Nie som uplne presvedceny o spravnosti tohto rozhodnutia... Kto bude dvojka??cepi píše:Thomas na "predaj"SJS, TBL, PHI...
..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To isto ale nemyslim ze jeho vymena pride tak rychlo... skor by som to videl na koniec jula/ zac. augusta... ale vraj uz Boston dal aj jeho agentovi volnu ruku rokovat s inymi druzstvami o vymene.leo píše:Ani neKower píše:To ci Thomas odide je teraz nepodstatne... super krok je 2-rocna zmluva s Boychuck-omCap hit 1.875 mil je tiez pohodovy.
Je mu 36 je po operaci a ma smlouvu na 3 roky s Cap Hitem 5 M.Myslim si ze by se vam hodne ulevilo kdyby jste se ho zbavili
Jj.Taky si myslim ze je fuk co za nej dostanete.Hlavne ze se ho zbaviteKower píše:To isto ale nemyslim ze jeho vymena pride tak rychlo... skor by som to videl na koniec jula/ zac. augusta... ale vraj uz Boston dal aj jeho agentovi volnu ruku rokovat s inymi druzstvami o vymene.leo píše:Ani neKower píše:To ci Thomas odide je teraz nepodstatne... super krok je 2-rocna zmluva s Boychuck-omCap hit 1.875 mil je tiez pohodovy.
Je mu 36 je po operaci a ma smlouvu na 3 roky s Cap Hitem 5 M.Myslim si ze by se vam hodne ulevilo kdyby jste se ho zbavili
pát 25. čer 2010 00:32
Keby sa vam nahodou podarilo vytrejdovat Thomasa,urcite sa nezabudnite pozriet na nasho Hueta,mozno by sa vam zisiel
Tak najprv sa vyjadrím k nášmu tej výmene. Získali sme Hortona. Mladý hráč, ktorý by mohol streliť okolo 30 gólov a práve takého sme v poslendej sezóne v tíme nemali
. Campbella dáme do štvrtej lajny (občas zhodí aj rukavice :frajer2: ).
Navyše budeme mať v tíme aj veľký talent: Hall alebo Seguin
S Boychukom som spokojný
. Aj plat je v poriadku 
Navyše budeme mať v tíme aj veľký talent: Hall alebo Seguin
S Boychukom som spokojný
Tak v drafte sme si z druhého miesta vybrali Tylera Seguina. "To, že si ma vybrali v prvom kole, je pre mňa splnením sna. Je fantastické zamieriť do klubu, akým je Boston. Verím vo svoje schopnosti a po rozhovoroch s predstaviteľmi Bruins dúfam, že budem mať miesto v prvom tíme už v novej sezóne," povedal tvorca hry Plymouthu Whalers, ktorého prirovnávajú k Joe Sakicovi, či Stevovi Yzermanovi.
"Má famóznu strelu, prehľad a kreativitu. Môžeme od neho čakať veľmi veľa. Je to dobrý chlapec, ktorý pochádza z dobrej rodiny. Sme šťastní, že sme ho získali práve my," vyslovil sa generálny manažér Bruins Peter Chiarelli.
Seguin ukončil minulú sezónu s bilanciou 28 gólov a 106 bodov v 63 zápasoch. Podľa viacerých skautov je z pohľadu budúcnosti ešte väčším talentom ako Hall.
Ja som spokojný
"Má famóznu strelu, prehľad a kreativitu. Môžeme od neho čakať veľmi veľa. Je to dobrý chlapec, ktorý pochádza z dobrej rodiny. Sme šťastní, že sme ho získali práve my," vyslovil sa generálny manažér Bruins Peter Chiarelli.
Seguin ukončil minulú sezónu s bilanciou 28 gólov a 106 bodov v 63 zápasoch. Podľa viacerých skautov je z pohľadu budúcnosti ešte väčším talentom ako Hall.
Ja som spokojný
podobneJanci_83 píše:Ja som spokojný
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5TWXUO7pPI8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5TWXUO7pPI8&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
tak to by bolo viac ako zaujimave, ak by sa stal zo Savvyho listok
Neverim ze Savvy bude vymeneny.... inak dnes sme sa "zbavili" jedneho centra Sobotka smer St. Louis takze o to mensia sanca ze Savvy odide... nebol by som si 100% isty ze mozme pokusat stastie s centrami Bergeron- Krejci (po zlozitej operacie ruky)- Seguin (novacik bez akychkolvek skusenosti)
ani Bergy si nemôze povedat ze je za vodou.....mas pravdu nemenil by som
ale aj tak o tom vsetkom rozhodne Chia
inak trade Vladdyho som necakal a nie som z neho 2x nadseny :ja_neviem: ale na strane druhej, logicky tah, vzhladom k pretlaku C, Vladdy si u bluesmanov zahra podstatne viac, ako by tomu bolo u nas
inak trade Vladdyho som necakal a nie som z neho 2x nadseny :ja_neviem: ale na strane druhej, logicky tah, vzhladom k pretlaku C, Vladdy si u bluesmanov zahra podstatne viac, ako by tomu bolo u nas
Ja som o Warsofskom zistil, že má len 20 rokov... Je to rýchly, šikovný obranca, ktorý vie podporiť aj útok :frajer2: .
V posledných dvoch sezónach hral za bostonskú univerzitu
... Draftovaný bol pred dvoma rokmi z 95. miesta.
Viac o Warsofskom
http://www.hockeysfuture.com/prospects/david_warsofsky
V posledných dvoch sezónach hral za bostonskú univerzitu
Viac o Warsofskom
No nehovoril som to s tým Savardom a Seguinom? :frajer2:
Ale tak zatiaľ sú to len indície, všetko však znova ide "podľa mojich plánov"
Buďme k sebe úprimný, Savard už pre Boston nie je tak dôležitý ako býval, Seguin je pripravený hrať, rovnako ako Hal obaja sú schopní okamžite naskočiť do kolotoča, šanca na získanie Kaberleho, o ktorého dlhodobo stojíte je vysoká, kluby nepovedia trejdu nie... Uvidíme.
Ale tak zatiaľ sú to len indície, všetko však znova ide "podľa mojich plánov"
Buďme k sebe úprimný, Savard už pre Boston nie je tak dôležitý ako býval, Seguin je pripravený hrať, rovnako ako Hal obaja sú schopní okamžite naskočiť do kolotoča, šanca na získanie Kaberleho, o ktorého dlhodobo stojíte je vysoká, kluby nepovedia trejdu nie... Uvidíme.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé