Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jo byl. Když nehrál Letang, tak Malkin hrál daleko, ale daleko hůře než s ním... To ti potvrdí i Atlantik... Jo Crosbyho sem měl vynechat :jj:

kajo: Vidím, že mě nemáš rád, všechny tvé komenty jsou jaksi proti mě... Pokud ti na mě něco vadí, tak je mi to líto, ale já s tim (nejspíš) nic neudělám... Spíš mi přijdeš, že se chováš jak klasický fanda Realu Madrid :ja_neviem: Hned ty řeči typu, škoda s tebou o tom mluvit apod... :ja_neviem:
Malkin nehral bez Letanga horšie, Malkin hral s Letangom lepšie. A nielen Malkin, celý tím, čo je prirodzené.

Prestaň variť polievku z vody.
Po bídné první a druhé třetině předevedla Philla skvělou třetí třetinu :good: V té jsme naprosto zaslouženě vyrovnali, drtili jsme Pens... Toto je hodně důležitá výhra...

Bryz 30. výhra :serus:
Timonen na své 37. narozky 1+1 :serus:
Giroux opět lídrem nahrávačů :serus:
Hartnell třetí nejlepším střelcem NHL :serus:

Teď v následujících šesti zápasech máme slabší celky, a pokud chceme čelo konference, měli bychom min. 4 vyhrát :yes: V březnu se nám navíc dost daří, takže nevidím důvod proč by se to nemohlo podařit :good:
LET'S GO FLYERS :fan:
Flyers dobře dneska..vím že mají dobry 3 třetiny,a kdyby se hokej hral na 4 čtvrtiny jako v NBA,tak zaručeně Philla by byl mezi elity. :king:

A co se tyce MALKIN tak tady se fandí FLYERS ,o MALKIINA se bavte a debatujte v topicu PENS :nono: :slap:

Hartnell prožívá životní sezonu IMO. Jágr si šel sednou, Scott naskočil a gol :D Jinak Briere :thumbsup:

Ještě jedna lahůdka od Hartsieho. Snipe jak kráva, palec hore :good:

EDIT: ,,Philadelphia Flyers defenseman Andrej Meszaros will undergo lower back surgery on Wednesday and will be sidelined for 6-8 weeks. He needs to have a small disc fragment removed." :?
PainKiller píše:,,Philadelphia Flyers defenseman Andrej Meszaros will undergo lower back surgery on Wednesday and will be sidelined for 6-8 weeks. He needs to have a small disc fragment removed." :?
:scare: Ještě, že fakt přišli Gross a Kubina... :eek2:
http://www.flyers.mzf.cz/?p=2795" onclick="window.open(this.href);return false;

Paráda :good: Dnes očekávám výhru nad Floridou :ejha:
Na takovéhle prognózy do budoucna bacha... Vlastně tím nemáš co získat. Vaše OT výhra s Pens je v háji, já jen tolik pánové :wink2: .
ach ta koncovka v tomto mesiaci :slap: inak ake ma staty bryz za tento mesiac?
Finch182 píše:ach ta koncovka v tomto mesiaci :slap: inak ake ma staty bryz za tento mesiac?
94,9 %
Atlantik píše:Na takovéhle prognózy do budoucna bacha... Vlastně tím nemáš co získat. Vaše OT výhra s Pens je v háji, já jen tolik pánové :wink2: .
A co konkretne si ziskal ty tymto prispevkom? (okrem toho, ze si si trosku pomasiroval ego a rypol si si) Nechapem...na jednej strane poucujes, na druhej ale napises uplne zbytocny prispevok :? :sok:

Ale jasne, PO sa blizi, treba nejako vyhrotit rivalitu :box:

No a k zapasu sa vyjadrovat nebudem, kedze som ho nevidel a po zhliadnuti vysledku sa mi ani velmi nechce pustat sa do zaznamu. Celkovo by som bol uz najradsej, keby sa zakladna cast uz skoncila, pretoze uz to pre mna straca naboj.
:plus: bryz, chyta jak pan
:plus: briere, posledne zapasy pravidelne boduje
:plus: presilovky
:plus: jagrove nahravky v poslednych zapasoch
:plus: celkova organizacia hry, take zodpovedne, koncentrovane vykony hlavne vzadu, najde sa aj kravina ale uz mi nestoja vlasy na hlave jak dva mesiace dozadu
:plus: lubi sa mi v poslednych zapasoch disciplina, mame malo vylucenych
:plus: strelili sme 4 goly, v dalsich zapasoch by teda uz mohli davat viac ako zvycajny jeden

:minus: v tomto minuse sa mal nachadzat read a ked som ho pisal tak dal gol :D mohol by konecne teraz prerazit cez tu strelecku smolu jak sa podarilo brierovi
:minus: b. schenn .... trochu som z neho sklamany, cakal som viac od neho... mozno sa ale najde v play off jak sa to podarilo girouxovi alebo JVR
Vyčerpanost Bryzgalova byla dneska hodně znát. Od nás dostal hned 4 goly ze 14 střel. Za zmínku ale stojí, že za posledních 18 zápasů chytal hned 17x. No, teď má nějaké zranění (nic vážného), takže si alespoň odpočine :yes:

#FLYERS INJURY UPDATE on Bryzgalov: MRI revealed a chip fracture in right foot. He will be unavailable for Thursday’s game & is day-to-day.
len aby to vazne nic vazne nebolo.....pozname jak to u flyers vzdy na zaciatku prezentuju.... a inak s tampou klasicky zapas. My hrame, tampa dava goly....
Kdo by to před 15 lety řekl. :D
Obrázek
Ze kdy to je? Lojzo...
Dnešní ranní trénink.
Na nhl.cz solidní článek resp. zhodnocení letních změn ve Philly s odtupem celé ZČ, s těmi financemi, produktivitou a vším možným se dá souhlasit, stejně jako s Vorym, kterého snad Holmy podepíše na hodně dlouho, protože to je player s velkým "P", ale Mike Richards je moje krevní skupina, svým stylem pro mě prototyp Philly playera (jen nějaký ten cm a kg navíc by to chtělo), holt tento hráč mi hrozně moc schází, bez ohledu na to jak se nám daří či nedaří či jak to jemu jde či nejde v LA. Co se týče J. Cartera, tak tam je to o něčem jiném, tento chlapec mi spíše přijde svým naturelem a charakterem jako Rus (alá Semin), nikoliv jako Kanaďan, v ZČ alles gute, ale jak přijde to, proč se tam kluci celou sezónu za tím pukem honí, tak jde do kytek, nejen herně, ale není vidět ani žádná snaha, ochota bojovat za druhého, rýt držkou v ledu, nic. Takže ten mi prakticky nechybí, jeho góly v ZČ dávají jiní, but - RICHIE, I MISS YOU SO MUCH :verysad: :verysad: :nasraty: :verysad: :verysad: !!!!
pre mna to iste.....miloval som richardovu hru...

http://www.youtube.com/watch?v=pMiLxhfCfZM" onclick="window.open(this.href);return false; jeden z tych pamätnych ...
Zdar chlopi, dnes jsme kecali s kámošem a řeč padla na Čechmánka. Když se před sezónou přetřásalo téma Phila a brankář, tak se psalo, že od Hextalla neměla Phila kvalitního brankáře s výjimkou Čechmánkovy éry. Čísla měl fakt skvělé, až jsem čuměl http://www.nhl.cz/CZ/hrac/19/cechmanek__roman.html" onclick="window.open(this.href);return false; tak proč jste ho ještě před výlukou poslali ke Kings??? Navíc to byl váš draft. Chtěl bych to vědět, jen tak pro zajímavost.
Díky
Protože mu dávali hlavní vinu za vypadnutí s Ottawou v roce 02-03, hlavně teda fanoušci. On se naštval a taky požádal o výměnu. Ale ty špatné vztahy byly dlouhodobé, protože on už naštval lidi, když veřejně kritizoval spoluhráče za vypadnutí v prvním kole 01-02, kdy on sám předváděl famózní výkon, ale na Sabres to nestačilo.
Áha, díky za osvětlení situace :good:
Co já vím tak za jeho odchodem byli hlavně a v 1. řadě jeho tehdejší spoluhráči, hlavně ty největší hvězdy, které (jak jsi již napsal), si nějaký "nýmand" z východu dovolil veřejně kritizovat. Památný je trénink, kdy mu John LeClair, kdykoliv se dostal k puku, mířil na hlavu, aby ho vyučil jak se chovat k zámořským "hvězdám" a případně také za vyučenou zranil. Naše tehdejší vypadnutí se Sen´s je jedním z největších paradoxu v dějinách NHL resp. historie ledního hokeje vůbec. Takže Dejfe - ne Ty, ale Roman Čechmánek proti všem :frajer2: !!!!
Akorat si dovolil rict nahlas fakta.

Co si pamatuju v te pamatne serii tak nas tym tusim behem 5 zapasu dal uplny minimum golu ted budu tahat z paty ale asi 6 golu nebo tak nejak a to jeste Cechmanek dokazal jeden vyhrat uplne sam a celkove mel okolo 94 procent.

Tak se mu moc nedivim.
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS