Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No pekne :D. Keď tu som, tak sa nič nedeje. No akonáhle odídem na dovolenku, tak prídu len samé dobré správy, čo som rád. Hlavné je, že sme podpísali Upshalla, už len Tungay. Ďakujem ti Wanic za nové správy a len tak, podľa mňa tá tvrdosť ani nie je podstatná, ak si myslíš, že nám chýbajú dáky prášiči ako sú Carcillo alebo Fedoruk. Detroit tiež takých hráčov nemá a darí sa im. Tú tvrdosť u nás podľa mňa nemusíme brať ani vážne, hlavná je obrana a útok. V obrane keď budeme mať kvalitných hráčov, tak žiadnych búchačov nepotrebujeme. Ak samozrejme sa nestane taká vec, ako napríklad v NY Rangers, kde Jágrovi moc priestor nedali a NY Rangers potom najali Averyho. Podľa mňa ak sa stane niečo nevystpytateľného, tak až vtedy by boli vhodní dáki bitkári. Keď budú hustiť do naších hlavných radov. Treba sa modliť hlavne nad tým Tungayom.
No tak špetku tvrdosti potřebuje každej tým... ale je fakt, že nějakýho toho "tvrdýho" hráče můžem přivést do týmu celkem kdykoliv..... to se na trhu hráčů shání mnohem líp než forward pro první lajnu, v tom zas takovej problém nebude.....

Alex bude horší.... zjistil sem že už s nim do týmu nějak moc počítam... a jestli nakonec nebude.. vůbec si nedokážu představit kdo tu první lajnu bude hrát..... Boedker? Potenciál má dobrej, ale na první lajnu úspěšnýho týmu to (alespoň zatim) asi neni.... Vrbata? uvidíme co předvede, ale podle mě buď 3. lajna nebo maximálně 2. když se Průchovi nebude dařit..... Nikdo jinej už mě nenapadá pokud nebudem chtít trhat lajnu Upshall - Lombardi - Průcha.... takže jestli nevýjde alespoň hráč podobný Tanguayovi...... :evil:
Na žádost ligy, soud přesunul finální slyšení na 10. září v 9 AM MST

Takže nekonečný případ Coyotes stále pokračuje a ještě minimálně měsíc pokračovat bude. Jelikož soud zamítl nabídku Balsiliho, soud dovolil NHL vrátit se k plánovanému rozvrhu

Gary Bettman diskutuje s Jarry Reindsdorfem už 6 měsíců. Než se do věci vložil Moyes s vyhlášením bankrotu, mělo být právě datum dnes určené soudem finální.
Nedávno (asi před měsícem) však soud rozhodl, že kvůli nabídce Bailsiliho toto datum posune na 5. Srpna, aby se posléze (mimochodem také 10. září) potom mohla uskutečnit aukce i pro ty, jež chtějí klub přestěhovat. To už však teď neni nutné, neboť soud zamítl Balsiliho návrh a tak už Balsili nehraje v tomto případě žádnou roli. Proto soud rozhodl že se NHL může vrátit k původnímu rozvrhu.
Nekonečná sága všech pro a proti tak bude pokračovat další měsíc a musim říct, že už je to docela unavující louskat příspevky v diskuzích od lidí, jež tvrdí že ve Phoenixu hokej nemá budoucnost a navíc i trochu děsivé, neboť si člověk vždycky musí říkat: "sakra co kdyby měl pravdu, budou se opravdu Yots stěhovat?" ... Letos se víc jak kdy jindy těšim, až přijde září (nebo prosinec, nebo bůh ví jak dlouho se to ještě bude táhnout) a až na AZcentral vyjde konečně článek "Team sold to Reinsdorf, Coyotes stays....."

Dogs rulez...
Wanic. Objavil sa ďalší voľný hráč, ktorý sa nedohodol s NY Rangers. Jeho meno je Zherdev. Je to ľavé krídlo, podobne ako Tungay. Nebol by on lepším hráčom do tímu? Ale zas čo sa týka peňazí, tak asi nie. Čo ty na to?
No což o to... já bych ho i uvítal ;)) ... ale já bych uvítal celkem jakoukoliv posilu, ale hlavně ať někdo přijde, protože jnk. bude muset některý z mladíčků hrát v týmu větší roli, než na kterou má, a to nikdy neni dobrý...... mno k Zherdevovi: silně pochybuju že skončí v Arizoně... protože kvůli jeho náladovosti a povaze ho podle mě Maloney nevybere ... mno a Žerděv? Ten by k nám asi stejně nešel.... já ho tipuju na nějakej kanadskej tým
Wanic píše:No což o to... já bych ho i uvítal ;)) ... ale já bych uvítal celkem jakoukoliv posilu, ale hlavně ať někdo přijde, protože jnk. bude muset některý z mladíčků hrát v týmu větší roli, než na kterou má, a to nikdy neni dobrý...... mno k Zherdevovi: silně pochybuju že skončí v Arizoně... protože kvůli jeho náladovosti a povaze ho podle mě Maloney nevybere ... mno a Žerděv? Ten by k nám asi stejně nešel.... já ho tipuju na nějakej kanadskej tým
To je škoda, pretože mne sa taký tip hráča veľmi páči. Vie dávať góly, ale aj dobre obraňovať.
Dneska vyšlo na oficiálních stránkách pěkné shrnutí posezóního kolotoče.... vše co se ve Phoenixu stalo od chvíle, kdy Pittsburg vyhrál Stanley Cup.

link: http://coyotes.nhl.com/club/news.htm?id ... L|PHX|home
  • Draft:
  • Oliver Ekman Larson (6. volba, následující sezónu odehraje ve Švédsku)
  • Chris Brown (36. volba, následující sezónu odehraje na Univerzitě v Michiganu)
  • Mike Lee
  • Jordan Schwarz
  • Justin Weller
  • Evan Bloodoff
  • Příchody:
  • Jim Vandermeer (4,6 mil za 2 roky)
  • Sami Lepisto (550 000 na 1 rok [nejspíš dvoucestná smlouva])
  • Shaun Heshka (525 000 na 1 rok [dvoucestná smlouva])
  • Lauri Korpikovski (1,4 mil za 2 roky)
  • Radim Vrbata (6 mil za 2 roky)
  • Podpisy:
  • Vernon Fidler (2,2 mil za 2 roky)
  • Jason LaBarbera (2,2 mil za 2 roky [možná dvoucestná smlouva])
  • Adrian Aucoin (2,25 mil za 1 rok)
  • Scotie Upshall (1,5 mil za 1 rok)
  • Odchody:
  • Ryan Lannon (Minnessota)
  • Dmitri Kalinin (EUROPE)
  • David Hale (Tampa Bay)
  • Garth Murray (Calgary)
  • Joakim Lindstrom (EUROPE)
  • Enver Lisin (NY Rangers)
  • Brian McGratton (Calgary)
  • Steven Goertzen (Carolina)
  • Brandon Prust (Calgary)
  • Steven Reinprecht (Florida)
  • Nigel Dawes (Calgary)
  • Todd Fedoruk (Tampa Bay)
- krom toho proběhl kemp nováčků, kteří jako každý rok vystoupali na Camelback Mountain a po dobu 6 dnů dokazovali managementu Phoenixu svoje schopnosti... Nejvíc se ukázal Brett MacLean (útočník), takže je dost možný, že ho v průběhu sezóny v několika zápasech uvidíme.....
- náš trénningový kemp, začne 5. září pro nováčky a 12. září pro veterány

To yzy19: No já se bych se docela bál tý jeho náladovosti.... i když do našeho týmu, by zrovna herně zapadl docela hezky ;)))
Ja o ňom veĺa neviem a o tej náladovosti som tiež nevedel. No čo som čítal, tak to sa mi ľubilo. Ako sa prejavuje tá jeho náladovosť? Na čo je háklivý?
No na co je háklivý to nevim... ale když se mu daří, tak hraje dobře... když se mu nedaří tak hraje špatně a zase to chvíli trvá než se mu zase začne dařit.... Je to tipově hráč kterýho bych do týmu moc nechtěl.... Na ledě (když mu to zrovna de) ale hraje skvěle a myslim že by se i hodil do naší koncepce....

otázka je, vyplatilo by se ohrozit pohodu v kabině kvůli hráči, u kterýho neni jistý jak se zrovna vyspí a jak zahraje?

Já nevim no, ratši bych bral Alexe ;))
Wanic píše:No na co je háklivý to nevim... ale když se mu daří, tak hraje dobře... když se mu nedaří tak hraje špatně a zase to chvíli trvá než se mu zase začne dařit.... Je to tipově hráč kterýho bych do týmu moc nechtěl.... Na ledě (když mu to zrovna de) ale hraje skvěle a myslim že by se i hodil do naší koncepce....

otázka je, vyplatilo by se ohrozit pohodu v kabině kvůli hráči, u kterýho neni jistý jak se zrovna vyspí a jak zahraje?

Já nevim no, ratši bych bral Alexe ;))
Tak potom radšej Alexa, no ani ten sa k nám moc nehrnie. Uvidíme. :)
No do Phoenixu se vůbec málokdo hrne ;))) a jelikož Maloney hráče nepřeplácí (což je na jednu stranu supr), je docela těžký získat elitní hráče, pokud si je sami nevychováme.... Turris a Boedker budou jednou budoucností Phoenixu i NHL... ale to si jestě tak 2 roky budem muset počkat a do tý doby jestli chceme úspěch (jako že už je docela žádoucí) ještě jeden hráč je asi pro tenhle tým nutnost ..... Snad přijde, jestli ne, bude zase těžkej boj o play off.....

Btw. Maloney řekl, že chce přivést ještě nějakou horu do 4. útoku ;))) (doslova "přidat tvrdost a velikost"), takže se do konce léta můžem těšit ještě z nějakého bitkaře... jsme zvědavej koho zvolí.... Potom už se můj seznam priorit zůží opravdu jenom na Alexe ;))
Mno tak... soud odmítl dvě aukce 10. září ... což znamená jediný..... Bude jenom jedna aukce, kde může klub koupit kdokoliv... klidně i Balsilie.... Nezbývá než doufat, že nabídka Reinsdorfa bude ta, kterou soud vybere jako nejlepší..... počty jsou daný... ale na druhou stranu počty nejsou všechno... Reindsdorf nabízí 148 mil. dolarů z čehož by nic nedal dosavadnímu majiteli Moyesovi.... Bilslilie nabízí 212 mil. dolarů s tim, že 100 mil dá Moeysovi...... Takže pokud by soud uznal že Moeys nemá právo dostat nějaké peníze, Reinsdorfova nabídka by vlastně měla bejt i výhodnější.....

Ale bohužel toto je krůček (zatím jenom krůček, ale už ani to neni dobrý) dopředu k přestěhování.....

WE BELIVE IN YOU REINSDORF BY ALL OUR HEARTS
NHL REAGUJE NA ROZSUDEK SOUDU

link: http://coyotes.nhl.com/club/news.htm?id ... hl-home-dl

Poznámka redaktora: Komisionář NHL Bill Daly mluvil s Davem Vestem jež pracuje pro phoenixcoyotes.com (po telefenu v páteční odpoledne) o nedávných událostech v případu "Bankrotu Phoenixu". Tématem hovoru bylo středeční nařízení soudu, jež určilo, že 10. září se můžou zůčastnit aukce na koupi Kojotů všichni zájemci (tedy i ti, co chtějí hokej udržet v Glendale a i ti, jež chtějí klub přestěhovat).

Dave Vest: “Před dvěma dny Bille, soud rozhodl, že aukce na koupi Kojotů bude otevřena pro všechny nabídky a né jenom pro "lokální" zájemce. Jsme zvědavý, jaká je na tento verdikt reakce NHL pouze 48 hodin po vynesení této zprávy. Bille?“

Bill Daly: “No, neni to zrovna naše prosazovaná odpověd od soudu, ale myslím, že se to dalo očekávat, když se tým nepodařilo prodat 5. Srpna. Myslím, že soud si chce být jistý, že každý bude mít šanci udělat nabídku na koupi týmu a já myslim, že to byl jeho cíl už od začátku.”

Vest: “ Bille, tak, jak to teď je, tak tým bude prodaný na aukci 10. září. Když se na rychlo podívám do kalendáře, tak je to jenom pět dní před tím, než má Phoenix naplánovaný první předsezóní zápas. Je tedy (díky táhlosti tohoto procesu) pro fanoušky Phoenixu jisté, že tým bude v Glendale i pro sezónu 2009/2010 ať už se stane cokoliv na aukci v září?

Daly: “Jo, myslím že už je to jisté. S praktického hlediska, a že jsme tuto věc soudu připomínali po celou dobu procesu, je nyní nemožné přestěhovat Phoenix pro sezónu 2009/2010. Rozpis zápasů byl zveřejněn (moje pozn.: rozlosován). Týmy už zhotovili svoje cestovní a hotelové smlouvy a všechno s tím spojené. A když vezmu v potaz kolik by s tim bylo problémů a co by to všechno obnášelo, je zkrátka nemožné aby se Kojoti stěhovali. Ale vy znáte naše úmysli, jde tu o mnohem víc než jenom sezónu 2009/2010. Chceme se ujistit, že uděláme rozhodnutí, které udrží Kojoty ve Phoenixu navždy (forever ;)) !!!!!!!!!!).”

Vest: “ To mě vede k mé další otázce Bille. Jak pravděpodobné v tuto chvíli je, že bude zhotovena alespoň jedna "lokální" nabídka na aucki 10. září?"

Daly: “ No, opravdu moc a moc doufam a myslím si, že každý kdo může pracuje velmi tvrdě aby se nějaká nabídka do té doby zhotovila (and that’s what needs to be done - jak je tak angličtina krásná, tohle se nedá překládat ;))). A já myslím, jako jsem řekl už dřív, myslim, že to byl jeden z důvodů, proč soud rozhodl tak jak rozhodl - motivovat a popohnat všechny kdo chtějí klub udržet v Glandale, aby udělali finální rozhodnutí (nabídku) a já si myslim, jak víte, že do dvou dnů uvidíme že se něco z toho stává skutečností. A znovu opakuju, my jsme jenom roztleskávačky (v tuto chvíli) doufající že lidi budou schopni vytvořit korektní nabídku a všechno doladiť (což je nezbytné). Ale opravdu hodně, hodně věříme, že věci vykrystalizujou už ve velmi blízké budoucnosti.”

Vest: “ Nakonec, co byste vzkázal (jako zástupce NHL) fanouškům Phoenixu, kteří už možná začínají ztrácet víru v tomto procesu a možna ještě hůř jež se bojí o dlouhodobou budoucnost Yots tady?”

Daly: “Fanouškům Phoenixu bych chtěl vzkázat, že jsou skvělý po dobu trvání celého procesu. Děkujeme jim velice moc za jejich snahu zachránit Kojoty. Stávající management tuto jejich snahu velice oceňuje. Ale ne jenom management, ale i 29 zbylých týmů a všichni zaměstnanci NHL si toho velmi cení. Poslali nám už nezpočet dopisů žádajících o pomoc, protože lidi Kojoty milují. Lidi to zničuje, celej tento proces a my víme, že tohle bylo pro ně opravdu velice dlouhé léto (a ještě velice dlouhé bude :/). Chtěl bych jim jenom říct, ať nepřestávaj věřit...”

PS: složení vět je občas trochu mimo češtinu ;))), stejně jako veškerá interpunkce, trvalo by dlouho než bych to přeložil spisovně a správně, aniž bych jakkoliv pozměnil význam jakékoliv věty....

DOGS RULES....
Phoenix bude mít novou farmu.... Las Vegas Wranglers
smlouva: 1 rok

- Hrají ECHL a hrají jí výborně... jenom nevim, s jakou z našich dosavadních farem jsme rozvázali (či neprdoloužili) smlouvu... To si teď nepamatuju.. ale vim, že jsem ještě někdy v červnu četl, že jsme s jednou z nich prodloužili... která to je.. to už teď nevim :/ ....

Nicméně hráči kteří budou poslaný sem, to budou mít aspoň do Glandale blíž ;))).....
Nebol som to hodnú chvíľku, no už sa to snáď nestane. Čo sa týka toho presunu Phoenixu do Hamiltonu, tak sa mi zdá, že máme bližšie k tomu, aby sme zotrvali v Arizone. Reindsdorfove prostriedky sa mi zdajú prijateľnejšie ako tie Bilslilieho. Snáď sa to tak aj naplní. A čo sa týka Tungaya, tak dávam tomu už len 5% šancu, že by k nám išiel. Keď si vybere Tampu, tak tam určite nebude mať toľko priestoru, ako by mal vo Phoenixe. U nás by bol podľa mňa takých menší boh. Kebyže sa rozhodne pre Minnesotu, tam by mal asi väčší prínos. Ináč Wanic, nemáš ešte nejakých hráčov, ktorí by sa nám hodili do tímu? Sú ešte nejakí dobrí tiež ešte voľní.
Mno o tom přestěhování...... já o tom čtu články téměr každý den (teď se to trochu uklidnilo zaplať pánbůh), a dlouho to zrovna nejslavněji nevypadalo... i když teď už to vypadá líp... tak doufejme, že to vyjde....

Volných hráčů který by se nám hodilo do týmu by se určitě pár našlo.... Ale dokať nebude alespoň spekulace že by do Phoenixu mohli přestoupit tak to nemá cenu řešit.....

Mno ale jak znam Maloneyho, tak si myslim, že se ještě na nějakou posilu můžem těšit, nebude to asi posila formátu Tanguyae, ale zase kus puzzle, kterej nám pomůže do play off.....

Když jsem přestal doufat v přestup Tanguye ... tak jsem se kouknul na tu sestavu a zas tak špatně to nakonec nevypadá ani bez něj..... Obrana a golmany neřešim, tam jsme komplet.... ale útoky by taky docela šli:

Upshall - Lombardi - Doan (neni co dodat parádní řada)
Průcha - Hanzal - Vrbata (tady je podmínka, že Vrbata musí hrát jako když u nás byl dřív.... podle mě na to má, jestli to potvrdí to už je druhá věc.... i když neni to zrovna nejlepší druhá řada, co si budeme povídat. Průcha by byl taky lepší do třetí, ale snad dostačující....)
Tikhonov - Mueller - Boedker (Na třetí řadu stačí)
Korpikovski - Fidler - Winnik (neni co řešit)
Wejnys! Rýchlo, iba ty nás môžeš zachrániť. Phoenixu hrozí premiestnenie do Hamiltonu. Ale môže zotrvať v Arizone ak si jeden človek splní to čo má. Tým človek si ty, ty si ten vyvolený. Musíš si prečítať PM a zachrániš celý Phoenix!!! Rýchlo!!!!
yzy19 píše:Wejnys! Rýchlo, iba ty nás môžeš zachrániť. Phoenixu hrozí premiestnenie do Hamiltonu. Ale môže zotrvať v Arizone ak si jeden človek splní to čo má. Tým človek si ty, ty si ten vyvolený. Musíš si prečítať PM a zachrániš celý Phoenix!!! Rýchlo!!!!
:?: :?: :?: :oslava: :?: :?: :?:
:D

pár novinek
Phoenixu už taky začal kemp nováčků, na ledě se dokonce už objevilo pár veteránů (Doan, Jovanovski, Aucoin a další...)..... sezóna už se blíží.....

btw. Phoenix asi žádnou posilu nepřivede... prý minimálně do té doby, než se nevyřeší existenční problémy...... Na jednu stranu je to docela pochopitelné....

jnk. tady je rozpis televizních přenosů.... alespoň několikrát se do tý televize dostanem ;)))

VERSUS:
Jan. 26: Coyotes at Detroit

CBC's Hockey Night in Canada:
April 3: Edmonton at Coyotes

TSN:
Oct. 7: Coyotes at Pittsburgh
Nov. 25: Coyotes at Calgary
Dec. 16: Coyotes at Toronto
March 10: Vancouver at Coyotes

TSN2:
Jan. 26: Coyotes at Detroit
Nov. 12: Montreal at Coyotes

No alespoň ty internetový streamy v tyto dny budou mít zajištěnou kvalitu ;)))
Síce chodím na NHLpro ale toto stojí za povšimnutie:

TORONTO (Toronto Star) - Spor o vlastnictví Phoenix Coyotes začíná nabírat na obrátkách a Jim Balsillie je opět jedním z hlavních aktérů. Tentokráte se pustil do samotného vedení NHL, které z něj před nedávnem udělalo nekontrolovatelnou sílu, která chce za každou cenu zkrachovalé Coyotes odstěhovat do Kanady.

Balsilliemu se rozhodně nelíbí, že ho NHL před soudem označila za „bezcharakterního a svévolného“. Na svou obranu tedy vyrukoval s těmi nejdrsnějšími argumenty, když v dokumentech zaslaných konkurznímu soudu napsal, že „NHL již nějakou dobu ve svých řadách toleruje domnělé i usvědčené kriminálníky“.

Balsillieho skupina se pustila do úderu obřích rozměrů a vypálila jedovaté střely hned na tři prominentní osoby – majitele Senators Eugene Melnyka, spolumajitele Rangers Jima Dolana a Jerryho Reinsdorfa, ligou preferovaného zájemce o Phoenix Coyotes. Balsillie poukazuje na fakt, že morální kvality a otázky charakteru „v historii NHL nikdy v případě zájemce o koupi klubu nehrály roli“.

Nekonečný seriál o budoucnosti Coyotes se začíná dostávat na úplně jinou rovinu. Balsillie se nečestného odmítnutí NHL rozhodně nezalekl a s napětím bude očekávat výsledek dalšího slyšení, které by mělo být na programu 2. září. Tehdy totiž soud rozhodne, zda by byl Balsillie způsobilým majitelem klubu a zda se 10. září bude moci v aukci ucházet o koupi Coyotes.

Jeho právníci v jednom dokumentu také poukázali na fakt, že Jerry Reinsdorf v roce 1990 zažaloval NBA jenom za to, že se zápasy jeho Bulls nedostatečně objevovaly v televizi. Jim Dolan pro změnu NHL žaloval za to, že chtěla nad webovou stránkou Rangers převzít kontrolu. Liga jeho jednání celkem nelogicky nevyhodnotila jako nežádoucí a Dolan nebyl požádán, aby prodal svůj podíl v klubu.

Balsillie se těmito důkazy snaží prokázat, že není důvod, aby nemohl Coyotes koupit. Liga je podle jeho názoru k němu předpojatá a nejedná s ním jako s ostatními zájemci.

Balsillie ve svých poznámkách také poukazuje na to, že NHL nedávno za majitele Predators schválila Williama Bel Biaggia, který byl před nedávnem usvědčen z falšování úvěrů v hodnotě 110 mil. dolarů. V dokumentu stojí, že liga mu klub prodala i přesto, že dva ligoví guvernéři věděli, že nemá dostatek peněz, aby koupi uskutečnil.

Dále se v té samé zprávě uvádí, že bývalý majitel L. A. Kings a bývalý člen rady guvernérů NHL, Bruce McNall, byl usvědčen z podvodných finančních operací ve výši 236 mil. dolarů a byl odsouzen k šesti letům vězení. Majitel Senators, Eugene Melnyk, pro změnu porušil kanadské bezpečnostní zákony, dostal pokutu 1 mil. dolarů a bylo mu nařízeno, aby na rok odstoupil z ředitelské funkce své firmy Biovail.
(zdroj nhlpro.cz)
Psal jsem to i na NHLpro .... Tohle jenom dokazuje, jak už je JB zoufalej :D:D .....

tady je na to odpověď:
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=288286

překládat to nebudu... zas tak poctatný to neni... jediný co je poctatný je, že PHOENIX ZŮSTÁVÁ V ARIZONĚ !!!!!
Phoenix posílil Aaron Downey z Detroitu
smlouva: nezveřejněna

Tohle jsme potřebovali... přidat tvrdost..... Upshall už je podepsanej.... bitkaře jsme přivedli...... So common ... the only thing which remaining is TOP3 FORWARD...... DON'T LOOSING FAITH IN TANGUAY!!!!!!
NEJNOVĚJŠÍ INFORMACE O PHOENIXU

:!: :!: :!: http://coyotes.wz.cz/index.php?mv=aktua ... clanku=765 :!: :!: :!:

Je to přeložený článek z Azcentral od phoenixmana.....

COYOTES HAS TO STAY !!!!!!!!!! NHL RULE!!!!!!!!!!!
Mno to je snad poprvé za celý léto, kdy je ohledně Phoenixu relativně mediální klid.... už 2. se bude diskutovat o tom, jestli Balsilliemu bude dovoloeno ucházet se 10. záři o klub nebo ne....

Letošní okurková sezóna zrovna moc okurková nebyla :/ , spíš infarktová, tak doufam že to bude mít aspoň šťastnej konec...

DOGS RULE!!
Obrázek

It has began... :!: :!:

After the longest.... after the most stressfull and most painfull summer, the beginning of the end has become true....

Failure is unacceptable and for Balsillie and Moyes unforgivable.....

Good luck Gary... DOGS RULE!!!!!!!!

Obrázek
Phoenix podepsal Tylora Pyatta
smlouva: 600 000 $

- Já osobně o Pyattovi moc nevim, bodlo by nějaký hodnocení od fanouška Kosatek.. co Leo a spol? :?: :?:

Don Maloney Pyatta vidí takhle:
Přivede potřebné centrimetry a houževnatost (prostě "size") do našich útočných řad a také skvělou vyváženost mezi šikovností a rychlostí. Abych dodal, ve Vancoveru se uplatnil při přesilovkách před bránou, což je něco co jsme hledali.

Když se našeho GM Dave Vest zeptal kde by měl Pyatt hrál, toto byla odpověď:
Ve Vancouveru hrál Taylor s dvojčaty Sedinovci v elitní TOP LINE, stejně tak jako ve 4. bránicí řadě. Takže jeho přednosti v tréningovém kempu nám ukáží, kde bude nakonec nastupovat.
Jestli někdo dokáže změnit tempo hry, je to Pyatt....

Mno tak jsem na něj zvědavej...
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS