Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše: Ale prečo si ty zmenil farby? Nemyslím to v zlom, keďže si neprešiel k úspešnejšiemu tímu, ako to majú mnohí vo zvyku (nenarážam na nikoho na fóre).
ottawa mi začala být sympatická od doby co tam přišel Michálek...sledoval jsem ji po očku...ale nějak nefandil...

-->po nějaké době sem si ji ale oblíbil víc a víc a na druhou stranu PENS sem už nefandil od srdce jak by správný fanda měl....tak sem začal fandit SENS kterým fandím od srdce stejně jako FLAMES.. :-)
yzy19 píše:Ja som zmenil Yotes za lepších Yotes! :D
A teraz k téme. Neočakávam od Ottawy veľké veci v PO, už ich samotný postup do PO ma šokoval, alebo prekvapil. Síce prišli o Heatlyho, no nahradili ho Michálekom a Cheechoom, tak som stále nemal veľké očakávania. V PO ste veľkou neznámkou, tak ako Yotes, alebo Colorado, či LAK, alebo Nashville.
nehnevaj sa, ale kolko rokov sledujes NHL? az na minuly rok sme boli 12 rokov po sebe v playoff, raz sme vyhrali President's Trophy(2002/03), 2005/06 vychodnu konferenciu na body, tak neviem z kade si na to prisiel ze Ottawa a playoff je daco nenormalne :roll:
Nightwolf píše:
yzy19 píše:Ja som zmenil Yotes za lepších Yotes! :D
A teraz k téme. Neočakávam od Ottawy veľké veci v PO, už ich samotný postup do PO ma šokoval, alebo prekvapil. Síce prišli o Heatlyho, no nahradili ho Michálekom a Cheechoom, tak som stále nemal veľké očakávania. V PO ste veľkou neznámkou, tak ako Yotes, alebo Colorado, či LAK, alebo Nashville.
nehnevaj sa, ale kolko rokov sledujes NHL? az na minuly rok sme boli 12 rokov po sebe v playoff, raz sme vyhrali President's Trophy, raz 2005/06 vychodnu konferenciu na body, tak neviem z kade si na to prisiel ze Ottawa a playoff je daco nenormalne :roll:
Myslel som, že vám výmena Heatleyho dosť uškodí, pretože bol veľmi dôležitou súčasťou vášho tímu. Viem o sile Ottawy, dobre si pamätám aj jej účinkovania v Play Off. Ale myslel som, že vám ta výmena uškodí.
yzy19 píše: Myslel som, že vám výmena Heatleyho dosť uškodí, pretože bol veľmi dôležitou súčasťou vášho tímu. Viem o sile Ottawy, dobre si pamätám aj jej účinkovania v Play Off. Ale myslel som, že vám ta výmena uškodí.
Heatley mal ku koncu ucinkovania len priemerne statistiky a ja to berem tak, ze odisiel Heatley, ale dostali sme lepsieho Spezzu, ktory teraz dava viac golov a neboji sa strielat
Nightwolf píše:
yzy19 píše: Myslel som, že vám výmena Heatleyho dosť uškodí, pretože bol veľmi dôležitou súčasťou vášho tímu. Viem o sile Ottawy, dobre si pamätám aj jej účinkovania v Play Off. Ale myslel som, že vám ta výmena uškodí.
Heatley mal ku koncu ucinkovania len priemerne statistiky a ja to berem tak, ze odisiel Heatley, ale dostali sme lepsieho Spezzu, ktory teraz dava viac golov a neboji sa strielat
Ako to s tým Spezzom to bolo obrazne povedané, že? :D Ináč v Ottawe je môj najobľúbenejší gólman Pascal LeClaire, no po pravde po jednej vydarenej sezóne v Columbuse už o ňom moc nie je počuť. Čo ešte stále býva zranený, alebo podáva len priemerné výkony?
yzy19 píše:
Nightwolf píše: Heatley mal ku koncu ucinkovania len priemerne statistiky a ja to berem tak, ze odisiel Heatley, ale dostali sme lepsieho Spezzu, ktory teraz dava viac golov a neboji sa strielat
Ako to s tým Spezzom to bolo obrazne povedané, že? :D Ináč v Ottawe je môj najobľúbenejší gólman Pascal LeClaire, no po pravde po jednej vydarenej sezóne v Columbuse už o ňom moc nie je počuť. Čo ešte stále býva zranený, alebo podáva len priemerné výkony?
Ale Spezza sam tiez tvrdi, ze jeho hra sa zmenila, viac striela, predtym vkuse nahraval Danymu a jeho hra bola dost predvidatelna
Leclaire je slabota, chyta asi ako Huet v Chicagu, slabe statistiky, nepodrzi tim, odrazene puky mu robia problemy, bohuzial bol asi len "one year wonder" a neviem si predstavit, ze by sa to mohlo zlepsit
Nightwolf píše:
yzy19 píše:
Nightwolf píše: Heatley mal ku koncu ucinkovania len priemerne statistiky a ja to berem tak, ze odisiel Heatley, ale dostali sme lepsieho Spezzu, ktory teraz dava viac golov a neboji sa strielat
Ale Spezza sam tiez tvrdi, ze jeho hra sa zmenila, viac striela, predtym vkuse nahraval Danymu a jeho hra bola dost predvidatelna
Leclaire je slabota, chyta asi ako Huet v Chicagu, slabe statistiky, nepodrzi tim, odrazene puky mu robia problemy, bohuzial bol asi len "one year wonder" a neviem si predstavit, ze by sa to mohlo zlepsit
Pazzyho obmedzujú zranenia.

Ale kto ma prekvapil, je Antoine Vermette, nečakala som, že bude až tak dobrý. Do Columbusu som ho nechcela, som rada, źe som sa mýlila.
Spezza je skvělý forward ale chybí mi u něho zaujetí do hry...podle mě nedává do hry 100% ( nevím jestli je to tím zraněním)
Martin #27 píše:Spezza je skvělý forward ale chybí mi u něho zaujetí do hry...podle mě nedává do hry 100% ( nevím jestli je to tím zraněním)
nemyslim si to, naopak, to zranenie mu pomohlo sa posunut dalej, po zraneni mal 17+18 v 26 zapasoch
Poradie hráčov v blokovaní striel:

2. Andy Sutton 72 204
6. Anton Vočenkov 64 172
27. Chris Phillips 82 142
29. Jordan Leopold 68 138
33. Jay McKee 62 137
36. Mark Eaton 79 135

Poradie hráčov v hitoch:

6. Brooks Orpik 73 255
8. Chris Neil 68 245
15. Mike Fischer 79 209

18. Mike Rupp 81 198
19. Craig Adams 82 197

21. Andy Sutton 72 197

Získané puky:

4. Daniel Alfredsson 76 70
29. Jarko Ruutuu 82 59

36. Jevgenij Malkin 67 56
42. Matt Cullen 81 54
101. Sidney Crosby 81 43
114. Jordan Staal 82 41

(pred Crosbym a Staalom je Mike Fischer)

Stratené puky:

5. Sidney Crosby 81 77
10. Chris Phillips 82 76
32. Andy Sutton 72 64
56. Jason Spezza 60 58

85. Jevgenij Malkin 67 51
99. Alex Goligoski 69 48

(Kovaleva nerátam, skončila mu sezóna)
mt-svk píše:Poradie hráčov v...

zaujimave statistiky :good:, dufam ze to je dobre znamenie ze Penguins v nicom pred nami nevynikaju
mt-svk píše:Ale kto ma prekvapil, je Antoine Vermette, nečakala som, že bude až tak dobrý. Do Columbusu som ho nechcela, som rada, źe som sa mýlila.
v Ottawe neukazal velmi svoje schopnosti, ci uz kvoli silnej konkurencii alebo prostrediu, ale Columbus mu paradne sadol, 65 bodov je super :thumbsup:
Obrana Phillips, Volčenkov by mala Crosbyho ustrážiť, bohužiaľ, Campollimu a Carknerovi na Malkinovu formáciu moc neverím.
Volčenkov je vyborný hitař a mohl by Crosbyho pořádně potrápit, ale pokud bude hrát Crosby v tak velkém stylu jako teďka, tak to nebude zdaleka jen na obráncích, ale na komplexní defenzívě a precizním golmanu, kteří by mu to jeho galapředstavení mohli znechutit...
neis píše:Volčenkov je vyborný hitař a mohl by Crosbyho pořádně potrápit, ale pokud bude hrát Crosby v tak velkém stylu jako teďka, tak to nebude zdaleka jen na obráncích, ale na komplexní defenzívě a precizním golmanu, kteří by mu to jeho galapředstavení mohli znechutit...
Nemyslím si, Anton je známy najmä svojím perfektným bránením a.... a to je najdôležitejšie... blokovaním striel. Takže je veľká šanca, že si náš inkarnovaný Boh a Spasiteľ v jednom proti nemu príliš nezahrá.
:cinka: Obrázek :cinka:
Mám pocit, že nás fanúšikovia čím ďalej tým viac podceňujú. Aby na to nedošli. :box:
mt-svk píše:Mám pocit, že nás fanúšikovia čím ďalej tým viac podceňujú. Aby na to nedošli. :box:
To je uplne jedno, co si o vas mysli fanousek. Pittsburgh je vitez Stanley cupu, Crosby hraje jak z partesu, Malkin se taky probouzi, proste jsme favoriti. Ja OTT respektuji, ale na Pittsburgh stacit nebudete. A hlavne aby vas nepodcenili samotni Penguini, to si ale myslim ze nehrozi a proto pojedete na dovolenou se slzami v ocich...
Atlantik píše:
mt-svk píše:Mám pocit, že nás fanúšikovia čím ďalej tým viac podceňujú. Aby na to nedošli. :box:
To je uplne jedno, co si o vas mysli fanousek. Pittsburgh je vitez Stanley cupu, Crosby hraje jak z partesu, Malkin se taky probouzi, proste jsme favoriti. Ja OTT respektuji, ale na Pittsburgh stacit nebudete. A hlavne aby vas nepodcenili samotni Penguini, to si ale myslim ze nehrozi a proto pojedete na dovolenou se slzami v ocich...
Mne je úplne šuma fuk, či sú Pens víťazom SC, alebo majstrovstiev Galaxie. Taktiež mi je jedno, ako hral Crosby v ZČ. Uvidí sa v play-off. Tvrdá hra a dôrazná hra dvojice Phillips, Volčenkov, mu nebude po chuti. A nielen jemu. Pritom A-train s Phillipsom nie sú sami.
mt-svk píše: Mne je úplne šuma fuk, či sú Pens víťazom SC, alebo majstrovstiev Galaxie. Taktiež mi je jedno, ako hral Crosby v ZČ. Uvidí sa v play-off. Tvrdá hra a dôrazná hra dvojice Phillips, Volčenkov, mu nebude po chuti. A nielen jemu. Pritom A-train s Phillipsom nie sú sami.
No mt, nic ve zlem, ale aby si se z toho Volchenkova nezblaznila... Crosby si cesticku najde, hned doma si napr. my vybirame formace proti kterym Sid nastoupi, vy stridate jako prvni, takze brzdi... A u nas to neni jen Crosby, Malkin to taky umi, Staalova formace je velmi efektivni, Gonchar s Leopoldem to dobre ostreluji zezadu, takze jeste aby se k tomu pridali i ostatni hraci a hlavne Fleury zachytal solidne a nebudeme mit problem s Ottawou.
Atlantik píše:
mt-svk píše: Mne je úplne šuma fuk, či sú Pens víťazom SC, alebo majstrovstiev Galaxie. Taktiež mi je jedno, ako hral Crosby v ZČ. Uvidí sa v play-off. Tvrdá hra a dôrazná hra dvojice Phillips, Volčenkov, mu nebude po chuti. A nielen jemu. Pritom A-train s Phillipsom nie sú sami.
No mt, nic ve zlem, ale aby si se z toho Volchenkova nezblaznila... Crosby si cesticku najde, hned doma si napr. my vybirame formace proti kterym Sid nastoupi, vy stridate jako prvni, takze brzdi... A u nas to neni jen Crosby, Malkin to taky umi, Staalova formace je velmi efektivni, Gonchar s Leopoldem to dobre ostreluji zezadu, takze jeste aby se k tomu pridali i ostatni hraci a hlavne Fleury zachytal solidne a nebudeme mit problem s Ottawou.
Ja sa s Antonom nepotrebujem zblázniť, stačí mi vedieť, aké má schopnosti. Keď už tak hovoríme o zbláznení sa, niečo podobné by som mohla povedať o tebe a Crosbym.

Mimochodom, Ottawa nemá len Volčenkova a Phillipsa, ale aj iných kvalitných obrancov, ktorí sú zároveň dobrými odstreľovačmiv útoku sú veľmi dobrí hráči ako Fischer, Alfredsson či Spezza.

Ja netvrdím,źe Ottawa to má vyhraté, ale nech to dopadne ako dopadne, pre Pens to prechádzka ružovou záhradou nebude.

Dúfam, že Neil alebo Ruutu odpália čo najskôr Cookeho tam, kde patrí.
No jenomze ja Crosbyho ozpevuji uplne po zasluze, on uz toho tolik dokazal, ze proste neni o cem u neho :yes:

Ale ty tady ozpevujes obranu Ottawy, ze jak nas vygumuje... OK, tak proc ma Ottawa vubec nejvetsi prumer inkasovanych golu na zapas ze vsech tymu co jsou v playoffs? Vy nejste tym s propracovanou defenzivou, to mi ted netlac takove "kaleraby do hlavy" :smile03:

Proste tesim se na tu serii a ocekavam v ni hodne golu, Sid se prosadi, Malkin se prosadi, Alfie a Spezza asi taky, ale myslim si ze nakonec to snad nejak zvladneme, v tomhle jsem naprosto klidny!
Atlantik píše:No jenomze ja Crosbyho ozpevuji uplne po zasluze, on uz toho tolik dokazal, ze proste neni o cem u neho :yes:

Ale ty tady ozpevujes obranu Ottawy, ze jak nas vygumuje... OK, tak proc ma Ottawa vubec nejvetsi prumer inkasovanych golu na zapas ze vsech tymu co jsou v playoffs? Vy nejste tym s propracovanou defenzivou, to mi ted netlac takove "kaleraby do hlavy" :smile03:

Proste tesim se na tu serii a ocekavam v ni hodne golu, Sid se prosadi, Malkin se prosadi, Alfie a Spezza asi taky, ale myslim si ze nakonec to snad nejak zvladneme, v tomhle jsem naprosto klidny!
Zato ja ospevujem Volčenkova na základe vlnenia vody, alebo ako?

Ottawa mala lepšie oslabenia ako Pens (84,3/84,1), taktiež bol na ňu vyslaných menej striel ako na Pens (konrkétne 28,5/28,7), dostala menej gólov (2,84/2,87, takže tu tlačí kaleráby niekto iný). A to odohral Volčenkov 64 zápasov, kým Sutton prišiel pri uzávierke podpisov(na druhej strane je pravda, že Leopold taktiež nehral u vás od zaćiatku, ale dobrú náhradu ste mali v McKeem). To sú dvaja najlepšie blokujúci hráči Ottawy. Takže problém boli skôr brankári. Pazzy hral tušku, Elliot sa chytil až neskôr.

Bohužiaľ, ofenzíva viazla.
Oproti minulej sezone (a hlavne odchodom Daniela H.) sme sa jednoznacne zlepsili a to v tom smere ze sme silnejsi ako tim, mame niekolko hracov ktori vedia dat gol a to bude v playoff rozhodovat, staci spomenut mena ako Cullen, Foligno, Regin, Karlsson, Fisher, urcite to nebude len o Spezzovi alebo Alfredssonovi, ja verim ze Volchenkov dokaze vygumovat Crosbyho (nevravim v celej serii, ale aspon v jednom zapase) ako par razy Oveckina, vasich "tvrdych chlapov" sa nebojim, skor by som sa bal o Malkina, nasi obrancovia maju urcite medzi sebou stavku kto ho krajsie odstavi dakym peknym hitom na mantinel :box: , Elliott je tento rok urcite lepsi ako ten vas Fleury a verim ze nas dotiahne daleko :yes:
Pockej, pockej mt, pomalu pomalu moje mila :D

Podle skore, Ottawa dostala 238, Pittsburgh 237 golu, ale tohle muze byt zkreslene najezdami, to uz se mi zkoumat nechce, takze OK jsme tady na tom cca. stejne. Ale je to kazdopadne nejvic obdrzenych branek ze vsech tymu co jsou v playoffs... Ja ale narozdil od tebe neozpevuji nasi obranu, protoze vim, ze to neni nas trumf. Ale ani vas, takze jediny kdo tady tlaci kaleraby do hlavy o dobre obrane jses ty :-P A u nas mimochodem Fleury horel taky slusne, takze i on ma na tom svuj velky podil a nebyt toho, tak bych mozna na nasi obranu nahlizel trochu jinak. A co se tyce zraneni, tak tady jsme meli taky dost problemu a az ted jsme komplet.

Muzeme se tady konec-koncu natahovat kolik chceme, ale rozhodne se az na lede. My zaciname doma, to muze byt taky velmi dulezite, protoze Ottawa je venku polovicni a my na vas asi slusne vletneme. Proste za necelych 24 hodin to vypukne a vy se uz ted muzete pripravovat na divokou jizdu na lede stareho Igloo !!!

A Elliott mel mozna lepsi ZC nez Fleury, ale je to i lepsi golman pro playoffs? To nevim, Fleury ukazal, ze se umi vyhecovat, on je sice hodne naladovy. Ale v playoffs zatim ukazoval svoji pravou tvar. A Elliott? Uplny novacek. Uvidime ale jak si povedou golmani nakonec, to je asi nejtezsi predvidat v tehle serii.
Atlantik píše:Pockej, pockej mt, pomalu pomalu moje mila :D

Podle skore, Ottawa dostala 238, Pittsburgh 237 golu, ale tohle muze byt zkreslene najezdami, to uz se mi zkoumat nechce, takze OK jsme tady na tom cca. stejne. Ale je to kazdopadne nejvic obdrzenych branek ze vsech tymu co jsou v playoffs... Ja ale narozdil od tebe neozpevuji nasi obranu, protoze vim, ze to neni nas trumf. Ale ani vas, takze jediny kdo tady tlaci kaleraby do hlavy o dobre obrane jses ty :-P A u nas mimochodem Fleury horel taky slusne, takze i on ma na tom svuj velky podil a nebyt toho, tak bych mozna na nasi obranu nahlizel trochu jinak. A co se tyce zraneni, tak tady jsme meli taky dost problemu a az ted jsme komplet.

Muzeme se tady konec-koncu natahovat kolik chceme, ale rozhodne se az na lede. My zaciname doma, to muze byt taky velmi dulezite, protoze Ottawa je venku polovicni a my na vas asi slusne vletneme. Proste za necelych 24 hodin to vypukne a vy se uz ted muzete pripravovat na divokou jizdu na lede stareho Igloo !!!

A Elliott mel mozna lepsi ZC nez Fleury, ale je to i lepsi golman pro playoffs? To nevim, Fleury ukazal, ze se umi vyhecovat, on je sice hodne naladovy. Ale v playoffs zatim ukazoval svoji pravou tvar. A Elliott? Uplny novacek. Uvidime ale jak si povedou golmani nakonec, to je asi nejtezsi predvidat v tehle serii.
Štatistiky som prebrala z www.nhl.com, nemám ich z prsta.

Doma GA
101/113 v prospech Ottawy
Vonku GA
122/132 v prospech Pens

škoda, źe neviem, ako zisiť, koľko dostala Ottawa gólov od uzávierky.

Brankári:
Fleury 67 37 21 - 6 90,5 2,65
Johnson 23 10 6 - 1 90,6 2,76

Elliot 55 29 18 - 4 90,9 2,57
Leclaire 34 12 14 - 2 88,7 3,20

Koľké góly idú na vrub Leclairovi?

Súhlasím s tebou, že Elliot je v PO nováčik.

Ďalšia taká zaujímavá śtatistika.

BS obrán, prepočítaných na 82 zápasov (rátala som BS v dotyčnom klube, nie celú sezónu).

Ottawa:
Sutton 232 (232)
Volčenkov 220
Phillips 142
Carkner 127
Campolli 95
Karlsson 66
Lee 96
spolu: 978

obranné dvojice:
Phillips, Volčenkov (362)
Carkner, Campolli (222)
Sutton, Karlsson (298)

Pittsburgh:
McKee 181
Eaton 140
Orpik 131
Leopold 127 (140)
Gončar 122
Goligoski 111
Letang 107
spolu: 919/932

Eaton, Gončar (262)
Orpik, Letang (238)
Leopold, Goligoski (238/251)

Vieš Atlantik, na tebe mi vadí, že nemáš rešpekt pred súperom, čo som si ja nikdy nedovolila. Pritom ti nechcem nič iné ukazať, ako len to, že ani obrana Ottawy nie je slabá, kým ty tu nepíšeš nič iné, ako oslavné odý na Pens. Keď sú takí neporaziteľní, tak načo je vlastne PO? Je predsa jasné, že Pens sú najlepší, tak im dajme rovno SC a nezdržujme to.
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS