priznam sa ze ho moc nepoznam. a z toho ze ho nepoznam usudzujem ze to bude volaky doplnok.Martin #27 píše:debil: myslíš že Clarkson není dobrý hráč??
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
jasne no chápu když se nezajímáš o Devils tak nemužeš o něm vedět já taky se o FLamess nezajímám tak podrobně cely tým neznám
Clarkson je skvělý hráč umí dobře hitovat dokonce je i podle mě co sem viděl dobře technicky vybaveny a umí dávat goly...myslím že Lou si ho podrží a bude platný hráč i nadále já osobně ho mám velmi rád
úte 10. bře 2009 21:16
Clarkson na to, že sa bije a hrá tvrdo do tela je veľmi dobrý hráč, ktorý na jeho štýl a úlohy dáva fakt dosť gólov.
//: Mne sa na tom videu páči, ako si pozbiera svoje švestky a s dlhým nosom odíde na striedačku.. Určite ho celá lavička vysmiala. A ešte v derby s Canucks.. Takéto príbehy píše len sám život
//: Mne sa na tom videu páči, ako si pozbiera svoje švestky a s dlhým nosom odíde na striedačku.. Určite ho celá lavička vysmiala. A ešte v derby s Canucks.. Takéto príbehy píše len sám život
Nie, nie, najlepsi je Ruutu. Tak rychlo ako vtedy na striedacku v zivote nesiel!begbeee píše:Clarkson na to, že sa bije a hrá tvrdo do tela je veľmi dobrý hráč, ktorý na jeho štýl a úlohy dáva fakt dosť gólov.
O tomhle můžu říct jedině to, že Ruutu je srabák největšíbegbeee píše: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v71FqkDMV1c&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v71FqkDMV1c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] :skodoradostny2:
úte 10. bře 2009 21:39
Bez ohľadu na to - Phaneuf tam spravil riadny FAIL.
stř 11. bře 2009 07:30
Takže 3:2 s Calgary, druhý gól dalo Calgary až minutku pred koncom.
Paris opäť skóroval, nie je o čom.
Paris opäť skóroval, nie je o čom.
pát 13. bře 2009 08:49
Brodeur vychytal 550. víťazstvo, šancu vyrovnať rekord má v sobotu vo svojom rodisku a pôsobisku Roy-a.
Hon na mackov začína vychádzať, verím vo víťazstvo v konferencii. Žiaľ, vyzerá to tak, že Zach 50 gólov nedá a už sme snáď posledné mužstvo ktorého hráč nikdy nedal 50 gólov.
Zdá sa, že Havelid zapadol do zostavy ako r*ť na šerbel.
BTW: Neviete niekto aké zmluvy a na koľko má Paris a Zajac?
Hon na mackov začína vychádzať, verím vo víťazstvo v konferencii. Žiaľ, vyzerá to tak, že Zach 50 gólov nedá a už sme snáď posledné mužstvo ktorého hráč nikdy nedal 50 gólov.
Zdá sa, že Havelid zapadol do zostavy ako r*ť na šerbel.
BTW: Neviete niekto aké zmluvy a na koľko má Paris a Zajac?
pát 13. bře 2009 09:14
Zach Parise má v dalsej sezone 5-ku a RFA potom. To je skoro zadarmo a dobrá východisková pozícia.
Travis Zajac je za menej ako melón a po sezóne to bude draho... Dúfam, že Lou bude zase čarovať :smile03:
Travis Zajac je za menej ako melón a po sezóne to bude draho... Dúfam, že Lou bude zase čarovať :smile03:
trosku si sa sekol parise je buduci rok za 3 mil a az potom za 5,lou vedel co robi ked mu daval taku zmluvu
a carovat bude musiet poriadne...treba podpisat zajaca (a ja si neviem ani predstavit ze kolko zaziada), oduyu aj maddena, na giontu asi nevyda..treba este aj dvojku do brany,rupp nebude drahy ak ostane,greene je rfa,sancu asi dostane v obrane corriente(a dalsi mladi a lacni hraci aspon do 4 utoku),lebo si neviem predstavit ak sa toto vsetko vtesna do 14 mil,co budeme mat pod stropom...
pát 13. bře 2009 10:09
Priorita je Zajac a pekne dlhodobo.dunim píše:...
Madden takisto musí ostať - to je ako keby z Detroitu odišiel Draper.
A dvojka v bráne v Devils je to posledné, čo ma trápi :smile03:
zAJAC JE PERSPEKTIVNÍ MLADÝ HRÁČ CO SE KAŽDÝM ZÁPASEM ZLEPŠUJE toho si Lou určitě udrží co se týče Maddena myslím že ten se smíří s menší smlouvou protože je nám věrný a hraje jrenom pro tým Gionta snad taky bude podepsany,Weekes se podle mě bude pakovat kvuli platovemu stropu .... jinak dnešní zápass paráda Marty perfekt zákroky výsledek 5:2 je pěkný... sem zvědavy jak to bude v Montrealu
pát 13. bře 2009 10:53
Rozbijeme ich na cucky.Martin #27 píše:Sem zvědavy jak to bude v Montrealu
pát 13. bře 2009 11:21
Bobby píše:Hehe, toho vašeho Martina vyženeme z brány už po deseti minutách hry! :haha3:
A kto ho vyženie? Mená prosím!
pát 13. bře 2009 12:02

Hento drevo nás má zastaviť??? :skodoradostny2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé