Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

s Tampou sme pokazili uvod 2. tretiny a to rozhodlo. Cize zisk 6 bodov z juhovychodu sa nebude konat. :( Zajtra nas caka este Florida :twisted:
a proto se stávám vašim velkým fandou, jen jim dejte :yes:
takze v brane by mal nastupit Garon. Floridu trapia mnohe zranenia, musime ich porazit :twisted:
Aj ste ju porazili, ale bola to velmi krutá prehra pre panterov, ved minutu a pol dokonca ešte viedli 3:1. :?
Dvomi golmi v rozpeti 30 sekund vyrovnaval Stoll a zvrat dokončili tradične v rozstrele, rozhodujuci najazd mal Horcoff.
pane jo, tak tomu sa povie finis :roll: panteri museli mat po zapase dost...vyborne, vyborne, strata akehokolvek bodu v suboji so zapadom stale potesi :thumbsup:
ha-ha cepi som rad ze oilers ta tymto potesili. Keby to tak Stollovi islo stale a nie len z casu na cas...Za ten vyrovnavajuci gol dakujeme Vokounovi :) .Souray opustil zapas pre zranenie :?
Misiu po juhovychode ukoncujeme s 5 bodmi. Nie je to nic moc, ale da sa. Teraz 4 zapasy doma, aj s plameniakmi :twisted:
Navyse, blizi sa februar a uz by sa zisiel nejaky ten trejd, ktory by mohol byt povzbudenim alebo impulzom. Len pre boha nech Lowe nespravi zase nejaku somarinu. :modlenie: Tarnstrom pobera 2 miliony a po sezone bude UFA, hra prd takze neni co riesit.
Toho Loweho sa vsetci boja komu si zmysli zas dat ponuku. Hlavne v ohrozeni su obmedzeni agenti (ako napriklad Dion).

Edmonton by mal urcite trejdovat, zamiesat kartami, mozu si polepsit ale pohorsit ani moc nie.
Obrázek
Obrázek

inac podareny podpis arek, Mitcha si nim urcite potesil :cool:
Ocakavane sa stalo realitou. Edmonton meni obrancu Tarnstroma, ktory ostal tak nejak nazvys. Novym hracom je Glencross z Columbusu, dost nezname meno co vsak nemusi vadit. Je mlady, moc neboduje ale je to lave kridlo, vraj hra fyzicky hokej teda vlastnosti ktore Edmonton potrebuje. Navyse, edmonton ziskal 1.5 miliona priestoru do platoveho stropu.

Obrázek
Edmonton ma noveho majitela! Po dlhych rokovaniach to Katz napokon dokazal a jenovzm majitelom Oilers. Pre fanusikov Oilers tu je nadej ze novy majitel nastartuje novu uspesnu eru Oilers. A ja v to pevne verim. Chcem za supera silny oilers, s ktorym zapasy budu velmi tvrde ako tomu bolo v 80.tych rokoch.

http://www.canada.com/edmontonjournal/n ... 39&k=85292
Madafaka to je huste. Horcoff do konca sezony mimo.
:samovrazda: Tu uz vidim iba jedine riesenie a to je nejaky poriadny trejd. Bez Horcoffa, ak sa neuchytia nejake individuality, bude o dost slabsia produktivita. Prinajhorsom dopadneme ako pred rokom, ked odisiel Smyth.

Dnesny vysledok ma mimoriadne potesil :yahoo: . 5-0 s flames, waw, glencross sa pri jeho premiere pobil :box: . Bitiek bolo dost, debilovi sa urcite zapas pacil :D
Garon bol dnes neskutocny -) 40 ulapil, len jediny pustil :thumbsup:

Obrázek

olejari, maju z poslednych 2Z viac ako sympaticke skore :)
dnes proti wild, ktori to na nas vedia. My trpime na zranenia, zato Minnesota ma mimo iba Boogyho. Ak sa Gabby rozstriela, tak sme v prdeli. Nas uspech ocakavam vyuzivanim presiloviek, inak ani nie...ale nechajme sa prekvapit :)

HF suboj:
arek - wildcelt, minnesota1 :box:
drzime palce bezkonkurencnemu drzitelovi pohara. ked znova minesota vyhra na tresne tak ma drbne.
asi aj ja budem drzat palce oilers, chceme sa predsa na minnesotu dotiahnut... :D
ale preco nie? konecne niekto vyhral s tou lucky minnesotou.
prva sezona obrancu Sheldona Souraya v klube hokejovej NHL Edmonton Oilers sa predcasne konci ktory v lani v lete podpisal patrocny kontrakt na 27 milionov dolarov sa minuly tyzden podrobil operacii laveho ramena viac infrormacii tu :arrow: http://www.hokej.sk/nhl/?clanok=52958
parada, Moreau bude tiez do konca sezony out. To je po Torresovi, Horcoffovi a Sourayovi uz nas stvrty hrac, s ktorym nemozeme ratat. A vsetko su to doleziti hraci :doh: . Jeho prvy kapitansky rok mal na prd, na zaciatku sezony bol dlho zraneny a teraz zas.
v poslednom case sa nam tak trochu dari...z poslednych 10 zapasov mame 6-4-0. Ale furt sa drzime na predposlednom mieste :bitka3:
Dnesna vyhra s DET tesi, ale vedenie 2:0 sme nemali premrhat...nakoniec mozeme byt radi ze Fernando vyrovnal pol minuty pred koncom, inak by sme mali :ho*no: . Ale aspon sme stanovili novy rekord v pocte vyhier po sn - 13.
Sanderson odohral 1100.zapas v NHL a okorenil ho golom :thumbsup: .

Zajtra doma s Obrázek, povinna vyhra.
Edmonton si spravil vlastnu sutaz v zrucnosti. Sutaz o najtvrdsiu strelu vyhral Stoll, ale to nesutazil Souray.
ostatne vysledky tu

Najblizsie zapasy hrame so supermi z Centralnej divizie (CBJ,NSH,CBJ,CHI,STL). Idealne by bolo vsetky zapasy vyhrat, lebo sa jedna o timy, s ktorymi bojujeme :| o PO. Su to veeeelmi dolezite zapasy.
No Oilers tuto sezonu nerozbehly podla predstav maju kolisave vykony ja by som ich porovnaval s Torontom nemame v Toronte tiez nejaku hviezdu v tom slovazmisle ze by bola medzi desiatkov najlepsich myslim ze by takeho hraca trebalo do tymu aj Oilers aj Torontu ale tymova praca je dolezitejsia som zvedavy ci aspon jeden z tychto dvoch tymov zamieria do play off to nam ukazu najblizsie dni tak skuste zabojovat o tu poslednu miestenku.
arek, si sa ma pytal, ci mal Pronger dat prednost klubu pred zenou. Nie. Mal ale dupnut a povedat, ze ostava v Edmontone, ked sa jej nepaci, nech drzi hubu a krok, pretoze dolarov ma aj na posypanie cesty....
Prave som sa dozvedel pre mna osobne velmi zaujimavu novinku. Robert Nilsson mladik z timu Oilers je synom Kenta Nilssona. Tak toto som vobec nevedel a odteraz je Nilsson moj oblubeny hrac a ma dovolene nam dat aj gol sem tam. Kent Nilsson forever, najproduktivnejsi hrac v priemere na zapas v historii Flames, paradoxne titul ziskal vo svojej jedinej sezone za Oilers v 87mom.
konecne pozitivne spravy. Oilers sa posunuli na 11.miesto v konferencii :!: . Konecne sme sa odlepili z dna. 7 bodov strata na 8.miesto, do konca 12 zapasov, to by sa este dalo uhrat 8) . Gagner s Coglianom to teraz tahaju, ale dnesny rychly naskok 3:0 sme pustit nemuseli :thumbsdown:

Inak zaujimave ze Cogliano ma +1 a Gagner -16. :doh:
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG