Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no k dnesku len .....

bryzgalov :
Obrázek

snad sa uz konecne chytil a nasie tu svoju "dusu" jak to nazval....aby mohol chytat v tom meste.

Inak ale celu sezonu dobry utok ma teraz nejake divne obdobie :D jeden zapas daju aspon 5 golov a dalsi nedaju ani jeden alebo ledva jeden :D
Třetí výhra v řadě je doma :good: Oba týmy sice museli hrát bez několik opor, ale nutno říci, že Detroit na tom byl hůře, co se týče zraněných... První třetinu jsme naprosto dokonale zvládli a mít trošku víc štěstí, tak jsme mohli vést už 3:1, 4:1...
Ve druhé třetině jsme skórovali v oslabení :shock: Ale Talbot odváděl skvělou práci po celý zápas, gól si zasloužil :klobuk_dole: Jinak už jsme hráli jaksi defenzivněji a zranil se Voráček, po hitu Kronwalla :grc: Snad Shanahan zareaguje jak by měl a nějaký ten distanc Kronwall dostane :please:
Ve třetí třetině jsme byli jasně horším soupeřem a hráli už na půl pluny, většina aspoň. Bryzgalov ale dost dobře podržel a nakonec pustil jen jednu branku a my porazili Detroit, který Ve Philadelphii nevyhrál už 15 let :klobuk_dole:
Shanahan zareaguje ako by mal. Zavolá Kronwallovi, dá výstrahu :nono: aby sa nepovedalo a zloží. Voráčkova chyba, hádam si ju dobre zapamätá.

Keby podobne hitoval Pronger, ani by si sa neozval, takže. :psst: Homer brejle dolu a jedeme dál. :jn:
no bryzgalov posledne zapasy parada, uz som neveril ze by mohol chytit formu, len nech mu to drzi :yahoo:
Getzo5 píše:Shanahan zareaguje ako by mal. Zavolá Kronwallovi, dá výstrahu :nono: aby sa nepovedalo a zloží. Voráčkova chyba, hádam si ju dobre zapamätá.

Keby podobne hitoval Pronger, ani by si sa neozval, takže. :psst: Homer brejle dolu a jedeme dál. :jn:
Za beznych okolnosti by si mel pravdu,

BUT

Az si to prehraje, bude muset konstatovat, ze je to hit PRIMO NA HLAVU, bez jakychkoliv diskuzi a to je to prazakladni, ceho se chteji vyvarovat.
Ale treba se mu to jeste podari nejak vokecat
a je zraneny ten voracek alebo rozchodil to? v noci som nepozeral
Žebrák konečně začíná alespoň něco ukazovat za ty prachy co dostává, ve 3. tř. podržel. Jinak marodka Kimmo, Mesz, Jágřík a Vory - fakt moc hezké, Jamese nepočítám, ten bude na PO fit !!!!
AndyF píše:Za beznych okolnosti by si mel pravdu,

BUT

Az si to prehraje, bude muset konstatovat, ze je to hit PRIMO NA HLAVU, bez jakychkoliv diskuzi a to je to prazakladni, ceho se chteji vyvarovat.
Ale treba se mu to jeste podari nejak vokecat
Na to spolieham. Obaja dobre vieme, že toto si SD proste nezaslúži a úmysel v tom nebol.
Getzo5 píše:Shanahan zareaguje ako by mal. Zavolá Kronwallovi, dá výstrahu :nono: aby sa nepovedalo a zloží. Voráčkova chyba, hádam si ju dobre zapamätá.

Totální kecy, které můžem čekat jen od tebe.
som si pozrel a myslim ze kronwall na kobercek nepojde. Nevidel som v tom umysel, voracek ho videl a doslova si nabehol a nemal mat hlavu dole
A oni se mají trestat jen úmyslný fauly?
Málem bych zapomněl...

Giroux díky včerejším dvoum bodům má svoji životní sezonu :serus: :wave:
Věřím, že letos by mohl těch 87 bodů i dát :yes: :good:
dejf píše:Totální kecy, které můžem čekat jen od tebe.
Ale on má pravdu. Když jde o vaše hráče brečíte, ale když takhle hitoval M. Richards apod. tak jsem z vaší strany též slyšel jen "čistý hit" nebo "na hranici ale čisté" navíc mi přijde, že Voráček si doslova pro ten Kronwallův hit šel.. A taky, každý kdo hraje hokej ví, že hlavu máte mít stále nahoře :) . Nepozornost se trestá a pokud tohle bude na suspendaci, tak NHL už může pouštět na led i holky..
Reeper.89 píše:Ale on má pravdu. Když jde o vaše hráče brečíte, ale když takhle hitoval M. Richards apod. tak jsem z vaší strany též slyšel jen "čistý hit" nebo "na hranici ale čisté" navíc mi přijde, že Voráček si doslova pro ten Kronwallův hit šel.. A taky, každý kdo hraje hokej ví, že hlavu máte mít stále nahoře :) . Nepozornost se trestá a pokud tohle bude na suspendaci, tak NHL už může pouštět na led i holky..
Letos se zmenila pravidla.. Rule 48, pokud by te to zajimalo..
AndyF píše:
Reeper.89 píše:Ale on má pravdu. Když jde o vaše hráče brečíte, ale když takhle hitoval M. Richards apod. tak jsem z vaší strany též slyšel jen "čistý hit" nebo "na hranici ale čisté" navíc mi přijde, že Voráček si doslova pro ten Kronwallův hit šel.. A taky, každý kdo hraje hokej ví, že hlavu máte mít stále nahoře :) . Nepozornost se trestá a pokud tohle bude na suspendaci, tak NHL už může pouštět na led i holky..
Letos se zmenila pravidla.. Rule 48, pokud by te to zajimalo..
Já o té změně vím ale to ty, zrovna fanda Flyers chce, aby se za chvíli hitovalo způsobem "hej Voráčku, já tě hitnu"?
Diskutujem fakta, nebo pocity...
AndyF píše:Diskutujem fakta, nebo pocity...
Dobře fakta.. líp jak já to sepsal ve svém referátu Getzo5 .. Já ti jen znovu zopakuji jedno, tenhle hit byl čistý, Voráček nedával pozor a vyloženě si pro ten hit šel.. Chyba nepozornosti se trestá.
ja sa snazim byt objektivny, nebudem tvrdit nieco ine len preto ze sa jedna o klub ktoremu fandim. Voracek si nabehol, jasne ho videl, nebolo to odzadu, nezastihlo ho to nepripraveneho,ani nesli ruky hore a ani do neho nejebol z rozbehu, kronwall len natocil vlastne telo a voracek to do neho napalil jak do steny. Hokej je tvrda hra, toto sa stane. Je sice pravda ze si napalil hlavu, ale to bola vorackova chyba...ale hlava to bola. Myslim ze Kronwall moze aj nemusi byt suspendovany a obe rozhodnutia budu v podstate v sulade s pravidlami, zalezi na shanahanovi jak sa rozhodne, ja sa ale viac priklanam k nazoru ze to bolo ok. Andyf a dalsi, zamysli si te sa, akeho nazoru by ste boli kebyze sa to stane opacne. Voracek by bol velebeny za krasny hit a na nejake utoky ze to bol faul a nebodaj ze by si mal na par zapasov oddychnut od hokeja by ste prskali.
Finch182 píše:Je sice pravda ze si napalil hlavu, ale to bola vorackova chyba...ale hlava to bola.

:sok: :a_von: :hroza: Takže chudák Jakub nakonec na Kronwallovo rameno zaútočil hlavou a Kro se jen zapřel, bránil aby se mu nic nestalo. Jinak - Vory ho rozhodně neviděl. A co to tu furt melete že hráč má POVINNOST koukat nahoru, co to je za kravinu, kde to je v pravidlech ??
Rozhodnutie si môžeš pozrieť v topicu Detroitu. Nie je prekvapivé.

V ktorom zákone či vyhláške máš napísané, že by si si mal po jedle umývať zuby? Nechceš? Nemusíš. To bude mať dentista radosti a ty bolesti. :dudo:

Ľudovejšie to už povedať nejde. K téme som myšlienky vyčerpal. Akurát ma prekvapuje, že práve ty nepoznáš otrepané "keep your head up kid!".
Philly píše:Jinak - Vory ho rozhodně neviděl
tak si kukni http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QtipTlOscg" onclick="window.open(this.href);return false; a konkretne 38 sekunda a tak isto na neho pozeral tesne pred narazom
Ano, máš pravdu, omlouvám se, já jsem se zaměřil asi až moc na ten samotný check, je tam vidět, že na něj na pár 0.1 sec mrknul. Takže co z toho plyne - věděl sice o nějakém bekovi na modré, či spíše tušil že se tam někde někdo motá, ale holt nečekal, že do něho ten dotyčný takhle vlítne když kouká dolů na led. Dobře, to tedy ze strany Voryho. Ale nic to nemění na tom, že to byl právě Kronwall, který zbaběle využil shora uvedeného, aby se mu snažil urazit palici !!!!
Ja už sa k tomu ani nechcem viac vyjadrovať, ale ty ma nútiš. On doň nevlítnul. Ja už teraz vlastne ani neviem, čo si do čerta vôbec Voráček myslel! Že sa mu ustúpi? Pochybujem, že nemal predstavu, kto proti nemu stojí. A už to tak zbabelo nevyzerá, keď vedel, že ho videl. A snaha urazit palici? Tým, že sa otočil a nesejmol ho Pronger-style? Prosím ťa, už k tomu viac nepíš ani ty, zbytočne to len naťahuješ a zhoršuješ.
Philly píše: Ja už teraz vlastne ani neviem, čo si do čerta vôbec Voráček myslel! Že sa mu ustúpi?.
Ano, přesně toto si dle mého názoru myslel, tedy, že před ním bek bude ustupovat, on si vezme kotouč na hůl a zkusí něco vymyslet, případně přihraje. Jestli věděl že na modré stojí Kro, fakt netuším !!!!
:D :D A rovnou si myslel, že mu ten bek ustopí úplně mimo bránění a nakonec sám pojede na branku ne? Prober se, tohle je NHL..
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA