Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co je to za juniora s tím košíkem. :D
Veľmi dôležité víťazstvo pre Bruins. Som rád že práve Wideman a Šatan sa presadili, Mirovi to klape, hrá dobre pozične. Total ice time vyše 18 minút a z jedinej strely gól? Na druhej strane Chára vyše pol hodinový ice time, to je extrém :D

Ďalšie dva zápasy s Carolinou, tam by sa dalo predpokladať víťazstvo a s Washingtonom to bude otáznejšie, ale šetrenie síl Caps môže Bostonu k dvom bodom pomôcť. Každopádne ešte musíte zabojovať a hlavne sa vyhnúť zraneniam v tejto časti sezóny.
dejf píše:Co je to za juniora s tím košíkem. :D
Volá sa Zdeno Chára a je to talentovaný obranca, ktorý má 33 rokov :).

Výhra nad Buffalom potešila, ale ešte nemáme zaručený postup do play-off :hmm:. Ak v noci Rangers prehrajú, tak až vtedy naisto postúpime do play-off :clap: :clap: :clap: .

Bude to ešte zaujímavé... :smile03:
Kower píše:Najslabsi hraci dnes: Wheeler, Ryder a Sturm.
Sturm with 0 goals + 1 assist in last 13 games.

Ryder with 1 goal + 5 assists in last 21 games.

Wheeler with 0 goals + 1 assist in last 12 games.

Sturm - 3.5
Ryder - 4.0
Wheeler - 2.825

Total Cap Hit: 10.325

/

Recchi with 6 goals + 6 assists in last 16 games at 42 years old.

Satan with 5 goals + 0 assists in last 10 games 35 years old off scrapheap

Recchi - 1.7
Satan - 700,000

Total Cap Hit: 2,4

...
cepi píše:Sturm - 3.5
Ryder - 4.0
Wheeler - 2.825

Minule som to akurat chcel poratat ze Bruins v podstate okolo 30 mil. zo salary cap maju "zaparkovane" bud na listine zranenych alebo v hracoch uplne mimo formu... k zoznamu vyssie treba priratat Savard, Thomas (5 mil. nahradny brankar sa len tak casto nevidi) a Wideman, a potom najnovsie "posily" na listine: Seidenberg, Stuart, Ference (teda Ference je mimo skoro celu sezonu)
Kower píše:
cepi píše:Sturm - 3.5
Ryder - 4.0
Wheeler - 2.825

Minule som to akurat chcel poratat ze Bruins v podstate okolo 30 mil. zo salary cap maju "zaparkovane" bud na listine zranenych alebo v hracoch uplne mimo formu... k zoznamu vyssie treba priratat Savard, Thomas (5 mil. nahradny brankar sa len tak casto nevidi) a Wideman, a potom najnovsie "posily" na listine: Seidenberg, Stuart, Ference (teda Ference je mimo skoro celu sezonu)
kowi :hroza:

dnes ceknut Car a v PO sa vyhneme Caps :)
cepi píše:dnes ceknut Car a v PO sa vyhneme Caps :)
Ako som uz davnejsie pisal, 6. miesto mame na dosah a cez Buffalo vidim sance 50:50... len netreba predbiehat, zaklad je sa dostat do PO uz dnes aby sme nemali v nedelu dramu.
Wow... myslim ze sme dnes spravili neprekonatelny rekord... 3 goly pocas oslabenia za minutu a 4 sekundy :!:
Kower píše:Wow... myslim ze sme dnes spravili neprekonatelny rekord... 3 goly pocas oslabenia za minutu a 4 sekundy :!:
jj, síce nesledujem zápas, ale keď som pozrel na hokej.sk že vyhrávate 3:0 a potom som zbadal že všetky 3 góly padli v jednom oslabení tak som fakt neveril vlastným očiam :D Asi to naozaj bude rekord v NHL... :D
Takze je to oficialne rekord- doteraz nikdy nepadli 3 goly pocas jedneho oslabenia a myslim ze cas minuta a 4 sekundy je neprekonatelny :clap:

Este vacsiu radost mam z postupu do play off a 6.miesta na dosah! Nerodilo sa to lahko, z 3-0 sme to lahko pustili na 3-2, potom nam rozhodca predcasne odpiskol hru a neuznal cisty gol v presilovke... a potom ten nervak ked Bergeron par cm pred ciarov odvratil vlastny gol do prazdnej brany pri signalizovanom vyluceni hraca Carolina... veru zapas mal adrenalin aj kvalitu az do konca.
Gratulujem Mackovia whooooohooooooo :clap: :clap: :clap:
:wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe:
Kower píše:Takze je to oficialne rekord- doteraz nikdy nepadli 3 goly pocas jedneho oslabenia a myslim ze cas minuta a 4 sekundy je neprekonatelny :clap:

:-O :-O :-O LOOOOOOOOOOOOOOOL :scare: :scare: :scare: hned idem cekovat espn a omrknut tu oslabovkovu hakuz :cool: :cool: :cool:
edit: nemalo to chybu :cool:

inak :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: mame PO :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Obrázek
cepi píše:3 goly pocas jedneho oslabenia a myslim ze cas minuta a 4 sekundy je neprekonatelny :clap:
<object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WXhviiSvUh0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WXhviiSvUh0&hl ... 1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>[/youtube] :cool: :cool: :cool:
Skvelé, sme tááám! :biglol: :clap: super. A tá oslabovka, no nemám slov. :clap:

Snád nám to takto pôjde aj v Play Off. Ja tomu verím. Je pravdepodobné, že to bude Buffalo (teda ak budeme šiesty) A tam niesme vôbec bez šancí. 50:50
:wawe: <object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OZ1PtJ0XGEI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OZ1PtJ0XGEI&hl ... 1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>[/youtube] :wawe:

Toto stoji tiez za pozretie... Bergy zachranil moznu pohromu
Moje zelane 6. miesto je realita! Vdaka Toronto :) Myslim ci uz dostaneme Buffalo (ich si viac zelam) alebo Devils tak su to z moznych superov najprijatelnejsie moznosti. Zajtra to vidim na relaxacny zapas: GM povolal Hamill-a a Penner-a takze cakam ze Zdeno dostane volno a v utoku si mozno oddychne Recchi a Bergeron, v brane zajtra Thomas.

Cooke dostal co si zasluzil a ani to netrvalo dlho od jeho zakerneho zakroku na Savarda :box:
dnes sa nam to tu hemzi paradnymi videjkami :cool: neviem, na ktory sa mam skôr pozerat :D

:arrow: PO :!:
:arrow: vyhybame sa v nom Caps a riesime vyborny 6 PO flek :!:
:arrow: TOR 2 od konca, vyberame 2 v poradi :!:
:arrow: Cookot dostal za vyucenou :!:

toto su ine spravy hned tak z rana :wawe:
cepi píše:dnes sa nam to tu hemzi paradnymi videjkami :cool: neviem, na ktory sa mam skôr pozerat :D

:arrow: PO :!:
:arrow: vyhybame sa v nom Caps a riesime vyborny 6 PO flek :!:
:arrow: TOR 2 od konca, vyberame 2 v poradi :!:
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Super :). Pekný výkon a zaslúžená výhra. Teraz začína cesta za :cup: .

EDIT: http://sportusa.sk/535-bostonski-vysoko ... -ncaa.html

:good: :good: :good:
uuuf tak to bol knock-out ako z ringu
Vyborne spravy. Vcerajsi prenos som iba pocuval, lebo som sa "hral" s virusom v mojom PC a pravdupovediac som si myslel, ze tie goly v oslabeni len opakuju :D . Az neskor som zistil, ze padli naozaj 3 :clap: . Je to asi tazko prekonatelny rekord.

Sieste miesto je iste, co je super. Prejst prve kolo nie je nerealne, ale asi by to blo maximum, co tento tym moze v takomto zlozeni dosiahnut. Ale budem samozrejme drzat palce :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Cepi: ešte bude lotéria. Tak ako môžme vyberať prvý, môžme i klesnúť. No vysoko budeme aj tak. Osobne čakám, že ostaneme na druhom mieste a draftujeme Halla.
Kower píše:Zajtra to vidim na relaxacny zapas: GM povolal Hamill-a a Penner-a takze cakam ze Zdeno dostane volno a v utoku si mozno oddychne Recchi a Bergeron, v brane zajtra Thomas.
Vidim ze Julien si zobral moju radu k srdcu na 100% :D

Chara, Bergeron, Recchi nenastupia, a v brane Thomas.
Kower píše:Chara, Bergeron, Recchi nenastupia, a v brane Thomas.
a aj napriek tomu sa po II.tretinach drzime viac ako sympaticky 2:2 :thumbsup:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG