Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

BruinsFan píše:7 rokov je v pohode, ale 6.5 je trochu veľa. Najmä, ked výkony budú klesať...

taký cap hit - 5 - najviac 6 mil...
Poviem to len takto...si naivný...ale neber to v zlom.
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:7 rokov je v pohode, ale 6.5 je trochu veľa. Najmä, ked výkony budú klesať...

taký cap hit - 5 - najviac 6 mil...
Poviem to len takto...si naivný...ale neber to v zlom.

Najprv som si povedal, že na toto ani nebudem reagovať, ale budem.

Ja som naivný? A nato si akože prišiel kamarát? Ja som veľakrát písal, že Zdeno je skvelý hráč, skvelý kapitán, ale má už 34 rokov a jeho výkony pôjdu dolu (nehovorím, že bude slabý, ale je logické, že čím si starším, tým to ide menej, opak je možno len Lidstrom).

Pozri sa na zmluvu Prongera. Ked ju podpisoval (mimochodm, na rovnakú dlžku a v cca rovnakom veku), tak jeho cap hit je niečo pod 5 mil doláriov :!: Prečo sa ťa pýtam? Žeby preto, aby sa v budúcnosti vyhlo problémom so stropom? Keby mal Zdeno 20 rokov (myslím to obrazne, bárs aj 28), tak to pochopím, ale takto nie. Toto si nemyslím len ja. Mnoho ľudí kritizovalo už tú prvú Zdenovu zmuvu (cap hit - 7.5), teraz, ked je to len o melon nižšie, tak je to to isté.

Nikto nepochybuje o Zdenovej kvalite, ale myslím, že by sa s ním dalo dohodnúť i o inej zmluve (Zdeno chce ostať v Bruins). Neverím slovám, že sa snažili Zdenovi dať nižšiu zmluvu, len on chcel 6.5 (s takým niečim na mňa nechod). Chiarreli už preplatil nejedného hráča, takže žiadne prekvapko.

Inak, samozrejme Zdeno, som rád, že ostávaš! :clap:
Si naivný, pokiaľ si čakal "lacnejšiu" zmluvu pre Zdena. K tomu nemusím dodávať nič. Želania sú jedna vec, realita druhá. Prvá zmluva preplatená bola, menej ako 6.5 čakať je ale bláznovstvo, preto ti hovorím, čo hovorím. Namiesto toho, aby si bol rád, že ešte ste milión ušetrili, pindáš že nemá zmluvu hodnoty ako Plekanec či Rolston :lol2: Pri všetkej úcte, robíš to zbytočne... Nech je Zdeno akokoľvek normálny človek je to len hráč, hráč s agentom, čakaj Santu na Veľkú noc... Pronger podpisoval snáď ako kapitán? Iba predĺžoval zmluvu? V akom veku? Nebola Holmgrenova snaha o maximálne zníženie cap hitu keď to s 35+ rule podrbal zrejmá? Viac už k tomu nedodám. Byť na tvojom mieste, rozhodne sa nesťažujem.
Já souhlasim s BruinsFanem. Chára je bezpochyby jeden z nejlepších beků ligy, ten cap-hit ale mohl být nižší. Nezapoměn na to, že cap-hit 6.5 mega bude mít i ve 40 letech... Jinak už se zveřejněný jeho rozpis platu:
11/12 - 8.5m
12/13 - 6m
13/14 - 8m
14/15 - 7m
15/16 - 7m
16/17 - 5m
17/18 - 4m
Getzo5 píše:Si naivný, pokiaľ si čakal "lacnejšiu" zmluvu pre Zdena. K tomu nemusím dodávať nič. Želania sú jedna vec, realita druhá. Prvá zmluva preplatená bola, menej ako 6.5 čakať je ale bláznovstvo, preto ti hovorím, čo hovorím. Namiesto toho, aby si bol rád, že ešte ste milión ušetrili, pindáš že nemá zmluvu hodnoty ako Plekanec či Rolston :lol2: Pri všetkej úcte, robíš to zbytočne... Nech je Zdeno akokoľvek normálny človek je to len hráč, hráč s agentom, čakaj Santu na Veľkú noc... Pronger podpisoval snáď ako kapitán? Iba predĺžoval zmluvu? V akom veku? Nebola Holmgrenova snaha o maximálne zníženie cap hitu keď to s 35+ rule podrbal zrejmá? Viac už k tomu nedodám. Byť na tvojom mieste, rozhodne sa nesťažujem.

Kto nehce pochopiť, nechce. Nič proti tebe, v NHL máš prehľad, ale niekedy lezieš fakt ľudom na nervy. Nebudem to s tebou ani riešiť = strata času. PainKiller to stručne, ale výstižne napísal. To je všetko, čo mám k tebe povedať. Ži si vo svojom svete.
Nezabúdam. Je to riziko, s ktorým sa pri dlhodobých kontraktoch musí žiť. Nedokážem si predstaviť cap hit nižší než 6 ako on, proste nie... Ak v tom veku nebude požadované výkony podávať, budú nasledovať iné kroky. Takto to ale funguje, aj čo sa týka zmluv vo všeobecnosti, aj čo sa týka predĺženych zmluv kapitánom. Chcelo by to štatistiku a porovnateľný príklad, momentálne ale nemám čas ani chuť sa v niečom podobnom vŕtať. Ten polmilión by som ubrať dokázal, viac ako hovorí BruinsFan nie. Vzhľadom na to, že vieme ako to pri negotiations chodí, myslím, že aj miliónová úspora je signifikantná.

EDIT: Nerob zo seba hlupáka a zo mňa tvrdohlavca, diskutovať sa nesnažíš sa len preto, lebo očakávaš, že to nikam nepovedie. U mňa je to chyba, ja nebudem zanovito tvrdiť svoje. Aký môj svet prosím ťa? Ak chceš hovoriť o nejakom svete, je to ten tvoj, kde elitný 33ročný obranca a už dlhoročný kapitán klubu dostane o 1,5 až 2,5 milióna nižší "plat". Ja hovorím o svete reálnom, ty o fiktívnom. V takom prípade ďakujem, vo svojom svete si budem žiť aj naďalej. Idealizmus je pekná vec, život však len podľa ideálov nefunguje. Tešiť sa treba aj z maličkostí a z podobnej kritiky ešte nikto nikdy cap hit neznížil. Dôvod na nespokojnosť mať môžeš, tvoj názor. Ja som len chcel podotknúť, že z môjho pohľadu nie je tak opodstatnený akoby sa zdal, ponúknuť pohľad z druhej strany. Ty z toho robíš black&white stuff a takej hry sa účastniť ďalej nemienim... Chcel som o tom len normálne diskutovať, stále častejšie sa však presviedčam, že napísať človeku vo vývine čosi, čo i len trochu jeho ego irituje nie je na diskusných fórach vítanou záležitosťou. Škoda...
Slabý výkon. V prvých dvoch tretinách to bolo až neskutočne slabé. Až takto som to nečakal. Neviem, či naši nechali rozum niekde na Karlovom moste alebo kde, ale vôbec sme nestíhali, boli sme vo všetkých aspektoch hry horší a POMAlŠÍ ako súper. Phoenix si videl dobre prihrať, vedel sa jednoducho a účelne dostať do príležitosti a efektívne ich využíval. Bol v pohode. Naopak my sme sa nevedeli dostať do šancí, hrali sme skôr taký silovejší hokej s množstvom krúženia v rohoch, súboje tam síce boli, ale takmer stále to bolo len také sporadické... potom síce prišla tretia tretina a dva pekné góly, ale stiahnuť z 0:4 za tretinu sa podarí možno raz z desiatich prípadov, dnes sa tak nestalo. Puky sa k nám neodrážali (i ked to súviselo s tou pomalou hrou), nemali sme ani potrebné šťastie. Nevadí, zajtra je tu druhý zápas, snad to bude lepšie a vyhráme.

Čo sa týka individuálnych výkonov. Nič moc. Opory (Chára, Bergeron, Krejči) hrali priemerne až podpriemerne. Strašne slabé výkony Hunwicka, Rydera, Ferenca a Sturma. Seguin a Recchi málo viditeľní (i ked u mladého to čiastočne chápem), Lučič, Wheeler taktiež slabota... jedine Horton a Rask ma uspokojili. Tí podali dobré výkony. Inak slabota.
Uvodny zapas sa nevydaril :-( Nevadi, este je pred nami 81 zapasov a zajtra Coyotes porazime :wawe: :arrow: Ryder da dva goly :roll:
co to ten Chara tam vyváděl :hroza: snad nejslabší bek na place...první 2 třetiny hrál jak po flámu, ve 3 se trochu zvedl ale čekal jsem že předvede víc....Boston byl uplně mimo a když se dostali do tlaku tak to hráli všechno po rohách až ve 3 třetině jim určitě Julien nakázal větší tlak do brány tak to trochu vypadalo ale to už bylo pozdě
Charov podpis je vynikajuca novinka! Dufam, ze zostane medvedom do konca kariery.

Vcerajsi vykon bol slaby. Prve dve tretiny velka tragedia a trapenie. Az v tej uvodnej sme konecne zacali nieco hrat. Dost ma tiez sklamala atmosfera v O2 arene. Bolo to komorne. Cakal som, ze bude vacsi hluk. Bohuzial bola to dan za to, ze tam bolo kopec ludi z roznych statov a dva tabory fanusikov. Tyma padom sa nedalo jednotne povzbudzovat :( Co-to sa sice podarilo a vtedy mali navrch jednoznacne Bruins :good:
Tak snád to už dnes bude lepšie. Inak by Chiarreli mal fakt rozmýšľať ako získať nejakého ofenzívneho beka... pretože toto nám strašne, ale strašne chýba...
Konečne dobrý výkon :!:

Hoci v prvej tretine sme sa trápili v koncovke, boli sme lepšie mužstvo... bolo niekedy až komické, čo nedáme, ale našťastie prišla strela Lučiča (jedného z mužov of game) a prišlo to... potom Hortonova strela švihom (ako ho poznáme) a pekný únik Seguina, ktorý strelil svoj prvý gól v NHL - skôr ako Päjärvi, skôr ako Hall :D

Thomas chytal famozne, obrana pracovala lepšie, no i tak tam boli priemerné výkony niektorých našich... preilovky vyzerali omnoho lepšie, nechýbal pohyb, myšlienka...

Som spokojný. Teraz nás však čakajú ( po dňoch voľna a presune do Ameriky) tri veľmi ťažké zápasy - Devils a dvakrát Capitals...

:wawe: :wawe: :wawe:
BruinsFan píše: a pekný únik Seguina, ktorý strelil svoj prvý gól v NHL - skôr ako Päjärvi, skôr ako Hall :D
no pockaj, seguin uz hral 2 zapasy, zato oilers iba jeden :) Uvidime dnes v noci. Ale k teme. Vedel som, ze zisk Hortona bol velmi dobry tah, na Floride to bol jeden z najschopnejsich hokejistov a teraz ma sancu zazit zivotnu sezonu v dobrom time. 2 zapasy 3 goly, zacal vyborne :thumbsup:
arek píše:
BruinsFan píše: a pekný únik Seguina, ktorý strelil svoj prvý gól v NHL - skôr ako Päjärvi, skôr ako Hall :D
no pockaj, seguin uz hral 2 zapasy, zato oilers iba jeden :) Uvidime dnes v noci. Ale k teme. Vedel som, ze zisk Hortona bol velmi dobry tah, na Floride to bol jeden z najschopnejsich hokejistov a teraz ma sancu zazit zivotnu sezonu v dobrom time. 2 zapasy 3 goly, zacal vyborne :thumbsup:

Ved áno. Viem. Ale i tak poteší, ked skoruje ako prvý... :) Horton bol skvelý ťah, to bez debaty. Stratily sme síce Widemana, ale toho som ja nikdy nejak nemusel... navyše Horton má na 40 gólov... možno už tento rok, každopádne, stále sa ešte zlepší...
me teda zaujalo jak se na nove hrozne divili ze pred 2 lety boston byl jednim z nejlepsich utocnych tymu a minulou sezonu jeden z nejhorsich a pritom rikali ze se kadr vubec ale vubec nezmenil.

Nechapu ze zapomeli na 40 goloveho strelce Kessela.Ale Myslim ze Seguin a Horton ho bohate nahradej a jeste na tom Boston vydelal.
Anger píše:me teda zaujalo jak se na nove hrozne divili ze pred 2 lety boston byl jednim z nejlepsich utocnych tymu a minulou sezonu jeden z nejhorsich a pritom rikali ze se kadr vubec ale vubec nezmenil.

Nechapu ze zapomeli na 40 goloveho strelce Kessela.Ale Myslim ze Seguin a Horton ho bohate nahradej a jeste na tom Boston vydelal.
Včera na nove drístali až to zdravé nebolo :hroza:
Docela závidím Bruins takhle vyrovnané vynikající gólmany, a to my máme Millera(!), jenže to je tak všechno. A Seguin, to bude hráč :) Ale nejlepší asi byli dneska Poláci, kteří vytáhli megatransparent "Wojtek Wolski" a pak se mě ptali, jaký má číslo a za koho hraje :unsure:
Seguin sice dal gol ale jeho hra na pozicii centra sa mi stale nepozdava. Osobne sa mi nepacilo ze trener rozdelil Bergerona a Recchiho... obaja sa niekolko krat vyjadrili cez leto ze dufaju ze budu hrat spolu lebo im to spolu ide... chapem ze chce trener k Seguinovi skuseneho Recchiho ale nebyt prekvapiveho breaku a milimetrovej prihravky Rydera tak Seguin vyjde uplne na prazdno... mne by sa (do navratu Savvyho) pozdavalo zlozenie Recchi-Bergy- Caron (resp. Wheeler) a Wheeler (resp. Paille)-Seguin-Ryder... Seguin k sebe potrebuje niekoho rychleho cize bud Wheelera alebo Pailleho...
Tak, dnes to bude na ostrie noža, musíme zabrať. :box:

Neviem či som vám to už raz chválil priamo, ale vaše marketingové oddelenie je najlepšie v NHL. Tie reklamy s medveďom proste nemajú chyby :!:

Nový wallpaper: http://bruins.nhl.com/ext/wallpaper/200 ... 0x1200.jpg :D
Veru dnes to bude narocny zapas... Devils su pod tlakom lebo maju otrasny uvod do sezony a my sme zase 6 dni nehrali takze moze to byt v uvode trocha neiste z nasej strany. Zakladom uspechu bude neustale korculovat a byt agresivny hned od uvodu lebo Devils budu po vcerajsom zapase predsa trocha unaveni....
Dnes rozhodne bodovať... Devils možno budú unavení (predsalen 5 dní - 3 zápasy) My sme síce veľa dní nehrali a budeme zrejme na začiatku trochu uspatí... bol by som bol nespokojný, keby sme v tomto zápase nebodovali. Verím v dva body :!: :wawe:
Jestli Chára podá výkon jako v Praze tak nevidím problém :D
Zápas som nesledoval (len zostrih) ako stále mi sekalo a radšej som si pozrel zápas na nova-sport... zaujímavé je, že priestor dostáva Jordan Caron. To som nečakal. Osobne som si myslel, že viac šancí dostane Zach Hamil, no naopak. Zatiaľ hraje spoločne so Seguinom slušne. Ba je trochu lepší (zatiaľ) ako Seguin. Je to super, že nám títo dvaja mladíci vyskočili a "rozširili" káder. Momentálne sa fakt môžeme popýšiť veľmi slušným útokom... konečne sa trafili Ryder, Lučičovi zatiaľ ide, Seguinova príhrávka bola lahôdková, naozaj potvrdzuje, že Tyler vie naozaj všetko, má i obrovský prehľad.

Zatiaľ chytá skvele Thomas, potvrdzuje, že bol neprávom odpisovaný po vlaňajšej sezone... máme skvelú dvojicu brankárov... zlepšiť by sa mal Zdeno, pretože zatiaľ to niesu výkony, aké si i on sám určite predstavuje.

Vyhrali sme, to je skvelé :!: verím, že i dalšie dva zápasy (a ťažké) s Caps zvládneme. Máme nato. :wawe: :wawe: :wawe:
BruinsFan píše:Zatiaľ chytá skvele Thomas, potvrdzuje, že bol neprávom odpisovaný po vlaňajšej sezone... máme skvelú dvojicu brankárov...
Kto Thomasa odpisoval? To fakt? :-O Ja o tom neviem. Chytal beztak veľmi dobre aj keď sa cez neho presadil Rask. Potom už nemal toľko príležitostí dokázať svoje kvality. Síce na post-vezina season to bolo samozrejme málo, ale rozhodne sa už vlani hovorilo, že Boston má najlepšie obsadené bránkovisko a narozdiel od tímov, kde preplatená jednotka brutálne stagnuje, chytá dvojka a jednička si pomaly nedokáže zastať ani ten post dvojky, Boston bol svetlou výnimkou. Zatiaľ to vyzerá, žeby to tak malo byť i naďalej. Síce je to trochu zbytočná strata cap space, Rask bude hviezda ešte dlho, o tom som presvedčený, neskôr bude potrebovať novú zmluvu, zato tá Thomasova je na dvojku tímu privysoká, ale povedať si, že nech dám do bránky kohokoľvek, bude to istota, to nemôže len tak hocikto. Julien áno... :good:
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Zatiaľ chytá skvele Thomas, potvrdzuje, že bol neprávom odpisovaný po vlaňajšej sezone... máme skvelú dvojicu brankárov...
Kto Thomasa odpisoval? To fakt? :-O Ja o tom neviem. Chytal beztak veľmi dobre aj keď sa cez neho presadil Rask. Potom už nemal toľko príležitostí dokázať svoje kvality. Síce na post-vezina season to bolo samozrejme málo, ale rozhodne sa už vlani hovorilo, že Boston má najlepšie obsadené bránkovisko a narozdiel od tímov, kde preplatená jednotka brutálne stagnuje, chytá dvojka a jednička si pomaly nedokáže zastať ani ten post dvojky, Boston bol svetlou výnimkou. Zatiaľ to vyzerá, žeby to tak malo byť i naďalej. Síce je to trochu zbytočná strata cap space, Rask bude hviezda ešte dlho, o tom som presvedčený, neskôr bude potrebovať novú zmluvu, zato tá Thomasova je na dvojku tímu privysoká, ale povedať si, že nech dám do bránky kohokoľvek, bude to istota, to nemôže len tak hocikto. Julien áno... :good:

Áno, mnohými bol odpisovaný. Veľa ľudí si myslelo, že chytal zle. Nie, on chytal štandard, ba veľmi slušne. Do brány sa však dostal Rask a odvtedy bol uprednostňovaný, petože chytal parádne. Chcel som len pripomenúť (ak to ty vieš, teší ma, ale nie každý je taký múdry), že Thomas nechytal vôbec zle :!: takže žiadne prekvapenie.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS