Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Tak Lecavalier nás trapit nemusí - překvapivě Philladelphie
Vyměnili jsme Dannyho Krista za jiného AHL Christiana Thomase.Jak dlouho jsme na Krista čekali?Dlouho,, že" a dopadlo to jako velmi často v naší organizaci.Čekáme,čekáme co z něho bude a nakonec pádí jinam.Na MS v dresu ameriky hrál málo a mizerně,byť dal jeden gól. Nelituju odchodu.

56 players to participate in the Canadiens annual Development Camp

62 ANDRIGHETTO, Sven Rouyn-Noranda (LHJMQ) AD/RW
6 BEAULIEU, Nathan Hamilton (AHL) / Montréal (NHL) D
60 BELZILE, Alex Hamilton (AHL)/ Gwinnett (ECHL) AD/RW
26 BENNETT, Mac University of Michigan (CCHA) D
79 BOUDENS, Matthew Drummondville (LHJMQ) C-AG/LW
49 BOURNIVAL, Michaël Hamilton (AHL) AG/LW
48 BOZON, Tim Kamloops (WHL) AG/LW
27 BROUILLARD, Nikolas Drummondville (LHJMQ) D
30 CADORETTE, Philippe Baie-Comeau (LHJMQ) G
37 CICHY, Michael Western Michigan University (CCHA) C
38 COLLBERG, Sebastian Frolunda (Sweden) AD/RW
41 CONDON, Michael Princeton (ECAC) / Ontario (ECHL) Houston (AHL) G
61 CRISP, Connor Erie (OHL) C
59 DE LA ROSE, Jacob Leksands IF (Sweden) C-AG/LW
75 DEA, Jean-Sébastien Rouyn-Noranda (LHJMQ) C
70 DEKORT, Jordan Windsor (OHL) G
39 DELMAS, Peter Hamilton (AHL) / Wheeling (ECHL) G
51 DESJARDINS, Gabriel Rouyn-Noranda (LHJMQ) AG/LW
8 DIDIER, Josiah University of Denver (WCHA) D
11 DIETZ, Darren Saskatoon (WHL) D
40 DUFFY, Ben Prince Edward Island (LHJMQ) C
15 ELLIS, Morgan Hamilton (AHL) D
55 FOURNIER, Stefan Halifax (LHJMQ) AD/RW
35 FUCALE, Zachary Halifax (LHJMQ) G
78 GLASS, Nathan Saginaw (OHL) D
14 GRASSI, Matt Michigan State (CCHA) / Hamilton (AHL) D
76 GRAVEL, Maxime Rimouski (LHJMQ) D
67 GRÉGOIRE, Jérémy Chicoutimi (LHJMQ) / Baie-Comeau (LHJMQ) C
65 GUINDON, Louis-Philip Drummondville (LHJMQ) G
36 HALL, Zach Barrie (OHL) C
73 HENLEY, Samuel Val-d'Or (LHJMQ) AD/RW
44 HOLLAND, Patrick Hamilton (AHL) AD/RW
47 HUDON, Charles Chicoutimi (LHJMQ) / Hamilton (AHL) AG/LW
71 LEBLANC, Louis Hamilton (AHL) C
82 LEHKONEN, Artturi Kuopio (Finland) AG/LW
63 MacAULAY, Stephen Halifax (LHJMQ) / Saint John (LHJMQ) C
56 MacMILLAN, Mark University of North Dakota (WCHA) C
32 McCARRON, MICHAEL US National Development Team (USHL) AD/RW
28 MURPHY, Matt Val-d'Or (LHJMQ) / Halifax (LHJMQ) D
42 NÄTTINEN, Joonas Hamilton (AHL) C
17 NYGREN, Magnus Farjestads (Sweden) D
57 NYSTRÖM, Erik Modo (Sweden) / Karlskrona (Sweden) AG/LW
20 PATERYN, Greg Hamilton (AHL) / Montréal (NHL) D
43 QUAILER, Steven Hamilton (AHL) AG/LW
58 REWAY, Martin Gatineau (LHJMQ) AG/LW
45 SHAW, Braeden South Surrey (BCHL) / Coquitlam (BCHL) C
21 SIMONELLI, Frank University of Wisconsin (WCHA) D
68 SUELLENTROP, Colin Oshawa (OHL) D
22 SULLIVAN, Colin Boston College (Hockey East) D
89 THOMAS, Christian Connecticut (AHL) / NY Rangers (NHL) AD/RW
25 THROWER, Dalton Saskatoon (WHL) D
24 TINORDI, Jarred Hamilton (AHL) / Montréal (NHL) D
81 TODD, Daine University of New Brunswick (CIS) D
74 TRAINOR, Peter Rimouski (LHJMQ) AG/LW
54 VAIL, Brady Windsor (OHL) / Hamilton (AHL) C
52 WALSH, Dustin Dartmouth (ECAC) AG/LW

