Ďalšie dva zápasy s Carolinou, tam by sa dalo predpokladať víťazstvo a s Washingtonom to bude otáznejšie, ale šetrenie síl Caps môže Bostonu k dvom bodom pomôcť. Každopádne ešte musíte zabojovať a hlavne sa vyhnúť zraneniam v tejto časti sezóny.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Veľmi dôležité víťazstvo pre Bruins. Som rád že práve Wideman a Šatan sa presadili, Mirovi to klape, hrá dobre pozične. Total ice time vyše 18 minút a z jedinej strely gól? Na druhej strane Chára vyše pol hodinový ice time, to je extrém 
Ďalšie dva zápasy s Carolinou, tam by sa dalo predpokladať víťazstvo a s Washingtonom to bude otáznejšie, ale šetrenie síl Caps môže Bostonu k dvom bodom pomôcť. Každopádne ešte musíte zabojovať a hlavne sa vyhnúť zraneniam v tejto časti sezóny.
Volá sa Zdeno Chára a je to talentovaný obranca, ktorý má 33 rokovdejf píše:Co je to za juniora s tím košíkem.
Výhra nad Buffalom potešila, ale ešte nemáme zaručený postup do play-off
Bude to ešte zaujímavé... :smile03:
Sturm with 0 goals + 1 assist in last 13 games.Kower píše:Najslabsi hraci dnes: Wheeler, Ryder a Sturm.
Ryder with 1 goal + 5 assists in last 21 games.
Wheeler with 0 goals + 1 assist in last 12 games.
Sturm - 3.5
Ryder - 4.0
Wheeler - 2.825
Total Cap Hit: 10.325
/
Recchi with 6 goals + 6 assists in last 16 games at 42 years old.
Satan with 5 goals + 0 assists in last 10 games 35 years old off scrapheap
Recchi - 1.7
Satan - 700,000
Total Cap Hit: 2,4
...
Minule som to akurat chcel poratat ze Bruins v podstate okolo 30 mil. zo salary cap maju "zaparkovane" bud na listine zranenych alebo v hracoch uplne mimo formu... k zoznamu vyssie treba priratat Savard, Thomas (5 mil. nahradny brankar sa len tak casto nevidi) a Wideman, a potom najnovsie "posily" na listine: Seidenberg, Stuart, Ference (teda Ference je mimo skoro celu sezonu)cepi píše:Sturm - 3.5
Ryder - 4.0
Wheeler - 2.825
kowiKower píše:Minule som to akurat chcel poratat ze Bruins v podstate okolo 30 mil. zo salary cap maju "zaparkovane" bud na listine zranenych alebo v hracoch uplne mimo formu... k zoznamu vyssie treba priratat Savard, Thomas (5 mil. nahradny brankar sa len tak casto nevidi) a Wideman, a potom najnovsie "posily" na listine: Seidenberg, Stuart, Ference (teda Ference je mimo skoro celu sezonu)cepi píše:Sturm - 3.5
Ryder - 4.0
Wheeler - 2.825
dnes ceknut Car a v PO sa vyhneme Caps
jj, síce nesledujem zápas, ale keď som pozrel na hokej.sk že vyhrávate 3:0 a potom som zbadal že všetky 3 góly padli v jednom oslabení tak som fakt neveril vlastným očiamKower píše:Wow... myslim ze sme dnes spravili neprekonatelny rekord... 3 goly pocas oslabenia za minutu a 4 sekundy
Takze je to oficialne rekord- doteraz nikdy nepadli 3 goly pocas jedneho oslabenia a myslim ze cas minuta a 4 sekundy je neprekonatelny
Este vacsiu radost mam z postupu do play off a 6.miesta na dosah! Nerodilo sa to lahko, z 3-0 sme to lahko pustili na 3-2, potom nam rozhodca predcasne odpiskol hru a neuznal cisty gol v presilovke... a potom ten nervak ked Bergeron par cm pred ciarov odvratil vlastny gol do prazdnej brany pri signalizovanom vyluceni hraca Carolina... veru zapas mal adrenalin aj kvalitu az do konca.
Este vacsiu radost mam z postupu do play off a 6.miesta na dosah! Nerodilo sa to lahko, z 3-0 sme to lahko pustili na 3-2, potom nam rozhodca predcasne odpiskol hru a neuznal cisty gol v presilovke... a potom ten nervak ked Bergeron par cm pred ciarov odvratil vlastny gol do prazdnej brany pri signalizovanom vyluceni hraca Carolina... veru zapas mal adrenalin aj kvalitu az do konca.
sob 10. dub 2010 21:37
Gratulujem Mackovia whooooohooooooo
:wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe:
:wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe:
<object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WXhviiSvUh0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WXhviiSvUh0&hl ... 1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>[/youtube]cepi píše:3 goly pocas jedneho oslabenia a myslim ze cas minuta a 4 sekundy je neprekonatelny![]()
Moje zelane 6. miesto je realita! Vdaka Toronto
Myslim ci uz dostaneme Buffalo (ich si viac zelam) alebo Devils tak su to z moznych superov najprijatelnejsie moznosti. Zajtra to vidim na relaxacny zapas: GM povolal Hamill-a a Penner-a takze cakam ze Zdeno dostane volno a v utoku si mozno oddychne Recchi a Bergeron, v brane zajtra Thomas.
cepi píše:dnes sa nam to tu hemzi paradnymi videjkamineviem, na ktory sa mam skôr pozerat
![]()
PO
![]()
vyhybame sa v nom Caps a riesime vyborny 6 PO flek
![]()
TOR 2 od konca, vyberame 2 v poradi
![]()
Super
EDIT: http://sportusa.sk/535-bostonski-vysoko ... -ncaa.html
Vyborne spravy. Vcerajsi prenos som iba pocuval, lebo som sa "hral" s virusom v mojom PC a pravdupovediac som si myslel, ze tie goly v oslabeni len opakuju
. Az neskor som zistil, ze padli naozaj 3
. Je to asi tazko prekonatelny rekord.
Sieste miesto je iste, co je super. Prejst prve kolo nie je nerealne, ale asi by to blo maximum, co tento tym moze v takomto zlozeni dosiahnut. Ale budem samozrejme drzat palce
Sieste miesto je iste, co je super. Prejst prve kolo nie je nerealne, ale asi by to blo maximum, co tento tym moze v takomto zlozeni dosiahnut. Ale budem samozrejme drzat palce
Vidim ze Julien si zobral moju radu k srdcu na 100%Kower píše:Zajtra to vidim na relaxacny zapas: GM povolal Hamill-a a Penner-a takze cakam ze Zdeno dostane volno a v utoku si mozno oddychne Recchi a Bergeron, v brane zajtra Thomas.
Chara, Bergeron, Recchi nenastupia, a v brane Thomas.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé