Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:vychytal vam zapas a najmä Kessyho, ten musel byt z neho frustrovany :roll:

Welcome back :lol3:
Craiger pujde pravdepodobne misto MIllera ... horsi jak on (0G / 0A / -3) nejspis nebude, takze predpokladam zmena k lepsimu. Snad mu zase nevyhrezne plotynka nebo neco, v Norfolku zatim dal 7 golu 2 asistence. Kdyz se mu dari a ma chut tak se neboji otravovat pred branou, coz je vec kterou potrebujeme jak sul.

Obrázek
Ale jo, Craigovi se v Norfolku daří, v 11 zápasech stihl 7+2 :) Myslim, že horší jak Miller bejt nemůže. Kdyžtak mě napadlo zformulovat 4 lajnu takhle: Fedoruk - Craig - Downie :roll: Kdybyse Craig neuchytil, povolal bych Szczechuru, loni hrál celkem slušně a na farmě je vidět :thumbsup:

Dnes proti Ottawě nastoupí lajny v tomto složení :eek2:

Veilleux - Stamkos - St.Louis
Malone - Lecavalier - Tanguay
Wright - Halpern - Downie
Fedoruk - Konopka - Miller
Ten bottom six mě až tak nevadí, s Craigem to asi horší nebude....ale je to taky těma našima slavnýma 12 útočníkama a 9 obráncema, takhle není v útoku žádná konkurence! Horší je to s tím naším secondary scoringem, který je na tom zatím stejně jak loni - prachbídně.
Craig byl dopsaný místo Rangera, který je na injure listu. Už mě to začíná znepokojovat, je pryč už docela dlouho, žádné zprávy....kdyby to bylo třeba úmrtí v rodině, tak účast na pohřbu atp. je otázka pár dní, takhle mě fakt nenapadá, o co by mohlo jít. Že by prasečí chřipka zabalená jako "personal matters"? Nebo nějaké psychické problémy?
A měnit útoky před každým zápasem se mi taky nelíbí, taková zoufalá metoda pokus/omyl ... podprůměrný Veilleux v prvním útoku. Proč se aspoň nenechá spolu to, co fungovalo, tj. Marty-Stammer-Malone a Downie-Konopka-Fedoruk. Těch zbylých 6 hraje blbě, ať už se dají jakkoliv dohromady (možná až na Wrighta, ale kdyby byla větší konkurence, tak by to měl těžší).
Myslim že tuhle možnost ještě Tocchet nevyzkoušel :D Takhle bych to teda složil já, pak by se vidělo:

Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Wright
Fedoruk - Halpern - Downie
Veilleux - Craig - Szczechura

Jinak jo no, ta absence Rangera už je nějaká dlouhá :? Taky mi docela vadí, že Tocchet dělá zas takovej bordel v sestavě... Malone má hrát se Stamkosem, jinak to prostě nejde. Veilleux je marnej, ten by ani vedle Malkina nebodoval :thumbsdown: Takže nvm co má za význam dávat ho ke Stammerovi.
Tak po očku jsem sledoval 2 třetiny, už to bylo lepší než proti Leafs (aby taky ne), ale pořád to nestačí. Oba góly v PP, první takový štastný, druhý Stammer dokonale trefil. 5 na 5 tam sice nějaké šance byly, ale s naší efektivností to prostě nestačí.
Na Niittyho už nešlo tolik střel jak posledně, ale měl tam několik těžkých zákroků, chytal dobře. Taky 2 góly jsme dostali v oslabení (pokaždé Ohlund btw).
Nedohrál Hedman - sestřelil ho Neil za naší brankou. Tady je to diskutabilní - Hedman ho neviděl a nečekal, protože tam před ním Niitty zastavoval puk. Na druhou stranu nevím, jestli jsou takové hity při forčekingu, po odehrání puku nutné. Hedman měl i smůlu, že se ještě navíc praštil hlavou o hranu mantinelu....kdyby to skončilo otřesem mozku, nedivil bych se.
Jsem rád,že povolali Craiga a ne Bochenskiho třeba.To bych teda asi nezkousl.Craig byl pro mně kdysi kanditátem číslo jedna na kapitánské céčko,měl k tomu všechny předpoklady.Ideální nástupce Tima Taylora.Škoda,že šel tak dolů ... snad se letos zvedne,přál bych mu to,je to dobrej člověk a na ledě nechá vše :yes:

Zápas jsem neviděl,takže se mi to těžko hodnotí.Šance měly dle highlights oba celky,nám ale asi 2x pomohla branková konstrukce.Takže celkem dobrej bod.Čemu opět nerozumím je nasazení Halperna na buly před tím golem v OT.Halpern samozřejmě prohrál a Spezza zavěsil ... kdyby Tocchet poslal na buly Konopku,určitě bychom došli do nájezdů,kde bychom ale stejně prohráli ... :lol: Halpern snad všechny klíčové buly prohrává,v oslabení vyhrajem málokdy buly a díky tomu se zbytečně dostáváme pod tlak ... je to fakt škoda :evil:

BTW,docela rád bych viděl v akci Smabyho.Podle mně by se v tomto zápase uplatnil víc jak Krajíček ...
Ohlund sedí neustálé na trestné a ani co se týče hry to není moc slavné ... hraje takovej svůj horší standart.Snad se zvedne :roll:
Walker u toho 1.golu zaspal,měl hrát Alfredssonovi daleko víc do těla.Škoda,to byl úplně zbytečný gol.Ale Walker hraje zatím výborně :)

Nemáte někdo zprávy jak to vypadá s Rangerem ? Zdá se mi,že chybí už docela dlouho :-(
Hedman bude snad OK , vypadal jen otřeseně ... Neil je hovado,snad dostane nějaký trest.Takovému praseti trest neuškodí,i kdyby to nic nebylo.Druhej Artyukhin :thumbsdown:
ZASE JEDEN BOD :doh: Letos překonáme vlastní rekord v počtu proher po prodloužení. Ty lajny byly dneska fakt divně poskládaný, byla už vubec jednou hotová lajna: Tanguay - Lecavalier - St.Louis ? Stamkos paráda, doufám že u něj Tocchet nechá Malona :roll: Niitty je jasná jednička, tadyneni o čem.
Docela mám strach o Hedmana :? Doufám, že bude v pohodě a nastoupí v dalším zápase (Neil fakt kretén tohleto). Ranger už by se taky mohl vrátit, ty osobní důvody sou nějak dlouhý :D Zdá se, že Tanguay se začíná probouzet, Lecavalier začíná mít taky víc šancí :) Tanguayovi se docela daří vedle Halperna, co ho přesunout na křídlo? Tanguay - Lecavalier - Halpern :D
Jinak už mě dost štvou ty prohry po prdoloužení nebo na nájezdy. Ztrácíme zbytečně body, na konci sezony nám takovejch ztracenejch 10 bodů bude hodně chybět.
Hosi GRATULUJI VAM, dneska se mi tu konecne zase libi. Konecne tu i pres prohru nevidim zadnej prispevek kde by figurovalo slovo Tocchet hned vedle impertinentniho vulgarisnu. Dekuji, panove.

Jinak zapas jsem samozrejme nevidel, musim taky nekdy spat. Nicmene z highlitu mi prijde ze se Vinny i Tanguay zacinaji chytat, tak drzim palce at jim to vydrzi. Stammer je momentalne buh, to si ale nemusime rikat. Jinak gol OTT v prodlouzeni (a myslim, ze i ten prvni) jdou jednoznacne na vrub Walkera ... ja nevim na co ten chlap cekal a proc nechal Spezzu (nebo kdo to byl) stat pred Nittym a prudit. NO nic ... budem si drzet palce na MTL.

jeste k Hedmanovi: TBLightning D Victor Hedman not practicing, sitting in Bell Centre stands in workout attire watching practice
safa píše:Jinak gol OTT v prodlouzeni (a myslim, ze i ten prvni) jdou jednoznacne na vrub Walkera ... ja nevim na co ten chlap cekal a proc nechal Spezzu (nebo kdo to byl) stat pred Nittym a prudit. NO nic ... budem si drzet palce na MTL.
Tak on měl Halpern vyhrát buly,pak bychom to v klídečku dohráli ... oslabení 4 na 3 se blbě brání.Jinak podle mého za ten gol mohl spíš Hale,kterej možná mohl do té Spezzovi střely lehnout.Škoda.Ale Walker byl u brány nedůraznej,to je fakt ...
Takže, Hedman proti Canadiens nenastoupí a místo něj bude hrát Foster. Hedman by měl nastoupit v dalším zápase proti Wild :) V brance se opět objeví Niittymaki :thumbsup: Doufám, že Habs porazíme... LET'S GO BOLTS :!: http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... -was-clean

EDIT: Zabít toho ksichta hnusnýho :evil: http://www.nhlpro.cz/clanek/15826-hedma ... tres-mozku

EDIT2: Tak dneska prohrajem. Páč Tocchet nechá stejně dementě složený lajny jako proti Sens, to by mě zajímalo, kde na tak trapný složení lajn přišel:
Craig - Konopka - Fedoruk

Já bych to teda složil takhle.
Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Wright
Fedoruk - Halpern - Downie
Craig - Konopka - Veilleux

A menší experiment s hráčema, podle toh jak se jim v posledních zápasech dařilo :D
Halpern - Lecavalier - Tanguay
Malone - Stamkos - St.Louis
Fedoruk - Szczechura - Downie
Craig - Konopka - Veilleux
PainKiller píše:EDIT2: Tak dneska prohrajem. Páč Tocchet nechá stejně dementě složený lajny jako proti Sens, to by mě zajímalo, kde na tak trapný složení lajn přišel:
Craig - Konopka - Fedoruk
... no rozhodne, trapna sestava trapnejch lajn. Kdyby to koucoval nekdo jinej tak to rozhodne proti trapnymu MTL nebude jen trapnejch 3:1 (TB - trapnej Malone (z presilovky, 10:09 v 1 tretine), este trapnejsi Tanguay, (ze hry 19:13 v prvni tretine), a nejtrapnejsi nula Wright (ze hry 18:01 ve druhy)). Ja vim, jsem trapnej ... ;-) :frajer2:Nadruhou stranu je fakt, ze bez Nittyho woodoo by to asi zadny bodiky nebyly.
Good, 2 body doma. První třetinu jsme byli lepší a dali dvě branky. Od druhé třetiny ale Montreal přidal a byli lepší zase oni. I přes jejich místy značný tlak (ale nějaký super šancí měli po málu) jsme dali takový šťastný/ušmudlaný gól na 3:1. Pak jsem se bál pasivní hry jak s Buffalem, která se samozřejmě dostavila, ale stejně jak ve druhé třetině měli sice Habs tlak, ale k vyloženým gólovkám to nevedlo.
Niitty opět velmi solidních 36/37, Vinny sice 2 asistence (obě druhé samozřejmě), podíl na prvním gólu žádný, na druhém minimální (ale celkem +2), očekávané velké zlepšení furt nikde. Vyzdvihl bych disciplinovanost, jednu přesilovku měl Montreal (a to ten faul byl takový neštastný).
Teď odpočinout, potrénovat a GO! :)
Jinak Canes prohráli, Atlanta taky a Florida z Caps taky, takže ideální večer.
Paráda, vyhráli sme :) Niitty to je prostě borec. Zá se, že Tanguay se už konečně začíná probouzet, dnes 1+1 (stejně jako Malone). Leci nabral asistenci zase na PP :D Na Niittyho šlo zase skoro 40 střel :eek2: Když vezmu že v první třetině si Habs na branku vystřelili 7x a v ostatních dvou třetinách 15x... no nic, hlavně že máme dva body.
safa píše:... no rozhodne, trapna sestava trapnejch lajn. Kdyby to koucoval nekdo jinej tak to rozhodne proti trapnymu MTL nebude jen trapnejch 3:1 (TB - trapnej Malone (z presilovky, 10:09 v 1 tretine), este trapnejsi Tanguay, (ze hry 19:13 v prvni tretine), a nejtrapnejsi nula Wright (ze hry 18:01 ve druhy)). Ja vim, jsem trapnej ... ;-) :frajer2:Nadruhou stranu je fakt, ze bez Nittyho woodoo by to asi zadny bodiky nebyly.
Myslel sem to tak, že někteří hráči v některých lajnách sou naprosto do počtu (viz. Veilleux). Když Tocchet furt dával Wrighta k Lecimu a Martymu, proč ho nedal ke Stammerovi. Nebo, proč Malona přesunul od Stammera k Lecimu, když každej ví, že ti dva si skvěle rozumí. Proto nechápu proč Tocchet dal Wrighta do třetí lajny a Veilleuxe do druhý.
leci píše: jinak teď nás čekají 4 venkovní zápasy....venku jsme zatím nevyhráli...ze 4 zápasů máme jen 1 bod. Teď nás teda čeká Philla, Leafs, Senators a Canadiens...budu spokojený tak s 5 body
:yes: spokojenost...uhráli jsme přesně těch 5 bodů, které jsem si přál a už se pohybujem v play-off osmičce...teď máme do čtvrtku odpočinek.

zápas jsem bohužel neviděl, ale z hajlajtů a statistik soudím, že to byl celkem povedený zápas, ve kterém nás opět podržel Nitty

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
safa píše:TB - trapnej Malone (z presilovky, 10:09 v 1 tretine)...
Obrázek
Obrázek

...tady dostává od spoluhráčů pochvalu :good:
Obrázek
safa píše:este trapnejsi Tanguay, (ze hry 19:13 v prvni tretine)
Obrázek
safa píše:a nejtrapnejsi nula Wright (ze hry 18:01 ve druhy)
Obrázek

Pleky v obložení hráčů Tampy :D

Obrázek
Hmm tak já proti moc nejsem ... díky Mezzově smlouvě bychom měli v budoucnu velké problémy se stropem (Stamkos,Hedman,Wright,Márty ... ) Je velká škoda,že mu dal Lawton peníze jaké mu dal.Takové peníze si nezaslouží.Jsem zvědavej,jestli Mezze bude vůbec někdo chtít ... přeji mu tým typu Boston,kde by mohl vytvořit s Chárou jeden z nejlepších obranných párů v lize ... jak tomu bylo v Ottawě.Co se týče Krajíčka,tam s tím také v podstatě souhlasím.Hale odvádí lepší práci za menší peníze,takže volba logicky padla na Krajíce ... ačkoliv spíš bych se zbavil Fostera ...

Krajíček nemá kdovíjak pěknou smlouvu,1,4 mega na rok a po sezoně je UFA ... za Krajíce nic hretelného nedostanem,tady bych byl spokojen s takovým 4.kolem draftu ...

Co se týče Mezze,určitě by nebyl na škodu top6 forward,ale vzhledem k Mezzově smlouvě bych byl taktéž spokojen i s pickem ... 2nd round.Když se zadaří,tak 1st ... Boston jich má dost :lol:

Já věřím,že Lawton oběma hráčům najde nového zaměstnavatele ... hlavně at' to zas Lawton nezdrbe.Vyplacení Mezze ze smlouvy,nebo tak něco :lol: jejich odchod není bezpodmínečně nutný,takže pokud nebude zájemce,není třeba dělat unáhlené kroky ...
Jn, proti odchodu Meszaroše nic nemám, ale ani mi nějak nebude vadit, když zástane. Hlavně at Lawton zase neudělá nákou hovadinu, tim že vymění Mesze za farmáře apod. :D Podle mě, je velká šance na trade: Meszaros <-> Frolov :) Myslim, že když už má jít Mesz z Tampy, tak to bude do nějakýho týmu ze Západní konference. Ještě mě napadlo, Panthers se snaží vyměnit Olesze a Hortona :hmm: Co takhle trade: Meszaros + Krajíček <-> Horton + Olesz :D
zajímavé spekulace...v podstatě souhlasím...není nutné spěchat, takže se neunáhlit s nějakým hloupým tradem a raději počkat na nějakou lepší nabídku...ten top 6 forward by se hodil, ale uvidíme, jestli se Lawtonovi podaří takový trade...Olesze s Hortonem bych bral...
PainKiller píše:Jn, proti odchodu Meszaroše nic nemám, ale ani mi nějak nebude vadit, když zástane. Hlavně at Lawton zase neudělá nákou hovadinu, tim že vymění Mesze za farmáře apod. :D Podle mě, je velká šance na trade: Meszaros <-> Frolov :) Myslim, že když už má jít Mesz z Tampy, tak to bude do nějakýho týmu ze Západní konference. Ještě mě napadlo, Panthers se snaží vyměnit Olesze a Hortona :hmm: Co takhle trade: Meszaros + Krajíček <-> Horton + Olesz :D
Myslím, že Los Angeles ofenzívnych obrancov nepotrebuje. Doughty, Johnson, novopríchodziaci Jones, na farme nádejný Vojnov.
Drew Miller claimed by Detroit

Bezvadné ... další Lawtonův/Tocchetův majstrštik.Hlavně že máme na soupisce osmadvacet obránců a 12 útočníků ... Miller sice nic nepředvedl ( a hádejte kdo za to může ? ) ale posílat ho na farmu ... vsadím se,že za Red Wings do konce sezony nastřílí takových 15 branek.Ach jo ...
kdo bude hrát na jeho místě :?: Craig :?:

Obránce Tampy Bay Victor Hedman je podle informací zámořského tisku připraven nastoupit ve čtvrtečním utkání proti Minnesotě. 18letého Švéda vyřadil ze hry otřes mozku. Ke zdravotní újmě přišel 5. listopadu v duelu s Ottawou, kde ho čistě srazil Chris Neil. „Victor je v pořádku a může nastoupit,“ uvedl generální manažer Blesků Lawton. „Je to skvělá zpráva. My z toho máme obrovskou radost a jsme za to vděční. Pokud nějaký hráč dostane úder do hlavy, nikdy nevíte, jak vážné zranění utrpěl a jak dlouho se bude léčit,“ dodal.
Já jenom doufám, že Millera šel na waiver proto, že je třeba v brzké době opět dopsat Rangera.
Miller odešel zadarmo, takže z trejdu Artyho máme zase prd.
No z trejdu za Artyho máme 3rd round pick.Na místě Millera bude hrát určitě Craig,ten odehrál proti Habs hodně slušný zápas.Když se Lawton dokáže tak lehce zbavit útočníka,proč to nezkusí s nějakým obráncem :?: Fostera by určitě někdo vzal ... takhle budeme mít po návratu Rangera zase 3 beky healthy scratch.Loni to bylo 6.útoků,letos máme 9 beků :roll:
Odchod Millera mi nějak nevadí, čekal sem, že si ho někdo stáhne z waiveru. Radši bych ale trade Meszaroše, Krajíčka nebo Fostera :thumbsup: Máme zbytečně moc beků. Docela dost nám ale schází top6 hráč, dřevák Veilleux ho nenahradí :D Myslim si, že Craig v pohodě Millera nahradí. Kua, já ci Frolova do Tampy :D
Btw, sem rád že je Hedman v pohodě a bude hrát :)
9522 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
2007 ANAHEIM DUCKS