Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zapas jsem nevidel, musim vstavat do prace a takovy blbosti. Ale souhlasim s tebou, ze filosofie ma byt vitezna a podobne vyroky, kdy se nekdo spokoji s prohrou, protoze se hralo dobre me vazne neuspokojuji. neni to nakonec vyhra co se pocita? chapu ze se snazi najit to dobre, ale rict ze je vic spokojen s prohrou nez s vyhrou je vazne divny. Myslim ze obezretnost po lonske preseason a podobnych vyjadrenich je na miste.
Priprava je priprava. Napr. se testuji hraci na pozicich, na ktery nejsou zvykli, v situacich, kdy normalne nehrajou atp.
Vysledku se opravdu nemuze prisuzovat zadna vaha!
Jde prave o to, jak se kteri hraci chovaji v jakych situacich.
AndyF píše:Priprava je priprava. Napr. se testuji hraci na pozicich, na ktery nejsou zvykli, v situacich, kdy normalne nehrajou atp.
Vysledku se opravdu nemuze prisuzovat zadna vaha!
Jde prave o to, jak se kteri hraci chovaji v jakych situacich.
Obrázek

Presne tak. Mimo iné napr. spomínané tresty jednotlivých hráčov.
Váhu to nemá to je sice pravda, ale připravenost a formu jednotlivců to přinejmenším naznačí...
Skôr ako pripravenosť (nejaké nadľudské výkony čakať nemožno) pre-season odhaľuje NEpripravenosť jednotlivcov, ktorí by pre sezónu mali byť nahradení. Vyslovene pripravenosť sa testuje u hráčov, ktorí sú na skúške a doslova dokazujú na čo ešte majú. osvedčení hráči sa len nesmú ukázať v zlom svetle, to je základ.

Ale to sú detaily. :)
Dôležitejšie ako video s gólom je povedať, že lajna v tomto zložení znova fungovala a tak ju s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme ako 3. v NHL.

Navyše Urbom príjemne prekvapil, takže tie DeBoerove slová považujem len ako povzbudenie do napredovania.

Dobre hral i Harrold a Corrente. U oboch by som bol radšej, keby zaujali Fraserovo miesto 7meho obrancu. Fraser nie je schopný ani len po lajne prihrať na spoluhráča. Oči bolia :hroza:
zapas som si pozrel konecne, neni viac co dodat.. dokonca suhlasim aj s utokmi a obranou co napisal getzo.. correnteho by som zo zaciatku nechal rozohrat sa na farme aspon par zapasov a potom urcite prvy tim a fraser prec.. on na to byt ten 5- 6ty obranca ma, ak sa salvador nepozbiera( sakra ako ma mrzi teraz ze s whiteom to nebolo riesene naopak, aj ked so salvadorom sa vtedy nedalo robit nic).
inak je zle ked som dufal ze si fraser pri bitke zas zlomi ruku? :ja_neviem:
dunim píše:zapas som si pozrel konecne, neni viac co dodat.. dokonca suhlasim aj s utokmi a obranou co napisal getzo.. correnteho by som zo zaciatku nechal rozohrat sa na farme aspon par zapasov a potom urcite prvy tim a fraser prec.. on na to byt ten 5- 6ty obranca ma, ak sa salvador nepozbiera( sakra ako ma mrzi teraz ze s whiteom to nebolo riesene naopak, aj ked so salvadorom sa vtedy nedalo robit nic).
inak je zle ked som dufal ze si fraser pri bitke zas zlomi ruku? :ja_neviem:
Nezmar ne nezmar, toho sa len tak ľahko nezbavíš. :D

A ajhľa, Urbom pri dnešnej neúčasti Salvadora (nič vážne) dostane ďalšiu šancu. :good: Ten má prvý call-up už istý.

Stralman a Bernier boli prepustení :!: Myslím, že podľa očakávaní. Už len za to čo včera Stralman predviedol by si zaslúžil gulag a nie zmluvu. Bernier nevyzeral zle, ale viac ako na 4tú lajnu to nie je a tam už máme hráčov pod zmluvou, ktorí navyše hrali solídne a to sa o miesto bije aj Mills a dosť vážne. Sýkora tím spraví. Dočasne bude nápomocný, potom to vidím na prepad do tretej lajny a koniec roka si dohadnúť netrúfam. Ale na devils.nhl.com mal výborný rozhovor. Je vidno ako si váži šancu a ako si uvedomuje mladícku nerozvážnosť z minulosti po ktorej medzi ním a Louom nastali rozpory. Ja mu to prajem, z hry je zrejmé, že o motiváciu má postarané a prakticky nemá čo stratiť. A nielen on, ani my. :wink2:

Dnes Flyers postavili Bčkovú obranu i útok, žiadalo by sa vyhrať, ale ide mi hlavne o zohratie sa lájn a posledné zásahy do zostavy.

LGD! :povzbudzovanie:
Tak jsem se dnes vrátil z NHL Premiere Rangers-Sparta a pročítám si zde novinky. Clarkie rozhodující gol - to beru :) Zatím jsem z pre season game viděl jenom první zápas s Rags, takže nemůžu dělat nějaké závěry. Stralman byl fakt tak tragický jak říkate?? co se týče Millse tak z toho mám radost že se mu daří :thumbsup: Tenhle klučina se mi vždy, když nastopuil líbil a zaujal mě svou dravostí a bojovností. To že to nikdy nebude TOP hráč to asi víme všichni ale do budoucna by mi vůbec v Bottom6 nevadil ! (PS: Rinaldovi krásně naložil )
devils DeBoer said Mills and Henrique can win roster spots. "Absolutely... You earn your way here or the flip side is to not be here.
:yes:
Today Lineup
Zach Parise - Patrik Elias - Petr Sykora
Ilya Kovalchuk - Jacob Josefson - Nick Palmieri
Mattias Tedenby - Dainius Zubrus - David Clarkson
Eric Boulton - Adam Henrique - Brad Mills
Henrik Tallinder - Mark Fayne
Andy Greene - Adam Larsson
Alexander Urbom - Anton Volchenkov
Marty v bráně
dneska si konečně čas udělám a na zápas s Philly se kouknu
Devils put Vladimir Zharkov, Stephane Veilleux, Mark Fraser on waivers ????! Zharkov?? WTF ???
Defensemen Mark Fraser. Matt Corrente, Peter Harrold and Jay Leach and

forwards Rod Pelley, Stephane Veilleux, Vladimir Zharkov and Tim Sestito were placed on waivers today, Lamoriello confirmed.

asi podle ocekavani, Mills misto Pelleye? skoro to vypada na Strallmana.Zharkov nic moc, jedine tak na PK.
Aby jsme měli s kým hrát v Albany s takovou :) Zharkov nic moc ? Dobře nedával goly ALE je to skvělý bruslař, jak říkáš vynikající na PK, je technický a myslím že z něj něco může být. Podle mě je hloupost se ho zbavovat ( můj naázor ). Ještě je mi líto Pelleyho je to věrný ďábel a vždycky pro nás tvrdě makal ale bohužel varianta s Millsem se mi taky víc zamlouvá
Ak majú taký názor aj v lige, neclaimne ho nikto Martin, neboj. A on sa z Albany vráti hneď čo tí hore pochopia, že so Steckel-Boulton na PK neubránime ani tím z domova dôchodcov...

Čo sa týka ostatných, že Bernier nedostáva šancu je normálne. Mills>Pelley ok. Taormina prehral súboj so Stralmanom čo mňa osobne neteší, ale je pravda, že Taormina bol horší a mal zranenie, takže sa tomu nečudujem i keď zo Stralmana ako 7.D nemám radosť. Druhá šanca...

Argument že Zharkov nemal dobrý camp (Lou) u mňa neobstojí nakoľko Palmieri nemal o nič lepší.

Corrente :ahoj: a veľa šťastia.

Fraser waived :yahoo: Henrique v tíme :yahoo: x2!
„Podpis už teď musí být formalitou.“ List NY Post nepochybuje, že Petr Sýkora v kádru New Jersey zůstane. Devils dali v šesti přípravných duelech 11 gólů, Sýkora vstřelil dva z nich.

Jednoletou smlouvou se nic zkazit nedá :thumbsup: Možná by mohl i překvapit, ale uvidíme.
nemyslím, že hraci kteri jsou na waiveru musi skoncit na farme, uz jsme to zazili a i vyjadreni LL tomu dost nasvedcuji. Myslim, ze osud Stralmana, Henriqueho a mozna i Millse jsou v rukou ostatnich GMs. Pokud si nevyberou Frasera a Palleyho, je docela dost mozne, ze v tymu zustanou na ukor zminovanych.
megaton píše:nemyslím, že hraci kteri jsou na waiveru musi skoncit na farme, uz jsme to zazili a i vyjadreni LL tomu dost nasvedcuji. Myslim, ze osud Stralmana, Henriqueho a mozna i Millse jsou v rukou ostatnich GMs. Pokud si nevyberou Frasera a Palleyho, je docela dost mozne, ze v tymu zustanou na ukor zminovanych.
V žiadnom prípade. Ak niečo tie vyjadrenia naznačujú, tak že napr. s Correntem sa už neráta aj keď si ho z wejvru nik nestiahne, inu bude trejdnutý. Fraser podobne, prípade bude 7my obranca, Stralman len released a Pelley na úkor Millsa a Henriqueho? To nečakám.
Getzo5 píše:
megaton píše: Ak niečo tie vyjadrenia naznačujú, tak že napr. s Correntem sa už neráta aj keď si ho z wejvru nik nestiahne, inu bude trejdnutý. Fraser podobne.
Proč by teda Lou dával tak hloupouu smlouvu Fraserovi když s ním nepočítá ??
Martin #27 píše:Proč by teda Lou dával tak hloupouu smlouvu Fraserovi když s ním nepočítá ??
Bola by arbitráž a 1way deal tak či tak. A v čase podpisu kontraktu ešte plány do novej sezóny známe neboli. Buď bude 7my bek, alebo trejdnutý, lebo smrdí. Corrente, lebo mu to kvázi dlžíme, poriadnu šancu nemal/sám sa o ňu zraneniami pripravil.
tak vsetci presli cez waiver... pelley a fraser ostavaju s timom, ostatni smer albany..
ja si myslim ze pelley nahradi millsa, ked si ho nikto nevzal(necakane :D)..skor ci neskor.. ten moze mat len momenty, ale po prvom mesiaci klesne.. tot moj nazor. a radsej rok frasera ako cislo 7. ako stralmana na celu sezonu, kryteho fraserom :) proste ako pise martin, lou by mu tu zmluvu nedal keby tam nema byt.. neviete ako je to s poctami starsich hracov na farme? ze kolki tam mozu byt a podobne? lebo sa mi zda, ze toho mame dost :ja_neviem:
TGfireandice Tom Gulitti
Devils trade center David Steckel to Toronto for a fourth-round draft pick.
4 minutes ago

:yahoo: hahá, tak predsa sa moje modlitby stali skutočnosťou. Takže za Arnotta 2nd a 4th vo výbornom drafte, spokojnosť.

:ahoj: Steckel, ty mi chýbať teda vôbec nebudeš (Atlantuk :sarcasm:). Teraz by som skúsil, ak sa bude dať, Bettsa, ale uspokojím sa aj keď si necháme jedného z dvojice Mills/Pelley. Podstatný je Steckel out.
steckel prec? tak to ma tesi.. neviem co sa mu od za minulu sezonu porobilo ale u nas bol biedny, okrem toho ta jeho zmluva, nakoniec som rad ze si Roda nik nevytiahol. nepredpokladam prichod centra do 4 utoku(a hlavne z flyers) aj ked Bettsa by som bral bez zavahania. a z tych draftov sa veru da nieco vydolovat(povymienat).

tak podpise sa sykora: http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... witterfeed" onclick="window.open(this.href);return false;
dufam ze nevybratie a ostatie frasera znamena ze stralmana nakoniec nechame ist..nejak ho nechcem v time, nepaci sa mi ako hra a pri pocte nasich obrancov len zabere miesto(alebo sancu povolania z farmy niektoremu nasmu(a tí nasi niesu horsi).
To je škoda, Steckel se mi u vás libil :cry: Taková parádní kuželka :D
Ja jsem to tvrdil uz okamzite po vymene do NJD, ze to je neskutecny matlak (Getzo neveril nebo proste nechtel verit a dokonce tvrdil ze je lepsi nez Arnott - sorry bro :) ). Nebylo to jen tvrzeni, ktere bylo podlozene mou nenavisti k Steckelovi, proste jsem mel odsledovany i WSH a tam byl klasicky nejslabsim hracem, ktery proste fakt nevedel nic jineho krome bully. Devils se tedy velmi sikovne zbavili nepouzitelneho artiklu, coz me u rivala Pens prilis netesi... Na druhe strane se alespon nebudu muset tak casto na toho drevaka divat a usetrim tak trosku svuj žaludek.

Jinak Burke zas jenom ukazal svou neschopnost. Jak jsem veril ze Toronto bude pripravene(ideal byl B.Richards), tak to tam totalne prosral, neposilil temer vubec a sazce na Connollyho ja osobne neverim vubec. Steckela urcite bude cpat do zakladu... Realita je takova, ze na team kteremu jsem chtel fandit, ted totalne kaslu ale to uz tady nepatri...
Čože som tvrdil? :lol2: No priznávam, tešil som sa z toho nevediac čo sme to naozaj dostali lebo 4th linerov vo WSH som si okrem Hendricksa a Gordona nikdy nevšímal, ale to je tak všetko. Jedinú súvislosť, ktorú tam nájdeš je, že som hovoril akú tužku vtedy Arnott hral, ale to je tak všetko, tak si prosím nevymýšľaj. Nevedomosť neospravedlňuje, chybu som si priznal. Mal si výhodu, využil si ju a ja ti za uzemnenie (vtedy) ďakujem, ale tým to hasne. Toto veru nie...

Inak som zvedavý čo bude s Pelleym, či základ, či trejd, či Albany. Janssen fakt príjemne prekvapil aj keď tomu uverí asi len málokto a stále neviem ako brať Louove slová. Tie do základu jasne dávajú Henriqueho, Millsa a práve Janssena. Vychádzať z predpokladu, že Boulton nie je len neschopný pylón (aj keď mňa teda vôbec nezaujal nikdy), tak by mali mať miesto obaja. S takým scenárom som rátal len na derby zápasy a to by odsunulo Pelleyho na vedľajšiu koľaj (čo je škoda, lebo ako center a PKer je lepší). Uvidíme.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS