Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Idem hrať Diablovho advokáta...
Ste spokojný s tým, že náš najlepší obranca má 18 rokov? Je OK, že Eliáš má 20+ TOI ?
Ani jeden to dlhodobo nezvládne.
begbeee píše:Idem hrať Diablovho advokáta...
Ste spokojný s tým, že náš najlepší obranca má 18 rokov? Je OK, že Eliáš má 20+ TOI ?
Ani jeden to dlhodobo nezvládne.
Nie, ale nemáme na výber.
Nie, ale po návrate Zajaca sa to zmení a ťažko odhadovať čo bude potom (Sýkora to nevydrží ani toľko)
Eto vsjo?
Ste spokojný s tým, že náš najlepší obranca má 18 rokov?
Lepší než kdyby náš nejlepší obránce měl 35 roků ne? :D
Martin #27 píše:
Ste spokojný s tým, že náš najlepší obranca má 18 rokov?
Lepší než kdyby náš nejlepší obránce měl 35 roků ne? :D
Ja by som ho za Cháru vymenil hneď :D
begbeee píše:Ja by som ho za Cháru vymenil hneď :D
Ja nie, ale Cháru by som bral, to jo.

Inak fans Jets už po jednom zápase trejdujú ideálneho partnera pre Larssona :arrow: Enstroma. Bereme, ne? :D Kiež by GM bol tak tupý...
Otázka je za koho? Zubrus im bude stačiť?
begbeee píše:Otázka je za koho? Zubrus im bude stačiť?
Neblázni, jeho potrebujeme. Corrente + Palmieri + pick a je náš. :sarcasm:
pokud se bavime o imaginarnich trejdech, tak Hemsky je moje volba. Lepsi RW ke Kovymu nenajdeme. Par mladiku by Edmontonu v prestavbe mohlo stacit. Co se tyce begbeeho otazek. Larsson jako nejlepsi bek, proc ne. Mayers to taky zvladnul. Je spis otazkou proc nas "novej" tri milionovej bejk a predpokladanej top defenzivni bek a vubec ostatni Ds nehrajou vice.

Eliasuv cas a prostor se o neco zmensi s Zajacovo uzdravenim, ale Patty je na to zvyklej a myslim, ze to zvladne.
Hemský je pravidelne zranený, drahý (nenechaj sa oklamať) a údajne má problémy s prístupom. Navyše jeho obrana nie je práve silná stránka a nemôžme si dovoliť, aby všetko zostalo na pleciach mladíka.
Getzo5 píše:Hemský je pravidelne zranený, drahý (nenechaj sa oklamať) a údajne má problémy s prístupom. Navyše jeho obrana nie je práve silná stránka a nemôžme si dovoliť, aby všetko zostalo na pleciach mladíka.
to ja vsechno vim, ale naco by potrebovali branit, kdyz by byli porad v utoku? :D Ale ta predstava tech dvou spolu je velmi lakava, podle me, by se co se ofenzivy tyce, k sobe perfektne hodili. ale jeho prichod neocekavam, snad ani nechci, ale prichod Enstroma asi taky nelze ocekavat, coz?
megaton píše:to ja vsechno vim, ale naco by potrebovali branit, kdyz by byli porad v utoku? :D Ale ta predstava tech dvou spolu je velmi lakava, podle me, by se co se ofenzivy tyce, k sobe perfektne hodili. ale jeho prichod neocekavam, snad ani nechci, ale prichod Enstroma asi taky nelze ocekavat, coz?
Tento rok nie. Budúci je UFA on a o dva Edler. :cinka: Nádeje si nerobím, ale prečo nesnívať, no nie? :D

:D
Getzo5 píše:

:D
Předběhl jsi mě :D Clarkiee :wave:
Zdravím v NJ
Nevíte náhodou kde a jestli vůbec by se někde dali sehnat starý zápasy ze slavný éry 1999-2003? :?
mischi1 píše:Zdravím v NJ
Nevíte náhodou kde a jestli vůbec by se někde dali sehnat starý zápasy ze slavný éry 1999-2003? :?
Vítame v Čechách a na Slovensku. :lol2:

http://nhltorrents.co.uk/login.php (potrebná pozvánka/registrácia v presne stanovených časových oknách - informácie na twitteri)

a

http://forum.wiziwig.eu/threads/42971-N ... post996109 (bývalé myp2p fórum, DL sekcia starších zápasov, hádam linky nie sú dead, pravda určite sa pri sťahovaní načakáš ak nemáš všade premium account)

Množíme sa, množíme, ale vždy len na istý čas. :giggle: Tak hádam ty budeš výnimka.
slap shot :lol:
Getzo5 píše:
mischi1 píše:Zdravím v NJ
Vítame v Čechách a na Slovensku. :lol2:

http://nhltorrents.co.uk/login.php (potrebná pozvánka/registrácia v presne stanovených časových oknách - informácie na twitteri)

a

http://forum.wiziwig.eu/threads/42971-N ... post996109 (bývalé myp2p fórum, DL sekcia starších zápasov, hádam linky nie sú dead, pravda určite sa pri sťahovaní načakáš ak nemáš všade premium account)

Množíme sa, množíme, ale vždy len na istý čas. :giggle: Tak hádam ty budeš výnimka.
Díky zkusim to. Jinak Devils už fandim dost dlouho, zkoušel sem i vytvářet nějaký fans stránky, ale bylo málo času, tak se budu snažit přispívat občas tady :good:
Obrázek @ Obrázek
10/13/11 7PM ET
MSG (HD), FS-W(HD)

http://forum.wiziwig.eu/threads/61748-N ... -Streaming

Obrázek

NJD projected lineup:
Twinkle - St.Patrick - Sick
Kovalchick - Jojo - Palmolive
Teddy Bear - DJ Zubie - Powerskater
Freak - Fills - P-Rod

Eagle - Blocker
Grandma - Fluke of the year
Terminator - Equador

Lundqvist`s dream
Mr.Predictable

LAK projected lineup:
Simon "Martin Luther King" Gagne- Anze "Larry King" Kopitar - Justin "Lion King" Williams
Dustin "Burger King" Penner - Mike "Rodney King" Richards - Dustin "King Cobra" Brown
Scott "King Arthur" Parse - Jarrett "Nat King Cole" Stoll - Brad "B.B. King" Richardson
Kyle "King Lear" Clifford - Trevor "King Kong" Lewis - Ethan "Don King" Morrow

Drew "King Kong Bundy" Doughty - Willie "The Scorpion King" Mitchell
Jack "The King & I" Johnson - Rob "Stephen King" Scuderi
Matt "King Henry VIII" Greene - Alec "Kings of Leon" Martinez

Jonathan "Rat King" Quick
Jonathan "Peter King" Bernier

Obrázek

:respect: LGD! :povzbudzovanie:

It`s SHOWTIME :!:

Obrázek
Jen drobné opravy k předpokládané sestavě Kings:

3rd line: Richardson - Stoll - Hunter
4th line: Clifford - Lewis - Moreau (Morrow hraje jinde :frajer2: )
Ich súpisku som tentoraz nepísal ja a nekontroloval, takže... :ciga:
Dneska na vas budu koukat :) ne jen kvuli tomu ze me zajima jak hrajete ale i kvuli tomu ze jsem zvedavej na Richardse v Los Angels.
Zápas jsme zvládli a zaslouženě vyhráli. Krom 1. periody jsme byli lepší, více jsme bruslili, vypracovávali si více golových šancí akorát jsme je neuměli proměnit. S prozatimními výkony Kovyho jsem poměrně znepokojen :ja_neviem: hodněkrat chybuje, kličkuje v našem obranem pasmu a následně ztratí puk, nebo mu nevyjde nahrávka. Celkově mi jeho hra připomíná trápení které ho provázelo za MacLeana. Martyho zranění údajně nebude vážné. Jsou za náma 4 zápasy ze kterých jde zpozorovat že naši hodně bruslí a hrajou s velkým zápalem přesně jak avizoval DeBoer. Zatím jsem i spokojen z naši obranou, která nechybuje a poměrně rychle proti minulému roku umí založit akci.
Naprosto skvělý výkon celého týmu, nevěřil jsem, že se dívám na NJD :D Jak jsem psal na chatu, tak nejvíce mě nadchl Eliáš, je neskutečně energický a silný ve všech herních činnostech. Tenhle zápas jste měli jasně vyhrát, nakonec jste dva body přece jen získali, ale jestli budete hrát s takovým zápalem i další zápasy, tak nemám strach o PO... Fakt nepamatuju kdy se mi hra NJ takto libíla! :good:
neis píše:Naprosto skvělý výkon celého týmu, nevěřil jsem, že se dívám na NJD :D Jak jsem psal na chatu, tak nejvíce mě nadchl Eliáš, je neskutečně energický a silný ve všech herních činnostech. Tenhle zápas jste měli jasně vyhrát, nakonec jste dva body přece jen získali, ale jestli budete hrát s takovým zápalem i další zápasy, tak nemám strach o PO... Fakt nepamatuju kdy se mi hra NJ takto libíla! :good:
No jo, netesi me to. S tim playoffs jeste opatrne, uvidime co ted Devils predvedou venku. Zatim hrali jen doma, ale ted budou mit dost narocny program. Ale je fakt, ze Atlanticka divize opet jede jak dobre namazany stroj. PIT, PHI na čele NHL, NJD a Isles v plusu, akorat NYR na 50%...
Síce je akékoľvek súdy priskoro, ale zatiaľ dominancia Atlantickej divízie nie je nečakaná, osobne som niečo také tušil, že aj Isles budú chcieť ísť hore :hmm:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2022 COLORADO AVALANCHE