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=675703" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak to je elita naší prospects perspektivy.To jsem zvědavý,kolik reálně se toho počase v Canadiens ujme.
Ani jsem netušil,že v záloze čeká tolik hráčů,jsou tam jména která čtu úplně poprvé.Za chvíli jim nebudou pro ně stačit čísla.
Je to spousta hraču to teda jo. Ale ne všechny jsme draftovali, na camp sa tradičně pozyvaji na skušku i jiní nedraftoivani volní hrači.

Co se tyce krista, taky mě to prekvapilo, ale Thomas je podle mne lepsi jako von, takze spokojenost.
guillaume » úte črc 02, 2013 9:01 pm píše:Tak je cas aby se vyjadril o diani okolo nasho timu ten najpovolanejsi..
:giggle: :jn:

Já jsem taky s draftem nadmíru spokojen. MB to vzal od podlahy a tým chce zvětšovat. Však on sám nebyl a není žádné ořezávátko.
S tím Kristem mě to dost překvapilo. Asi to žádná lama nebude, když byl na MS, takže celkem škoda, zvlášť když je Thomas další prcek.
Co se týká naší aktivity na trhu, tak taky nevěřím, že by se něco událo. MB chtěl Vinnyho, ale pouze na tři roky a rozumné prachy :moj: šílený Holmgren zase ukázal, že prachy jsou pro něj jen čísla, takže děkuji, nechci. Někdo přijít musí místo Rydera, nevěřím, že by jeho místo v Top 6 zabral někdo z organizace. Bek asi nepřijde, je jich málo na trhu, takže jedině trejd. Coburn by se mi i líbil, když měl cap hit tak o dvě mega menší.
:shock: :shock: :shock:
Sorry, tobě přijde 4,5 mega za VL moc?
Mně přijde vadná spíš jen délka smlouvy a uvědomil jsem si, že přestože bych ho k habs moc chtěl, tak stejně jako budou trpět Schenn, Couturier a Laughton, tak by trpěli Galchenyuk, Eller a Leblanc. Tak jim ho přeju i za takový malý peníz.

Existuje jeden obránce na trhu, který by se habs moc hodil - Fistrik.
Neboť loni se ukázalo po zranění Emelina, že šest obránců do 185 cm a devadesáti kg je moc,
s Tinordim to ještě není ono a s Drewiskem v základu to už není ono.

Ten Clutterbuck mě ale mrzí teda řádně.
Gallagher by v top6 hrát snad mohl?
(+Plekanec, Desharnais, Bourque, Gionta, Pacioretty)
Pak je potřeba jeden hitující obr na křídlo do top9
(pravda lepší do top6, aby se BG ještě rozkoukával a sehrával)

Doufám, že rumoursy o Jágrovi či Brierovi jsou jen sranda.
Clarkson, Horton, Clowe - to by byly úlovky.

Clarkson si prej chce říct okolo 6,5 mega průměr na 7 let. :cinka:
tak jestli to je pravda, tak ať si ho v tom Torontu užijou.
Ano to teda je moc. Nějak zapomínáš, že mu běží ještě jeden kontrakt. A kdyby Nikdo nenabízel tolik, to je přišel Holmgren a nabídl prachy, délku a NMC, že to nešlo odmítnout.
Clarkie prý požaduje pět mega, nevím kdes přišel na 6,5 :lol2: to by bylo už trochu hodně přes čáru.
Parda » stř črc 03, 2013 9:52 pm píše:Ano to teda je moc. Nějak zapomínáš, že mu běží ještě jeden kontrakt. A kdyby Nikdo nenabízel tolik, to je přišel Holmgren a nabídl prachy, délku a NMC, že to nešlo odmítnout.
Clarkie prý požaduje pět mega, nevím kdes přišel na 6,5 :lol2: to by bylo už trochu hodně přes čáru.
4,5 mega je pro někoho jako Vinny hodně? :lol2: A mimochodem Dallas mu nabídl 4,75 ročně. :salute:
Parda » Str Júl 03, 2013 20:52 pm píše:Nějak zapomínáš, že mu běží ještě jeden kontrakt.
Nechcel som pisat nic, ved uz ten Coburn o dve mega mensi cap hit je BS, ale toto? :lol2: co to ma spolocne s tym aku ma zmluvu teraz? paneboze. To akoze si mal Vinny povedat, ze ved dostavam peniaze od Tampy tak v dalsom time budem hrat zadarmo? Nerozumiem.
2 kajo

Dyť já vám ho za ty prachy přeju, ale stejně sem zvědavej, co na to ti tři jmenovaní.

2 parda

Darren Dreger na twitteru napsal, že to je taková kvalita, že by si o to mohl říct.
A na theleafsnation už brečej, že né, že tak maximálně šest.
Chtělo by to nejspíš projevit zájem a tu cenu jim trochu vylepšit.
wp2t » 03 Júl 2013, 21:14 píše: Darren Dreger na twitteru napsal, že to je taková kvalita, že by si o to mohl říct.
WTF ??? Clarksonova kvalita je 6-6,5 milióna ??? To určite :giggle: Ja o tom chlapčiskovi stále pochybujem, či je schopný tú svoju životnú 30 gólovú sezónu zopakovať. Osobne tomu neverím ani trošku. Ale, teším sa, ako ho niekto v piatok nechutne preplatí, až to pekné nebude.
Taky si myslím a doufám, že to habs za takovou cenu nebudou.
Rono » stř črc 03, 2013 9:53 pm píše:
Parda » stř črc 03, 2013 9:52 pm píše:Ano to teda je moc. Nějak zapomínáš, že mu běží ještě jeden kontrakt. A kdyby Nikdo nenabízel tolik, to je přišel Holmgren a nabídl prachy, délku a NMC, že to nešlo odmítnout.
4,5 mega je pro někoho jako Vinny hodně? :lol2: A mimochodem Dallas mu nabídl 4,75 ročně. :salute:
Sám víš, že tam jde hlavně o kombinaci těchto tří faktorů, však na vašem topicu se to rozebralo dost.
kajo » stř črc 03, 2013 9:59 pm píše:
Parda » Str Júl 03, 2013 20:52 pm píše:Nějak zapomínáš, že mu běží ještě jeden kontrakt.
Nechcel som pisat nic, ved uz ten Coburn o dve mega mensi cap hit je BS, ale toto? :lol2: co to ma spolocne s tym aku ma zmluvu teraz? paneboze. To akoze si mal Vinny povedat, ze ved dostavam peniaze od Tampy tak v dalsom time budem hrat zadarmo? Nerozumiem.
Co je zase BS? To si nemůže člověk postesknout, že by o nějakého hráče stál, kdyby byl levnější? :slap: Nebo tobě snad nepřijde Coburn za 4,5 drahý?
A ano, já bych třeba čekal, že on jako rodák z Montrealu se už za prachama nepožene a že zakotví v rodném městě a v klubu, který určitě celé dětství obdivoval. Proto mi přijde 4,5 moc a jsem rád, že ho za ty prachy a hlavně na tak dlouho nevzal.
Pasha » stř črc 03, 2013 10:39 pm píše:
wp2t » 03 Júl 2013, 21:14 píše: Darren Dreger na twitteru napsal, že to je taková kvalita, že by si o to mohl říct.
WTF ??? Clarksonova kvalita je 6-6,5 milióna ??? To určite :giggle: Ja o tom chlapčiskovi stále pochybujem, či je schopný tú svoju životnú 30 gólovú sezónu zopakovať. Osobne tomu neverím ani trošku. Ale, teším sa, ako ho niekto v piatok nechutne preplatí, až to pekné nebude.
Já ho mám hodně rád, ale tyhle prachy jsou teda hovně vtipné, pokud chce příští rok hrát za tohle, tak to jsme asi ze hry venku a neulovíme nakonec nic :?
:)Novým trenérem golmanů je Stéphane Waite zlanařený z Chicaga.Vedení je kompletní.Tak ještě doplnit někoho za Halperna a Rydera a jde se nato.

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=676497" onclick="window.open(this.href);return false;
Canadians have entered into a two year agreement with forward Daniel Brière.
Good Luck, Mr. Play-offs. :serus:
Briere podepsanej na 2 roky.. Prominte, ale nedeklarovali jste ze chcete pritvrdit a resit klicovy problem malych/soft hracu? Takze dalsi liliputan do Habs, je to i Frantik, podle me se k vam tedy hodi, ale nezmeni se zrejme v zasade nic moc.
Two years, $8 M deal.
Jen tak mimochodem, v základní části pro vás toho moc neodvede, spíš se obávám, že budete nasraní. :neviem: V play-off se uvidí (pokud se tam dostanete)..
Pierre LeBrun ‏@Real_ESPNLeBrun 22s
Habs GM Marc Bergevin reached out to Flyers GM Paul Holmgren to get feedback on Briere. Holmgren had nothing but great things to say.

:tada: treba vykročiť pravou nohou do novej éry.
MB :yahoo: skvelej podpis, danny je skvelej hrac a 2 roky to neni zadnej risk..

jiste je malej ale prestavba je na vic roku kym se mlady dostanu do A cka to i briere skonci, vtehle moment je to asi to nejlepsi kridlo na trhu :good:
za stejny prachy, lepsi jak ryder...
Nebyl to nejlepší křídlo na trhu náhodou Iginla ještě před hodinou?
To bolo iba chvíľkové marove pometenie, však je jednoznačné, že Briere lepšie zapadne do MTL ako Igi
nase soupiska je uz locked :frajer2: .. tak zitra klidek.. :oslava:
Frištenský:
To je mráz. Pánové, až pudete příště na nějakej pól, tak se mnou už nepočítejte. Já jsem tím zájezdem vysloveně zklamanej. Co tady je? Sníh, led, zima, rampouchy. Tady je jeden velikej jako prase. (Kopne do vyššího terénního pahorku a povalí ho.)

Učitel (vyskočí):
Počkej! Ukaž! (Sehne se k ledové hmotě.) Do čeho to kopeš? Víš, do čeho to kopeš?! Ještě jednou se opovaž! (Postaví ledový sloup do původní polohy. ) Přátelé, pojďte sem. Nerad bych se mýlil, ale… Ano! Stojíme tváří v tvář… (Pootočí rampouch do správné polohy.) Ano, teď. Stojíme tváří v tvář americké polární výpravě profesora Mac Donalda.
Lékárník (zblízka si sněhuláka prohlíží): To je přímo pan profesor?

Učitel:
Ano, je tomu bezmála rok, co tento obdivuhodný vědec a milionář vyrazil ze severního cípu Grónska směrem k pólu. Od té doby o něm není zpráv. Byl to velký polárník.

Frištenský:
A co že je tak malej?

Učitel:
Mrazem. Posaďte se, pánové. (Ostatní se posadí na menší pahorek.)
Je to úžasná náhoda, že jsme ho tu potkali. Četl jsem o něm nedávno v Učitelských novinách. Profesor Mac Donald zdědil jako chlapec obrovské jmění. Rozhodl se, že je celé věnuje vědě. Na odborářském sjezdu milionářů ve Washingtonu, D. C., řekl jednu krásnou myšlenku. Řekl – nevím, jestli vás teď budu citovat přesně, pane profesore – věda má chudým dávat a bohatým brát. Nebo bohatým dávat a chudým brát. No, jedno z toho to bylo. Jako čtrnáctiletý chlapec se ponořil do studia biologie, aby se po osmi letech vynořil jako autor světoznámé knihy Člověk a mráz. Uskutečnil bezpočet odvážných pokusů na vlastním těle, aby zjistil, jaké podchlazení lidský organismus vydrží.

Frištenský:
Koukám, že to tady kapku přeťáp.

.................................

Moc tenhle krok nechápu, ale doufám, že soupiska ještě uzavřená není.
Vzhledem k tomu, jak habs hráli ke konci sezony bez Emelina a Emelin si nejspíš na začátku sezony nezahraje, by to chtělo získat aspoň toho Fistrica bo špatný začátek sezóny by se nemusel vyplatit.
Sverakovci :good:

nemame uz cap space, 7 bek drewisky a pak je tu tinordi, zbytecne neplitvat s penezi, PK bude xtit 7 :nono:
guillaume » Pia Júl 05, 2013 12:29 am píše: nemame uz cap space, 7 bek drewisky a pak je tu tinordi, zbytecne neplitvat s penezi, PK bude xtit 7 :nono:
Letang má 7.5, PK bude chcieť podobne, ak nie ešte o trochu viac (čiže nad 7 mega)
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES