Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chtěl jsi říci Voráčku prober se, ne ?? Co já s tím mám společného. Z jeho pohybu a způsobu jak čapnul kotouč je naprosto jasné, že tam na modré hráče předtím tušil, ale domníval se, že tam již nebude, že zkrátka pofrčí sám..............
Philly píše:Ano, přesně toto si dle mého názoru myslel, tedy, že před ním bek bude ustupovat, on si vezme kotouč na hůl a zkusí něco vymyslet, případně přihraje. Jestli věděl že na modré stojí Kro, fakt netuším !!!!
Ak si naozaj toto myslel, po štyroch sezónach v NHL, tak je idiot, to sa na mňa nehnevaj. A už naozaj k tomu viac dodať nechcem. Je to za nami.

Hlavne nech sa dá dohromady. S Panthers by to nemal byť náročný zápas ak si ho nepobabrete sami. Bryzgalov už konečne začína vyzerať ako brankár, nie ako zasnený astrológ. Čo Kubina? Chcem nestranný názor. Vopred ďakujem. Moving on.
Philly píše:Chtěl jsi říci Voráčku prober se, ne ?? Co já s tím mám společného. Z jeho pohybu a způsobu jak čapnul kotouč je naprosto jasné, že tam na modré hráče předtím tušil, ale domníval se, že tam již nebude, že zkrátka pofrčí sám..............
Mně to přijde ale vtipné. Promiň ale, kdyby pořád ustupoval, kam až by ustoupil? Za branku? LOGICKY!! Voráček jej jedním okem spatřil, Kronwall si to uvědomil a tak jej hitoval, což Voráček měl čekat. To tvé ustupování mi absolutně nebere logiku. V NHL se hituje dost a když vidím na modré velké prase, řeknu si, ten mi asi neuhne.. A docela mě překvapuje, že fanda flyers, co předpokládám zažil časy Therriena, Richardsona, MCGillise a Hatchera bude brečet.

Hemský nedávno schytal podobný hit.. NEPOZORNOST. Ten jeho se ani neřešil, protože sám odjel na střídačku, věděl, že to byla jeho chyba (nepozornost)
Je vždy zajímavé sledovat, jak každý obhajuje svoje hráče, ať udělají cokoliv ( stejně tak když se jedná o tým, kterému se nepřeje). Při spoustě suspedací bylo evidentní, že se jedná i o chybu napadeného a to dokonce často neměl napadající ani čas reagovat. Na druhou stranu jestli se má "Shannyho pravidlo" na něco využít tak na tento zákrok. Pro mě je to maximální prasárna i když za to z velké části může i Voráček. Kdyby Voráček zničeho nic sehnul hlavu, tak neřeknu ani slovo, ale Kronwall měl hodně času a přesně věděl co dělá. Díky tomu by se neměly hodnotit okolnosti, nýbrž evidentní úmysl zranit soupeře bez sebemenší známky respektu k člověku jako takovém. Nebo vám příjde normální, že někoho přizabiju jen za to, že měl krátký výpadek, i když bych ho jinak šlo obrat o puk naprosto jednoduše ??
Nozvem sa ja, neozve sa nikto. Ja rozhodne neobhajujem len svojich hráčov a nepríde mi, že by to robili ostatní. Ak si čítal topic Detroitu, tak vieš. Voráček ho videl a mal čas resp. spôsob ako zareagovať inak. Nespravil tak, z neznámych dôvodov. O hite mu kričali aj spoluhráči. Ten hit je jasne s úmyslom hitovať tvrdo, nie s úmyslom zraniť, prizabiť či zabiť. Podobným/rovnakým štýlom hituje i Subban. Že iní hráči to takto do hlavy neschytajú a to do nich ide Kronwall v plnej rýchlosti, nie v stoji, to len dokazuje, ako hlúpo sa k tomu Voráček postavil. A keď už hovoríš o rešpekte... to je obojsmerná ulica, len ty to predostieraš ako poľnú cestu do Zakopaného. Tá posledná veta - etické a priateľské? Nie. Normálne? Áno. A rád by som si ju vzal a preformuloval resp. ju pozmenil - on ho totiž prizabil práve preto, aký druh toho výpadku Voráček mal. Kruh sa uzatvára.

A že mu šlo puk odobrať jednoducho? Takto jeho únik neriskoval, navyše sa poistil, že do konca zápasu si už čosi podobné nedovolí. Súčasť hry, typická črta zámorského hokeja po desaťročia. Že to bude mať taký dopad, lebo Voráček do toho pôjde ako trdlo a doslova sám si tak pripraví kríž, to je už len zhoda náhod, ktorú vy očividne nechcete alebo nemienite akceptovať.

Prečo by mal tvrdo hitujúci hráč vynaložiť snahu odobrať mu ten puk inak, keď nemusí a toto je to, čo vie najlepšie? Oh wait, lebo Voráček sa rozhodol zahrať sa na stíhačku Uvoľnite koridor, sme predsa v KHL! :psst: Znie to možno ironicky, ale hovorím to s plnou vážnosťou. Čo som sa dnes už napočúval od Flyers fans, to je k nevíře. :hroza:
Voracek do toho isiel uplne hlupo a je to jeho chyba. Umysel zranit ho tam podla mna od Kronvalla nebol, je v tom viac menej nevinne. Ale chapem, philli fans to vidia inak :jn:
dobra pripomienka, treba si popozerat aj nazory inde, hlavne nezaujate nazory ludi, ktorí nefandia jednemu ani druhemu....vacsina komentarov sa zhoduje ze na suspendaciu to nebolo a voracek si nabehol.

No ja uz to prdim, teraz si idem vychutnat futbal ale andyf,neis a philly, az takyto hit spravime my a bude debata tak vam toto pripomeniem :D
Já mám rád hodně tvrdou hru a perfektní hity, ale když jde o férovky a né vyčůrané využití situace, kdy je jisté, že se soupeř nemůže bránit. Spousta špatností vznikne v zápalu boje a prakticky bez možností reakce, a pro tyto situace mám pochopení, jako asi každý kdo hrál nějaký kolektivní sport. Ale v tomhle případě tomu tak není a Kronwall na výběr jednoznačně měl, takže mluvit o nějaké nevinně je opravdu zarážející...
Voracek said he did not fault Kronwall for the hit.

"I think it was clean," he said. "I had my head down. … I saw him standing on the blue line and I was kind of naive and thought he was going to back up. It was a tough hit to take, but I think it was a clean hit from my side. It was my bad, and I think those hits should stay in the game."

Pripad uzavren
Tak jistě, že to byla Voráčková chyba, ale opravdu za ní musel přijít takový trest? Prostě se mi to nelibí, že jsou hráči, kteří na tyto chyby vyloženě čekají, aby pohonili své ego a Kronwall je jeden z nich, stejně tak jako neustále vychvalovaný Phaneuf atd.
Tak jsem si tady pročetl tu dlouhou diskuzi a pak se podíval na inkriminovaný moment a docela nechápu proč je taky kolem toho tolik povyku. Pro mě osobně pěkný hit ( a to Kronwalla vůbec nemusím !! ) nebyl tam žádný loket, výskok prostě clean hit. Jasně tefil ho na hlavu ale vzhledem k tomu že byl Voráček v předklonu tak ho ani jinak v podstatě trefit nemohl. Voráček to provedl hodně naivně a hloupě za což byl potrestán. Když ho viděl stačilo protečovat do středního pásma a připravit se na hit - Můj ( nestranný ) názor
Martin #27 píše:Když ho viděl stačilo protečovat do středního pásma
Timhle jsi se dost diskvalifikoval z diskuze. Je totiz videt, ze mas problem s pochopenim vizualnich vjemu. Potazmo sis to asi pozorne neprohledl. :nono2:
Pak je lepsi se radeji vubec nevyjadrovat.
Getzo5 píše:Nozvem sa ja, neozve sa nikto. Ja rozhodne neobhajujem len svojich hráčov a nepríde mi, že by to robili ostatní. Ak si čítal topic Detroitu, tak vieš. Voráček ho videl a mal čas resp. spôsob ako zareagovať inak. Nespravil tak, z neznámych dôvodov. O hite mu kričali aj spoluhráči. Ten hit je jasne s úmyslom hitovať tvrdo, nie s úmyslom zraniť, prizabiť či zabiť. Podobným/rovnakým štýlom hituje i Subban. Že iní hráči to takto do hlavy neschytajú a to do nich ide Kronwall v plnej rýchlosti, nie v stoji, to len dokazuje, ako hlúpo sa k tomu Voráček postavil. A keď už hovoríš o rešpekte... to je obojsmerná ulica, len ty to predostieraš ako poľnú cestu do Zakopaného. Tá posledná veta - etické a priateľské? Nie. Normálne? Áno. A rád by som si ju vzal a preformuloval resp. ju pozmenil - on ho totiž prizabil práve preto, aký druh toho výpadku Voráček mal. Kruh sa uzatvára.

A že mu šlo puk odobrať jednoducho? Takto jeho únik neriskoval, navyše sa poistil, že do konca zápasu si už čosi podobné nedovolí. Súčasť hry, typická črta zámorského hokeja po desaťročia. Že to bude mať taký dopad, lebo Voráček do toho pôjde ako trdlo a doslova sám si tak pripraví kríž, to je už len zhoda náhod, ktorú vy očividne nechcete alebo nemienite akceptovať.

Prečo by mal tvrdo hitujúci hráč vynaložiť snahu odobrať mu ten puk inak, keď nemusí a toto je to, čo vie najlepšie? Oh wait, lebo Voráček sa rozhodol zahrať sa na stíhačku Uvoľnite koridor, sme predsa v KHL! :psst: Znie to možno ironicky, ale hovorím to s plnou vážnosťou. Čo som sa dnes už napočúval od Flyers fans, to je k nevíře. :hroza:
No tak co pozeram KHL tam hraci drzia hlavu hore a pozeraju pred seba, kto nie, do brejku vacsinou neprejde, je odstaveny.
Getzo5 píše:Nozvem sa ja, neozve sa nikto. Ja rozhodne neobhajujem len svojich hráčov a nepríde mi, že by to robili ostatní. Ak si čítal topic Detroitu, tak vieš. Voráček ho videl a mal čas resp. spôsob ako zareagovať inak. Nespravil tak, z neznámych dôvodov. O hite mu kričali aj spoluhráči. Ten hit je jasne s úmyslom hitovať tvrdo, nie s úmyslom zraniť, prizabiť či zabiť. Podobným/rovnakým štýlom hituje i Subban. Že iní hráči to takto do hlavy neschytajú a to do nich ide Kronwall v plnej rýchlosti, nie v stoji, to len dokazuje, ako hlúpo sa k tomu Voráček postavil. A keď už hovoríš o rešpekte... to je obojsmerná ulica, len ty to predostieraš ako poľnú cestu do Zakopaného. Tá posledná veta - etické a priateľské? Nie. Normálne? Áno. A rád by som si ju vzal a preformuloval resp. ju pozmenil - on ho totiž prizabil práve preto, aký druh toho výpadku Voráček mal. Kruh sa uzatvára.

No tak co pozeram KHL tam hraci drzia hlavu hore a pozeraju pred seba, kto nie, do brejku vacsinou neprejde, je odstaveny.
K hitu, Kuba mam rada, ale toto bola jeho chyba a ja nevidim dovod, preco by sa mal Kronwall hrat na charitu len preto, ze Voracek nevie zdvihnut hlavu o par centimentrov vyssie.
Voráček :thumbsup: To je doslova výsmech všetkým, čo hovorili inak. Som rád, že si to uvedomuje do bodky. Satisfakcia za rôzne kecy, vieme čo myslím.
neis píše:Tak jistě, že to byla Voráčková chyba, ale opravdu za ní musel přijít takový trest? Prostě se mi to nelibí, že jsou hráči, kteří na tyto chyby vyloženě čekají, aby pohonili své ego a Kronwall je jeden z nich, stejně tak jako neustále vychvalovaný Phaneuf atd.
Obrázek
AndyF píše:
Timhle jsi se dost diskvalifikoval z diskuze. Je totiz videt, ze mas problem s pochopenim vizualnich vjemu. Potazmo sis to asi pozorne neprohledl. :nono2:
Ak je případ z tvojej strany uzavřen, tak... by mal byť uzavřen. A vôbec neviem čo Martinovi vyčítaš. Voráček potreboval dva pokusy a polkruh na spracovanie puku do jazdy, ale na posunutie do stredného pásma nepotreboval nič. Hit by nedostal, resp. nie taký ako dostal. Povedané to bolo už viackrát. Ak on má problém s vizualizáciou vnemov, nechci aby som pomenoval ten tvoj. :nono:
Getzo5 píše:Ak je případ z tvojej strany uzavřen, tak... by mal byť uzavřen.
Pripad jsem uzavrel pro vsechny, kdyz ho nekdo otevre, nemuze se divit
Getzo5 píše:A vôbec neviem čo Martinovi vyčítaš. Voráček potreboval dva pokusy a polkruh na spracovanie puku do jazdy, ale na posunutie do stredného pásma nepotreboval nič. Hit by nedostal, resp. nie taký ako dostal. Povedané to bolo už viackrát. Ak on má problém s vizualizáciou vnemov, nechci aby som pomenoval ten tvoj. :nono:
Tak mluvime o posunuti, nebo tecovani?? Nebo o vyhozeni?
Ja se v tom neminim vic babrat. Zastavas se partaka, OK. Pokud nekdo pouzije termin "tecovat", proste se nad celou veci dost nezamyslel, nebo mu neco uslo. Tot vse.
AndyF píše:
:doh: nevím proč tady cpeš slova jako pochopení vizuálních vjemů apod. Neboj se ten moment jsem si prohledl dvakrat. Nevím co je těžké pochopit na tom že si myslím že to měl protečovat do středního pásma. Nic už to tu nebudu rozebírat stejně na to má každý odlišný názor
AndyF píše:Pripad jsem uzavrel pro vsechny, kdyz ho nekdo otevre, nemuze se divit

Tak mluvime o posunuti, nebo tecovani?? Nebo o vyhozeni?
Ja se v tom neminim vic babrat. Zastavas se partaka, OK. Pokud nekdo pouzije termin "tecovat", proste se nad celou veci dost nezamyslel, nebo mu neco uslo. Tot vse.
TY si tento prípad uzavrel pre všetkých? Akým menom či právom? :sok:

Nie, zastávam sa diskutéra, aj s Martinom som mal nejaký rozpor a naopak, ja to nerozlišujem. Keby to isté (a to povedal predtým aj Reaper napr.) napísal ktokoľvek iný a ty by si preto naň vybehol, zastal by som sa aj jeho, aj keby to bol maro. A s výrazom tečovať síce môže byť problém, lebo ten puk nemal razanciu aby tečovanie stačilo na vyhodenie z pásma, ale čo tým chcel povedať je jasné.. Na vŕtanie v hovne som tu expert ja a ako vidíš, so mnou to neurobilo nič. Prečo? Jednoducho preto, že Martin je jeden z tých, u ktorého je čosi podobné náhodná chyba. Svoj rešpekt si už vydobil a nie je nutné mu niečo pripomínať.

Irónia, práve toto by kolega D označil za honenie trika, keby som to urobil ja, určite. :psst: Elaboráty na honenie ega. :lol2: Občas sa čudujem, kde na také kraviny niekto chodí. Evidentne si so mnou honí ego aj každý kto súhlasí. Namyslenci s pocitom nadradenosti brah. Gif - honenie ega. Krátky príspevok - amatér, nič nevie. Dlhý príspevok - honenie ega. Narážka - honenie ega. Vtip - honenie ega. Snaha pomôcť - vyvolávanie hádky - ban. Len sa smiať a smiať, čo iné ostáva... alebo neprispievať nič, myslieť si aký som frajer a potom si vybíjať svoje komplexy, pravda...

P.S.: Nechápem ešte prečo to niekto stavia do roviny, že sa tu fans Flyers posmievame, alebo sa z toho zranenia tešíme. Tešíme sa z krásneho a tvrdého hitu. To slovo výsmech bolo myslím (asi každému nie) jasne vysvetlené. Uvedomelosť Voráčka v prehlásení po zápase je výsmechom každému, kto tento hit označil za svinstvo, dobre že nie za trestný čin, nehokejový zákrok a neviem čo ešte. A podobné hity nielenže sa stanú, oni sa už stali. Keď bol za to čiastočne, hlavne alebo úplne zodpovedný vlastný hráč, bralo sa to do úvahy a aj keď nejaké sťažnosti boli, etická debata na tému života po narodení či židovský múr nárekov sa tu neimitoval.
http://www.flyers.mzf.cz/?p=2459" onclick="window.open(this.href);return false;

Gustafsson OUT, Manning IN
Hartnell-Giroux-Schenn
Read-Briere-Simmonds
Talbot-Couturier-Wellwood
Shelley-Zolnierczyk-Rinaldo

Manning-Coburn
Carle-Kubina
Lilja-Grossmann

Bryzgalov
(Bobrovsky)

Tak uvidíme jak duel dopadne, snad bude výhra :pray:
hm, mohli ste o tom inak kludne vytvorit samostatnu temu v NHL-Ostatne, nakolko sa to vo velkom rozoberalo aj v topicu DET, aj v topicu PHI a uz sa tu rozobera aj kadeco ine :jn: no nic, snad nabuduce, k veci

som sice zvyknuty na castejsie vyplakavanie Flyers fandov :fnuk: a je jasne, ze ak by bola situcia presne opacna, väcsina z nich by to zrejme povazovala za nie tak dramaticky hit :P co v podstate aj chapem, kedze z toho fanusikovskeho pohladu, je niekedy iny, uplne opacny pohlad na vec...fanusikovsky, vlastenecky

povedane uz bolo hadam vsetko, z tej, ci onakej strany, ja uz do toho rypat nebudem, len prihodim taky svoj nestranny, nezaujaty, mozno nepodstatny nazor, ale tak ide o nazor, tak ho poprosim respektovat a neukamenovat ma zan :) v podstate by som sa prihlasil k nazoru od neisa......Voracek to vzal na seba, priznal si chybu a de facto umlcal tych, ktori si myslia, ci mysleli nieco ineho....aj napriek tomu, u mna Kronwall :thumbsdown: je rozdiel hitovat a hitovat a toto bolo zo strany Kronwalla, dost agresivne....ano, Jakub siel pekne hlavou dole, co si chlapsky priznal, bolo tu spomenute, ze celu tu situaciu mohol riesit uplne inak a bola by pohoda jahoda (aj ked to je take, no rozhodni sa v tej sekunde....), no myslim si, ze aj Kronwall to mohol (a mal) riesit uplne inak......prislo mi to z jeho strany dost barbarske.....ak sa nasiel niekto, kto by sa vytesoval z podobneho hitu...ehm no...a teraz nenarazam na to, ze Jakub skoncil tak ako skoncil....niekto tu spomina, ze si zacneme pomaly zvykat na balet hokej, ale ja sa bez takychto konkretnych hitov, s radostou zaobidem....hehe, uz ako keby som pocul, ze to sa ozyva akurat ten od Bruins, kde su sami svätci :angel: ale v tomto pripade by som do toho Bruns zatahovat nechcel, kedze spominam tuto konkretnu situaciu a u mna vyznela v neprospech Kronwalla.....Jakub mal kazdopadne z pekla stastie

co ma vsak :shock: este viac a to u mna hraci Flyers pekne klesli :thumbsdown: ze si Kronwall za toto odkorculoval lazko plazko na striedacku :sisi: u nas by mal po takomto zakroku po ****
No u me je to spise Jakubova chyba sice se to blbe priznava ale udelal chybu a byl za ni potrestanej ale to nic nemeni na tom ze to nebyl zrovna setrnej hit.

Jinak marodka se nam pekne rozrostla z cehoz nemam radost.

A jasne ze Kronwalla mel nekdo poradne zmasit ale co nadelas.
Ja sa len teším, že na taký názor fanúšikov kašlú hráči, funkcionári i novinári, preto o krásne hity hádam nikdy neprídeme. Možno až niekto z nich prestane chápať zodpovednosť hráča za svoje činy, čo sa hádam nikdy nestane. Keď ti to cepi ešte stále nedošlo, ten hit bol v poriadku, tak neviem prečo by sme sa mali zaobísť "bez takých" hitov. Čo na tom bolo surové? Že mu nastavil chrbát miesto ramena (irónia, to je pozitívum)? Vedel o ňom a videl ho (na tom sme sa už zhodli), mal šancu spraviť iné rozhodnutie a štýl hitu nebola žiadna prasačina ani zákernosť (ty si tie príspevky nečítal, len si pozrel koľko miesta zaberajú? Keby si to urobil, možno by si ten svoj názor prehodnotil ešte skôr, než si ho sem napísal).

Ten istý hit, dokonca ešte v rýchlosti. Marchand ale nešiel hlavou vopred ako torpédo. Označil to niekto za špinavý hit? Za prasačinu? Za zákernosť? Fňukali ste tu s Jančim, Skorpionom a Kowerom? Že o tom neviem...

Ten istý hit, pričom ešte v tomto prípade sa prirútil k Briereovi odnikiaľ. Prisám veru vám tu niektorým alebo straší vo veži, alebo vôbec nerozumiete čo hovorím (pekne kľudne vysvetlené všetko a už to vzal aj Andy, ktorý to spočiatku bral emotívne. A FF sa k tomu hádam aj hanbil prispieť, lebo súhlasil a nič nepovedal, až dnes v chate). Nerozprávam rusky, svahilsky ani nepíšem esperantom krucifix. To je fakt tak ťažké pochopiť, že nebyť toho ako sa k tomu Voráček postavil (a to si aj priznal), nič také by sa nestalo? Maximálne by dostal ako Briere, big whoop. Tak už konečne prestaňte do frasa trepať o špinavom hite. Veď je to do neba volajúca hlúposť.

A čo sa týka tej "odpovede". Takže čistý hit, ktorý Voráčkovým zavinením dopadol zle si zaslúži nečistú odpoveď? Cepi ty sa počúvaš? :sok: Ja v tomto prípade nemôžem viac než pochváliť hráčov Flyers (i keď je jasné, že keby bol na ľade Fartsmell... :dudo:). Už som spomínal v minulom príspevku, že nám sa stalo čosi podobné túto sezónu už dvakrát a odpoveď bola taká, aká má byť. Dať to hráčovi vyžrať a za zraneného zápas vyhrať. Signál jasný, prasačina žiadna. Prečo asi...

Týmto na túto tému končím, lebo mi FF pripomenie či o tom chcem kecať do Vianoc, čo je somarina. Ale čo sa dá robiť, keď to očividne ešte stále niekto nepochopil. Keď sa niekto opýta prečo to robím, nuž tak preto, aby aspoň rozumní užívatelia nabudúce dvakrát merali prv než si zastrihnú do gatí. Už som vyčerpal hádam každý argument, ktorý si táto debata vyžadovala (FF control: v tomto príspevku sa nachádzajú 3 nové). Kto chce, nájde si to aj v topicu DET. Je tam načrtnutý aj problém posudzovania tých hitov. Ak ani potom názor nezmení, tak platí otrepané: komu niet rady, tomu niet pomoci.

Skôr to vidím na to, že si zase niekto povedal "aha, ten všadebol znova mudruje a má to dokonca 50 riadkov, na to zvysoka :censored:, to nečítam...". Ale aspoň ty ako admin by si mal.

Odkazy na topic DET:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=323731#p323731
http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=323780#p323780

P.S.: Čisté hity si nový topic nezaslúžia.

Dúfam, že je to jasné, ale toto bola reakcia na cepiho.

Čo ako čakáš, že si vytvoríš alibi, potom povieš, že by si vraždil nemluvniatka a ten názor bude niekto rešpektovať? :eek2: Každý názor je podstatný, aj tvoj.
Getzo5 píše:Každý názor je podstatný, aj tvoj.
ved som sa vyjadril, ze som bol viac prekvapeny, "zhrozeny" z toho, ze kde boli v tom case ti tvrdi hosani od :flyer:
a samozrejme, stojim si aj tym svojim vyssie uvedenym postom, ani v naznakoch som za to Kronwalla neposielal na disciplinarku, jedmoducho sa mi ten hit nepacil, to je cele a nepotrebujem to nafukovat ano nafukoviacu Ancu; niekto ma nazor taky, niekto presne opacny, nikomu nevnucujem ten svoj, pohoda jahoda, ide sa dalej
Kubina, Mesz, Kimmo out.
S jakou obranou dnes nastoupíme. :nervozny:
s takou, čo uhrá vzadu nulu :slap: Bryz si začal púšťať vodku žilou, keď mu tak ide posledné dni?
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS