Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Som rád, že to tak berieš. Ak by som si dovolil oponovať napríklad na šport.sk tak by mi tam aj matku už urážali :D . Ty si skúsený borec a o Blues vieš určite podstatne viac ako ja. Je to len môj názor a tiež nehovorím, že mám pravdu. Ak to tu budeme po sezóne hodnotiť tak možno z toho vyjdem ako úplný ch*j :D . :wink: .

Presne. Ukáže sa to celé neskôr. Ja ani neviem aké mám mať očakávania. O Stanley Cupe nehovorím ale len postup do PO a tam hrať nejaké 2 kolá mi tiež nestačí. Ale v tejto skrátenej sezóne mi je v podstate jedno ako dopadneme. To čaro kompletného ročníka s 82. zápasmi a merania síl so súpermi s opačnej konferencie mi proste chýba. Ide mi len o to aby sa odokryli nejaké tie nedostatky poprípade aký potenciál majú naši hráči a zvlášť tí noví :) .
mám veľmi potešiteľnú správu :

nedeľný zápas s MIN vysiela Nova Sport LIVE..! :jupi: už sa na to teším, na veľkej obrazovke, bez trhania, v skvelom obraze, naviac fajn zápas.
STL places Jeff Woywitka and SJ places Tim Kennedy on Waivers.
Walt píše:mám veľmi potešiteľnú správu :

nedeľný zápas s MIN vysiela Nova Sport LIVE..! :jupi: už sa na to teším, na veľkej obrazovke, bez trhania, v skvelom obraze, naviac fajn zápas.
Walt toto som si aj ja vravel pred včerajším zápasom s Hurricanes. Ale tý komentátori sú naozaj niekedy katastrofálny :slap:
Veľmi často nevedia čo povedať a len sa vykrúcajú s toho akú debilinu povedali. Napr. ja som sa dozvedel včera že Ryan Malone vyhral s Pens, Stanley cup v roku 2009 a že Riku Helenius sa vrátil do Tampy po pôsobení v KHL...
Zdravím Bluesfans! Koho tipujete do brány zajtra proti NSH? Jaro alebo Ells?
Vitaj na fóre :good:

Po suchom obdobi sa to tu ako vidím poriadne rozhýbalo. Dúfam, že budeš pravideľne prispievať a diskutovať s nami. Si vítanou posilou :wink: .

Ja typujem Jara. O motiváciu má postarané.
Bluesfan píše:Vitaj na fóre :good:

Po suchom obdobi sa to tu ako vidím poriadne rozhýbalo. Dúfam, že budeš pravideľne prispievať a diskutovať s nami. Si vítanou posilou :wink: .

Ďakujem pekne! Budem sa snažiť :wink: Diskutovať o Blues bude určite zábava!

Ja by som zase tipol Ellsa a Jara až proti Dallasu. (?!) Uvidíme, podstatné je, aby Preds prišli o ďalšie body :D
Jose350 píše:
Bluesfan píše:Vitaj na fóre :good:

Ďakujem pekne! Budem sa snažiť :wink: Diskutovať o Blues bude určite zábava!

Ja by som zase tipol Ellsa a Jara až proti Dallasu. (?!) Uvidíme, podstatné je, aby Preds prišli o ďalšie body :D
Nuž, mal si pravdu! Dnes na Preds nastúpi Jaro proti Rinnemu: http://www2.dailyfaceoff.com/starting-goalies/" onclick="window.open(this.href);return false; :wink:
...neviem či sa tu tento link už náhodou neobjavil (ak áno tak sorry za duplicitu!) ale hrozne dobre sa to číta!!!
http://www.nhl.cz/CZ/30428/predpoved_th ... rence.html" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:
D§M píše:
Walt píše:mám veľmi potešiteľnú správu :

Walt toto som si aj ja vravel pred včerajším zápasom s Hurricanes. Ale tý komentátori sú naozaj niekedy katastrofálny :slap:
Veľmi často nevedia čo povedať a len sa vykrúcajú s toho akú debilinu povedali. Napr. ja som sa dozvedel včera že Ryan Malone vyhral s Pens, Stanley cup v roku 2009 a že Riku Helenius sa vrátil do Tampy po pôsobení v KHL...
tie "prebty" sú skoro v každom prenose, naši komentátori počas MS tiež predvádzajú skvelé kúsky :D
Mne skôr šlo o to, že to uvidím vo veľkom formáte a v super obraze a s prehľadom odsledovať jednotlivé striedania, pohyb na ľade, akcie celkovo atd.
Jose350 píše:Zdravím Bluesfans! Koho tipujete do brány zajtra proti NSH? Jaro alebo Ells?
Tak vitaj priateľu, sme radi ak tu vidíme ďalšieho nadšenca v našich farbách :good:

a z noviniek pre zápasom :

The Blues have activated veteran defenseman Wade Redden. Coach Ken Hitchcock will wait until after the pregame skate on Thursday morning to decide if the 35-year old Redden will play against Nashville.

The team put defenseman Jeff Woywitka on waivers and, officially, sent defenseman Ian Cole to Peoria of the AHL on Wednesday to make roster room for Redden. However, it is expected Cole will not even pack. If Woywitka clears waivers, as expected, he most likely will be sent to Peoria and Cole will be recalled.

Hitchcock plans to go back to his original lineup against the Predators on Thursday at Scottrade. That means center Scott Nichol and rugged winger Ryan Reaves will be back in, while wingers Jamie Langenbrunner and Matt D'Agostini will come out. Vladimir Sobotka, who moved to center the fourth line against Chicago, will go back to a wing.

Meanwhile, Jaroslav Halak will get the start in goal.

- takže Hitch znova skúša meniť zloženie 4 lajny : Soby na krídle, Nichol na centri a Reaves na RW
- v zostave už aj s Reddenom (to som naozaj zvedavý)
- v bráne podľa očakávaní Jaro
- ak si Woywitku s waiveru nik nestiahne (myslím že nie) tak ide do Peorie a Cole na pozíciu 7D

už len doplním dnešné útoky :

Perron - Backes - Oshie
McDonald - Steen - Tarasenko
Schwartz - Berglund - Stewart
Sobotka - Nichol - Reaves

na obranné dvojice si počkám, Hitch to asi troška poprehadzuje príchodom Reddena.
Podpis Reddena tým pádom odrovnal Woywitku. No nič. Som zvedavý aj ja na jeho výkon. Ivan ale škoda toho Colea. Ak sa opäť nechytí natrvalo v prvom teame tak už som zmierený s jeho odchodom.

Dnes by opäť mohol zahviezdiť Tarasenko. Mám ho na tikete :D .
Ďakujem! :) Tiež som rád, že mám možnosť podebatiť o obľúbenom tíme s ľuďmi čo majú prehľad a vedia o čom píšu!

Na Reddena som aj ja veľmi zvedavý a aj na to, čo dnes ukáže Taras. Ja viem, že je príliš skoro na nejaké hodnotenia a prognózy, ale možno tu máme ďalšiu vychádzajúcu ruskú hviezdu... a možno aj superhviezdu?!
No a samozrejme držím palce Jarovi! Myslím, že reptanie (až odpisovanie) niektorých US fans po nedohratom zápase nebolo celkom namieste. Ja som hrozne rád, že tam máme brankára, ktorý hlavne v dôležitých zápasoch keď ide o všetko podáva 100% výkony (a nie len preto, že je to krajan!). Montreal dotiahol do konferenčného finále hlavne ON... a ak postúpime do PO a vydrží mu zdravie, tak to bude ešte hooodne zaujímavé!!! :wink:
Stavíme sa, že kto z našich ho v kľúčových zápasoch opäť odpáli? :D Snáď sa dá po zápase s NSH dokopy. Má šancu zahviezdiť proti mužstvu, ktoré ho znemožnilo. To je veľká výzva. Jeho výkony závisia aj od toho ako chytá Ells. Mám taký pocit, že Jaro vie zabrať na maximum vtedy, keď mu na krk dýcha silný konkurent. Vid. Price alebo minulý rok Ells. To je ale v poriadku. Súťaživosť musí byť :wink: .

No a s tým Tarasenko. Veru rastie. Je to rus a tak ešte nepredpovedám jeho budúcnosť. Ale má nábeh na výborného komplexného hráča, ktorý dokáže spraviť rozdiel. Držím mu palce.

Konečne mám z ofenzívy radosť. Ak už sa neujde miesto v zostave hráčom ako D´Ago alebo Langenbrunner tak to o niečom svedčí. Nehovorím, že sú to TOP kanonieri no myslím si, že vo väčšine mužstiev by sa pre nich našlo miesto.
Jose ten článok som už čítal a je to naozaj veľmi príjemné. Pripájam toto : Vo finále Stanley Cupu si zahrajú New York Rangers a St. Louis Blues. To si myslí väčšina z 12 expertov stanice ESPN......Naozaj nechcem predbiehať a podobné vyjadrenia a odhady beriem s humorom ale nemôžem poprieť, že mi to veľmi lichotí. Nie je to tak dávno čo nás zo sezón tešila tak maximálne výhodná pozícia na drafte. A fakt, že si nás všímajú čoraz viac pričom niektorí nás pasujú na víťaza konferencie alebo rovno finalistu SC svedčí o tom, že ideme správnym smerom :wink: .
aký je zrazu okolo Reddena humbuk ...

http://sport.aktuality.sk/c/143899/do-n ... d-halakom/" onclick="window.open(this.href);return false;
:D Sám sa tomu čudujem...
3:0 :good:

- Jaro čisté konto a jedna z hviezd zápasu (15 shutout za Blues a 24 celkovo)
- Tarasenko pokračuje v spanilej jazde :klobuk: (4 zápasy = 4 + 2) :cool: , na nováčika fakt skvelé...
- pekné góly a výsledok ktorý potešil
- Oshie dal už druhý gól z PP, čo je dobré
- Radden nesklamal, to je podstatné - celkovo dnes obrana na jednotku :good:
- pekne realizované trestné od Berglunda v dôležitom okamihu zápasu, gól na 2:0

toľko narýchlo
tak aj ja som nesmierne spokojny stým že sa našim tak darí :clap: skoda toho zápasu z chicagom mohol byť aspon bod. Tarasenko to je hrac najvysieho kalibru (trochu som sa obyval ako sa zapise ale musim povedat že som naozaj príjemne prekvapený) a je dobre ze je prave v nasom týme. Halak 3 zapasy stoho 2x čisté konto no proste krasa. cely team šlape na maximum a to sa mi pači len tak dalej.
no že si sa ukázal... :) konečne si tu nepíšeme len dvaja (ja s Jožkom)
Tarasenko dnes ukázal veľa dravosti a tiež zdravej drzosti, veľký prehľad v hre a úžasnú "vychcanosť" ktorá zdobí veľkých hráčov pri svojom góle. Dostal na modrej krásnu prihrávku do prázdneho priestoru a v pozícii keď bol sám na brankára a pýtal sa ho, kam to chce naznačil strelu hore a poslal puk po ľade medzi betóny Rinneho - nádhera :good:
Inak potešilo ako sme hrali presilovky, veľmi dobre sa na to pozeralo, skvelé rozohrávky a zakončovania z dobrých pozícii, bolo to naozaj pekné na pohľad. Nebyť Rinneho mohol byť výsledok o niečo krajší.

- už sa teším na nedeľný televízny zápas s MIN, ktorý ide naviac v dobrom čase.
Wade Redden made his Blues debut on Thursday night, which is noteworthy for those who follow the team. But it especially was meaningful for Redden.

Redden played 17 minutes 23 seconds in the 3-0 win.
I was pretty happy, obviously, with the game,” Reddens said. “We played a pretty solid one, it was a nice one to mix into and be a part of. It’s been a long time coming so it was nice to get one under my belt and get a win.”

Redden admitted to a slight case of nerves before the game.
Oh yeah,” Redden said. “Even at the best of times, there’s always a little bit of butterfiles. That’s what you play for and in a lot of ways, the excitement is a different environment than what I’ve been used to, so it was a lot of fun.”

Redden scored his last points in the NHL against the Blues. He had a goal and assist as the Rangers lost 4-3 to St. Louis in New York on March 18, 2010. .
The 6-foot-2, 205-pound Redden has 13 years to his credit in the NHL, which includes 994 games, 106 goals and 450 points. Not long after that two-point night against the Blues, he was banished to the American Hockey League and the Rangers’ affiliate in Connecticut.

Over the next three years, his $6.5-million salary was dispersed over 12 goals, 50 assists and 119 AHL games.
The AHL is not the same level, but it’s still a pretty good league,” Redden added. “It’s obviously a lot different atmosphere, and I’m looking forward to being a part of it tonight again.

The atmosphere he experienced in New York was hostile. After leaving Ottawa to sign a big free-agent contract with the Rangers in 2008, the former All-Star failed to impress his new employers. He soon became portrayed as the NHL’s poster boy for bad contracts.

When expectations don’t get met in large media markets, the contract baggage gets heavy. Redden was ready to move on.
I don’t hold any grudge or anything like that. The Rangers are a class organization, and sometimes things don’t work out. They had expectations of me, I had expectations to do well. It didn’t happen, and they went another way. Obviously, in New York, they don’t have a lot of time to be real patient in certain situations.

Redden was the captain of the Connecticut Whale in Hartford, Conn., this season. He signed a one-year, $800,000 contract with the Blues last week. On Thursday, he skated alongside Alex Pietrangelo, Redden’s first NHL shift since April, 2010.
He has experience, a veteran presence, a calming effect in the dressing room,” Pietrangelo said. “He’s a guy who’s been through everything in this league.”

A student and fan of the game as much as he is a coach, the Blues’ Ken Hitchcock has contacts in Connecticut. The Whale is coached by Ken Gernander, managed by former NHL player and coach Jim Schoenfeld. Hitchcock is aware of how hard Redden has been working to get back.
I’m proud of him, that he stayed with it, proud of him that he’s getting a second opportunity like this,” Hitchcock said. “He played with arguably one of the best defensemen ever in the game in (Zdeno) Chara (in Ottawa). ... Both guys kind of went in different directions.”

Chara went to Boston, where he has won a Stanley Cup. Maybe Redden can do the same in St. Louis.
It’s a chance to come back and show I can play and just be a part of the team,” Redden said of the Blues. “We’ve got a good team here. I’ll try and help the team win and have some success."
Vynikajúce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hop:
Jaro, takto sa uhundrancom vytierajú oči! Radosť pozerať na takýto hokej!!!
Výborne. Obrana na čele s Jarom dokonale zareagovala na nie celkom vydarené stretnutia s NSH a CHI .
Tank dal opäť gól, ďalšia 0 na konte, Redden sa chytil pekne. Čo viac si priať. Treba si odpočinúť ten jeden deň na 2 náročné zápasy po sebe. Trúfam si povedať, že minimálne 3 body spravíme :wink: .
:?: to mate tak po ppc obranu, alebo je chyba u supera? kridla + predatori vysleli na vas dokopy tolko striel, co niekedy prihodi super za 2 tretiny :roll:
5281 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO