem jsme prohrávali o 2 goly.Dobrej bod.Ted' máme doma Avs,musíme využít domácího prostředí a zvítězit :!: jinak prosince bude hodně nabušenej,prakticky až kolem 20. máme 2 dny po sobě klid ... :thumbsdown: kterej vůl toto nalosoval ...
mountain píše:Jo a u druhé branky ve třech opravdu nechápu, proč byl poslán na buly Malone, když do konce oslabení zbývalo tak 10s. Kdyby tam bylo vyhrané buly a vyhozený puk, tak bysme ten gól nedostali...
Klasika.To nemá cenu nějakým způsobem komentovat,pořád stejná písnička ... :roll:
Lightning Reassign D Mike Lundin to Norfolk

To je směšné.Lundin odvedl velký kus práce,v zápasech,ve kterých se představil.V současnosti náš top6 defenseman,počítám zde i Ohlunda s Rangerem !

Ono i prohlášení Toccheta mluví za vše :

Lightning coach Rick Tocchet said having so many defensemen is a good problem to have, but also said, "Maybe somebody has to get moved, eventually. I don't know, but ti's something we have to figure out soon."

Mostly because the glut, for now, is keeping Smaby off the ice and a good defenseman like Lundin down in the minors. Smaby has yet to play an NHL game this season . Lundin was sent back to the minors despite playing very well in four games with Tampa Bay in which he was minus-2 and averaged 16:59 in ice time.

In fact, Tocchet had great things to say about him: "He's a strong player. He can get underneath people and throw people around. He's chased down some of the best players in the world in (Ilya) Kovalchuk and (Marian) Gaborik. His poke check is as good as (Victor) Hedman. He's got a very good stick. ... He's an NHL defenseman."

Sakra Lawtone,zbav se těch zachvátů ... Krajíčka,Fostera a klidně i Halea.Naše top6 tak bude daleko silnější ...

Mike Lundin - Matt Walker
Victor Hedman - Mattias Ohlund
Paul Ranger - Andrej Meszaros

V záloze Smaby.Na farmě Vladosaurus,Wishart,Lashoff,Quick ... opravdu jsem špatnej z toho,že byl na farmu poslán Lundin,i když ve všech zápasech byl přinejhorším 3.nejlepším bekem :!: :cry: a pro tým je platnější než Krajíček nebo Foster,kterému se povede jedna střela za 20 zápasů :)

No dnes se aspon vrací Ohlund ... v bráně Niitty.Hrajeme doma,doufám,že zvítězíme.Potřebujeme nutně bodovat ... na zápas se asi podívám se záznamu ...
Lundina bych nechal hrát :roll: Doufám že už Lawton vymění Krajíčka a Fostera/Halea, nebo klidně všechny :D Lundin za těch pár zápasů ukázal, že má na NHL s přehledem :!: V brance Niitty, já doufám že to chlapec počape a vyhrajem, a zejtra nechci vidět žádnou prohru po prodloužení nebo po nájezdech, bo ten počítač sežeru :pc: :D
PainKiller píše: a zejtra nechci vidět žádnou prohru po prodloužení nebo po nájezdech, bo ten počítač sežeru :pc: :D
no dneska by bylo lepší vidět, že máme aspoň ten bod...ale co se dá dělat když nedáme gol...sice 33 střel, ale podle hajlajtů snad až na Fostera s Veilleuxem žádná pořádná šance.

ale pořádný hit schytal Stammer co? Přelétl na svou střídačku, udělal kotrmelec a Veilleixe kopl do hlavy, snad aby začal konečně hrát :) každopádně, mohlo to dopadnout špatně...
Obrázek
Cece tak ja to (zase) videl spis naopak, my jsme meli sance a AVS stesti a vybornyho golmana (ty DUchenovo goly bych tentokrat trochu pripisoval i Nittimu) :x . No nic, jede se dal...

Jinak s vasim hodnocenim bitvy belohorske vrele souhlasim, tech drev v obrane mame stale trocu moc, chtelo by to se nejakejch zbavit. Jenze kdyz ona maj jednocestnou smlouvu a nikdo je nechce.
Teda, na to že Coloradu chybí skoro půlka týmu si s náma vytřeli prdel :D Anderson chytal skvěle, bohužel. Meszaros 6 střel a žádnej gol :eek2: Tak teda nevim, ale zdá se mi, že po tom vcelku povedenym začátku sezony se začínáme vracet do starých kolejí z lonska...
Krajíček u obou inkasovaných golů.Proč mě to vůbec nepřekvapuje ? :roll: Takhle PO sotva uděláme,když budeme doma ztrácet s týmy jako Colorado nebo Toronto :thumbsdown:
Stejný scénář celou sezonu - jeden dobrý zápas, kdy všecko klapne a pak následujou 2-3, kdy se vždycky něco nepovede. Kdyby jen trochu nepovedlo, spíš vždy naprosto selže. Jednou je to obrana, kdy má soupeř gólovek na dva zápasy, jindy útok, že dá 0-1 gól....kdy konečně chytnem nějakou sérii třeba blbých 4 výher za sebou...u nás je série už dvě výhry, takhle se kodrcat sem tam výhra doplněná prohrou v OT, to se do PO nedostanem. Obzvlášť když je to tak extrémně vyrovnané, kdy mezi 5. a 11. jsou 4 body.
Ale ten hit na Stammera byl pěkný, to se musí nechat. Rozhodně vidím raději tyhle hity, než ty jak teď třeba Ovechkin koleno na koleno, nebo na Hedmana u mantinelu zbytečná tvrdost po odehrání puku.....letos je toho cosi moc mi přijde, se tam pozabíjí do olympiády.
mountain píše:Ale ten hit na Stammera byl pěkný, to se musí nechat.
Jj, Stammer dobře zaplachtil :D Taky se tomu pak na střídačce smál :D
mountain píše:...kdy konečně chytnem nějakou sérii třeba blbých 4 výher za sebou...u nás je série už dvě výhry...
Btw, je to zajímavý, ale takhle to střídáme posledních 10 zápasů :D W-L-W-O-L-W-L-W-O-L

EDIT: Malone dneska slaví 30. :oslava:
Tak v brance se dneska s největší pravděpodobností objeví Smith. Lajny budou vypadat stejně, s jediným rozdílem. Smaby letos poprvé nastoupí, místo Halea.

Malone - Stamkos - St.Louis
Halpern - Lecavalier - Tanguay
Downie - Szczechura - Wright
Foster - Konopka - Veilleux

Hedman - Ohlund
Meszaros - Krajicek
Walker - Smaby

Nvm no, ale místo Krajíce bych nechal hrát Lundina a místo Veilleuxe Fedoruka.
:D
Obrázek
Cepi, dobrá fotka :D

K zápasu: Prohráli sme druhý zápas za sebou a dali 1 gol za dva zápasy :eek2: Leci je totálně mimo. Většina týmů už ví, že když si pohlídá Stamkose a Malona, tak nemáme šanci vyhrát a 1 gol už je pro nás úspěch :thumbsdown: Střel sme měli dost, Thomas chytal hodně dobře, to fakt Leci, Tangáč nedokážou dát gol :sad2: Obrana zase nechala propusti zbytečně moc střel, na to, že máme několik dost slušných beků, stojí obrana za ho*no, útok mimo první lajnu jakbysmet.

Výsledky zápasů nevidim nijak růžově. Obrana děravá, útok nulovej, Smith chytá podle toho jak se vyspí... ohromné zlepšení oproti lonsku :thumbsup:
Očekávaná prohra,jak jsem avizoval ... týmům jako Bruins se nemáme absolutně šanci vyrovnat a už vůbec né na jejich ledě :? Smith dle mého názoru mohl mít všechny první 3 goly :!: toto už není možné,nejraději bych Smittyho poslal do Norfolku na 5 zápasů,na ten conditioning assignment ... potřebuje se dostat do pohody,odchytat několik zápasů v řadě.Letos zatím střídá jeden kvalitní výkon,po kterém obvykle následují 2 - 3 tragické výkony :bitka3: neměl tajit ten otřes mozku,blb :cry: Riku recall !

Lecavalier byl údajně opět šílenej,tady je asi taky něco špatně,když 19letej Stamkos hraje o 2 třídy líp jak Vinny ... fuj ! Na OH už můžeš zapomenout,ty nejsi ani v top6 svého týmu :thumbsdown2: osobně bych Vinnymu dopřál 14 denní pobyt u moře,kde by si snad pročistil hlavu a posléze začal hrát tak jak MÁ ! To,že hraje ho*no nějakej Tanguay je mi fuk,ale Vinny ... :cry:

Nejlepší byl včera údajně opět Downie s PaulemSZ.Chewy se poslední dobou fakt rozjel :) a Downie si svými výkony říká o trvalé místo v top6 ... v dosavadním průběhu sezony podává lepší výkony jak Tanguay i jak Vinny,takže proč ne ?

Jinak ten zápas se mohl vyvíjet možná jinak,kdyby na druhé straně nestál Timmy :bitka3: kterému také hodně pomáhala naše neschopnost vstřelit branku , počet střel ( 40 ) mluví za vše :)

No je na čase si uvědomit,kdo má hrát a kdo ne,jinak to nepůjde ! Apeluji hlavně na obranu,jak je k*** možné,že jeden z našich nejlepších beků ( Lundin ) je na farmě ? Ano,dvoucestný kontrakt,ale když byl na waiver dán Randy Jones či Brad Lukowich,proč tam nemůže putovat i Krajíček s Fosterem :?: :?:
kisin píše:Očekávaná prohra,jak jsem avizoval ... s týmy jako Bruins se nemáme absolutně šanci vyrovnat a už vůbec né na jejich ledě :? Smith dle mého názoru mohl mít všechny první 3 goly :!: toto už není možné,nejraději bych Smittyho poslal do Norfolku na 5 zápasů,na ten conditioning assignment ... potřebuje se dostat do pohody,odchytat několik zápasů v řadě.Letos zatím střídá jeden kvalitní výkon,po kterém obvykle následují 2 - 3 tragické výkony :bitka3: neměl tajit ten otřes mozku,blb :cry: Riku recall !

Lecavalier byl údajně opět šílenej,tady je asi taky něco špatně,když 19letej Stamkos hraje o 2 třídy líp jak Vinny ... fuj ! Na OH už můžeš zapomenout,ty nejsi ani v top6 svého týmu :thumbsdown2: osobně bych Vinnymu dopřál 14 denní pobyt u moře,kde by si snad pročistil hlavu a posléze začal hrát tak jak MÁ ! To,že hraje ho*no nějakej Tanguay je mi fuk,ale Vinny ... :cry:

Nejlepší byl včera údajně opět Downie s PaulemSZ.Chewy se poslední dobou fakt rozjel :) a Downie si svými výkony říká o trvalé místo v top6 ... v dosavadním průběhu sezony podává lepší výkony jak Tanguay i jak Vinny,takže proč ne ?

Jinak ten zápas se mohl vyvíjet možná jinak,kdyby na druhé straně nestál Timmy :bitka3: kterému také hodně pomáhala naše neschopnost vstřelit branku , počet střel ( 40 ) mluví za vše :)

No je na čase si uvědomit,kdo má hrát a kdo ne,jinak to nepůjde ! Apeluji hlavně na obranu,jak je k*** možné,že jeden z našich nejlepších beků ( Lundin ) je na farmě ? Ano,dvoucestný kontrakt,ale když byl na waiver dán Randy Jones či Brad Lukowich,proč tam nemůže putovat i Krajíček s Fosterem :?: :?:
Kisin, zostava sa mnohokrát nerobí podľa výkonnosti. Je to hnusná športová politika.
Bohužel ano ...
The Lightning are recalling Blair Jones from Norfolk.

Konečně nějaké správné rozhodnutí ! Jones zatím šlape nad očekávání,po vlažném úvodu si v posledních 13 zápasech připsal slušných 16 bodů :good: Jsem na něj zvědavý,v organizaci působí již x let,ale moc prostoru v áčku nedostal ... zahrál si jen několik zápasů po boku Tima Taylora v sezoně 06-07.Tak snad šanci využije ( respektive Lawton s Tocchetem to zase neposerou,jak s Lundinem ... ) já od něj očekávám podobné výkony jak od Chewyho,který momentálně patří k našim nejlepším hráčům.Uvidíme,zda Blair promluví nějakým způsobem do prvních dvou útoků ... nemožné to není.Obvzlášt' při úchvatné formě Tanguaye a Lecavaliera ...
Jedna taková hypotetická otázka, můžeš mi říct kisine jak se dá tajit otřes mozku? Ani sám Smith to v tu chvíli nemohl vědět do doby, než šel na vyšetření....Ano, udělal chybu, že neřekl dřív, že má bolesti hlavy, ale myslel si pravděpodobně, že to není nic vážného. Možná to ale všechno bylo úplně jinak a my se o takových věcěch můžeme jenom dohadovat. Tampa v tu chvíli dost možná chtěla dohnat tu ztrátu na play-off a teprve až ve chvíli kdy bylo rozhodnuto, byl oficiálně zraněným.
Možné je, že to bol slabý otras mozgu, ktorý sa nemusel silno prejavovať, takže Smith, napriek problémom, nepredpokladal túto diagnózu. Ale to je len teória.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA