Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Do prdele to Calgary sa už nebezpečne rozbieha zatial čo Vancouver a Edmonton dostávajú kade chodia.
A toho Huseliusa by sme mohli získať mi k Sedinovcom,musíme využiť že Keenan ho nemá najradšej.
Konec 4:1. Z tohto slabeho vykonu su dobre akurat tie body vykon kiprusoffa a mozno este zopar hracov. Inac slabota a edmonton keby bol premenil sance mohol aj vyhrat. Ale ani oni nehrali nic moc, roloson tiez vela pochytal.

Asi som v tomto sam lebo za podobne reci som bol dodrbany na fore flames lebo ze vraj sme hrali skvele cely tim vsetci hovoria. no asi im vyhra zatemnila usudok.

4-2-2
No konečne SJ ukázalo aj niekomu dalšiemu že ide po SC,dnes krásne roznášajú plamene,zatial už je 0:4-12.min dokonca.
Dalšie 2 goly zaznamenal Milan Michálek.Aj Nabokov si môže pripísať lacný shotout,pretože Calgary naňho vyslalo len 13 striel :!:
Ohlund píše:pretože Calgary naňho vyslalo len 13 striel :!:
:eek2: potom sa to sice malicko upravilo, ale ziadna utocna slava v podani oboch timov

- celkom strely na branu: 19-20..Kipper po 3 inkasovanom striedal (3/18)
kurnik prečo Flames prehrali,teraz budú mat este väčšiu motivaciu vyhrat a opet pred domacim publikum ked hraju s Wild :shock: No tak nech Flames prehrajú znova :12: Go Wild Go
z piatka na sobotu v noci na Galaxii Calgary-Colorado :clap: . V priamom prenose si uzijem prehru plameniakov :oslava:
No teraz neviem či mám byť štastný,ale som rád že konečne niekto porazil tú :censored: Minnesotu,len prečo práve další rival Calgary...
Ale otočiť z 0:3 a ešte tím ako Calgary?To sa nevidí každý den.
V zápase mal Iginla 1G + 2A a Tanguay 2G + 1 A.
ole ole ole vstal som rano s obavami aky vysledok uvidim a som velmi velmi poteseny. :gitara:

Aucoin - 25 a pol minuty najviac z timu, 2a, +2, velmi dobre udrzat takyto trend ejdrijen!

Tanguay - konecne niecim prispel a nielen pasivne zbieranie asistencii pri Iginlovi

Iginla, Langkow, Phaneuf - opory timu od zaciatku sezony, nemam najmensie vyhrady
No po skonceni zapasu Red Wings som isiel spat a :cool: bolo 0:3 pre MIN....rano sa prebudim a je 5:3...Wow....Min uz musela zakopnut...a kde inde ak nie v CGY :roll: 8) :wink: ....No som zvedavy na zapas s COL.....
Alex píše:No po skonceni zapasu Red Wings som isiel spat a :cool: bolo 0:3 pre MIN....rano sa prebudim a je 5:3...Wow....Min uz musela zakopnut...a kde inde ak nie v CGY :roll: 8) :wink: ....No som zvedavy na zapas s COL.....
taky jsem čuměl,jen tak dál !! :thumbsup:
A do kelu len dúfam že to nebude také ako ked chýbal Gáborík že bola skoro vždy prehra,pretože teraz chýba Demitra,len dôfam ze nebude chýbat natrvalo :cry: a do prvho utoku sa tak posunul M.Koivu.1utok Koivu,Walz,Gáborík.A mohlo to byt minimalne 3:3 ked Walz raz urobil chybu v obrane a gol na 4:3 bol "lacný" :samovrazda: :shock:
16:8 na strely prvu tretinu, je jasne ze sme boli lepsi ale v branke stoji theodore. aspon teda ze sme vyrovnali.

Tak a mame to tu. Nie aby sme zvysili naskok naopak sme darovali Coloradu najmenej bod. Samozrejme v presilovke styri minuty do konca. inak si moc nepipli. Ach do....

:censored: nabuduce darujte tiez zapas ved naco su nam body. sa na to mozem vy :censored:
Naozaj som prekvapeny,lebo CGY maju skvelu uspesnost strelby...No zda sa,ze Jose to na plamene vie:D....Zapas som sice nevidel,ale nechapem,ako ze Theo nebol hviezdou zapasu....?
ja to taky nechapu proc nebyl theo jednou z hvezd zapasu...chytal famooozne...urcite jim meli byt theo super joe a tu treti bych nechal na nekom at to vybere ale ti dva tam meli byt...ale nejdulezitejsi jsou 2 body...to prodlouzeni sehrali avs skvele...nalakali 3 hrace plamenu do rohu a super joe uz se smythem byli pripraveni na break a taky ho sehrali skvele....go avs go
Neska v noci bude tlacovka. Kiprusoff je podpisany na sest rokov za 35m t.j. 5.8m za rok v priemere ale asi to bude klesat. Tak to miikka hadam potiahne aj tento rok s nominaciou na Vezinu, teraz mal tri posebe.

http://tsn.ca/nhl/news_story/?ID=221694&hubname=

No a podla inych novin je to sedem milionov.

http://calsun.canoe.ca/News/Alberta/200 ... 15182.html

No a hadanku rozriesila dalsia televizia sportsnet.
Prvych pet sezon to bude v priemere 6.7m v siestej to klesne na 1.5m. Ale suma co sa bude ratat do stropu bude 5.8m.

http://www.sportsnet.ca/hockey/2007/10/ ... kiprusoff/
skvely podpis pre flames :!:
kipper mohol podla mna dostat v lete na trhu nechranenych hracov aj 7 mil/rok. asi sa mu v calgary paci
petrik píše:skvely podpis pre flames :!:
kipper mohol podla mna dostat v lete na trhu nechranenych hracov aj 7 mil/rok. asi sa mu v calgary paci
tak on ich v podstate dostal. az ten posledny rok tam to dost kleslo.
debil píše:
petrik píše:skvely podpis pre flames :!:
tak on ich v podstate dostal. az ten posledny rok tam to dost kleslo.
ved hej, ten posledny rok tam pridali len kvoli tomu aby si mohli udrzat aj diona. kipper im tym spravil laskavost :)
Calgary sa pridáva k nám a NJ v tom že dáva taký plat brankárovi,to je najväčšie riziko NHL dať tolkoto penazí brankárovi,je dosť velká šanca že sa niečo stane (zranenie,forma..) a bude to preplatenie jak hovado,ved Theodore-ho 6 mil. lutuje každý fanda lavín a zanedlho budú lutovať aj panteri ten narastajúci Vokounov plat.

V tejto sezone som svedkom toho že spoliehať sa na jedného hráča sa neoplatí,ale ked kuknem na tie lepšie tímy súčasnosti tak vidím že majú hlavne kvaltne zložený tím za ktorým stojí trocha nadpriemerný brankár.
Ottawa,Detroit a Phila platia brankárom od 3,2 do 4 mil. a sú teraz medzi naj tímami NHL zatial čo NJ a VAN sa pohybujú na druhom konci NHL.
Po niekolkych zapasoch kedy super vystrelil malo striel cca 20 prisiel nashville so 40 strelami.

zaujimava vec je ze zatial v nasich zapasoch pada vela golov. dali sme druhy najviac golov na zapade za detroitom ale aj vela dostali. Pokial bude pomer vyhier a prehier podobny nemam s tym najmensi problem.

6-3-3
Ale jako uz ma to sere. Zas sme hrali tak zakriknuto, Minnesota nic extra akurat Backstrom vychytal, Gaborika zahral (tu tiez stacilo poriadne branit) a presilovky inac to bol vpohode porazitelny super.

6-5-3
Rodinka (strýkoiva) v Calgary nadšená nebude :thumbsdown: .
Dalsie kolo Boogaard vs Godard.

Dnes asi zas prehrame a budeme na tom bodovo dost zle. A budeme moct lutovat body tak velkoryso stratene v dvoch zapasoch s avs.
debil píše:Dalsie kolo Boogaard vs Godard.

http://www.youtube.com/watch?v=ypUHeidfp_A

Dnes asi zas prehrame a budeme na tom bodovo dost zle. A budeme moct lutovat body tak velkoryso stratene v dvoch zapasoch s avs.
Jo,ty jejich souboje se mi moc líbí-parádní :thumbsup: dík.Avs v noci dáte :frajer2:
nam jedna domaca prehra mesacne bohato staci, diky ;)
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS