Obrovska krivda sa prave udiala na Washington..ked vyrovnaval Laich tak rozhodcovia neuznali jasny gol..absolutne neviem z akeho dovodu..postavenie hraca v brankovisku nebolo, brankarovi nikto nebranil v braneni, az pri opakovacke sa aj cudujuci komentatori dovtipili, ze pri prechadzani okolo Fleischmana tam padol hrac Tampi a asi kvoli tomu neuznali gol, ale ak toto mal byt faul, tak ma zaujima, preco nebol Fleischman vyluceny. Dufam, ze to pozera aj leci, ze by mi vedel k tomu povedat viac, lebo ja vazne nerozumiem, preco ten gol neplati a a cuduju sa aj komentatori, ktori to pustaju stale dookola.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zatial 1:1..vyrovnali sme, ale gol bol z kategorie naozaj stastnych, ked si puk zrazil korculou do branky tusim Kuba. Asi to chce osud trosku vykompenzovat, ked uz piska taky dilino. Muz zapasu zatial Ramo..len neviem, ci je naozaj taky dobry, alebo ma take obrovske stastie, dufam, ze je to to stastie, lebo ak bude chytat tak, ako v prvej tr. budeme to mat naozaj tazke, lebo ten co uz chytil..Inak nasraty som stale a to riadne..
Nie Nie..dnes nam asi nieje sudene..Tampa asi vcera setrila sili, aby nas mohla dnes porazit, Ramo chyta uzasne a to co chytil on, by nechytil hadam ani Brodeur.. A najlepsie je, ze sa nam rozpadava prvy utok..Kozlova som na lade dlhsiu dobu nevidel (neviem, co sa stalo) a Alex minutu pred 2 tr. blokoval strelu, ktora mu trafila nohu a Alwx z grimasou ledva odkorculoval na striedacku, potom este na chvilu cez prestavku vysiel na lad, ale zamieril rovno do satne. Predvcerom sme stratili Morrissona, neviem co je s Kozim a Alex je otazny, dnes sa nam to ruca ako domcek s karat. O5 sa prejavuje to nase stasticko..nevadi chlapci..ja som na vas aj tak hrdy.
Tak moje najväcsie obavi sa nepotvrdili a Alex aj s Kozim do 3 tr. nastupili a dakujem bohu za Alexa. Neskutocny zjav, zatiahne vzdy, ked to tym najviac potrebuje. No..nakoniec sme v 3 tr. strelili 3 goly (jeden do prazdnej) ale ten kto zapas nevidel, tak neuveri, aka neskutocna drama to bola. Mna uz nervy chytali a prehrat zapas, ani neviem co by som spravil, susedia by isto volali policiu..TBL hrala naprosto ucelne a hl. bola podporovana muzom zapasu, cize Ramom. Ja osobne si vsak myslim, ze zapas velmi ovplyvnil jednak rychly gol Tampi (uz po par sekundach) a hl. neuzany gol, ku ktoremu sa aj v 3 tretine komentatori vratili niekolko krat, nechapali, ako ze gol nieje uznany a ani nikto s kym som si pisal na hokej.sk. V zavere sa stala taka dost nestastna udalost, ked pri presilovke Tampy narazil Cooke Vinnieho (zakrok bol ale cisty, ani sa nevylucovalo) a Vinny padol celou vahou na ruku, pravdepodobne to bude zlomene
Este raz dakujem chalanom a hl. Alexovi, ze to nakoniec zvladli a ze stale drzia nadej na PO.
Tak jsme dosáhli povinného vítěztví!! I když s odřeným "zadkem"!! Alex je MVP, nevím kdo jiný by měl Hart vyhrát!?
Pokud Caps nepostoupí, budu to těžce nést!! Asi skočím pod vlak!! Bylo by strašné kdyby jsme kvůli kvůli 1 bodu nepostoupili!!
Snad nám bude štěstěna nakloněna!! :modlenie:
Pokud Caps nepostoupí, budu to těžce nést!! Asi skočím pod vlak!! Bylo by strašné kdyby jsme kvůli kvůli 1 bodu nepostoupili!!
Snad nám bude štěstěna nakloněna!! :modlenie:
hej a co potom taki fandovia Bruins, kde hrozi ze ich tim nepostupi pri rovnakom bodovom pocte... :beee:Hockey_King píše:Bylo by strašné kdyby jsme kvůli kvůli 1 bodu nepostoupili!!
inak bolo to zvlastne, na jednej strane som drzal prsty Tampe, no na strane druhej aj Caps, kedze som si na nich vsadil. tetkom uz môzem prezradit 1300,-

Hej..vobec to nebol lahky zapas. K tym nasim diviznym superom...som to uz chcel niekde napisat, tak to hodim sem. Pozrite si par stran dozadu, (15-20), kde som pisal, ze najhorise zapasi pre mna su s diviznymi supermi, nasim tie zapasi sli najhorsie a vl. to kompenzuju az v zavere, inak kazdy divizny super na nas vedel hrat, ci carolina, florida, ale aj Atlanta s tymi jej 12 strelami a 2 golmi. Priznavam, ze pri Tampe sme mali vzdy stastie a tu sme porazili viac xrat, ale ja som bol vzdy radsej, ked sme mali inych superov, z Ottawou sme vyhrali vsetky zapasi, Montreal, Philla, Boston..s kazdym 2:2, trosku horsie to bolo s Pit, ale tam to mohlo byt tiez 2:2, nebyt toho nestastneho golu Nyclasa. Uz teraz neviem aku bilanciu sme mali so zvysnymi tymami nasej konferencie a hladat sa mi to nechce, ale napr. velmi dobru bilanciu mame so Zapadnou konferenciou, ked sme dokazali ziskat bod z Detroitu, porazili sme Minnesotu, Colorado, Nashville, Columbus atd. Paradoxne tie najtazsie zapasi pre nas boli tymi JV divizie s ktorymi sme stracali najviac bodov, ale je pravda, ze tento posledny mesiac to trosku kompenzuju, ale predtym nam body nepustali vobec lahko. Takze mozte kludne spat, ked ste si mysleli ze s Atlantou, Floridou a Tampou mame skore 8-0
samozrejme, beriem, je to teraz take scestne poukazovat na to, ze posl. zapasy riesite s diviznymi timami, ktori su uz v tejto faze sutaze polovicni a s ktorymi je v domacich zapasoch povinnostou bodovat..skoda len, ze nemaju väcsie odhodlanie ako napr. taky Oilers
ale nie o tom som chcel, ak by Tampa ci Florida co i len teoreticky zila, bojovala by tak ako tetko vy a o tomto by sa nikto nezmienil, preto som to tak zamerne vytiahol, podpichol
v buducej sezone bude sila Tampy podstatne markantnejsia, Florida bude hryzt rovnako, ved v tejto sezone jej to slapalo celkom slusne a Atlantu cakaju pocas leta vyrazne zmeny v kadri a smerom do buducnosti vidim tento klub ako velmi nebezpecny..a este jedna vec, nezabudam na tie 2 Vase nestastne prehry..Bruins + Pens..ako spominam v nasom topicu, my mame vsetko vo vlastnych rukach, takze o Vasu pomoc nestojim
nakolko nie je ani realna
ale uprimne som rad, ze od buduceho rocnika sa format sutaze meni a tych 8 diviznych subojov bude hnusnou minulostou
ale uprimne som rad, ze od buduceho rocnika sa format sutaze meni a tych 8 diviznych subojov bude hnusnou minulostou
No ja nemozem na Tampu povedat ani mäkke f, porazila pred nedavnom Carolinu, na to uz asi kazdy zabudol a to ze s nami vcera prehrala neznamena, ze sa nesnazila. Sice nevyhrala, ale bolo vidiet, ze zapas nechce vypustit...Na ten buduci format sa uz aj ja neskutocne tesim..nevies, ci to bude tych 84 zapasov a ci budeme hrat teda s kazdym so Zapadu 2x? Asi vazne nikoho nebavi sledovat 4 tymi 8x za sezonu. To je vazne des a bude to tiez zase o trochu spravodlivejsie a nebudeme tu musiet v zavere ZC citat prispevky o srackodiviziach a lahsej ceste ich tymov do PO.
no pani, ide do tuheho, bodaj by nam to naozaj vyslo a vyzera to cim dalej realnejsie, ze by sme mohli postupit obaja!... philla hra s diablami a tucniakmi,co nie su lahki superi a dufam,ze aspon v jednom z tychto 2 zapasoch zavaha, stacila by teoreticky aj prehra po predlzeni,kedze my aj vy mame viac vitazstiev ako oni.... len preboha nesmieme prehrat,my dnes a vy zajtra!... teda hlavne my
... ok,ale drzim palce, uz len kvoli alexovi...
beriem a hraci Floridy urobia urcite vsetko preto, aby boli opät na titulnych strankach periodikdebil píše:take jasne to nie je. takychto jasnych vitazstiev uz bolo. psychika ked musis dokaze vela.
Je potřeba aby jsme dnešní zápas zvládli po psychické stránce!! Doufám že Florida nebude po dnešním zápase nad Carolinou, nabuzeni smáznout i nás!!
Nečekal jsem že budu pár dní před startem Play Off zažívat takové nervy!!!
Alex musí ze sebe dostat všechno!!! Já mu věřím.-Věřím že to bude on, kdo povede Caps v tomto veledůležitém zápase!!!
Go Caps Go!!!!!!
Alex musí ze sebe dostat všechno!!! Já mu věřím.-Věřím že to bude on, kdo povede Caps v tomto veledůležitém zápase!!!
Go Caps Go!!!!!!
Tento zapas ukaze psychicku silu hracov a ja som na to velmi zvedavy. Ak nepostupime, tak ma to nebude az tak stvat, lebo si to spravili sami hraci..maju to vo svojich rukach a ja som zvedavy, co dokazu. Inak proti Floride to bude naozaj tazke, Florida bude chciet urcite vyhrat a vsetci vieme, ze ked sa panteri rozbehnu, tak idu ako parni valec. Mam v pamäti este tu ich 9 zapasovu snuru vytazstiev, takze vsetko je este otvorene. Ale ak to dnes nasi hraci nezvladnu, tak dobre im tak a v PO nemaju co hladat.
Vies co by ma stvalo Philly? Teraz ti to poviem a ver mi, ze je to cista pravda a na to ti aj prisaham. Stvalo by ma, keby vyhrala Carolina, keby Boston s Ottawou uhrali remizu a keby ste vy porazili jak NJD, tak PIT a my by sme porazili Floridu..to by ma neskutocne stvalo, lebo by ma mrzelo, ze chlapci urobili pre to vsetko a nepodarilo sa. Ale ak im osud dal takuto prilezitost a oni nebudu schopni sa jej chytit, tak sportovo uznam, ze tento rok nemame v PO este co hladat. Samozrejme, ze ma to bude mrziet, ale so sklamanim, ktore by som zazil pri tom prvom scenari sa to nebude dat porovnat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé